Lediga jobb som Markingenjör i Gagnef

Se lediga jobb som Markingenjör i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Planingenjör

Ansök    Sep 20    Gagnefs kommun    Markingenjör
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Djurås växer! Vill du vara med i resan att utveckla framtida Djurås?

På Samhällsbyggnadsavdelningen är vi ett litet, men kompetent team med specifika sakkunskaper som arbetar brett inom hela samhällsbyggnadsprocessen.

Planeringsprocessen är digital vilket möjliggör att mycket av arbetet sker digitalt.

Våra ledord är modiga, prestigelöst, samarbete, dra nytta av allas kompetenser (alla gör det de är bäst på), det fina samtalet, förtroende och förändra.

Arbetsuppgifter
Som planingenjör på Samhällsbyggnadsavdelningen ges du möjlighet till ett omväxlande arbete med många utmanande arbetsuppgifter. Din roll blir att bidra till handläggningen av detaljplaner och andra strategiska dokument samt andra typer av utredningar kopplade till fysiska utvecklingen av Djurås. Du kommer vara delaktig i planprocesser och hantera ingående delar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyutexaminerad planerare och som har relevant utbildning inom samhällsplanering/ fysisk planering eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer motsvarande. Du känner till översikts- och detaljplansprocessen och relevant lagstiftning.

Som person är du bra på att planera, organisera, analysera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du gillar att samarbeta med andra och är van att arbeta i projektform samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Vi förutsätter att du har tidigare erfarenheter av digitala verktyg för planframställan, exempelvis AutoCad, Focus detaljplan. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i politiskt styrd organisation samt arbetat med plan- och bygglagen och miljöbalken. Vi värdesätter även kunskap inom 3D-modellering och visualisering samt digitalisering av detaljplaner, QGIS samt Adobe-paketen. 

Villkor

100 % projektanställning 2år med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre