Lediga jobb Gagnef

Två Kvinnliga assistenter sökes till kund i Falun (75%) även 2 timvikarier.

Ansök    Jun 3    Shamsen omsorg AB    Personlig assistent
Shamsen assistans är ett assistansbolag i Djurås, Dalarna. Vi vill bidra till att människor som är i behov av stöd får möjlighet att leva ett rikt liv i en fungerande vardag. För våra medarbetare är det kundens perspektiv och prioriteringar som kommer i främsta rummet. Nu söker vi två kvinnlig assistenter till en kund i Falun. Tjänsterna är på 75% Jag är en kvinna i 40-års åldern med funktionshinder. Jag bor i Falun. Jag vill leva ett aktivt liv, perso... Visa mer
Shamsen assistans är ett assistansbolag i Djurås, Dalarna. Vi vill bidra till att människor som är i behov av stöd får möjlighet att leva ett rikt liv i en fungerande vardag. För våra medarbetare är det kundens perspektiv och prioriteringar som kommer i främsta rummet.


Nu söker vi två kvinnlig assistenter till en kund i Falun. Tjänsterna är på 75%


Jag är en kvinna i 40-års åldern med funktionshinder. Jag bor i Falun. Jag vill leva ett aktivt liv, personen jag söker bör vara flexibel och kunna följa med på daglig verksamhet samt de aktiviteter och daglig sysselsättning som jag har.
Är du serviceinriktad, pålitlig, empatisk och positiv då passar du till att söka denna tjänst. Har du vårdutbildning är det meriterande, men personlig lämplighet är avgörande för tjänsten.
Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mogna och förmåga att sätta in sig i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar.
Din arbetsplats är där jag befinner mig.


Är du den vi söker?
Maila ditt CV till [email protected]
Ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.


Märk ansökan Falun2


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Speciallärare till Mockfjärdsskolan

Ansök    Jun 3    Gagnefs kommun    Speciallärare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studen... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för.

Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 5-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 430 elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

Arbetsuppgifter

Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer

Som speciallärare kommer du främst att arbeta med att stödja elever samt vara en kvalificerad samtalspart och rådgivare i frågor som rör språk-, läs- och skrivutveckling och/eller matematikutveckling. Stödet till eleverna kan vara i form av enskilt stöd, i mindre grupp eller i klassrummet. Arbetet som kvalificerad samtalspart innebär att stödja lärare i deras pedagogiska arbete. Du följer upp och vidareutvecklar skolans språk-, läs- och skrivundervisning och/eller matematikundervisning. Vid behov och i samarbete med elevhälsan och lärare ansvarar du för pedagogiska utredningar. Du bidrar till att hitta hjälpmedel samt alternativa läromedel och undervisningsmetoder för att skapa goda lärmiljöer på vår skola.

Villkor

Tjänsten avser 100% tillsvidareanställning med tillträde 2020 08 11.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Lärare till Kyrkskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Den lilla skolan, med stort hjärta och höga ambitioner – det är Kyrkskolans devis. Skolan är vackert belägen mitt i Gagnefs kyrkby, med en stor skolgård som inbjuder till lek och rörelse. Atmosfären på skolan präglas av vi-känsla, där eleverna leker med varandra över kl... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Den lilla skolan, med stort hjärta och höga ambitioner – det är Kyrkskolans devis.

Skolan är vackert belägen mitt i Gagnefs kyrkby, med en stor skolgård som inbjuder till lek och rörelse. Atmosfären på skolan präglas av vi-känsla, där eleverna leker med varandra över klassgränserna, och de flesta av eleverna och lärarna känner varandra vid namn. För att främja trivsel och trygghet är olika former av värdegrundsarbete en viktig del av skolans verksamhet under hela läsåret. Resultatet av detta visar sig genom att många elever trivs riktigt bra i skolan.

På skolan finns 166 elever från förskoleklass till åk 6. Från oss går eleverna vidare med en ryggsäck fylld av kunskaper, förmågor och goda minnen.

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 5-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter

Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevers behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med behörighet i engelska. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Villkor

Tjänsten avser 100% tillsvidareanställning med tillträde 2020-08-10

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Trädgårdsservice Ekonomiassistent

Ekonomiassistent "Kontors assistent" #jobbjustnu Deltid men arbetstiden, kan om intresse finns fyllas ut med trädgårdsarbeten, vedproduktion, trädgårdsanläggning! Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner. Ved produktion på gården, samt underhåll maskinell utrustni... Visa mer
Ekonomiassistent "Kontors assistent"


#jobbjustnu


Deltid men arbetstiden,
kan om intresse finns fyllas ut med trädgårdsarbeten, vedproduktion, trädgårdsanläggning!


Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner.
Ved produktion på gården, samt underhåll maskinell utrustning.


En känsla för maskiner, fordon, är nästan ett måste,
Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens.
Hyffsad kondition - fysik är också nödvändigt! Gräsklippning Häckklippning div anläggningsuppdrag, röjning,
Trädfällning.
vedproduktion, snöröjning
Körning med släp. Även BE Visa mindre

Barnbibliotekarie

Ansök    Maj 25    Gagnefs kommun    Bibliotekarie
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Vi är sju personer som arbetar på Gagnefs kommunbibliotek i integrerade folk- och skolbibliotek. Huvudbiblioteket ligger i Djurås. I Mockfjärd finns vår största filial och i Dala-Floda och Björbo två mindre. Gagnefs kommunbibliotek är en verksamhet inom Kultur- och frit... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Vi är sju personer som arbetar på Gagnefs kommunbibliotek i integrerade folk- och skolbibliotek.

Huvudbiblioteket ligger i Djurås. I Mockfjärd finns vår största filial och i Dala-Floda och Björbo två mindre. Gagnefs kommunbibliotek är en verksamhet inom Kultur- och fritidsförvaltningen. De olika enheterna samarbetar för att ge Gagnefsborna ett angeläget och kvalitativt biblioteks- och kulturutbud.
Nu söker vi en engagerad vikarie till vår barnbibliotekarie.

Arbetsuppgifter
Du kommer att leda och initiera läsfrämjande program och aktiviteter för barn och föräldrar samt samarbeta med kommunens familjecentral och förskola. Gagnefs kommunbibliotek ingår i länssamarbetet Språkslingan som är en länsarbetsgrupp och lokalt språknätverk, och i den ingår barnbibliotekarien.

I tjänsten ingår sedvanliga bibliotekarieuppgifter som pass vid lånedisken, att vägleda besökare, förmedla litteratur och hjälpa till med informationssökning och enklare digital handledning. Även medieurval, underhåll av bokbestånd och bokhantering.

Tjänsten innefattar även marknadsföring och kommunikation kring de egna arrangemangen.

Du främjar samarbete och kunskapsdelning i personalgruppen och omvärlds-bevakar och utvecklar ditt ansvarsområde.

Kvalifikationer
Du har en akademisk examen eller har påbörjat dina studier inom biblioteks- och informationsvetenskap, eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har god kännedom om barn- och ungdomslitteratur och tidigare erfarenheter av barnverksamhet på bibliotek är meriterande. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi söker dig som har en god pedagogisk förmåga och kan tala inför större och mindre grupper. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, är initiativtagande och kan sätta igång aktiviteter och uppnå resultat.

Villkor
Tjänsten är ett vikariat på 100%. Tillträde 2020-08-01 eller enligt överenskommelse, till och med 2021-07-31. Tjänstgöring kvällar och helger.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Lärare Sp/En till Mockfjärdsskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studen... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för.

Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 5-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 430 elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

Arbetsuppgifter

Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Sp/En för att undervisa i Sp i åk 6-9 och En på IM. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Villkor

Tjänsten avser 100% tillsvidareanställning med tillträde 2020 08 11.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Biträde särskilt boende

Ansök    Maj 20    Gagnefs kommun    Vårdbiträde
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Tycker du om att göra det lilla extra för att göra någon glad? Är du serviceinriktad, strukturerad och vill underlätta vardagen för någon annan, ta då chansen att söka arbete som biträde hos oss i Gagnefs kommun. Som biträde inom äldreomsorgen har du din arbetsplats på ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Tycker du om att göra det lilla extra för att göra någon glad? Är du serviceinriktad, strukturerad och vill underlätta vardagen för någon annan, ta då chansen att söka arbete som biträde hos oss i Gagnefs kommun.

Som biträde inom äldreomsorgen har du din arbetsplats på någon av kommunens 6 särskilda boenden. Arbetet utförs i samarbete med avdelningspersonalen. Det förekommer inget omsorgsarbete för dig som biträde.

Arbetsuppgifter 
I arbetet ingår lättare hushållssysslor så som 

-enklare matlagning

-diskning

-städning

-tvättning

-fylla på förråd

-rengöring av hjälpmedel

Kvalifikationer
Vi söker dig som fyllt 18 år och är intresserad av att jobba med människor. Du är serviceinriktad, självgående och tycker om att arbeta med andra. Det är viktigt att du har ett gott bemötande samt god förmåga att utrycka dig i svenska språket, både i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom restaurang eller lokalvård. 

Villkor
Tidsbegränsad anställning med oregelbundna arbetstider. Du får ett schema som innerhåller dag-, kväll- och helger. Intervjuer och anställningar sker löpande under våren.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Säljare - Har du vad som krävs?

Ansök    Maj 19    Power Of Nature AB    Utesäljare
Har du entreprenörsanda? Är du en tävlingsmänniska? Drivs du av en vilja att prestera bättre idag än va du gjorde igår? Vill du jobba på ett företag där du snabbt kan klättra i karriärsstegen? Vill du ha möjligheten att fritt kunna påverka dina arbetstider? Drivs du av möjligheten att kunna tjäna pengar utan något lönetak? Då har du hittat helt rätt! Vi är ett galet gäng som alltid ser till att ha väldigt roligt under våra arbetsdagar. I din roll som s... Visa mer
Har du entreprenörsanda?
Är du en tävlingsmänniska?
Drivs du av en vilja att prestera bättre idag än va du gjorde igår?
Vill du jobba på ett företag där du snabbt kan klättra i karriärsstegen?
Vill du ha möjligheten att fritt kunna påverka dina arbetstider?
Drivs du av möjligheten att kunna tjäna pengar utan något lönetak?


Då har du hittat helt rätt!


Vi är ett galet gäng som alltid ser till att ha väldigt roligt under våra arbetsdagar.
I din roll som säljare hos kommer du åka hem till kunder på förbokade möten för att demonstera och sälja vår produkt. Du utgår från ditt egna hem och du väljer själv hur stort geografiskt område du vill jobba på.


Du påbörjar din tjänst hos oss med en tvådagars utbildning på vårt kontor . Där får du träffa dina blivande kollegor, se och lära dig hur vår produkt fungerar, samt en god inblick i hur vi jobbar.
Känner du att DU är den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan!


I länken nedan ser du en video som kort förklarar hur vi jobbar:
https://www.youtube.com/watch?v=pP2u5EnsTAA


Intresserad? Släng iväg ett trevligt mail till oss! Men glöm INTE telefonnumret!


Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil.


Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.se


Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.
Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.
Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.


Vårt kontor är beläget i Västerås, 10 minuter från centrum.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar.
#jobbjustnu Visa mindre

Modersmålslärare finska

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Gagnefs kommun söker en modersmålslärare i finska till grundskolan. Som modersmålslärare i finska möter du och arbetar med elever från flera skolor i kommunen. Kommunen har sju grundskolor varav två är F-9 skolor, en i Djurås och en i Mockfjärd. Arbetsuppgifter Som lär... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Gagnefs kommun söker en modersmålslärare i finska till grundskolan.

Som modersmålslärare i finska möter du och arbetar med elever från flera skolor i kommunen. Kommunen har sju grundskolor varav två är F-9 skolor, en i Djurås och en i Mockfjärd.

Arbetsuppgifter
Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven, både när det gäller studierna som i elevhälsoarbetet. Tjänsten går att kombinera med andra ämneskombinationer

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen och/eller erfarenhet av modersmålsundervisning och studiehandledning. Du har god samarbetsförmåga, är relationsskapande, kvalitetsmedveten och är en god ledare med hög personlig mognad. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i grundskola eller gymnasium. Du bör ha goda ämneskunskaper och gärna erfarenhet av arbete med IT. B-körkort är ett krav. 

Villkor
Tjänsten är 100% tillsvidare med tillträde 2020-08-18.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Timvikarier till äldreomsorg och LSS

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb? Ett jobb som gör skillnad. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och LSS. Vill du vara med och skapa en meningsfull tillvaro för våra brukare? Du är en person som tycker om att arbeta med männi... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb? Ett jobb som gör skillnad.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och LSS. Vill du vara med och skapa en meningsfull tillvaro för våra brukare? Du är en person som tycker om att arbeta med människor, du är stabil, lojal och har god samarbetsförmåga. Inom äldreomsorg och LSS pågår verksamhet dygnet runt, året om, vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, helg och natt. 

Som timvikarie hos oss bör du trivas med ett flexibelt arbetssätt, då du ibland med kort varsel blir bokad på verksamheter för att arbeta där under en eller flera tillfällen. Att arbeta som timvikarie via Bemanningscentrum är en möjlighet för dig som vill jobba inom flera olika verksamheter. Du meddelar din tillgänglighet i ett webbaserat vikariehanteringssystem.Grupp- och servicebostad
Arbetet innebär att stödja brukare i det dagliga livet på ett lugnt och respektfullt sätt. Har du en barn- och fritidsutbildning, undersköterskeutbildning eller är utbildad personlig assistent är det meriterande. Erfarenhet från vård- och omsorgsområdet ser vi även som meriterande.

Särskilt boende/äldreboende/ växelvård och korttidsboende
Som medarbetare på ett särskilt boende/äldreboende är det viktigt att ha förmåga att skapa trygghet för brukarna. Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning, men inget krav. Erfarenhet från vårdyrket och specialkompetens inom demens är meriterande. 

Ordinärt boende/hemtjänst
Som medarbetare i hemtjänst arbetar du i brukarens egna hem. Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning, men inget krav. Erfarenhet vårdyrket och specialkompetens inom demens är meriterande. 

Villkor

Arbetstid/Varaktighet:
Intermittent behovsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Du ska vara 18 år fyllda och behärska svenska språket i tal och skrift.
För att arbeta inom hemtjänsten är körkort B, manuellt växlad bil, ett krav.

Hoppas att du finner någon av tjänsterna intressanta. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Arbetsuppgifter: Som sjukgymnast bidrar du till att öka individens fysiska aktivitet, initiera träning och vardagsrehabilitering samt att du handleder personal inom dessa områden. Förskrivning av hjälpmedel samt utbildning av personal ingår i arbetet.  Kvalifikationer... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Arbetsuppgifter:

Som sjukgymnast bidrar du till att öka individens fysiska aktivitet, initiera träning och vardagsrehabilitering samt att du handleder personal inom dessa områden.

Förskrivning av hjälpmedel samt utbildning av personal ingår i arbetet.

 Kvalifikationer:

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal vård. Du bör ha god kunskap om gällande lagstiftning och relevanta datakunskaper. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, och att du kan se möjligheter i förändringar samt att du tar ansvar för ditt arbete och att du är strukturerad. Vi söker dig som är en trygg person med en positiv inställning och som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i bemötande. Vi ser gärna att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska ha B-körkort för manuellt växlad bil.

Villkor

Tillsvidareanställning, 100 %, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Vill du ha lite mer tid till fritidsaktiviteter så finns möjligheten, för dig som är anställd ett kalenderår eller längre, att växla semesterdagstillägg till fler semesterdagar. Vi har ett generöst flextidsavtal. För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Säljare - Har du vad som krävs?

Ansök    Maj 19    Power Of Nature AB    Utesäljare
Har du entreprenörsanda? Är du en tävlingsmänniska? Drivs du av en vilja att prestera bättre idag än va du gjorde igår? Vill du jobba på ett företag där du snabbt kan klättra i karriärsstegen? Vill du ha möjligheten att fritt kunna påverka dina arbetstider? Drivs du av möjligheten att kunna tjäna pengar utan något lönetak? Då har du hittat helt rätt! Vi är ett galet gäng som alltid ser till att ha väldigt roligt under våra arbetsdagar. I din roll som s... Visa mer
Har du entreprenörsanda?
Är du en tävlingsmänniska?
Drivs du av en vilja att prestera bättre idag än va du gjorde igår?
Vill du jobba på ett företag där du snabbt kan klättra i karriärsstegen?
Vill du ha möjligheten att fritt kunna påverka dina arbetstider?
Drivs du av möjligheten att kunna tjäna pengar utan något lönetak?


Då har du hittat helt rätt!


Vi är ett galet gäng som alltid ser till att ha väldigt roligt under våra arbetsdagar.
I din roll som säljare hos kommer du åka hem till kunder på förbokade möten för att demonstera och sälja vår produkt. Du utgår från ditt egna hem och du väljer själv hur stort geografiskt område du vill jobba på.


Du påbörjar din tjänst hos oss med en tvådagars utbildning på vårt kontor . Där får du träffa dina blivande kollegor, se och lära dig hur vår produkt fungerar, samt en god inblick i hur vi jobbar.
Känner du att DU är den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan!


I länken nedan ser du en video som kort förklarar hur vi jobbar:
https://www.youtube.com/watch?v=pP2u5EnsTAA


Intresserad? Släng iväg ett trevligt mail till oss! Men glöm INTE telefonnumret!


Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil.


Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.se


Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.
Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.
Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.


Vårt kontor är beläget i Västerås, 10 minuter från centrum.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar.
#jobbjustnu Visa mindre

Lärare Spanska 50% till Mockfjärdsskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studen... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för.

Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 5-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 427 elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

Arbetsuppgifter

Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Spanska. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Villkor

Tjänsten avser 50% tillsvidareanställning med tillträde 2020-08-11.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Lärare till resursgrupp

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studen... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för.

Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 5-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 427 elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att bedriva undervisning i liten grupp i nära anslutning till skolan. Verksamheten syftar till att stödja elever i behov av särskilt stöd och kommer att vara ett komplement till elevens ordinarie klass. Din uppgift blir att undervisa i huvudsak teoretiska ämnen i åk 4-6. Du har ansvar för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen. Du har ett nära samarbete med din närmaste kollega i samma verksamhet och till viss del med övriga pedagoger på skolan. Du bidrar till att skapa en helhet kring eleven, både när det gäller studierna och elevhälsoarbetet. I uppdraget ingår mentorskap vilket innebär att du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med hemmen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare mot tidigare år i grundskolan. Meriterande är behörighet i sv, en, ma, no- eller so-ämnen. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Villkor

Tjänsten avser 100% tillsvidareanställning med tillträde 2020 08 11.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Arbetsledare sökes till Dala Bygg & Betongteknik AB!

Är du utbildad inom bygg och anläggning och/eller har minst två års erfarenhet? Är du dessutom en grym ledare med en förmåga att motivera och inspirera, andra? Då är det dig vi söker! För Dala Bygg & Betongtekniks räkning, söker vi nu en arbetsledare för direktrekrytering. Dala Bygg & Betongteknik huserar i Gagnef i Dalarna och erbjuder konsulttjänster (byggledning, projektledning, broreparationer, bygg- och anläggningsentreprenad), väg- och broräckesmont... Visa mer
Är du utbildad inom bygg och anläggning och/eller har minst två års erfarenhet? Är du dessutom en grym ledare med en förmåga att motivera och inspirera, andra? Då är det dig vi söker!

För Dala Bygg & Betongtekniks räkning, söker vi nu en arbetsledare för direktrekrytering. Dala Bygg & Betongteknik huserar i Gagnef i Dalarna och erbjuder konsulttjänster (byggledning, projektledning, broreparationer, bygg- och anläggningsentreprenad), väg- och broräckesmontage. Alla tänkbara trä- och betongarbeten samt väg och markarbeten.

Som arbetsledare inom mark och anläggning kommer du att arbeta mot b.la. Trafikverket, Peab, NCC, Skanska och kommuner. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av arbetsledning, planering, inköp, ekonomi, utförande samt kontakt med beställare. Du kommer även att medverka vid projektmöten och besiktningar. Dala Bygg & Betongteknik AB har en platt organisation med högt i tak, där du kommer att fatta egna beslut och ta mycket ansvar. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och arbetet kommer bestå av kontorsarbete men även arbete ute på fält. Arbetet sker runtom i hela Sverige och du kommer därmed ligga ute på arbete mån-tors.

Din profil
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen alt. utbildning inom bygg- och anläggning. Du innehar BAS U och BAS P, talar flytande svenska, har B-körkort, samt har en god datavana. Har du även arbete på väg 1 & 2 samt tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande position, är det starkt meriterande.

Som person är du en naturlig ledare – du motiverar och samordnar andra så att de behåller fokus på målen. Du har en god analysförmåga och litar till ditt omdöme, du är resultatinriktad och fokuserar på resultatet och ser potentiella risker. Vidare så är du ansvarsfull och agerar på eget initiativ och har ett systematiskt tillvägagångssätt där du metodiskt planerar och prioriterar. Till sist är du även handlingskraftig och verkställer planer med engagemang och beslutsamhet, vilket leder till resultat med hög kvalitet.

Rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting och sker löpande. Så om beskrivningen passar in på dig, skicka in din ansökan omgående!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Barnmorska till familjens hus, Mockfjärd

Ansök    Mar 31    REGION DALARNA    Barnmorska
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Familjens Hus är Gagnefs familjecentral och en mötesplats för föräldrar och barn. Familjens hus finns i nya fina lokaler i Mockfjärd ca 1 mil från Gagnefs Vårdcentral. Här samverkar olika yrkesgrupper och huvudmän för att ge barn och unga tillsammans med sina föräldrar goda uppväxtvillkor i kommunen. F... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Familjens Hus är Gagnefs familjecentral och en mötesplats för föräldrar och barn. Familjens hus finns i nya fina lokaler i Mockfjärd ca 1 mil från Gagnefs Vårdcentral. Här samverkar olika yrkesgrupper och huvudmän för att ge barn och unga tillsammans med sina föräldrar goda uppväxtvillkor i kommunen. Familjens Hus är en väletablerad familjecentral med fem ben; Barnmorskemottagning, Barnhälsovård, Öppen förskola, Familjeteam samt Famnen.

