Lediga jobb Te Crea Care AB i Gagnef

Se alla lediga jobb från Te Crea Care AB i Gagnef. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gagnef som finns inom det yrket.

Te Crea Care söker sjuksköterska till hemsjukvård

Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterska till uppdrag inom hemsjukvård/SÄBO. Uppdragsperiod: 231127 - 231231 Arbetstid: Dag/kväll och helg (varannan helg) Omfattning: Heltid Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunal hälso och sjukvård Kvalifikationer - ... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu sjuksköterska till uppdrag inom hemsjukvård/SÄBO.

Uppdragsperiod: 231127 - 231231
Arbetstid: Dag/kväll och helg (varannan helg)
Omfattning: Heltid

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunal hälso och sjukvård

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skriftPersonliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre