Lediga jobb StellaCura AB i Gagnef

Se alla lediga jobb från StellaCura AB i Gagnef. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gagnef som finns inom det yrket.

Bemanningsuppdrag inom äldreomsorg i Dalarna

Vi söker nu efter en sjuksköterska för uppdrag inom äldreomsorgen i Gagnef. Uppdraget är mellan 27/11 - 31/12 inom SÄBO, LSS och hemsjukvård. Möjlighet till förlängning. Schemat innebär en sysselsättning på 100 % med 40 timmar i veckan fördelat på dagar, kvällar och varannan helg. Att arbeta som sjuksköterska i Gagnef innebär att du ansvarar för de medicinska insatserna, dokumentation av omvårdnaden samt handledning och utbildning till övrig personal. A... Visa mer
Vi söker nu efter en sjuksköterska för uppdrag inom äldreomsorgen i Gagnef.
Uppdraget är mellan 27/11 - 31/12 inom SÄBO, LSS och hemsjukvård. Möjlighet till förlängning.
Schemat innebär en sysselsättning på 100 % med 40 timmar i veckan fördelat på dagar, kvällar och varannan helg.
Att arbeta som sjuksköterska i Gagnef innebär att du ansvarar för de medicinska insatserna, dokumentation av omvårdnaden samt handledning och utbildning till övrig personal. Allt arbete sker i nära samarbete med övriga professioner inom kommunen och primärvården.
Vi bekostar resa och boende vid behov.
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vi arbetar med uppdrag för sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se eller våra företagssidor på Facebook och LinkedIn.
Rekryteringsarbetet sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skolsjuksköterska sökes till Gagnef kommun!

Skolsjuksköterska sökes till Gagnef kommun! Period 210801—220630. Uppdraget är på 100% med dagpass mån-fre 7.30-16.00. Önskemål att ha erfarenhet utav att arbeta med barn. StellaCura är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Ett gott samarbete och en trygg arbetsgivare som finns där är något vi värderar högt. Vi har lån... Visa mer
Skolsjuksköterska sökes till Gagnef kommun!
Period 210801—220630.
Uppdraget är på 100% med dagpass mån-fre 7.30-16.00.
Önskemål att ha erfarenhet utav att arbeta med barn.
StellaCura är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Ett gott samarbete och en trygg arbetsgivare som finns där är något vi värderar högt.
Vi har lång erfarenhet från branschen och strävar inte efter att bli störst, men däremot marknadsledande gällande nivån av nöjdhet. Det skapar vi genom en hög grad av service, personlig kontakt, kvalité och ett brett utbud av uppdrag.
Läs gärna mer om oss på: https://www.stellacura.se/
Slå gärna en signal eller skicka en intresseanmälan om du är intresserad av att höra mer ????
Önskar dig en strålande fin dag!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till kommun i södra Dalarna!

Vi har flertalet uppdrag inom kommunens verksamhet för särskilda boende och hemsjukvård. Varierande uppdragslängd och schema beroende på vilket uppdrag du väljer. Hör av dig om du känner dig lockad och vill veta mer om vad vi kan erbjuda för din del! Vi bekostar resa och boende för dig vid behov. StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras u... Visa mer
Vi har flertalet uppdrag inom kommunens verksamhet för särskilda boende och hemsjukvård. Varierande uppdragslängd och schema beroende på vilket uppdrag du väljer.
Hör av dig om du känner dig lockad och vill veta mer om vad vi kan erbjuda för din del! Vi bekostar resa och boende för dig vid behov.
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Du kommer därför få en personlig kontakt med någon av oss tre konsultchefer på företaget.
Vi arbetar med uppdrag för sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se eller våra företagssidor på Facebook och LinkedIn.
Rekryteringsarbetet sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterskor till äldreomsorgen i Dalarna!

Vi har nu flera uppdrag inom äldreomsorgen i Gagnef kommun som vi söker duktiga sjuksköterskor till. Uppdragen är fördelade på särskilda boenden, hemsjukvård i ordinärt boende, LSS samt jourverksamhet inom olika områden inom kommunen. Tjänstgöringstiden är heltid med 37 h per vecka och arbetstiden är förlagd till dagar/kväll/nätter/helger. Uppdraget ska påbörjas omgående, dock senast 30/11 och pågår fram till 31/1 och det kan eventuellt bli förlängt däreft... Visa mer
Vi har nu flera uppdrag inom äldreomsorgen i Gagnef kommun som vi söker duktiga sjuksköterskor till. Uppdragen är fördelade på särskilda boenden, hemsjukvård i ordinärt boende, LSS samt jourverksamhet inom olika områden inom kommunen. Tjänstgöringstiden är heltid med 37 h per vecka och arbetstiden är förlagd till dagar/kväll/nätter/helger. Uppdraget ska påbörjas omgående, dock senast 30/11 och pågår fram till 31/1 och det kan eventuellt bli förlängt därefter. B-körkort krävs för uppdraget.
Kontakta oss för mer information om uppdraget och vad vi kan erbjuda för din del!
StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget drivs av två kvinnliga ägare som tillsammans har mer än 19 års erfarenhet från bemanningsbranschen. Vi arbetar med uppdrag för läkare och sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.
Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se eller våra företagssidor på Facebook och LinkedIn.
Rekryteringsarbetet sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Visa mindre