Mottagningsarbete i form av mödrahälsovård, cellprovtagning, preventivmedel, STI-mottagning, föräldrargruppsverksamhet och telefonrådgivning.

Vi söker nu barnmorska för förstärkning av vårt team med tillträde så snart som möjligt. Det finns även möjlighet till deltidsarbete.
Du kommer arbeta med härliga kollegor och får en unik möjlighet att få inblick i våran fantastiska verksamhet och arbetet i glesbygd.

KVALIFIKATIONER

Leg Barnmorska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från barnmorskamottagning inom primärvården.

Vi läggar stor vikt vid samarbetsförmåga då vi jobbar i team men du ska även vara trygg i din yrkesroll och kunna fatta egna beslut i förenlighet med verksamheten.

Intervjuer kan göras löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Lärare i musik till Djuråsskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem. Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever triv... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem.

Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever trivs och utvecklas på sin skola, tack vare vår engagerade personal! Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 5-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter
Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer
Vi söker dig med behörighet i musik. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas. 

Villkor
100 % tillsvidare med tillträde 2020-08-11.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Arbetsuppgifter: Som sjukgymnast bidrar du till att öka individens fysiska aktivitet, initiera träning och vardagsrehabilitering samt att du handleder personal inom dessa områden. Förskrivning av hjälpmedel samt utbildning av personal ingår i arbetet.  Kvalifikationer... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Arbetsuppgifter:

Som sjukgymnast bidrar du till att öka individens fysiska aktivitet, initiera träning och vardagsrehabilitering samt att du handleder personal inom dessa områden.

Förskrivning av hjälpmedel samt utbildning av personal ingår i arbetet.

 Kvalifikationer:

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal vård. Du bör ha god kunskap om gällande lagstiftning och relevanta datakunskaper. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, och att du kan se möjligheter i förändringar samt att du tar ansvar för ditt arbete och att du är strukturerad. Vi söker dig som är en trygg person med en positiv inställning och som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i bemötande. Vi ser gärna att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska ha B-körkort för manuellt växlad bil.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat 100% fram till 2021-08-31. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vikariatet kan komma att förlängas.

Vill du ha lite mer tid till fritidsaktiviteter så finns möjligheten, för dig som är anställd ett kalenderår eller längre, att växla semesterdagstillägg till fler semesterdagar. Vi har ett generöst flextidsavtal. För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Barnbibliotekarie

Ansök    Mar 25    Gagnefs kommun    Bibliotekarie
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Vi är sju personer som arbetar på Gagnefs kommunbibliotek i integrerade folk- och skolbibliotek. Huvudbiblioteket ligger i Djurås. I Mockfjärd finns vår största filial och i Dala-Floda och Björbo två mindre. Gagnefs kommunbibliotek är en verksamhet inom Kultur- och frit... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Vi är sju personer som arbetar på Gagnefs kommunbibliotek i integrerade folk- och skolbibliotek.

Huvudbiblioteket ligger i Djurås. I Mockfjärd finns vår största filial och i Dala-Floda och Björbo två mindre. Gagnefs kommunbibliotek är en verksamhet inom Kultur- och fritidsförvaltningen. De olika enheterna samarbetar för att ge Gagnefsborna ett angeläget och kvalitativt biblioteks- och kulturutbud.  

Nu söker vi en engagerad vikarie till vår barnbibliotekarie som ska vara föräldraledig ett år.

Arbetsuppgifter
Du kommer att leda och initiera läsfrämjande program och aktiviteter för barn och föräldrar samt samarbeta med kommunens familjecentral och förskola. Gagnefs kommunbibliotek ingår i länssamarbetet Språkslingan som är en länsarbetsgrupp och lokalt språknätverk, och i den ingår barnbibliotekarien. I tjänsten ingår sedvanliga bibliotekarieuppgifter som pass vid lånedisken, att vägleda besökare, förmedla litteratur och hjälpa till med informationssökning och enklare digital handledning. Även medieurval, underhåll av bokbestånd och bokhantering.Tjänsten innefattar även marknadsföring och kommunikation kring de egna arrangemangen.Du främjar samarbete och kunskapsdelning i personalgruppen och omvärlds-bevakar och utvecklar ditt ansvarsområde.

Kvalifikationer
Du har en akademisk examen i biblioteks- och informationsvetenskap, eller har kommit en bit in i utbildningen.  Du har god kännedom om barn- och ungdomslitteratur. Tidigare erfarenheter av barnverksamhet på bibliotek är viktigt. Vi söker dig som har en god pedagogisk förmåga och kan tala inför större och mindre grupper. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, är initiativtagande och kan sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Villkor
Vikariat 100 %. Tillträde 15 juni 2020 eller enligt överenskommelse till och med 31 juli 2021. Tjänstgöring kvällar och helger.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Byggnadsplåtslagare

Ansök    Feb 24    Björbo Plåt AB    Byggnadsplåtslagare
Nu söker vi ett antal Byggnadsplåtslagare för anställning i Dalarna. Vi ser helst att ni har minst 2 års erfarenhet av plåtslageri . Vårat arbetsområde är mestadels runt om i dalarna och framförallt i Falun-Borlänge-Leksand-Ludvika och däromkring. Visa mer
Nu söker vi ett antal Byggnadsplåtslagare för anställning i Dalarna. Vi ser helst att ni har minst 2 års erfarenhet av plåtslageri . Vårat arbetsområde är mestadels runt om i dalarna och framförallt i Falun-Borlänge-Leksand-Ludvika och däromkring. Visa mindre

Lärare i franska till Djuråsskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem. Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever triv... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem.

Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever trivs och utvecklas på sin skola, tack vare vår engagerade personal! Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 5-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter
Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer
Vi söker dig med behörighet i franska, gärna i kombination med annat ämne för årskurserna 6-9 . Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas. 

Villkor
100 % tillsvidare med tillträde 2020-08-11.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Personlig assistent Björbo

Ansök    Feb 20    Libra Assistans    Personlig assistent
Nu söker Libra Assistans en ny stjärna som personlig assistent i Björbo! Är du social? Gillar du blommor? Är du kanske Hockeyintresserad? Då kanske du passar fint för denna tjänst! Vi söker timvikarier from nu och över sommaren hos en av våra kunder, en kvinna i 60-årsåldern. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att man har körkort och ej är pälsdjursallergiker. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden ... Visa mer
Nu söker Libra Assistans en ny stjärna som personlig assistent i Björbo!
Är du social? Gillar du blommor? Är du kanske Hockeyintresserad?

Då kanske du passar fint för denna tjänst!

Vi söker timvikarier from nu och över sommaren hos en av våra kunder, en kvinna i 60-årsåldern.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att man har körkort och ej är pälsdjursallergiker.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare. Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige. Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt. www.libraassistans.se (http://www.libraassistans.se/) Visa mindre

Boendehandledare LSS

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad? Då ska du söka tjänsten som boendehandledare på gruppbostaden Åsen i Djurås. På Åsen arbetar åtta personer, vi har en varm gemenskap och vi värdesätter god kommunikation och humor. Vi är varandras arbe... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad? Då ska du söka tjänsten som boendehandledare på gruppbostaden Åsen i Djurås.

