Lediga jobb som Förvaltningsekonom i Gagnef

Se lediga jobb som Förvaltningsekonom i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Ekonom

Ansök    Okt 26    Gagnefs kommun    Förvaltningsekonom
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar

Beskrivning
Ekonomiavdelningen i Gagnefs kommun ansvarar för ekonomiadministration och ekonomistyrning i kommunen.

Vi är en liten enhet, där alla medarbetare har flera ansvarsområden och därmed varierande uppgifter. Hos oss ges du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och spela en viktig roll i våra verksamheters utveckling. Avdelningen är centralt placerad i organisationen vilket innebär att du har nära till både kollegor och kommunledning.

Vi söker en ekonom som ska jobba mot kommunens bostadsbolag, som är ett helägt kommunalt aktiebolag, den tekniska avdelningen samt samhällsbyggnadsavdelningen. Arbetsuppgifter
Din roll kommer att vara bolagsekonom och verksamhetsekonom. Som bolagsekonom kommer du att ansvara för den löpande redovisningen, uppföljning, rapportering, upprätta årsbokslut och andra relaterade arbetsuppgifter. Som verksamhetsekonom kommer du att vara ansvarig ekonom för den tekniska verksamheten, som förvaltar kommunens fastighetsbestånd, samt samhällsbyggnadsavdelningen, som arbetar med infrastrukturfrågor i kommunen. Du ansvarar för arbetet med uppföljning, prognoser och budget i nära samarbete med verksamheternas chefer.

Kvalifikationer
Du har eftergymnasial ekonomisk utbildning med inriktning på redovisning. Du har tidigare erfarenheter från redovisning, gärna från kommunalt bolag. Har du dessutom arbetat som ekonom i kommunal verksamhet är det meriterande. 

Arbetet som ekonom är självständigt och du strukturerar själv ditt arbete. Du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga med våra chefer och dina kollegor. I arbetet ingår att kontinuerligt diskutera och följa upp det ekonomiska arbetet med chefer vilket också kräver flexibilitet. Du har dessutom mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Villkor
Tidsbegränsad anställning, 100 %, t.o.m. 2025-03-16. Tjänsten är ett vikariat som kan komma att förlängas. Tillträde 2024-01-15 eller enligt överenskommelse. 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Okt 17    Gagnefs kommun    Förvaltningsekonom
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Ekonomikontoret i Gagnefs kommun ansvarar för ekonomiadministration och ekonomist... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Ekonomikontoret i Gagnefs kommun ansvarar för ekonomiadministration och ekonomistyrning i kommunen. Vi är en liten enhet, där alla medarbetare har flera ansvarsområden och därmed varierande uppgifter. Hos oss ges du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och spela en viktig roll i våra verksamheters utveckling. Avdelningen är centralt placerad i organisationen vilket innebär att du har nära till både kollegor och kommunledning.

Vi söker en medarbetare som kommer att vara ansvarig ekonom för den tekniska verksamheten som bland annat förvaltar kommunens fastighetsbestånd. Som verksamhetsekonom ansvarar du för arbetet med uppföljning, prognoser och budget i nära samarbete med verksamheternas chefer. Eftersom kommunen har ett stort investeringsbehov i våra fastigheter ser vi helst att du har erfarenhet av investeringsredovisning och kalkylering.

Kvalifikationskrav:
Du har en avslutad ekonomisk utbildning på högskolenivå.
Du bör ha erfarenhet av arbete som ekonom i offentlig verksamhet.
Du bör ha erfarenhet av arbete med investeringsredovisning samt anläggningsreskontra.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Public Business Suite (tidigare Aditro RoR).

Personliga egenskaper:
Du kan arbeta självständigt, är strukturerad och en duktig organisatör. Du har god samarbetsförmåga vilket innebär att du arbetar med andra för att nå gemensamma mål och resultat. Det är viktigt att du är kommunikativ och har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
Du har analytisk förmåga och pedagogisk insikt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % - provanställning kan komma att tillämpas.
Tjänsten tillträdes snarast eller efter överenskommelse.

Besök gärna kommunens hemsida; www.gagnef.se för mer information.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre