Lediga jobb Åkerströms Björbo AB i Gagnef

Se alla lediga jobb från Åkerströms Björbo AB i Gagnef. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gagnef som finns inom det yrket.

Software Developer

Just nu expanderar vi vårt forsknings- och utvecklingsteam i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ???? Nu söker vi dig som är i början av din karriärer. Tjänsten ger dig möjligheter att vidareutveckla både verksamheten du befinner dig i och dina ... Visa mer
Just nu expanderar vi vårt forsknings- och utvecklingsteam i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ????

Nu söker vi dig som är i början av din karriärer. Tjänsten ger dig möjligheter att vidareutveckla både verksamheten du befinner dig i och dina kunskaper inom webb och mjukvaruutveckling.

Just nu befinner vi oss mitt i en tillväxt, där vår anläggning i vackra Björbo spelar en central roll i Allgongruppen och dess varumärkens fortsatta framgång.

Om teamet

Vårt team består av kollegor från alla våra fyra R&D-kontor. Den här tjänsten tillhör ett mindre team i den större enheten inom gruppen som just nu är under uppbyggnad och utveckling. Vi ser därför att eget driv, flexibilitet och anpassningsförmåga är viktiga personliga egenskaper för att trivas hos oss.

Oavsett placering betonar vi vikten av förmågan att kunna samarbeta över olika kompetenser och team. I organisationen är beslutsvägarna korta, vilket passar dig som gärna vill påverka och utveckla verksamheten från din specifika roll.

Vi har en passion för teknik och kreativitet och är dedikerade att erbjuda våra kunder enastående digitala upplevelser. Vi sover gott om nätterna i vetskapen om att allt vi utvecklar leder till ökad personlig säkerhet för våra kunder.

Om tjänsten
Du kommer att spela en central roll i att ta fram den teknologi som kommer att forma framtiden inom industriell radiostyrning. Vi ser att du är en fullstack-utvecklare och därmed expert inom både frontend- och backend-utveckling. Du kommer jobba för och med utvecklingen av vår digitala tjänst i webmiljö där du ges möjlighet att skapa innovativa, användarvänliga lösningar och som ger våra kunder en riktig ”WAOW????” upplevelse.

För att trivas hos oss tror vi att du behöver:

- Några års erfarenhet av webbutveckling

- Intresse och passion för digital utveckling och mjukvaruutveckling

- Vara pragmatiskt, lösningsorienterad och ha en analytisk förmåga för att hantera och lösa komplexa problem

- Trivas med att arbeta i mindre team

- Trivas med både självständigt arbete och jobba i team

- Älska programmering!

- Vilja ha 6 veckors semester och gilla att dricka kaffe ?

- Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt.

Dokumenterad erfarenhet av

- C# och .NET Core

- Azure DevOps och CI/CD-flöden i Azure

- Frontend-utveckling, gärna med React

Meriterande erfarenheter

- Linux och arbete med inbyggda system

- Kommunikationsprotokoll som RS485 eller RS232

- Intresse och talang för UX-design

Svarar du ja på ovanstående är chansen stor att du kommer att trivas i vår organisation där korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ger dig stora möjligheter att utvecklas och bidra till vår gemensamma framgång.

Ansökan

Ansök nu genom att besvara våra urvalsfrågor. Vi genomför en löpande urvalsprocess, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök senast den 30 november för att inte missa chansen!

Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Johan Gustafsson, chef för R&D via e-post: [email protected] För frågor angående Unionen, vänligen kontakta Patrick Björk på: [email protected].

För att skydda dina personuppgifter tar vi inte emot ansökningar via e-post. I stället kan du enkelt och smidigt ansöka nedan.

Så, skicka in din ansökan och ta steget mot en spännande framtid med oss! ????

Vi hörs!

OBS! För säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Allgongruppen

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen. Visa mindre

Kvalitetsansvarig med inriktning mot produktkvalitet

Ansök    Sep 14    Åkerströms Björbo AB    Kvalitetschef
Nu söker vi dig som passionerat och dedikerat vill arbeta med produktkvalitet. Vi ser att du har flera års erfarenhet, därför vill vi kalla dig specialist. Industriell radiostyrning och digitala tjänster är vad vi arbetar och bidrar med till våra kunders framgångar. Om företaget Vi älskar att ha kul på jobbet och tror att det är en viktig nyckel i vårt dagliga arbete för att gemensamt nå våra mål. ???? Närhet och tillgänglighet till varandra är något vi ... Visa mer
Nu söker vi dig som passionerat och dedikerat vill arbeta med produktkvalitet. Vi ser att du har flera års erfarenhet, därför vill vi kalla dig specialist. Industriell radiostyrning och digitala tjänster är vad vi arbetar och bidrar med till våra kunders framgångar.

Om företaget

Vi älskar att ha kul på jobbet och tror att det är en viktig nyckel i vårt dagliga arbete för att gemensamt nå våra mål. ???? Närhet och tillgänglighet till varandra är något vi eftersträvar, oavsett vart vi är placerade. Åkerströms ingår i Allgongruppen som har fler anläggningar både nationellt och internationellt, vilket innebär att vi även samarbetar och utbyter erfarenheter med andra kollegor.

Om tjänsten

Som Kvalitetsansvarig hos oss får du arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer spela en viktig roll inom säkerställande och förbättringsarbete av produktkvalitet och kundnöjdhet.

Då vi arbetar med Lean innebär det arbetsuppgifter som ständigt förbättrar våra processer samt säkerställande att interna samt externa krav och förordningar alltid följs. Tillsammans med teamet arbetas intensivt och noggrant med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem. Du utför kontroller och analyserar orsaker till problem. Du leder utredningar, planering samt införande av korrigerande och förebyggande åtgärder.

Du utfärdar arbets- och kontrollinstruktioner tillsammans med avdelningsansvarig i våra processer samt informerar och instruerar i kvalitetsfrågor. Du kommer vara delaktig i olika projekt, där du bistår med kompetens kring regelverk, utformning av riskanalyser och upprättande av valideringsplaner. Du utför produktrevisioner enligt gällande rutiner och kommunicerar utfall. I denna roll kommer du även att tillsammans med vår inköpsavdelning hantera interna och externa leverantörsavvikelser.

Som kvalitetsansvarig innehar du även ett kemikalieansvar. Detta innebär att kemikalielistan hålls uppdaterad och ett säkerställande att vi följer gällande lagar och regelverk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Produktionssupport av defekta delar, analys och problemlösning.
- Ansvara för området ankomstkontroll.
- Driva reklamationsärenden mot leverantörer och transportbolag.
- Jobba med kvalitetsrelaterade processförbättringar.
- Kvalitetskontroller och produktester.
- Medverkan vid revisioner.
- Hantera kundrelationer och relaterade kvalitetsärenden.
- Delta i kvalitets- och förbättringsprojekt, både internt och externt.
- Utveckla och implementera processrelaterade arbetsrutiner och kontrollmetoder.
- Utbildning av anställda i kvalitetskontrollmetoder och produktkvalitet.
- Intern hantering och kontroll av kemiska ämnen.


Vi tror att du har:

- Erfarenhet av att arbeta med kvalitetssystem och -verktyg, såsom ISO 9001, Lean Manufacturing, Six Sigma eller liknande.

- Goda kunskaper inom kvalitetsmetoder och verktyg, såsom FMEA, 8D, statistiska analyser och kvalitetskontroll.
- Erfarenhet av att genomföra interna och externa revisioner samt hantera kundreklamationer och uppföljningar.
- Stort tekniskt intresse samt god analytisk förmåga.
- B-körkort
- Goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan du även kommunicera på tyska är det ett plus.

Ansökan

Ansök nu genom att besvara våra urvalsfrågor. Vi genomför en löpande urvalsprocess, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök senast den 9 oktober för att inte missa chansen!

Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Hans Persson, vår Operativa chef, via e-post: [email protected]. (mailto)För frågor angående Unionen, vänligen kontakta Patrick Björk på: [email protected].

För att skydda dina personuppgifter tar vi inte emot ansökningar via e-post. I stället kan du enkelt och smidigt ansöka nedan.

Så, skicka in din ansökan och ta steget mot en spännande framtid med oss! ????

Vi hörs!

OBS! För säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet
Allgongruppen

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen.???? Visa mindre

Kvalitetsansvarig med inriktning mot produktkvalitet

Ansök    Sep 28    Åkerströms Björbo AB    Kvalitetschef
Nu söker vi dig som passionerat och dedikerat vill arbeta med produktkvalitet. Vi ser att du har flera års erfarenhet, därför vill vi kalla dig specialist. Industriell radiostyrning och digitala tjänster är vad vi arbetar och bidrar med till våra kunders framgångar. Om företaget Vi älskar att ha kul på jobbet och tror att det är en viktig nyckel i vårt dagliga arbete för att gemensamt nå våra mål. ???? Närhet och tillgänglighet till varandra är något vi ... Visa mer
Nu söker vi dig som passionerat och dedikerat vill arbeta med produktkvalitet. Vi ser att du har flera års erfarenhet, därför vill vi kalla dig specialist. Industriell radiostyrning och digitala tjänster är vad vi arbetar och bidrar med till våra kunders framgångar.

Om företaget

Vi älskar att ha kul på jobbet och tror att det är en viktig nyckel i vårt dagliga arbete för att gemensamt nå våra mål. ???? Närhet och tillgänglighet till varandra är något vi eftersträvar, oavsett vart vi är placerade. Åkerströms ingår i Allgongruppen som har fler anläggningar både nationellt och internationellt, vilket innebär att vi även samarbetar och utbyter erfarenheter med andra kollegor.

Om tjänsten

Som Kvalitetsansvarig hos oss får du arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer spela en viktig roll inom säkerställande och förbättringsarbete av produktkvalitet och kundnöjdhet.

Då vi arbetar med Lean innebär det arbetsuppgifter som ständigt förbättrar våra processer samt säkerställande att interna samt externa krav och förordningar alltid följs. Tillsammans med teamet arbetas intensivt och noggrant med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem. Du utför kontroller och analyserar orsaker till problem. Du leder utredningar, planering samt införande av korrigerande och förebyggande åtgärder.

Du utfärdar arbets- och kontrollinstruktioner tillsammans med avdelningsansvarig i våra processer samt informerar och instruerar i kvalitetsfrågor. Du kommer vara delaktig i olika projekt, där du bistår med kompetens kring regelverk, utformning av riskanalyser och upprättande av valideringsplaner. Du utför produktrevisioner enligt gällande rutiner och kommunicerar utfall. I denna roll kommer du även att tillsammans med vår inköpsavdelning hantera interna och externa leverantörsavvikelser.

Som kvalitetsansvarig innehar du även ett kemikalieansvar. Detta innebär att kemikalielistan hålls uppdaterad och ett säkerställande att vi följer gällande lagar och regelverk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Produktionssupport av defekta delar, analys och problemlösning.
- Ansvara för området ankomstkontroll.
- Driva reklamationsärenden mot leverantörer och transportbolag.
- Jobba med kvalitetsrelaterade processförbättringar.
- Kvalitetskontroller och produktester.
- Medverkan vid revisioner.
- Hantera kundrelationer och relaterade kvalitetsärenden.
- Delta i kvalitets- och förbättringsprojekt, både internt och externt.
- Utveckla och implementera processrelaterade arbetsrutiner och kontrollmetoder.
- Utbildning av anställda i kvalitetskontrollmetoder och produktkvalitet.
- Intern hantering och kontroll av kemiska ämnen.


Vi tror att du har:

- Erfarenhet av att arbeta med kvalitetssystem och -verktyg, såsom ISO 9001, Lean Manufacturing, Six Sigma eller liknande.

- Goda kunskaper inom kvalitetsmetoder och verktyg, såsom FMEA, 8D, statistiska analyser och kvalitetskontroll.
- Erfarenhet av att genomföra interna och externa revisioner samt hantera kundreklamationer och uppföljningar.
- Stort tekniskt intresse samt god analytisk förmåga.
- B-körkort
- Goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan du även kommunicera på tyska är det ett plus.

Ansökan

Ansök nu genom att besvara våra urvalsfrågor. Vi genomför en löpande urvalsprocess, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök senast den 9 oktober för att inte missa chansen!

Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Hans Persson, vår Operativa chef, via e-post: [email protected]. (mailto)För frågor angående Unionen, vänligen kontakta Patrick Björk på: [email protected].

För att skydda dina personuppgifter tar vi inte emot ansökningar via e-post. I stället kan du enkelt och smidigt ansöka nedan.

Så, skicka in din ansökan och ta steget mot en spännande framtid med oss! ????

Vi hörs!

OBS! För säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet
Allgongruppen

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen.???? Visa mindre

Erfaren utvecklare för en spännande framtid på Åkerströms och Allgongrup...

Just nu expanderar vi vårt forsknings- och utvecklingsteam i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ???? Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet som utvecklare. Tjänsten ger dig möjligheter att vidareutveckla både verksamheten du befinner dig ... Visa mer
Just nu expanderar vi vårt forsknings- och utvecklingsteam i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ????

Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet som utvecklare. Tjänsten ger dig möjligheter att vidareutveckla både verksamheten du befinner dig i och dina kunskaper inom webb och mjukvaruutveckling.

Just nu befinner vi oss mitt i en tillväxtfas, där vår anläggning i Björbo spelar en viktig roll för Allgon och dess varumärkens fortsatta framgång.

Om teamet:

Vårt team består av kollegor från alla våra fyra R&D-kontor. Den här tjänsten tillhör ett mindre team i den större enheten inom gruppen som just nu är under uppbyggnad och utveckling. Vi ser därför att eget driv, flexibilitet och anpassningsförmåga är viktiga personliga egenskaper för att trivas hos oss.

Vi arbetar nära tillsammans med vårt Project Office, en grupp projektledare som samordnar och leder projekt över alla R&D-kontor inom Allgon gruppen.

Oavsett placering betonar vi vikten av förmågan att kunna samarbeta över olika kompetenser och team. I organisationen är beslutsvägarna är korta, vilket passar dig som gärna vill påverka och utveckla verksamheten från din specifika roll.

Vi tror att du har:

- Intresse och passion för digital utveckling och mjukvaruutveckling

- Dokumenterad erfarenhet av
- C# och .NET Core

- Azure DevOps och CI/CD-flöden i Azure

- Frontend-utveckling, gärna med React

- Meriterande erfarenheter
- Linux och arbete med inbyggda system

- Kommunikationsprotokoll som RS485 eller RS232

- Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt

- Intresse av UX-design

För att trivas hos oss tror vi att du behöver:

- Vara pragmatiskt, lösningsorienterad och ha en analytisk förmåga för att hantera och lösa komplexa problem

- Trivas med att arbeta i mindre team

- Trivas med både självständigt arbete och jobba i team

- Älska programmering!

- Vilja ha 6 veckors semester och gilla att dricka kaffe ?

- Ha möjlighet att resa i tjänsten

Svarar du ja på ovanstående är chansen stor att du kommer att trivas i vår organisation där korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ger dig stora möjligheter att utvecklas och bidra till vår gemensamma framgång.

Ansökan

Ansök nu genom att besvara våra urvalsfrågor. Vi genomför en löpande urvalsprocess, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök senast den 23 juni för att inte missa chansen!

Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Johan Gustafsson, vår Utvecklingschef, via e-post: [email protected]. För frågor angående Unionen, vänligen kontakta Patrick Björk på: [email protected].

För att skydda dina personuppgifter tar vi inte emot ansökningar via e-post. I stället kan du enkelt och smidigt ansöka nedan.

Så, skicka in din ansökan och ta steget mot en spännande framtid med oss!

Vi inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

Vi hörs!

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Vi har redan fastställt våra rekryteringskanaler och den marknadsföring vi behöver.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio.
2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon och Åkerströms prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss på Allgon och Åkerströms. Vi hoppas att du vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats! Visa mindre

Quality Systems Specialist

Just nu expanderar vi vår Product Compliance & QESG avdelning i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms och Tele Radio är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här hos oss jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant.???? Nu söker vi dig med flera års erfarenhet och som är specialist inom kvalitetsledningssystem. Tjänsten ger dig möjligh... Visa mer
Just nu expanderar vi vår Product Compliance & QESG avdelning i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms och Tele Radio är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här hos oss jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant.????

Nu söker vi dig med flera års erfarenhet och som är specialist inom kvalitetsledningssystem.

Tjänsten ger dig möjligheter att vidareutveckla vår verksamhet både lokalt och globalt.

Vår anläggning i Björbo spelar en viktig roll för Allgon och dess varumärkens fortsatta framgång.

Om teamet:

Vårt team består idag av tre härliga kollegor, var och en med spetskompetens inom bland annat miljölagstiftning och hållbarhet. Vi söker nu dig som känner dig lockad av att få möjlighet att jobba lokalt men i en global kontext. Vi arbetar nära tillsammans men med dedikerade uppgifter.

Dina uppgifter kommer i huvudsak handla om att aktivt samarbeta med andra funktioner för att stödja utveckling, implementering och underhåll av Allgons koncernledningssystem. Du säkerställer att ledningssystemet uppfyller kraven inom gällande standarder för kvalitetsledningssystem, samt ansvarar för att skapa pedagogiskt utbildningsmaterial och utbilda ledningsgrupp, processägare och anställda inom kvalitetssystemprocedurer.

I vårt team jobbar vi med att strukturera arbetet som ofta har en stark koppling till regulatoriska krav.

Vi tycker om att diskutera mycket och ibland kan det bli meningsskiljaktigheter för att vi ser på saken på olika sätt. Detta gör också att vi utvecklas både som individer och som team, vilket vi tycker är viktigt. Vi brukar skämtsamt säga att vi är "ordning och reda gruppen" ???? en grupp som håller ordning och reda helt enkelt, samt ger stöd till verksamheten.

Vi tror att du har:

- Kandidatexamen inom kvalitetsledning och teknik eller motsvarande erfarenhet.

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet som kvalitetsledningssystemspecialist eller liknande roll.

- Gedigen kunskap om ISO 14001, ISO 9001 och andra kvalitetsstandarder.

- Erfarenhet av ISO 27001, ISO 45001, ISO/TS16949 eller andra bransch standarder är meriterande.

- Erfarenhet av implementering av kvalitetsledningssystem.

- Erfarenhet av kund- och regulatoriska revisioner/inspektioner.

- Arbetskunskap om verktyg, metoder och begrepp för kvalitetssäkring.

- God kommunikationsförmåga, både muntlig och skriftlig.

För att trivas hos oss tror vi att du behöver:

- Ha ett eget driv och inneha goda insikter om självledarskap.

- Ha erfarenhet av att jobba med tillverkande bolag och produkter.

- Ha en förmåga att få med dig människor och kunna förklara komplex information på ett enkelt och förståeligt sätt.

- Tycka det är roligt att skapa nytt, jobba hands on och driva uppdrag ända in i mål.

- Känna dig bekväm med att ge stöd och support till kollegor.

- Ha möjlighet att resa i tjänsten ungefär varannan månad.

- Med glädje se fram emot 6 veckors semester och gilla att dricka kaffe. ?

Ansökan

Ansök nu genom att besvara våra urvalsfrågor. Vi genomför en löpande urvalsprocess, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök senast den 16 augusti för att inte missa chansen!

Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Tania Ottebrink, Manager Product Compliance & QESG via e-post: [email protected].

Vi har kollektivavtal och lokal klubb - Unionen. Vid frågor går det bra att kontakta Patrick Björk på: [email protected].

För att skydda dina personuppgifter tar vi inte emot ansökningar via e-post. I stället kan du enkelt och smidigt ansöka nedan. Så, skicka in din ansökan och ta steget mot en spännande framtid med oss!

PS. För säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Vi har redan fastställt våra rekryteringskanaler och den marknadsföring vi behöver.

Allgongruppen

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen. Visa mindre

Process Development Manager

Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. Här hos oss jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ???? Nu söker vi dig med flera års erfarenhet som ledare och som drivs av att få jobba med att utveckla och förbättra både produkter, arbetssätt och människor. Vi behöver dig som vill jobba verksamhetsnära och hands on. Samtidigt som ... Visa mer
Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. Här hos oss jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ????

Nu söker vi dig med flera års erfarenhet som ledare och som drivs av att få jobba med att utveckla och förbättra både produkter, arbetssätt och människor. Vi behöver dig som vill jobba verksamhetsnära och hands on. Samtidigt som du även har förmågan att tänka i ett större perspektiv och självklart då även långsiktigt och hållbart.

Åkerströms är en del av Allgongruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgongruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där rollen som Process Development Manager kommer att spela en viktig roll i vårt fortsatta arbete med att utveckla Site Björbo.

Om teamet

Du kommer att tillhöra team Operations och rapportera till vår platschef Hans Persson. Att ha kul på jobbet är något som är viktigt för oss, det kommer du att märka. Vi tror nämligen att vi gör ett bättre jobb om det finns en gnutta ”kul på jobbet” med som ingrediens i det dagliga arbetet. I denna roll kommer du även att samarbeta med kollegor inom Allgongruppen.

Vi eftersträvar alltid en närhet och tillgänglighet till varandra, oavsett vart vi är placerade. Vi jobbar tight tillsammans med det gemensamma målet att fortsätta vara ett bolag som är marknadsledande inom radiostyrning och framtida tjänster. Vi har även ett team som jobbar i vår produktion i Tianjin, Kina.

Om tjänsten

Som Process Development Manager kommer du initiera och driva både mindre och större utvecklingsprojekt. Lean-metoden är central hos oss och det är denna vi använder oss av när vi arbetar med att ta fram kostnadseffektiva och hållbara tekniska lösningar för att förbättra oss inom; säkerhet, kvalitet, leveransförmåga, produktivitet och tillgänglighet. Detta är områden i verksamheten som är nyckeln för att möta våra kunders behov.

Huvudfokus för tjänsten blir att arbeta med kostnadseffektiva och hållbara tekniska lösningar för att på bästa sätt uppfylla våra och kundens krav.

Det är mycket som händer hos oss och det kommer fortsätta att ske förändringar. Därför tror vi det är viktigt att du trivs i en miljö med hög förändringstakt.

Detta är alltså inte rollen för dig som gillar att förvalta och som måste ha en klar och färdig struktur för att kunna arbeta…Nej här är det du tillsammans med resten av gänget som kommer behöva skapa denna struktur. Ett fantastiskt roligt uppdrag för den som gillar att skapa och implementera nytt!

Vi behöver dig som drivs och motiveras av att

Få utveckla, förbättra produkter, tjänster, arbetssätt och människor

Få arbeta med ditt ledarskap och utveckla våra medarbetare

Få arbeta och planera din tid självständigt

Inspirera till ett strukturerat och fokuserat arbetssätt med tydliga roller för alla involverade

Förankra processer hos intressenterna och i resten av organisationen för förståelse

Få vara en lagspelare som inspirerar, engagerar och bidrar till att göra ett bra team ännu bättre ????

Vi tror att du har

Mycket god förståelse och kunskap om tillverkningsprocesser

God analytisk förmåga med ett ansvarsfullt och strukturerat arbetssätt

Passion för ledarskap och är en naturlig ledare med dokumenterad erfarenhet

Erfarenhet av att leda projekt och processer på ett agilt sätt

Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

Körkort ???? då det blir en del resor men att åka ????funkar också såklart!

Ansökan

Vi väntar på just din ansökan! Svara på våra urvalsfrågor och skicka sedan iväg din ansökan. Men skynda på för urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan som är 24 september.

Har du frågor om tjänsten maila Hans Persson, Platschef [email protected] eller Patrick Björk (Unionen) [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

PS. För säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Vi har redan fastställt våra rekryteringskanaler och den marknadsföring vi behöver.

Allgongruppen

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen. Visa mindre

Konstruktör till vår avdelning Tekniskt Sälj

Välkommen till en spännande framtid på Åkerströms! Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. Nu behöver vi dig som har intresse och kunskap inom programmering, kanske skriver du även kod på din fritid. Att prata med kunder, lösa problem för att sedan skapa magi i cad-miljö, brinner du för. Stämmer detta bra in på dig så kan detta vara ditt nästa drömjobb. Åkerströms är en del av ... Visa mer
Välkommen till en spännande framtid på Åkerströms!
Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant.

Nu behöver vi dig som har intresse och kunskap inom programmering, kanske skriver du även kod på din fritid. Att prata med kunder, lösa problem för att sedan skapa magi i cad-miljö, brinner du för. Stämmer detta bra in på dig så kan detta vara ditt nästa drömjobb.

Åkerströms är en del av Allgon gruppen, vilket gör denna roll ännu mer spännande. Vi befinner oss just nu mitt i en tillväxtresa där vår site i Björbo är en viktig pusselbit för Allgons och Åkerströms fortsatta framgång.Om teamet

Vi är ett mindre team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi är också en relativt liten organisation, vilket möjliggöra korta beslutsvägar. Effekten av det är att du ges stora möjligheter att kunna påverka och få vara delaktig i andra utvecklingsprojekt inom organisationen. Till vardags jobbar alla som regel på plats i Björbo men det finns även möjlighet att jobba hemifrån eller arbeta från vårt kontor i Borlänge.

Vi tror att du har

- Tekniska kunskaper och intresse av teknik i någon form
- Egenskaper som noggrann och en stor portion med tålamod
- Erfarenhet av att jobba inom service och kundkontakt
- Kunskap inom radio, elektronik och/eller hydraulik
- Förmåga och tålamod att jobba med problemlösning och vågar testa nya grepp
- Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt
- Mycket glädje och energi som du generöst delar med dig av

Annat som är värt att veta om oss och om rollen

- Flexibla arbetstider
- Individuell utvecklingsplan som planeras med närmaste chef
- 5 veckors semester
- Gott kaffe?, mycket viktigt! (Vi har även te eller varm choklad om du föredrar det)
- …och vi gillar att ha roligt på jobbetSom person är du social och trygg. Du är noggrann med en stor portion tålamod. Du gillar resultat och presterar som bäst när du har mycket att göra och behöver prioritera dina uppgifter.

I huvudsak går detta jobb ut på att tillsammans med kund skapa en korrekt order, följt av att ta fram underlag till vår produktionsavdelning i form av CAD-ritningar, el-schema och PLC-program.

Värt att veta är att vi jobbar med Lean inom hela företaget.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet
Om Åkerströms

Anders Åkerström tillverkade de första elektriska insatserna till kakelugnar 1918. Senare, på 1950-talet, introducerade företaget elektriska styrsystem för skogsbruk och den allra första radiostyrda vinschen. Åkerströms har sedan dess utvecklat en ledande verksamhet inom industriell radiostyrning, vilket har påverkat tillverkningsindustrin globalt. Åkerströms historia är en berättelse om teknisk innovation och passion för att hitta lösningar som gör skillnad.

Hållbarhet - en drivkraft för hela vår verksamhet

Inom Allgon och på Åkerströms tror vi att varje handling vi gör idag, påverkar oss i morgon. Därför arbetar vi hårt för att vår verksamhet ska vara hållbar på alla plan - ekologiskt, socialt och ekonomiskt.

Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad och bidra till att skapa en hållbar framtid för alla. För att uppnå detta söker vi ständigt efter passionerade individer som delar våra värderingar och som vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid.

Våra värderingar

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet. Innovation för oss är att alltid söka efter nya, bättre och effektivare sätt att lösa problem. Nära relationer med kunder, personal och samhället är viktigt för oss. Hållbarhet är också en kärnfråga för oss - vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan, vara socialt ansvarstagande och ekonomiskt hållbara på lång sikt.

Så...för att trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats!

Ansökan

Om det här känns rätt för dig, så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor där urvalet sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 23 maj. Har du frågor om tjänsten maila Johan Gruhs, [email protected] eller Patrick Björck, Unionen, p[email protected] (mailto:[email protected])

Vi tar inte emot ansökningar via mail men svarar gärna på frågor.

Vi hoppas att vi hörs!

Pssst... för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Visa mindre

Operatör till produktionsgänget i Björbo!

Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Vi behöver dig som älskar problemlösning och vill ha variation i ditt arbete. Du är noggrann med en stor portion tålamod. Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där Site Björbo är en viktigt pusselbit för Allgons fortsatta framgång. Om t... Visa mer
Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Vi behöver dig som älskar problemlösning och vill ha variation i ditt arbete. Du är noggrann med en stor portion tålamod.

Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där Site Björbo är en viktigt pusselbit för Allgons fortsatta framgång.

Om teamet

Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar såklart. Vi är också en relativt liten organisation, vilket möjliggöra korta beslutsvägar. Effekten av det är att du ges stora möjligheter att kunna påverka och få vara delaktig i andra utvecklingsprojekt inom organisationen.

Vi tror att du har

- Tekniska kunskaper och intresse av teknik i någon form

- Egenskaper som noggrann och en portion med tålamod

- Kunskap inom radio, elektronik och/eller mekanik

- Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

- Mycket glädje och energi som du generöst strösslar omkring dig

För att trivas i rollen vet vi att den som söker behöver gilla att jobba med problemlösning och gärna tycka om att arbeta systematiskt steg för steg för att nå ett felfritt resultat. Att hjälpa andra och ha ett mindset som utstrålar service är heller aldrig fel att ha i denna roll.

Annat som är värt att veta om oss och om rollen

- Flexibla arbetstider

- Individuell utvecklingsplan som planeras med närmaste chef

- 5 veckors semester

- Gott kaffe :) ? mycket viktigt, vi har även te eller varm choklad om du föredrar det

- Och vi gillar att ha roligt på jobbet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär olika typer av montering, säkerställa att produktens funktion stämmer överens med kundens önskemål. B-körkort är ett krav och självklart är du van att använda datorn i arbetet. Värt att veta är att vi jobbar med Lean inom hela företaget.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet

Allt vi gör påverkar framtiden. Vi inom Allgon gruppen och Åkerströms arbetar kontinuerligt med hur vår verksamhet påverkar de tre dimensionerna av hållbarhet (ekologisk, social, ekonomisk). Det ligger i vårat gemensamma intresse att skapa förutsättningar som gynnar alla tre områden. Vi ser det som ett måste att arbeta tillsammans för att skapa ett hållbart företagande som säkerställer en morgondag för vår framtida generation. Vi är inte bäst i klassen inom detta område men resan måste ju börja någonstans ????

Så...för att trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats!

Våra värderingar, innovativa, nära och hållbara, leder oss i vårt arbete och präglar vår företagskultur. Vi tar ansvar för våra affärer och är måna om våra kunders önskemål och att tillmötesgå dem på ett trevligt och öppet sätt. På samma sätt är vi måna om varandra finns tillgängliga för varandra och vi hjälps åt för att hitta lösningar.

Ansökan

Det här känns verkligen rätt för dig! Så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor istället. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 30 april. Har du frågor om tjänsten maila Daniel Norell, [email protected] (mailto:[email protected]) eller Patrick Björck, Unionen, p[email protected] (mailto:[email protected])

Vi tar inte emot ansökningar via mail men svarar gärna på frågor. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner så fortsätt scrolla.

Vi hörs!

Pssst...för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms
Det startade redan 1918 när Anders Åkerström började tillverka de första elektriska insatserna till kakelugnar. Senare generationer Åkerströmare gick vidare och utvecklade elektriska styrsystem för skogsbruk och i slutet på femtiotalet skapades den första radiostyrda vinschen.

Vi är många som känner att historien fortfarande inspirerar. ”Det går säkert att hitta en lösning” var ett vanligt svar på en utmanande kundförfrågan - ett förhållningssätt som säger det mesta, än idag. Visa mindre

HR-Specialist med fokus på rekrytering

Välkommen till en spännande framtid på Åkerströms och Allgon gruppen! Nu behöver vi dig som är van att växla mellan operativt HR-arbete och strategiskt tänkande. Men ditt hjärta bultar lite extra för att få möjlighet att jobba med rekrytering och Employer Branding. Stämmer detta bra in på dig så kan detta vara ditt nästa drömjobb. ???? Men bara om du gillar att bygga och utveckla! Detta är inte rollen för dig som vill ha allt klappat och klart och redo att... Visa mer
Välkommen till en spännande framtid på Åkerströms och Allgon gruppen!
Nu behöver vi dig som är van att växla mellan operativt HR-arbete och strategiskt tänkande. Men ditt hjärta bultar lite extra för att få möjlighet att jobba med rekrytering och Employer Branding. Stämmer detta bra in på dig så kan detta vara ditt nästa drömjobb. ???? Men bara om du gillar att bygga och utveckla! Detta är inte rollen för dig som vill ha allt klappat och klart och redo att förvaltas.

Åkerströms och Tele-Radio är en del av Allgon gruppen här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. Vi befinner oss just nu, mitt i en tillväxtresa där vår site i Björbo är en viktig pusselbit för Allgons och Åkerströms fortsatta framgång.

Om teamet

Vi är ett HR team om 3 personer 2 av oss sitter i Göteborg och 1 har placeringsort på Åkerströms, Site Björbo. Det är så HR-organisationen ser ut just nu hur det blir under kommande år vet vi inte än. ???? Därför tror vi att det är viktigt att du som blir vår nästa kollega gillar förändring och att du har möjlighet att resa i tjänsten. Vi har stora möjligheter att påverka vad vi jobbar med och på vilket sätt.

Vi är i ett läge där vi "bygger bron" samtidigt som vi går på den vilket gör att vi med all säkerhet kommer fatta felaktiga beslut men då hjälps vi åt och tar oss upp igen och bygger vidare på bron. Vi tror att det är viktigt att vi vågar prova oss fram, testa och rätta till om det inte funkar i praktiken.

Det övergripande målet de kommande åren kommer handla om att säkerställa att vi inom Allgon gruppen fortsätter att vara världsledande inom industriell radiostyrning och andra nya tjänster som är i linje med affärsplanen. Bygga en stark organisation tillsammans med chefer och deras team som stödjer företagets övergripande mål.

Detta görs genom våra medarbetare, de människor vi redan har i vår organisation idag, men också genom våra framtida medarbetare.

Vi tror att du har

- Erfarenhet inom rekrytering , search och utveckla onboarding processer

- Erfarenhet av att skapa kännedom om företagets varumärke och etablera professionella relationer med kandidater

- Förmåga att planera och organisera ditt arbete självständigt

- Kunskap om arbetsrätt och kollektivavtal

- God kommunikatör både på svenska och engelska, muntligt och skriftligt

- Mycket glädje och energi som du generöst delar med dig av

Annat som är värt att veta om oss och om rollen

Flexibla arbetstider

Individuell utvecklingsplan som planeras med närmaste chef

6 veckors semester

Gott kaffe?, mycket viktigt! (Vi har även te eller varm choklad om du föredrar det)

och vi gillar att ha roligt på jobbet

Som person är du social och trygg. Du gillar resultat och presterar som bäst när du har mycket att göra och behöver prioritera dina uppgifter.

Ansökan

Om det här känns rätt för dig, så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor där urvalet sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 30 maj. Har du frågor om tjänsten maila Anna Frosch, [email protected] (mailto:[email protected]) eller Patrick Björk, Unionen, p[email protected] (mailto:[email protected])

Vi tar inte emot ansökningar via mail men svarar gärna på dina frågor.

Vi hoppas att vi hörs!

Pssst... för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet
Om Allgon

Allgon utvecklar, tillverkar och levererar lösningar inom industriell radiostyrning till kunder runt om i världen. Våra kunder handlar med oss genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. Allgon grundades 1990 och har en omsättning på 550 M SEK och har 400 anställda över hela världen.

Hållbarhet - en drivkraft för hela vår verksamhet

Inom Allgon tror vi att varje handling vi gör idag, påverkar oss i morgon. Därför arbetar vi hårt för att vår verksamhet ska vara hållbar på alla plan. Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan, vara socialt ansvarstagande och ekonomiskt hållbara på lång sikt.