På Åsen arbetar åtta personer, vi har en varm gemenskap och vi värdesätter god kommunikation och humor. Vi är varandras arbetsmiljö och vi söker dig som vill vara en del av den. Vi arbetar med individen i centrum och strävar efter att var och en ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Arbetsuppgifter
Du ska som boendehandledare ge hjälp och stöd med utgångspunkt från de boendes individuella önskemål, behov, genomförandeplan och biståndsbeslut. Tillsammans med kollegor ansvarar du för att göra de boendes tillvaro trygg, förutsägbar och innehållsrik. Ditt uppdrag är att skapa förutsättningar så att alla har möjlighet att leva sitt liv och själva ta ansvar för sin situation.

I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med anhöriga och att medverka vid upprättandet av genomförandeplaner. Dokumentation ingår också i dina dagliga arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning. Du bör ha tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik samt de hjälpmedel och arbetssätt som främjar möjligheten för våra brukare att förstå och själva klara av sin vardag.

Du arbetar gärna självständigt med brukaren i fokus men uppskattar även att samverka med kollegor och andra yrkesprofessioner. Du är lyhörd för den enskildes behov och känner en självklar respekt för andra människor. Du är van att arbeta lågaffektivt samt har stort tålamod. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett bra arbetsklimat. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är öppen för att ta till dig ny kunskap och lära av andra. Du tycker om utmaningar och utvecklingsarbete. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift samt har god datavana.

Villkor

Tillsvidare. Sysselsättningsgrad 80% med heltidsmått 37 timmar/vecka. Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse. Arbetstiden förläggs till såväl dag som natt samt vardag och helgdag. 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Personalstrateg

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Gagnefs kommun söker en engagerad vikarierande personalstrateg som vill arbeta med fokus på kompetensförsörjning och rekrytering. Inom avdelningen får du förmånen att arbeta med kollegor med mycket kunskap och erfarenhet. Vi har ett nära samarbete och ser våra utmaninga... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Gagnefs kommun söker en engagerad vikarierande personalstrateg som vill arbeta med fokus på kompetensförsörjning och rekrytering.

Inom avdelningen får du förmånen att arbeta med kollegor med mycket kunskap och erfarenhet. Vi har ett nära samarbete och ser våra utmaningar som gemensamma.  

Personalavdelningen är en central stabsfunktion inom kommunen som innefattar HR och lön. Genom ett vägledande förhållningssätt stöttats kommunens verksamheter och chefer inom hela arbetsgivarområdet. Vi arbetar utifrån kontaktområden, för ett nära samarbete mellan chef och personalavdelning. Arbetsuppgifterna är därför både strategiska, generella och operativa. Personalavdelningen ansvarar även för att det finns övergripande rutiner och riktlinjer inom arbetsgivarområdet.

Arbetsuppgifter
Arbetsområdet är brett och innefattar allt från att vara ett generellt HR-stöd, samverkansfrågor samt leda och samordna det strategiska fokusområdet kompetensförsörjning och rekrytering. Det strategiska fokusområdet innebär bl.a. att ansvara för rekryteringssystemet, ingå i regionala nätverk samt hantera arbetsgivarvarumärkesfrågor via sociala medier (Facebook och LinkedIn).

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning från personalvetarprogrammet eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget
Du har erfarenhet av att ha arbetat med rekryteringsprocesser och har kunskaper i kompetensbaserad rekrytering som innebär att du kan vägleda och stödja chefer. De har erfarenhet av sociala medieplattformar i ditt tidigare arbete eller motsvarande erfarenhet. 
Du har även goda kunskaper inom arbetsrättsområdet kopplat till rekrytering samt generell grundläggande arbetsrättskunskap samt IT och system-färdigheter relevanta för befattningen. 

Det är meriterande om har arbetslivserfarenhet inom HR-området, har arbetat med arbetsgivarvarumärkesfrågor samt kunskaper om arbetsrätt och kollektivavtal inom kommunal verksamhet

För att lyckas i arbetet ser vi att du har en god kommunikationsförmåga, är trygg i dig själv och har god en självinsikt. Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Samarbetsförmåga, strategisk och helhetssyn är viktiga egenskaper för tjänsten. 

Villkor
Tjänsten är ett vikariat 100% fram till 2021-04-30. Tillträde 2020-06-01 eller enligt överenskommelse. Vikariatet kan komma att förlängas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Personlig assistent Björbo

Ansök    Feb 19    Libra Assistans    Personlig assistent
Nu söker Libra Assistans en ny stjärna som personlig assistent i Björbo! Är du social? Gillar du blommor? Är du kanske Hockeyintresserad? Då kanske du passar fint för denna tjänst! Vi söker timvikarier from nu och över sommaren hos en av våra kunder, en kvinna i 60-årsåldern. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att man har körkort och ej är pälsdjursallergiker. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden ... Visa mer
Nu söker Libra Assistans en ny stjärna som personlig assistent i Björbo!
Är du social? Gillar du blommor? Är du kanske Hockeyintresserad?

Då kanske du passar fint för denna tjänst!

Vi söker timvikarier from nu och över sommaren hos en av våra kunder, en kvinna i 60-årsåldern.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att man har körkort och ej är pälsdjursallergiker.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare. Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige. Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt. www.libraassistans.se (http://www.libraassistans.se/) Visa mindre

Personlig assistent Björbo

Ansök    Feb 18    Libra Assistans    Personlig assistent
Nu söker Libra Assistans en ny stjärna som personlig assistent i Björbo! Är du social? Gillar du blommor? Är du kanske Hockeyintresserad? Då kanske du passar fint för denna tjänst! Vi söker timvikarier from nu och över sommaren hos en av våra kunder, en kvinna i 60-årsåldern. Krav för tjänsten: Körkort. Ej Pälsdjursallergi. Om oss Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare. Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, o... Visa mer
Nu söker Libra Assistans en ny stjärna som personlig assistent i Björbo!
Är du social? Gillar du blommor? Är du kanske Hockeyintresserad?

Då kanske du passar fint för denna tjänst!

Vi söker timvikarier from nu och över sommaren hos en av våra kunder, en kvinna i 60-årsåldern.

Krav för tjänsten:

Körkort.

Ej Pälsdjursallergi.Om oss
Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare. Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige. Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt. www.libraassistans.se (http://www.libraassistans.se/) Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Feb 14    Förskolan    Barnskötare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Välkommen till oss på Djurås förskola. Alla som kommer till vår förskola ska känna trygghet, glädje och nyfikenhet, vilket ska resultera i att man kan utvecklas som individ, både vuxen som barn. Vi ser förskoletiden som en resa fylld av nyfikenhet, kreativitet, utmaning... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Välkommen till oss på Djurås förskola.

Alla som kommer till vår förskola ska känna trygghet, glädje och nyfikenhet, vilket ska resultera i att man kan utvecklas som individ, både vuxen som barn. Vi ser förskoletiden som en resa fylld av nyfikenhet, kreativitet, utmaning och förundran. Målet är att varje barn ska få vara den bästa versionen av sig själv och där är du med och bidrar till att barnen växer upp till att bli trygga, glada och nyfikna vuxna.

