Lediga jobb som Träarbetare, snickare m.fl. i Gagnef

Se lediga jobb som Träarbetare, snickare m.fl. i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker självgående snickare!

Ansök    Okt 7    Evelyn Hult AB    Träarbetare/Snickare
Vi är ett familjärt byggföretag med över 30 år i branschen beläget mitt i vackra Dalarna! Som entreprenör utgår vi från att göra det enkelt och tryggt med det lilla extra för våra kunder. Tillsammans med våra medarbetare bygger vi med trygghet och tillit som grund och tar hand om företag, fastighetsägare och privatpersoner från idé och ritning till om- och tillbyggnad, ROT eller servicearbeten där byggservice är vår huvudsakliga verksamhet. Vårt upptagning... Visa mer
Vi är ett familjärt byggföretag med över 30 år i branschen beläget mitt i vackra Dalarna!
Som entreprenör utgår vi från att göra det enkelt och tryggt med det lilla extra för våra kunder. Tillsammans med våra medarbetare bygger vi med trygghet och tillit som grund och tar hand om företag, fastighetsägare och privatpersoner från idé och ritning till om- och tillbyggnad, ROT eller servicearbeten där byggservice är vår huvudsakliga verksamhet. Vårt upptagningsområde sträcker sig från Rättvik i norr till Ludvika i söder med kontor i både Dala-Floda och Borlänge.
Idag är vi ett 30-tal anställda och vi växer kraftig vilket gör att vi är i behov av fyra snickare. Kanske är ni till och med ett välfungerande snickarpar som vill fortsätta er yrkesverksamma bana hos oss? För oss passar det att du utgår från någon av de närliggande orterna kring Borlänge. Du kommer utföra byggservice, om- och tillbyggnationer och försäkringsskador. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar i ett härligt team. Som snickare hos oss behöver du vara både kreativ och lösningsorienterad med både finess och noggrannhet.
Vi ser helst att du har yrkesbevis som träarbetare eller likvärdig yrkeslivserfarenhet, men det viktigast är att du är intresserad, engagerad och tycker om ditt arbete. Dina personliga egenskaper spelar en stor roll och vi önskar att du är både ansvarstagande, tillmötesgående och professionell i ditt bemötande till andra, både kunder och medarbetare. Att ge god service med hög kvalitet är något du stimuleras av. För att söka rollen som snickare behöver du kunna göra dig förstådd på svenska samt inneha B-körkort. Vill du ingå i ett företag med familjär känsla där yrkesstolthet och service till kunden är en central del? Då tycker vi du ska söka till oss!


Välkommen med din ansökan senast 2021-10-17
Tillträde omgående
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryterare Evelyn Hult, [email protected] Visa mindre

Snickare, Snickarlärling

Vilka är vi? Wolf tak & Fix AB är en mindre firma med 3 anställda idag. Vi är relativt nya på marknaden men med många års erfarenhet inom framförallt takbranschen. Vi har först och främst riktat in oss på tak som underentreprenör för en större takfirma i Dalarna men målet är att kunna gå vidare, räkna på egna jobb och variera oss genom att ta jobb inom bygg-/snickarkategorin hos både privatpersoner och företag. Du kommer alltså få vara med nästan från star... Visa mer
Vilka är vi?
Wolf tak & Fix AB är en mindre firma med 3 anställda idag. Vi är relativt nya på marknaden men med många års erfarenhet inom framförallt takbranschen. Vi har först och främst riktat in oss på tak som underentreprenör för en större takfirma i Dalarna men målet är att kunna gå vidare, räkna på egna jobb och variera oss genom att ta jobb inom bygg-/snickarkategorin hos både privatpersoner och företag. Du kommer alltså få vara med nästan från start och skapa grunden tillsammans med oss för vårt företag!
Vem vi söker!
Vi söker efter en kollega som inte har tummen mitt i handen! Det är ett varierande jobb som hittills hållit sig till den norra delen av Dalarna. Du kommer att få arbeta mestadels i ett team på två personer men även ensam någon gång beroende på vad vi har för projekt.
Det är bra om du har en god fysisk kondition då det är ett fysiskt jobb och förekommer en del tunga lyft. Vi ser också att du är flexibel med tanke på att arbetsplatsen varierar från projekt till projekt, att du är ansvarsfull, effektiv och noggrann i ditt arbete. Goda kunskaper i det svenska språket är viktigt då jobben utförs mestadels hemma hos kunder vilket innebär en del kundkontakt.


KRAV: Körkort B
Meriterande: Yrkesbevis (inget krav)
Minst 2 års erfarenhet utan yrkesbevis eller lärling med krav på referens.
Du kommer bli provanställd först som sen övergår i en tillsvidareanställning efter 6 månader, lön efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Ansökan sker via email till [email protected], märk med "Snickare" i rubriken Visa mindre