Så...för att trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats! Visa mindre

Servicetekniker till vår eftermarknadsavdelning - Åkerströms i Björbo

Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Vi behöver dig som älskar problemlösning, vill ha variation i ditt arbete och är lite av ett tekniskt geni. I rollen som Servicetekniker utför du service och reparationer på plats hos kunder men även här ”hemma” i Björbo. Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss ... Visa mer
Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Vi behöver dig som älskar problemlösning, vill ha variation i ditt arbete och är lite av ett tekniskt geni. I rollen som Servicetekniker utför du service och reparationer på plats hos kunder men även här ”hemma” i Björbo.

Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där vår avdelning Service och eftermarknad kommer att spela en viktig roll i vårt fortsatta arbete med att utveckla Site Björbo.

Om teamet

Vi är 10 personer som jobbar i olika roller på vår service och eftermarknadsavdelning. Flera av oss har jobbat på Åkerströms i många år och då hunnit med att prova olika roller och arbetsuppgifter. Det är just det som är så bra här, att det finns utvecklingsmöjligheter. Vi behöver nu ytterligare en kollega som har möjlighet att resa i tjänsten för att kunna utföra arbete på plats hos våra kunder.

Så längtar du efter att få jobba i ett tight och kompetent team och även vill få vara med och utveckla Åkerströms serviceerbjudande? Då är detta verkligen jobbet för dig!

Om tjänsten

Den viktigaste uppgiften för dig som servicetekniker är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär förebyggande underhåll, felsökning, teknisk kundsupport, service- och reparationsarbeten både i Björbo och på plats hos kunder. Installationer och systeminventeringar förekommer också. Kundbasen är primärt i Sverige.

Vi behöver dig som drivs och motiveras av att;

- Arbeta och planera din tid självständigt

- Arbeta kundnära och överträffa kundens förväntan

- Vara en lagspelare som inspirerar, engagerar och bidrar till att göra ett bra team ännu bättre ????

Vi tror att du har;

- Stort intresse av teknik och problemlösning

- Erfarenhet från service och reparation, gärna inom elteknik och /eller radioteknik

- Erfarenhet av att arbeta med förebyggande underhåll, felsökning samt teknisk kundsupport

- Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

- Körkort ???? då det blir ca 50-60 resdagar per årMer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet

Allt vi gör påverkar framtiden. Vi inom Allgon gruppen och Åkerströms arbetar kontinuerligt med hur vår verksamhet påverkar de tre dimensionerna av hållbarhet (ekologisk, social, ekonomisk). Det ligger i vårat gemensamma intresse att skapa förutsättningar som gynnar alla tre områden. Vi ser det som ett måste att arbeta tillsammans för att skapa ett hållbart företagande som säkerställer en morgondag för vår framtida generation. Vi är inte bäst i klassen inom detta område men resan måste ju börja någonstans ????

Så...för att trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats! Vi tror att du har god hand med kunder är serviceinriktad och tydlig i din kommunikation.

Ansökan

Vi väntar på just din ansökan! Svara på våra urvalsfrågor och skicka sedan iväg din ansökan. Men skynda på för urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan som är 23 april.

Har du frågor om tjänsten maila Pär Hermansson, Platschef [email protected] (mailto:[email protected]) eller Patrick Björk (Unionen) [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Det startade redan 1918 när Anders Åkerström började tillverka de första elektriska insatserna till kakelugnar. Senare generationer Åkerströmare gick vidare och utvecklade elektriska styrsystem för skogsbruk och i slutet på femtiotalet skapades den första radiostyrda vinschen.

Vi är många som känner att historien fortfarande inspirerar. ”Det går säkert att hitta en lösning” var ett vanligt svar på en utmanande kundförfrågan - ett förhållningssätt som säger det mesta, än idag. Visa mindre

Marknadskoordinator

Vi växer så det knakar och behöver stärka upp vår marknadsavdelning med ytterligare en kollega! Turen har alltså kommit till dig som väntat på att vi på Åkerströms ska komma ut med en tjänst med fokus på digital marknadskommunikation och koordinering inom sälj och marknad. Gillar du att jobba digitalt, har intresse och erfarenheter från att utveckla och stärka varumärken, skapa effekt och konvertering och är van att producera content, ja då är det din tur ... Visa mer
Vi växer så det knakar och behöver stärka upp vår marknadsavdelning med ytterligare en kollega! Turen har alltså kommit till dig som väntat på att vi på Åkerströms ska komma ut med en tjänst med fokus på digital marknadskommunikation och koordinering inom sälj och marknad. Gillar du att jobba digitalt, har intresse och erfarenheter från att utveckla och stärka varumärken, skapa effekt och konvertering och är van att producera content, ja då är det din tur att söka nu!

Om teamet

Du och jag kommer bilda ett team om två men vi jobbar i tight samarbete med övriga kollegor främst inom sälj och HR. Din roll är ny så vi hoppas att du tycker det känns roligt att få vara med att forma den framåt.

Hos oss får du bland annat jobba med

- Genomförande och uppföljning av kampanjer och aktivering i våra egna och köpta digitala kanaler (hemsida, sociala medier etc).?
- Planera,?idégenerera?och koordinera innehåll utifrån Åkerströms kommunikationsplan?och?aktuella händelser.
- Tillsammans med andra?och själv; skapa intressant och engagerande innehåll och material för våra olika målgrupper.
- Omvärldsbevaka trender, funktioner och algoritmer främst i de plattformar vi verkar.??Du är en glad och positiv person, brinner för att jobba hands on och framförallt att få möjlighet att utveckla vår digitala närvaro. Kombinerat med det digitala kommer du även jobba med framtagande av tryckt material, vara behjälplig i planering och förberedande för mässor samt beställning av profilkläder och presentreklam.

Du kan arbeta obehindrat i Adobe Creative Cloud, främst i InDesign och Photoshop.

Kunskaper i Wordpress, Analytics och Hubspot är värdefullt.

Annat som är värt att veta om oss och om rollen

- En koordinerade roll som har många kontaktytor både intern och externt
- Hos oss är vi inte rädda för att kavla upp ärmarna - vi hugger i där det behövs!
- 6 veckors semester
- Trevliga kollegor och gott kaffe :) mycket viktigt
- Vi gillar att ha roligt på jobbet


Ansökan
Det här känns verkligen rätt för dig! Så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor istället. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 26 oktober. Har du frågor om tjänsten maila Erika Ryttare, Marketing Manager, [email protected] (mailto:[email protected]) eller Ingela Permats, Unionen, [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail men svarar gärna på frågor. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner så fortsätt scrolla.

Vi hörs!

Pssst...för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Framtiden börjar med de val vi gör idag. Åkerströms har sedan starten 1918 gjort affär på att ta hållbara beslut. Vi tänker fortsätta på den banan med innovation som drivkraft och hållbarhet i alla led som mål. Åkerströms Björbo AB erbjuder sina kunder säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och uppkoppling av sin industriella verksamhet och applikation. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Vi har långa kundrelationer och vi levererar till många industriella företag både i Sverige och internationellt. Våra systemlösningar står för hög kvalitet och lång livslängd, där service och reparationer är viktigt för både vår verksamhet och våra kunder. Visa mindre

Senior Processledare till Åkerströms Björbo!

Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Här behöver vi dig som drivs av att få jobba med att utveckla och förbättra både produkter, arbetssätt och människor. Vi behöver dig som vill jobba verksamhetsnära och hands on. Samtidigt som du även har förmågan att tänka i ett större perspektiv och självklart då även långsiktigt och hållbart. Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det ... Visa mer
Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Här behöver vi dig som drivs av att få jobba med att utveckla och förbättra både produkter, arbetssätt och människor. Vi behöver dig som vill jobba verksamhetsnära och hands on. Samtidigt som du även har förmågan att tänka i ett större perspektiv och självklart då även långsiktigt och hållbart.

Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där rollen som Processledare kommer att spela en viktig roll i vårt fortsatta arbete med att utveckla Site Björbo.

Hur känns den här inledande texten om oss och rollen? Spännande va?!?

Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss! ????

Om teamet

Du kommer att tillhöra team Operations och rapportera till vår platschef Hans Persson. I dagsläget är vi 63 personer som jobbar på Åkerströms. Att ha kul på jobbet är något som är viktigt för oss, det kommer du att märka. Vi tror nämligen att vi gör ett bättre jobb om det finns en gnutta ”kul på jobbet” med som ingrediens i det dagliga arbetet. I denna roll kommer du även att samarbeta med kollegor inom Allgon gruppen.

Vi eftersträvar alltid en närhet och tillgänglighet till varandra, oavsett vart vi är placerade. Vi jobbar tight tillsammans med det gemensamma målet att fortsätta vara ett bolag som är marknadsledande inom radiostyrning och framtida tjänster. Vi har även ett team som jobbar i vår produktion i Tianjin, Kina.

Din roll är ny och vi längtar efter att få lära känna dig!Om tjänsten

Som Processledare kommer du initiera och driva både mindre och större utvecklingsprojekt. Lean-metoden är central hos oss och det är denna vi använder oss av när vi arbetar med att ta fram kostnadseffektiva och hållbara tekniska lösningar för att förbättra oss inom; säkerhet, kvalitet, leveransförmåga, produktivitet och tillgänglighet. Detta är områden i verksamheten som är nyckeln för att möta våra kunders behov.

Huvudfokus för tjänsten blir att arbeta med kostnadseffektiva och hållbara tekniska lösningar för att på bästa sätt uppfylla våra och kundens krav.

Det är mycket som händer hos oss just nu och det kommer fortsätta att ske förändringar. Därför tror vi det är viktigt att du trivs i en miljö med hög förändringstakt.

Detta är alltså inte rollen för dig som gillar att förvalta och som måste ha en klar och färdig struktur för att kunna arbeta…Nej här är det du tillsammans med resten av gänget som kommer behöva skapa denna struktur. Ett fantastiskt roligt uppdrag för den som gillar att skapa och implementera nytt!

Vi behöver dig som drivs och motiveras av att

Få utveckla, förbättra produkter, tjänster, arbetssätt och människor

Få arbeta och planera din tid självständigt

Inspirera till ett strukturerat och fokuserat arbetssätt med tydliga roller för alla involverade

Förankra processer hos intressenterna och i resten av organisationen för förståelse

Få vara en lagspelare som inspirerar, engagerar och bidrar till att göra ett bra team ännu bättre ????

Vi tror att du har

Mycket god förståelse och kunskap om tillverkningsprocesser och kvalitetsarbete

God analytisk förmåga med ett ansvarsfullt och strukturerat arbetssätt

En passion för teknik

Erfarenhet av att leda projekt och processer på ett agilt sätt

Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

Körkort ???? då det blir en del resor men att åka ????funkar också såklart!

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet

Allt vi gör påverkar framtiden. Vi inom Allgon gruppen och Åkerströms arbetar kontinuerligt med hur vår verksamhet påverkar de tre dimensionerna av hållbarhet (ekologisk, social, ekonomisk). Det ligger i vårat gemensamma intresse att skapa förutsättningar som gynnar alla tre områden. Vi ser det som ett måste att arbeta tillsammans för att skapa ett hållbart företagande som säkerställer en morgondag för vår framtida generation. Vi är inte bäst i klassen inom detta område men resan måste ju börja någonstans ????

Så...för att trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats! Vi tror att du är van och har erfarenhet av att ha jobbat med olika typer av människor samt kravställare och vet vikten av smidig kommunikation med andra för att tillsammans nå det önskade resultatet.

Ansökan

Vi väntar på just din ansökan! Svara på våra urvalsfrågor och skicka sedan iväg din ansökan. Men skynda på för urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan som är 16 april.

Har du frågor om tjänsten maila Hans Persson, Platschef [email protected] eller Patrick Björk (Unionen) [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Det startade redan 1918 när Anders Åkerström började tillverka de första elektriska insatserna till kakelugnar. Senare generationer Åkerströmare gick vidare och utvecklade elektriska styrsystem för skogsbruk och i slutet på femtiotalet skapades den första radiostyrda vinschen.

Vi är många som känner att historien fortfarande inspirerar. ”Det går säkert att hitta en lösning” var ett vanligt svar på en utmanande kundförfrågan - ett förhållningssätt som säger det mesta, än idag. Visa mindre

Innesäljare – med fokus på support och merförsäljning

En viktig del i vår framtida strategi är att fokusera på initiativ för att öka och utveckla våra affärer. Därför söker vi nu en innesäljare med fokus på att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Är du intresserad av försäljning inom industrin och trivs i en roll där du får möjlighet att använda din sociala förmåga för att skapa goda relationer till dina kunder? Är du en effektiv och flexibel person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb... Visa mer
En viktig del i vår framtida strategi är att fokusera på initiativ för att öka och utveckla våra affärer. Därför söker vi nu en innesäljare med fokus på att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Är du intresserad av försäljning inom industrin och trivs i en roll där du får möjlighet att använda din sociala förmåga för att skapa goda relationer till dina kunder? Är du en effektiv och flexibel person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb? Känner du att, ja, detta stämmer väl in på mig och jag vill veta mer!

Toppen, då är vi redo att välkomna dig hem till oss!

Om teamet

Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi är också en relativt liten organisation vilket möjliggöra korta beslutsvägar. Vi tror att Teamwork makes the dream work.

Hos oss är kundsupport och kundservice en ledstjärna. Du får en viktig roll i att hjälpa våra kunder inom industrin, både nationellt och internationellt, att öka sin konkurrenskraft via våra robusta lösningar för radiostyrning av industriella och mobila applikationer. Din roll i teamet är ny men det finns flera kollegor som jobbar med samma sak som du kommer att göra. Vi längtar efter att få lära känna dig!

Några av dina arbetsuppgifter

Ansvarar för orderbokning, orderbevakning, registrering av och uppföljning av prognoser, offerter, prislistor samt avtal. Vidare ingår administration i vårt affärssystem av artiklar, kundregister, dokumentation och försäljningsdokument. Du är också den viktiga länken mellan kund, våra produktionsflöden och våra kundansvariga säljare på fältet.

Vi tror att du har

- Dokumenterad erfarenhet av löpande kundkontakter
- Erfarenhet av att jobba i affärssystem
- Goda datakunskaper och arbetar obehindrat i Microsoft Office-miljö
- Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska, vi arbetar i en internationell miljö därför är baskunskaper i engelska ett krav. Snakker du Norsk eller taler Dansk så är det en fördel för jobbet. :)


Så vem är du

För att trivas hos oss och matcha rollen tror vi att du är lösningsorienterad och gillar att jobba i mindre team. Du gillar att ta kontakt med kunder och arbetar på ett effektivt och noggrant sätt. Gärna med målet att överträffa kundens förväntan. Rollen kräver att man har förmågan att klara av att prioritera arbetsuppgifter.

Vi förväntar oss verkligen inte att du skall ha kunskap om våra produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss. Vi är nyfikna på att veta mer om dina drivkrafter och din motivation och vad du känner att du vill bidra med framåt för att utveckla vår kundsupport. En sista sak, om det skulle vara så att du har kunskaper i företagsekonomi samt erfarenhet från företag med egen produktion är det meriterande.

Ansökan

Det här känns verkligen rätt för dig! Så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor istället. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 27 juni. Har du frågor om tjänsten maila Johan Gruhs, Supervisor - Tekniskt Sälj, [email protected] eller Ingela Permats (https://akerstroms.se/kontakt/#frontoffice) (Unionen) [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail men svarar gärna på frågor. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner så fortsätt scrolla.

Vi hörs!

Pssst...för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Framtiden börjar med de val vi gör idag. Åkerströms har sedan starten 1918 gjort affär på att ta hållbara beslut. Vi tänker fortsätta på den banan med innovation som drivkraft och hållbarhet i alla led som mål. Åkerströms Björbo AB erbjuder sina kunder säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och uppkoppling av sin industriella verksamhet och applikation. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Vi har långa kundrelationer och vi levererar till många industriella företag både i Sverige och internationellt. Våra systemlösningar står för hög kvalitet och lång livslängd, där service och reparationer är viktigt för både vår verksamhet och våra kunder. Visa mindre

Elektronikingenjör

Just nu utökar vi vårt R&D team i Dalarna, närmare bestämt i Björbo men vi har även kontor i Borlänge. Vi söker dig som älskar teknik, har ett starkt driv och är nyfiken på att få jobba med att utveckla säkra produkter av hög kvalitet till professionella användare. Stämmer detta in på dig och du vill veta mer? Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss! Om teamet Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi ä... Visa mer
Just nu utökar vi vårt R&D team i Dalarna, närmare bestämt i Björbo men vi har även kontor i Borlänge. Vi söker dig som älskar teknik, har ett starkt driv och är nyfiken på att få jobba med att utveckla säkra produkter av hög kvalitet till professionella användare.

Stämmer detta in på dig och du vill veta mer? Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss!

Om teamet

Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi är också en relativt liten organisation vilket möjliggöra korta beslutsvägar. Effekten av det är att du ges stora möjligheter att kunna påverka och få vara delaktig i andra utvecklingsprojekt inom organisationen. Vi tror att Teamwork makes the dream work.

Din roll i teamet är ny och vi längtar efter att få lära känna dig. Värt att veta är att vi arbetar enligt LEAN metoden som förenklat kan beskriva som en metod för att utveckla verksamheten. Förutom LEAN metoden tillämpar vi systemingenjörsprocesserna vid utvecklingsprojekt och produktprojekt.

Vi tror att du har

- En passion för teknik
- Tidigare erfarenhet och intresse av simuleringsverktyg
- Erfarenhet av fordonsindustri eller tillverkande industri
- Kunskap inom embedded programmering (ex. FPGA, µController)
- Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt


För att trivas hos oss tror vi att du behöver vara lösningsorienterad, ha en analytisk förmåga samt kunna bryta ner och lösa komplexa problem. Du är innovativ, teknikintresserad och gillar att jobba i mindre team men även förmåga att kunna jobba självständigt. Du är självgående och har lätt att ta eget ansvar och initiativ. Det kommer också vara en fördel för sig om du har tekniska kunskaper och intresse inom:

- Layout av kretskort
- Analog och digital konstruktion på komponentnivå
- Schema, elektronikkonstruktion och simulering
- Radiofrekvensteknik, integrerade radiofrekvenskretsar
- Bevaka teknik och utvärdera potentiella lösningar
- Arbeta mot regulatoriska krav och kunna bryta ner dessa krav till lösningar och säkerställa dess funktion.


