Lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Gagnef

Se lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Byggprojektledare

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar

Tekniska avdelning är organiserad under kommunstyrelsen och består av enheterna drift, lokalvård och fastighet.

Avdelningens uppdrag innefattar drift och förvaltning av Gagnefs kommuns och Gagnefsbostäder ABs fastighetsbestånd. Tjänsten som byggprojektledare ligger inom fastighetsenheten och är en del av ett team bestående av enhetschef, fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare och byggprojektledare.

I tjänsten förväntas du bidra aktivt till ett gemensamt, smart och innovativt arbetssätt med en positiv attityd. Arbetet innebär nära samverkan inom avdelningen och med övriga verksamheter inom kommunen. Vi har ett öppet arbetsklimat hos oss, som präglas av lagarbete, yrkesskicklighet och arbetsglädje.

Vårt befintliga fastighetsbestånd kräver kontinuerligt underhåll där vi årligen kommer att utföra större investeringar, renoveringar, planerat och akut underhåll. Nu söker vi en kunnig byggprojektledare med höga samarbetsförmåga och starkt driv som kan vara med och leda byggprojekt och vår interna process från tidiga skeden fram till färdig produktion.

Arbetsuppgifter
I rollen som byggprojektledare kommer du vara med och leda såväl stora som små byggprojekt från tidig projektering med framtagande av förfrågningsunderlag till slutbesiktning, inflyttning och överlämning till förvaltningen. Tjänsten innefattar ett huvudansvar för bygg- och projektledning av akuta underhållsåtgärder som t.ex. vattenskador.

Därutöver kommer du ha ett delat ansvar för bygg- och projektledning avseende planerat underhåll och investeringar där du agerar beställarombud och ansvarar för byggmöten, projektets ekonomi, budget, kvalitet- och miljödokumentation, samt kontakt med konsulter. Du förväntas också bidra med underlag och delta i processen kring planeringen av kommande års underhåll- och investeringsprojekt. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen behöver du ha en byggnadsteknisk högskoleutbildning eller annan relevant utbildning och flera års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen. Du behöver också ha minst 3 års erfarenhet av byggprojektledning. Det är meriterande om du är utbildad BAS-P/U. 

Du behöver ha goda kunskaper inom kalkylering och ekonomi som rör underhåll och investeringsprojekt samt bygglagstiftningen PBL och BBR, entreprenadjuridik, AB samt ABT. Det är meriterande om du har erfarenhet av byggproduktionsledning, erfarenhet från politiskt styrda organisationer, byggprojektledarutbildning eller kunskaper inom upphandling enligt LOU.

Vem är du? Som byggprojektledare är du självgående, strukturerad och affärsmässig, samt trivs i roller som kräver samarbete med andra. Då vissa projekt genomförs parallellt med pågående verksamhet är det viktigt att du har ett serviceinriktat arbetssätt och en god kommunikativ förmåga.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, fr. o. m. 2024-03-01 eller enligt överenskommelse.
Tillämpning av 6 månaders provanställning kan förekomma. 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Projektledare/säljare till Dala Cement i Björbo

Arbetsbeskrivning Är du en affärsorienterad person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer med nya som såväl befintliga kunder? Motiveras du av att ansvara för hela projektkedjan? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som värdesätter god gemenskap, trevlig arbetsmiljö och hög kvalitet? Då kan det vara dig vi söker.  Med närhet till fjäll och fantastisk natur hittar ni Dala Cement i natursköna Björbo, vi har funnits här sedan år 194... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en affärsorienterad person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer med nya som såväl befintliga kunder? Motiveras du av att ansvara för hela projektkedjan? Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar som värdesätter god gemenskap, trevlig arbetsmiljö och hög kvalitet? Då kan det vara dig vi söker. 

Med närhet till fjäll och fantastisk natur hittar ni Dala Cement i natursköna Björbo, vi har funnits här sedan år 1946 och kan erbjuda dig ett utvecklande arbete där vi både sätter dig som medarbetare och våra kunder i fokus. 

Ansvarsområden
I rollen som projektledare/säljare hos oss arbetar du för att effektivt och noggrant genomföra projekt till våra kunder. Du kommer att arbeta nära produktionen för att följa upp att tid- och projektplan följs. Du kommer att arbeta med såväl inkommande förfrågningar som att aktivt bygga relationer med nya potentiella kunder.  Du kommer ingå i ett team med fyra andra projektledare/säljare. Vi strävar alltid efter att utveckla våra arbetssätt samt organisation och därför finns det stora möjligheter till att vara med och bidra till den utvecklingen hos oss.

Exempel på arbetsuppgifter: 
• Samordna, planera, leda och följa upp projekt. 
• Utforma mål och projektplaner 
• Resurs- och tidsplanering
• Kundkontakt med såväl befintliga som nya kunder

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning inom bygg alternativt gymnasieutbildning med flera års erfarenhet från liknande arbete. Kunskap inom byggjuridik är ett krav. Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift och innehar körkort. 
För att lyckas i rollen som projektledare hos oss ser vi gärna att du har ett affärsdriv och en god förmåga att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Som person besitter du en god kommunikativ förmåga och är noggrann samt strukturerad i ditt arbete. Marknadstrender är något som intresserar dig och du är skicklig på att identifiera affärsmöjligheter för företaget. Utöver krav och meriter lägger vi även stor vikt vid personlig lämplighet till denna tjänst.  

Ansökan
2020-09-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad och har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linnea Nyström, Rekryteringskonsult, på 072-973 38 22 eller [email protected]

Om företaget
Dala Cement är i grunden ett familjeföretag och grundades 1946. Idag ägs vi av UBAB, Ulricehamn Betong AB och tillsammans är vi en av Sveriges ledande leverantörer av prefabricerade betongelement och har mångårig erfarenhet från tusentals projekt. Vår framgång är uppbyggd kring en stark tro på betongens och vårt byggsystems fördelar, en ständig vilja att alltid söka nya förbättringar samtidigt som vi sätter våra kunder i fokus och strävar efter att effektivisera deras byggprocess. På det sättet når vi tillväxt genom nöjda kunder. Vi är i ännu en expansionsfas och förbereder oss för utbyggnad av våra lokaler. Visa mindre