Djurås förskola är en VFU förskola vilket erbjuder extra stimulans i arbetet och ett nära samarbete med Högskolan. Dessutom utbildas alla pedagoger detta läsår i HBTQ.
Vi har under sommaren och hösten fått en förbättrad utomhusmiljö som inspirerar till utvecklande lek och rörelseglädje.

Vill just du bli en del av vår positiva gemenskap, sök till Djurås förskola!

Förskolan i Gagnef kännetecknas av närhet och en trygg organisation. Vi har ett gemensamt målarbete samt strukturerad kompetensutveckling, just nu jobbar vi bland annat med läslyftet. Vi genomför regelbundet utbildning i HLR, ICDP och TAKK för all personal. Förskolan i Gagnef har två specialpedagoger och en dramapedagog som utvecklingsstöd. Alla våra medarbetare har arbetskläder, både för inom- och utomhusbruk.

Arbetsuppgifter
Du som barnskötare bidrar tillsammans med kollegor att skapa en helhet kring barns lärande genom lek, inflytande, kreativitet och samspel utifrån förskolans läroplan. Lärandet är ett samspel mellan alla intressenter i förskolan d v s barn, pedagoger och vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har barnskötarutbildning alternativt barn- och fritidsprogrammet. Du är en professionell och reflekterande pedagog som har barnen i fokus. Du har god samarbetsförmåga och skapar bra relationer till barn och vårdnadshavare. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i förskolan eller är ny inom yrket. Vi värdesätter även om du har något specialintresse som du brinner extra mycket för och som är kopplat till förskolans mål. Meriterande med kunskaper i t.ex. TAKK, drama och musik.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas. 

Varaktighet
80-100 % tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

30% tjänst samt 2 timvikarier till Gagnef!

Ansök    Feb 12    Libra Assistans    Personlig assistent
Nu söker Libra Assistans flera stjärnor som personliga assistenter i Gagnef! Söker du en mindre tjänst eller timvikarie vid behov? Har du körkort? Är du intresserad av bakning, matlagning och korsord? Då ska du söka dessa tjänster! Vi söker främst dig som har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller personlig assistans. På kundens begäran söker vi endast kvinnor till just dessa tjänster. 30% Visstidsanställning så länge uppdraget varar; Ca 12 tim/v... Visa mer
Nu söker Libra Assistans flera stjärnor som personliga assistenter i Gagnef!
Söker du en mindre tjänst eller timvikarie vid behov? Har du körkort? Är du intresserad av bakning, matlagning och korsord? Då ska du söka dessa tjänster!

Vi söker främst dig som har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller personlig assistans. På kundens begäran söker vi endast kvinnor till just dessa tjänster.

30% Visstidsanställning så länge uppdraget varar; Ca 12 tim/v.

2 Timvikarier vid ordinarie personals frånvaro.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut.

Om oss
Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare. Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige. Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt. www.libraassistans.se (http://www.libraassistans.se/) Visa mindre

Sommarvikarier sjuksköterskor

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Hälso-och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Verksamheten h... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Hälso-och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska.

Verksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat.

Hälso- och sjukvårdsverksamheten söker nu sommarvikarier. Vi söker både legitimerade och studerande sjuksköterskor. Under sommaren arbetar hela personalstyrkan som ett team och utgår från samma lokaler. Varje dag inleds med morgonmöte där dagens arbete delas upp. 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för patienter i särskilt och ordinärt boende. Är du sjuksköterskestudent utför du kvalificerade undersköterskeuppgifter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska eller studerar till sjuksköterska och har avslutat termin 5. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kommunal vård.
Du är en problemlösare som har förmåga att snabbt ställa om och prioritera när förutsättningarna ändras. Du har lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer med andra, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är ansvarsfull och pålitlig.


Villkor
Tidsbegränsad anställning. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Medicinsk sekreterare Vårdcentral Gagnef

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Välkommen till Vårdcentral Gagnef, belägen i Djurås. Som medicinsk sekreterarehos oss har du ett varierat arbetsinnehåll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande såsom journalskrivning i Take Care, receptionsarbete, IT-arbete. Du kommer ingå i en verksamhet med ett positivt arbetsklimat och ett bra samarbe... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Välkommen till Vårdcentral Gagnef, belägen i Djurås. Som medicinsk sekreterarehos oss har du ett varierat arbetsinnehåll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande såsom journalskrivning i Take Care, receptionsarbete, IT-arbete. Du kommer ingå i en verksamhet med ett positivt arbetsklimat och ett bra samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen.

KVALIFIKATIONER

Du har något av följande:
- Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
- Vårdadministrativa programmet 180 hp,
- Medicinsk sekreterare YH 400 p eller
- 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Vi söker dig som är kundorienterad, engagerad och positiv. Krav för tjänsten är att du har vårddokumentationsutbildning och goda allmänna IT-kunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Take Care. Du skall även ha goda kunskaper i det svenska språket och behärska journalskrivning väl.

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, flexibilitet, bra bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Vikariat som miljöinspektör med miljösamordningsuppgifter

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig söker vi en vikarie som kan arbeta både som miljöinspektör och miljösamordnare. Du kommer att höra till miljö- och byggförvaltningen. Vi är sju personer som arbetar med miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll, by... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig söker vi en vikarie som kan arbeta både som miljöinspektör och miljösamordnare.

Du kommer att höra till miljö- och byggförvaltningen. Vi är sju personer som arbetar med miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll, byggärenden, naturvård och miljösamordning. Vi är placerade i kommunhuset med närhet till många av kommunens verksamheter vilket underlättar arbetet.

Det pågår många utvecklingsprojekt i kommunen. Vision 2030 har tagits fram och där framgår att kommunen ska ligga i frontlinjen i arbetet med att forma ett hållbart samhälle. 

Vår värdegrund genomsyrar vårt arbete och innebär att ”Jag är här för alla i Gagnefs kommun, jag är kommunikativ och möter människor med respekt samt att jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar”.

Arbetsuppgifter
Som vikarierande miljöinspektör med miljösamordningsuppgifter kommer du huvudsakligen att arbeta projektinriktat med planerad miljöskyddstillsyn samt projekt inom miljömässig hållbarhet.

Miljöskyddstillsynen utgår från miljöbalken och innebär många kontakter med företag och andra verksamhetsutövare. Utöver planerad tillsyn kan händelsestyrd tillsyn samt anmälnings- och tillståndsärenden bli aktuella. Beslutsfattande sker i huvudsak på delegation men en del ärenden föredras i miljö- och byggnadsnämnden.

I rollen som miljösamordnare kommer du att ha kontakt med kommunens olika verksamheter för att driva hållbarhetsprojekt med miljöfokus. Pågående projekt är källsortering i kommunens verksamheter och miljöhänsyn vid upphandling. Andra projekt kan också bli aktuella.

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning inom miljöområdet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har kunskap om miljöbalken och erfarenhet av myndighetsutövning och tillsynsarbete. Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete med inriktning på miljöfrågor.

För att lyckas i rollen tar du eget ansvar för ditt arbete, arbetar bra ihop med andra och visar ett gott omdöme. Du är mål- och resultatinriktad, strukturerad och tydlig. Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Villkor
Tidsbegränsad anställning 80 % med tillträde 1 maj 2020 t o m 31 mars 2021, eventuellt med möjlighet till förlängning.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Tandhygienist till Folktandvården i Gagnef

Ansök    Feb 10    Region Dalarna    Tandhygienist
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården R... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Region Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu behöver vi till vår klinik i Gagnef en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du undersöker vuxna och barn och terapiplanerar i samråd med tandläkare. På kliniken i Gagnef arbetar idag verksamhetschef, två tandläkare, en tandhygienist och sju tandsköterskor. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.