Ansökan

Det här känns verkligen rätt för dig så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor. Vill du kan du självklart bifoga CV och personligt brev men det är inget krav. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 8 maj. Har du frågor om tjänsten maila Johan Gustafsson, Utvecklingschef [email protected] eller Ingela Permats (https://akerstroms.se/kontakt/#frontoffice) (Unionen) [email protected]

Vi inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

Vi hörs!

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Framtiden börjar med de val vi gör idag. Åkerströms har sedan starten 1918 gjort affär på att ta hållbara beslut. Vi tänker fortsätta på den banan med innovation som drivkraft och hållbarhet i alla led som mål. Åkerströms Björbo AB erbjuder sina kunder säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och uppkoppling av sin industriella verksamhet och applikation. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Vi har långa kundrelationer och vi levererar till många industriella företag både i Sverige och internationellt. Våra systemlösningar står för hög kvalitet och lång livslängd, där service och reparationer är viktigt för både vår verksamhet och våra kunder. Visa mindre

Mjukvaruingenjör inbyggda system

Just nu utökar vi vårt R&D team i Dalarna, närmare bestämt i Björbo men vi har även kontor i Borlänge. Vi söker dig som älskar teknik, har ett starkt driv och är nyfiken på att få jobba med att utveckla säkra produkter av hög kvalitet till professionella användare Stämmer detta in på dig och du vill veta mer? Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss! Om teamet Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi är... Visa mer
Just nu utökar vi vårt R&D team i Dalarna, närmare bestämt i Björbo men vi har även kontor i Borlänge. Vi söker dig som älskar teknik, har ett starkt driv och är nyfiken på att få jobba med att utveckla säkra produkter av hög kvalitet till professionella användare

Stämmer detta in på dig och du vill veta mer? Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss!

Om teamet

Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi är också en relativt liten organisation vilket möjliggöra korta beslutsvägar. Effekten av det är att du ges stora möjligheter att kunna påverka och få vara delaktig i andra utvecklingsprojekt inom organisationen. Vi tror att Teamwork makes the dream work.

Din roll i teamet är ny och vi längtar efter att få lära känna dig. Värt att veta är att vi arbetar enligt LEAN metoden som förenklat kan beskriva som en metod för att utveckla verksamheten. Förutom LEAN metoden tillämpar vi systemingenjörsprocesserna vid utvecklingsprojekt och produktprojekt.

Vi tror att du har

- En passion för teknik och mjukvaruutveckling.
- Erfarenhet av utveckling av inbyggd mjukvara.
- Grundläggande förståelse för elektronik och förmåga att läsa elektroniska kretsscheman
- Erfarenhet av fordonsindustri eller tillverkande industri.
- Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt.


För att trivas hos oss tror vi att du behöver vara lösningsorienterad, ha en analytisk förmåga samt kunna bryta ner och lösa komplexa problem. Du är innovativ, teknikintresserad och gillar att jobba i mindre team men även förmåga att kunna jobba självständigt. Du är självgående och har lätt att ta eget ansvar och initiativ. Det kommer också vara en fördel för sig om du har tekniska kunskaper inom:

- C / C++ programmering för inbyggda system/embedded
- C#
- Python programmering
- Git versionshantering
- Assembler Armv7 / HC12


Ansökan
Det här känns verkligen rätt för dig så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor istället. Vill du kan du självklart bifoga CV och personligt brev men det är inget krav. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 8 maj. Har du frågor om tjänsten maila Johan Gustafsson, Utvecklingschef [email protected] eller Ingela Permats (https://akerstroms.se/kontakt/#frontoffice) (Unionen) [email protected]

Vi inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

Vi hörs!

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Framtiden börjar med de val vi gör idag. Åkerströms har sedan starten 1918 gjort affär på att ta hållbara beslut. Vi tänker fortsätta på den banan med innovation som drivkraft och hållbarhet i alla led som mål. Åkerströms Björbo AB erbjuder sina kunder säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och uppkoppling av sin industriella verksamhet och applikation. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Vi har långa kundrelationer och vi levererar till många industriella företag både i Sverige och internationellt. Våra systemlösningar står för hög kvalitet och lång livslängd, där service och reparationer är viktigt för både vår verksamhet och våra kunder Visa mindre

Mjukvaruingenjör inbyggda system

Just nu utökar vi vårt R&D team i Dalarna, närmare bestämt i Björbo men vi har även kontor i Borlänge. Vi söker dig som älskar teknik, har ett starkt driv och är nyfiken på att få jobba med att utveckla säkra produkter av hög kvalitet till professionella användare Stämmer detta in på dig och du vill veta mer? Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss! Om teamet Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi är... Visa mer
Just nu utökar vi vårt R&D team i Dalarna, närmare bestämt i Björbo men vi har även kontor i Borlänge. Vi söker dig som älskar teknik, har ett starkt driv och är nyfiken på att få jobba med att utveckla säkra produkter av hög kvalitet till professionella användare

Stämmer detta in på dig och du vill veta mer? Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss!

Om teamet

Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi är också en relativt liten organisation vilket möjliggöra korta beslutsvägar. Effekten av det är att du ges stora möjligheter att kunna påverka och få vara delaktig i andra utvecklingsprojekt inom organisationen. Vi tror att Teamwork makes the dream work.

Din roll i teamet är ny och vi längtar efter att få lära känna dig. Värt att veta är att vi arbetar enligt LEAN metoden som förenklat kan beskriva som en metod för att utveckla verksamheten. Förutom LEAN metoden tillämpar vi systemingenjörsprocesserna vid utvecklingsprojekt och produktprojekt.

Vi tror att du har

- En passion för teknik och mjukvaruutveckling.
- Erfarenhet av utveckling av inbyggd mjukvara.
- Grundläggande förståelse för elektronik och förmåga att läsa elektroniska kretsscheman
- Erfarenhet av fordonsindustri eller tillverkande industri.
- Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt.


För att trivas hos oss tror vi att du behöver vara lösningsorienterad, ha en analytisk förmåga samt kunna bryta ner och lösa komplexa problem. Du är innovativ, teknikintresserad och gillar att jobba i mindre team men även förmåga att kunna jobba självständigt. Du är självgående och har lätt att ta eget ansvar och initiativ. Det kommer också vara en fördel för sig om du har tekniska kunskaper inom:

- C / C++ programmering för inbyggda system/embedded
- C#
- Python programmering
- Git versionshantering
- Assembler Armv7 / HC12


Ansökan
Det här känns verkligen rätt för dig så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor istället. Vill du kan du självklart bifoga CV och personligt brev men det är inget krav. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 29 april. Har du frågor om tjänsten maila Johan Gustafsson, Utvecklingschef [email protected] eller Ingela Permats (https://akerstroms.se/kontakt/#frontoffice) (Unionen) [email protected]

Vi inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

Vi hörs!

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Framtiden börjar med de val vi gör idag. Åkerströms har sedan starten 1918 gjort affär på att ta hållbara beslut. Vi tänker fortsätta på den banan med innovation som drivkraft och hållbarhet i alla led som mål. Åkerströms Björbo AB erbjuder sina kunder säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och uppkoppling av sin industriella verksamhet och applikation. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Vi har långa kundrelationer och vi levererar till många industriella företag både i Sverige och internationellt. Våra systemlösningar står för hög kvalitet och lång livslängd, där service och reparationer är viktigt för både vår verksamhet och våra kunder Visa mindre

Elektronikingenjör

Just nu utökar vi vårt R&D team i Dalarna, närmare bestämt i Björbo men vi har även kontor i Borlänge. Vi söker dig som älskar teknik, har ett starkt driv och är nyfiken på att få jobba med att utveckla säkra produkter av hög kvalitet till professionella användare. Stämmer detta in på dig och du vill veta mer? Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss! Om teamet Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi ä... Visa mer
Just nu utökar vi vårt R&D team i Dalarna, närmare bestämt i Björbo men vi har även kontor i Borlänge. Vi söker dig som älskar teknik, har ett starkt driv och är nyfiken på att få jobba med att utveckla säkra produkter av hög kvalitet till professionella användare.

Stämmer detta in på dig och du vill veta mer? Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss!

Om teamet

Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar. Vi är också en relativt liten organisation vilket möjliggöra korta beslutsvägar. Effekten av det är att du ges stora möjligheter att kunna påverka och få vara delaktig i andra utvecklingsprojekt inom organisationen. Vi tror att Teamwork makes the dream work.

Din roll i teamet är ny och vi längtar efter att få lära känna dig. Värt att veta är att vi arbetar enligt LEAN metoden som förenklat kan beskriva som en metod för att utveckla verksamheten. Förutom LEAN metoden tillämpar vi systemingenjörsprocesserna vid utvecklingsprojekt och produktprojekt.

Vi tror att du har

- En passion för teknik
- Tidigare erfarenhet och intresse av simuleringsverktyg
- Erfarenhet av fordonsindustri eller tillverkande industri
- Kunskap inom embedded programmering (ex. FPGA, µController)
- Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt


För att trivas hos oss tror vi att du behöver vara lösningsorienterad, ha en analytisk förmåga samt kunna bryta ner och lösa komplexa problem. Du är innovativ, teknikintresserad och gillar att jobba i mindre team men även förmåga att kunna jobba självständigt. Du är självgående och har lätt att ta eget ansvar och initiativ. Det kommer också vara en fördel för sig om du har tekniska kunskaper och intresse inom:

- Layout av kretskort
- Analog och digital konstruktion på komponentnivå
- Schema, elektronikkonstruktion och simulering
- Radiofrekvensteknik, integrerade radiofrekvenskretsar
- Bevaka teknik och utvärdera potentiella lösningar
- Arbeta mot regulatoriska krav och kunna bryta ner dessa krav till lösningar och säkerställa dess funktion.


Ansökan

Det här känns verkligen rätt för dig så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor. Vill du kan du självklart bifoga CV och personligt brev men det är inget krav. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 29 april. Har du frågor om tjänsten maila Johan Gustafsson, Utvecklingschef [email protected] eller Ingela Permats (https://akerstroms.se/kontakt/#frontoffice) (Unionen) [email protected]

Vi inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

Vi hörs!

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Framtiden börjar med de val vi gör idag. Åkerströms har sedan starten 1918 gjort affär på att ta hållbara beslut. Vi tänker fortsätta på den banan med innovation som drivkraft och hållbarhet i alla led som mål. Åkerströms Björbo AB erbjuder sina kunder säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och uppkoppling av sin industriella verksamhet och applikation. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Vi har långa kundrelationer och vi levererar till många industriella företag både i Sverige och internationellt. Våra systemlösningar står för hög kvalitet och lång livslängd, där service och reparationer är viktigt för både vår verksamhet och våra kunder. Visa mindre

Operatör till Produktionsteamet

Vill du utvecklas inom teknik och kundanpassade lösningar? Vi monterar och färdigställer kundanpassade och säkerhetsklassade system för radiostyrning till såväl industri- som mobila applikationer. Som Operatör kommer du att bli en del av vårt produktionsteam vid vår anläggning i Björbo. Den viktigaste uppgiften som Operatör på Åkerströms är att vår utrustning levereras i rätt tid och fungerar på ett sådant sätt att det möter och helst överträffar kundens f... Visa mer
Vill du utvecklas inom teknik och kundanpassade lösningar?
Vi monterar och färdigställer kundanpassade och säkerhetsklassade system för radiostyrning till såväl industri- som mobila applikationer. Som Operatör kommer du att bli en del av vårt produktionsteam vid vår anläggning i Björbo.
Den viktigaste uppgiften som Operatör på Åkerströms är att vår utrustning levereras i rätt tid och fungerar på ett sådant sätt att det möter och helst överträffar kundens förväntningar gällande kvalitet och funktion.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär olika typer av montering, säkerställa att produktens funktion stämmer överens med kundens önskemål, delta och bidra till att verksamheten utvecklas samt att vara en del av Åkerströmsteamet där du sprider glädje och energi.
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från monteringsarbete, gärna inom elteknik och /eller radioteknik. Du är en lagspelare som är serviceinriktad och har kunden i centrum. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, och framför allt ett stort intresse av teknik. Har du kunskap om radio, elektronik och mekanik så är det meriterande.
B-körkort är ett krav och du är van att använda datorn i arbetet. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med både kunder och kollegor. Visa mindre

Försäljnings och affärsutvecklingschef till Åkerströms

Försäljnings och affärsutvecklingschef Vi söker nu en driven och engagerad försäljnings och affärsutvecklingschef som brinner för att utveckla affärer, leda och motivera medarbetare och vill göra det med ett företag som står inför en fortsatt expansion.  Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av indus... Visa mer
Försäljnings och affärsutvecklingschef
Vi söker nu en driven och engagerad försäljnings och affärsutvecklingschef som brinner för att utveckla affärer, leda och motivera medarbetare och vill göra det med ett företag som står inför en fortsatt expansion. 
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. Vi har vårt säte i Björbo, Dalarna och företaget styrs lokalt och entreprenörsmässigt, med korta beslutsvägar och närvarande ledning. www.akerstroms.se
Som försäljnings och affärsutvecklingschef hos Åkerströms driver du affärsutvecklingen mot nya marknader och kundsegment, både i Sverige och internationellt. Du säkerställer långsiktiga affärsrelationer med befintliga och nya kunder. Du är även själv en viktig del i det operativa försäljningsarbetet.
Utöver detta har du ett personalansvar för säljavdelningen med fortlöpande coaching, målstyrning och uppföljning.
Rollen ingår i ledningsgruppen och du arbetar aktivt med affärsutveckling, marknadsstrategier, lönsamhetsanalyser och marknadsaktiviteter på ett övergripande plan,
samt ansvarar för att nå uppsatta försäljningsmål. Du har god förståelse för teknik och kan sätta dig in i kundens behov och förväntningar, du kan skapa beslutsunderlag till framtida produktutveckling. 
Du kommer ha ett nära samarbete med Marketing, Produktutveckling, Produktchef och VD.
Tjänsten innebär resor både i Sverige och internationellt, tjänsten är på heltid och din placering är i Björbo. Du rapporterar till VD.
Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har stark erfarenhet av säljledning och du brinner för långsiktiga affärsrelationer. Som person är du resultatdriven med en förmåga och engagemang att motivera, följa upp och leda en grupp på distans. Du är tydlig, lyhörd och kommunikativ, med en utvecklad förmåga att ta fram, implementera och driva arbetsmetoder för att nå uppställda verksamhetsmål. Du tar egna initiativ, är orädd och har en god förståelse av säljprocessen. Du är nyfiken och kan nå framgång både internt och externt med din entusiasm. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt vana och kompetens inom Microsoft Office.
Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten och en god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.
Är du affärsdriven med dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat och brinner för ett coachande ledarskap? Har du ett starkt tekniskt intresse, och brinner för att skapa kundvärden och lyfta premiumkänsla i de varor och tjänster som erbjuds? Du kommer att få stora möjligheter att själv driva och förbättra försäljningsarbetet tillsammans med gruppen. Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på
True Consulting & Recruitment. www.truehr.se
 Skicka din ansökan till [email protected] senast 6 mars. 
 
För ytterligare frågor kontakta:
Helena Lundqvist   
070-7440018  
True Consulting & Recruitment HR AB                                   
www.truehr.se
Helén Grängfors
070-5564007
Åkerströms Björbo AB
www.akerstroms.se Visa mindre

CFO till Åkerströms

Ansök    Feb 4    Åkerströms Björbo AB    Ekonomichef
CFO Åkerströms Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. www.akerstroms.se Vill du vara med på en spännande resa mot fortsatt framgång? Nu söker vi en CF... Visa mer
CFO Åkerströms
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. www.akerstroms.se
Vill du vara med på en spännande resa mot fortsatt framgång?
Nu söker vi en CFO med tidigare bakgrund från tillverkningsindustrin som vill vara med och utveckla affären tillsammans med ett bolag på uppgång.
Som CFO hos Åkerströms har du ett övergripande ansvar för bolagets ekonomi- och redovisningsfunktion, budgetprocessen samt IT. Vidare även personal och arbetsmiljöansvar för medarbetare inom ekonomi- och
redovisningsfunktionen.
Dina arbetsuppgifter:
Du leder och säkerställer bra ekonomiska/redovisningsmässiga underlag med hög kvalitet för styrning och beslut på ett effektivt sätt.
Du utvecklar, implementerar och följer upp mål, beskrivningar, rutiner och instruktioner för processerna inom ansvarsområdet.
Utöver detta upprättar du månads- och årsbokslut inklusive årsredovisning och bolagsdeklaration.
Andra vanligt förekommande uppgifter:
Lönsamhetsanalyser och bokslutsanalyser. Rapportering av veckostatistik. Likviditetsprognoser och uppföljning av förfallna kundfordringar. Kontakt och dialog med bank, revisorer och försäkringsbolag. 
Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.
Din profil:
Vi söker dig som intresserad av affären och vill vara med på resan att vidareutveckla Åkerströms.
Då du har ett övergripande ansvar över bolagets ekonomi- och redovisningsfunktion, budgetprocesser samt IT är det viktigt att du gillar att jobba brett både operativt och strategiskt och inte är rädd för att rycka in där behovet finns.
Du är starkt bidragande i ledningsgruppen och deras arbete framåt för rätt satsning.
Som person är du noggrann, strukturerad och pedagogisk.
Vi ser att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom företagsekonomi/redovisning/skatter.
Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt är van användare av MS Office olika program.
Bakgrund från tillverkande industri och erfarenhet från produkt- redovisning och kalkylering väger tungt.
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på
True Consulting & Recruitment. www.truehr.se 
Skicka din ansökan till [email protected] senast 6 mars.                           
För ytterligare frågor kontakta:
Helena Lundqvist   
070-7440018  
True Consulting & Recruitment HR AB                                   
www.truehr.se
Helén Grängfors
070-5564007
Åkerströms Björbo AB
www.akerstroms.se Visa mindre