Kliniken ligger vackert belägen där Väster- och Österdalälven möts. ca. 10 min. bilväg från Borlänge. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Vi har digital röntgen, Panoramaröntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Allmäntandläkare till Folktandvården i Gagnef

Ansök    Feb 10    Region Dalarna    Tandläkare
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården R... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Region Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Gagnef en allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

På kliniken i Gagnef arbetar idag verksamhetschef, två tandläkare, en tandhygienist och sju tandsköterskor. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare. Kliniken ligger vackert belägen där Väster- och Österdalälven möts. ca. 10 min. bilväg från Borlänge. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen, Panoramaröntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4,är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Region Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare hälso- och sjukvårdsverksamheten

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Hälso- och sjukvårdsverksamheten i Gagnefs kommun söker en vikarierande verksamhetsutvecklare. Vi erbjuder ett varierande och spännande uppdrag med att driva utvecklingsarbetet framåt inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du samarbetar tätt med verksamhetschef, enhe... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Hälso- och sjukvårdsverksamheten i Gagnefs kommun söker en vikarierande verksamhetsutvecklare.

Vi erbjuder ett varierande och spännande uppdrag med att driva utvecklingsarbetet framåt inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du samarbetar tätt med verksamhetschef, enhetschef och MAS/MAR, som tillsammans med dig bildar hälso- och sjukvårdsverksamhetens ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta nära verksamheten och fungera som ett stöd till övrig personal i hälso-och sjukvårdsverksamheten.

Du kommer att vara ett strategiskt stöd för att analysera, planera, följa upp samt implementera förbättringar i verksamheten. Du kommer även självständigt driva förbättringsarbeten och leda projekt inom olika områden som rör den kommunala hälso-och sjukvården. 

En viktig del i arbetet är omvärldsbevakning av förändringar i utveckling och forskning inom området. Du är även verksamhetens systemansvarig i t.ex. Procapita (LifeCare) och har ett tätt samarbete med övriga systemansvariga i socialförvaltningen.

Samverkan och samarbete, både internt och externt, gällande hälso- och sjukvårdsfrågor är en viktigt del av din vardag. Som verksamhetsutvecklare medverkar du till att utveckla vårdplaneringsrutiner och övergripande gränsdragningsfrågor både internt och externt.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och du har arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård inom kommun eller region.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att självständigt driva utvecklingsarbeten eller liknande projekt. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Du behöver vara självgående och uthållig i ditt arbete med god social kompetens. Som person är du målfokuserad med en problemlösande analysförmåga. Du är öppen för att ta till dig ny kunskap och lära av andra.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt erfarenhet av att ge information och hålla föredrag inför olika grupper. Du är van att arbeta i Officepaketet och i andra IT-lösningar.

Vi söker dig som har en positiv inställning och gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Villkor
Visstidsanställning, heltid. Tjänsten är ett föräldravikariat på cirka ett år. Intervjuer sker löpande under rekryteringen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Bemanningssamordnare

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Vill du bli en del av oss? Bemanningscentrum består av två bemanningsassistenter, en bemanningssamordnare samt en enhetschef. Hos oss arbetar både tillsvidareanställda poolmedarbetare, tidsbegränsat anställda med timlön och deltidsanställda som vill arbeta mertid. Bema... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Vill du bli en del av oss?

Bemanningscentrum består av två bemanningsassistenter, en bemanningssamordnare samt en enhetschef.

Hos oss arbetar både tillsvidareanställda poolmedarbetare, tidsbegränsat anställda med timlön och deltidsanställda som vill arbeta mertid. Bemanningscentrum bemannar frånvaro upp till 14 dagar inom vård och omsorg, LSS, skola och förskola.

Arbetsuppgifter
Som bemanningssamordnare ansvarar du för rekrytering av timvikarier till vård och omsorg, LSS, skola och förskola. Du kommer att ha nära kontakt med enhetschefer och medarbetare i verksamheterna. Tjänsten innefattar även bemanning, administrativt arbete, uppföljning av vikarier samt att delta vid rekryteringsträffar och event.  

Kvalifikationer
Du har bred kunskap och förståelse för verksamheternas behov och utmaningar samt god erfarenhet av rekrytering och bemanning inom skola, förskola, vård och omsorg. Det är meriterande att även ha arbetat inom vård och omsorg och/eller skola/förskola.

Du har erfarenhet av administrativt arbete samt utvecklings- och förändringsarbete och har viss vana att tala inför grupp. Du har även erfarenhet av boknings- och rekryteringssystem. Erfarenhet av arbete i Heroma är meriterande.

För att lyckas i arbetet krävs det att du har en god kommunikationsförmåga, skapar förtroendefulla relationer samt arbetar bra både självständigt och i team. Du arbetar och tänker strukturerat och strategiskt.

Villkor
Tillsvidareanställning, heltid. Intervjuer sker löpande under rekryteringen. Tillträde enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

CFO till Åkerströms

Ansök    Feb 4    Åkerströms Björbo AB    Ekonomichef
CFO Åkerströms Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. www.akerstroms.se Vill du vara med på en spännande resa mot fortsatt framgång? Nu söker vi en CF... Visa mer
CFO Åkerströms
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. www.akerstroms.se
Vill du vara med på en spännande resa mot fortsatt framgång?
Nu söker vi en CFO med tidigare bakgrund från tillverkningsindustrin som vill vara med och utveckla affären tillsammans med ett bolag på uppgång.
Som CFO hos Åkerströms har du ett övergripande ansvar för bolagets ekonomi- och redovisningsfunktion, budgetprocessen samt IT. Vidare även personal och arbetsmiljöansvar för medarbetare inom ekonomi- och
redovisningsfunktionen.
Dina arbetsuppgifter:
Du leder och säkerställer bra ekonomiska/redovisningsmässiga underlag med hög kvalitet för styrning och beslut på ett effektivt sätt.
Du utvecklar, implementerar och följer upp mål, beskrivningar, rutiner och instruktioner för processerna inom ansvarsområdet.
Utöver detta upprättar du månads- och årsbokslut inklusive årsredovisning och bolagsdeklaration.
Andra vanligt förekommande uppgifter:
Lönsamhetsanalyser och bokslutsanalyser. Rapportering av veckostatistik. Likviditetsprognoser och uppföljning av förfallna kundfordringar. Kontakt och dialog med bank, revisorer och försäkringsbolag. 
Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.
Din profil:
Vi söker dig som intresserad av affären och vill vara med på resan att vidareutveckla Åkerströms.
Då du har ett övergripande ansvar över bolagets ekonomi- och redovisningsfunktion, budgetprocesser samt IT är det viktigt att du gillar att jobba brett både operativt och strategiskt och inte är rädd för att rycka in där behovet finns.
Du är starkt bidragande i ledningsgruppen och deras arbete framåt för rätt satsning.
Som person är du noggrann, strukturerad och pedagogisk.
Vi ser att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom företagsekonomi/redovisning/skatter.
Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt är van användare av MS Office olika program.
Bakgrund från tillverkande industri och erfarenhet från produkt- redovisning och kalkylering väger tungt.
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på
True Consulting & Recruitment. www.truehr.se 
Skicka din ansökan till [email protected] senast 6 mars.                           
För ytterligare frågor kontakta:
Helena Lundqvist   
070-7440018  
True Consulting & Recruitment HR AB                                   
www.truehr.se
Helén Grängfors
070-5564007
Åkerströms Björbo AB
www.akerstroms.se Visa mindre

Vi söker engagerade säljare!

Ansök    Feb 4    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige! Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär. Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt. Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak. Så besanna dina drömmar... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige!


Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.


Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.


Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.


Så besanna dina drömmar och sök jobbet hos oss.


All utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare och rejäl hjälp igång så DU blir trygg i DITT jobb! Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Bra va? Ett jobb som passar de flesta.


Intresserad? Släng iväg ett trevligt mail till oss! Men glöm INTE telefonnumret!


Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil.


Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.se


Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.


Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.


Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.


Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Försäljnings och affärsutvecklingschef till Åkerströms

Försäljnings och affärsutvecklingschef Vi söker nu en driven och engagerad försäljnings och affärsutvecklingschef som brinner för att utveckla affärer, leda och motivera medarbetare och vill göra det med ett företag som står inför en fortsatt expansion.  Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av indus... Visa mer
Försäljnings och affärsutvecklingschef
Vi söker nu en driven och engagerad försäljnings och affärsutvecklingschef som brinner för att utveckla affärer, leda och motivera medarbetare och vill göra det med ett företag som står inför en fortsatt expansion. 
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. Vi har vårt säte i Björbo, Dalarna och företaget styrs lokalt och entreprenörsmässigt, med korta beslutsvägar och närvarande ledning. www.akerstroms.se
Som försäljnings och affärsutvecklingschef hos Åkerströms driver du affärsutvecklingen mot nya marknader och kundsegment, både i Sverige och internationellt. Du säkerställer långsiktiga affärsrelationer med befintliga och nya kunder. Du är även själv en viktig del i det operativa försäljningsarbetet.
Utöver detta har du ett personalansvar för säljavdelningen med fortlöpande coaching, målstyrning och uppföljning.
Rollen ingår i ledningsgruppen och du arbetar aktivt med affärsutveckling, marknadsstrategier, lönsamhetsanalyser och marknadsaktiviteter på ett övergripande plan,
samt ansvarar för att nå uppsatta försäljningsmål. Du har god förståelse för teknik och kan sätta dig in i kundens behov och förväntningar, du kan skapa beslutsunderlag till framtida produktutveckling. 
Du kommer ha ett nära samarbete med Marketing, Produktutveckling, Produktchef och VD.
Tjänsten innebär resor både i Sverige och internationellt, tjänsten är på heltid och din placering är i Björbo. Du rapporterar till VD.
Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har stark erfarenhet av säljledning och du brinner för långsiktiga affärsrelationer. Som person är du resultatdriven med en förmåga och engagemang att motivera, följa upp och leda en grupp på distans. Du är tydlig, lyhörd och kommunikativ, med en utvecklad förmåga att ta fram, implementera och driva arbetsmetoder för att nå uppställda verksamhetsmål. Du tar egna initiativ, är orädd och har en god förståelse av säljprocessen. Du är nyfiken och kan nå framgång både internt och externt med din entusiasm. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt vana och kompetens inom Microsoft Office.
Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten och en god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.
Är du affärsdriven med dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat och brinner för ett coachande ledarskap? Har du ett starkt tekniskt intresse, och brinner för att skapa kundvärden och lyfta premiumkänsla i de varor och tjänster som erbjuds? Du kommer att få stora möjligheter att själv driva och förbättra försäljningsarbetet tillsammans med gruppen. Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på
True Consulting & Recruitment. www.truehr.se
 Skicka din ansökan till [email protected] senast 6 mars. 
 
För ytterligare frågor kontakta:
Helena Lundqvist   
070-7440018  
True Consulting & Recruitment HR AB                                   
www.truehr.se
Helén Grängfors
070-5564007
Åkerströms Björbo AB
www.akerstroms.se Visa mindre

Vi söker engagerade säljare!

Ansök    Feb 4    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige! Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär. Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt. Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak. Så besanna dina drömmar... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personer över nästan hela mellansverige!


Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget och göra karriär.


Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.


Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.


Så besanna dina drömmar och sök jobbet hos oss.


All utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare och rejäl hjälp igång så DU blir trygg i DITT jobb! Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Bra va? Ett jobb som passar de flesta.


Intresserad? Släng iväg ett trevligt mail till oss! Men glöm INTE telefonnumret!


Vi har väldigt få krav och dessa är att man måste ha körkort och bil.


Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. www.roboclean.se


Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.


Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.


Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.


Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Personlig assistent till man i Mockfjärd

Ansök    Feb 4    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man boendes i Mockfjärd. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Om tjänsten  Vi söker timvikarier som vill arbeta vid ordinarie personals frånvaro. Våra arbetspass är mellan 09.00-21.00 eller 21.00-09.00, vaken natt... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man boendes i Mockfjärd. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  
Om tjänsten 
Vi söker timvikarier som vill arbeta vid ordinarie personals frånvaro. Våra arbetspass är mellan 09.00-21.00 eller 21.00-09.00, vaken natt.
Våran kund är en 51 år ung man med en utvecklingsstörning. Kunden kan inte kommunicera själv och behöver hjälp och stöttning i sin vardag.
I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:  
- Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex cykling
- Stötta och träna kunden kring kommunikation 
Vem är du?
Vi söker dig som är lojal och som ställer upp för "laget". Du behöver kunna arbeta både dag och nattpass. Vi ser gärna att du flexibel, vid t ex sjukdom behöver man relativt snabbt kunna infinna sig på arbetsplatsen för att lösa av sin kollega. 
Vi vill att du ska vara ansvarsfull och förstå att detta är kundens liv och ska göras på hans "sätt" även om det innebär att vissa moment då tar längre tid. Viktigt att ta till sig de rutiner som finns och följa dem. 
Vår kund tycker om att cykla, du som assistent följer då med på cykelturer. 
Du behöver vara påhittig och hitta lösningar och kunna ta egna beslut, då det är ensamarbete har du ingen kollega på arbetsplatsen att bolla med.
Då kunden inte har något tal behöver du hjälpa honom med kommunikation, utan att påverka hans beslut. Det är även viktigt att du talar god svenska, i både tal och skrift. 
Som assistent behöver du vara lyhörd på kundens dagsform, vissa dagar är lugnare än andra. Du behöver respektera kundens behov av att ibland vara själv, men att du ändå finns i kundens närhet. 
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans/vård & omsorg men personkemin är det som är avgörande, att du och kunden klickar. 
Du behöver vara rökfri och inte allergisk mot djur då det ibland vistas djur hos kunden. 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiden är kl 09.00.21.00 eller 21.00-09.00, vaken natt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställning (timanställning). 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde:Enligt överenskommelse. 
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2020-05-31 (rekryteringen kan komma att förlängas om vi inte hittat den vi söker).Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Feb 4    Shamsen omsorg AB    Personlig assistent
Shamsen omsorg AB är ett stort, litet assistansbolag i Djurås, Dalarna. Shamsen jobbar alltid med den som är berättigad assistans i fokus, utifrån dess situation och behov. På Shamsen strävar vi efter långa relationer med anställda och våra kunder. Arbetet som personlig assistent innebär att följa brukaren i dess vardag och vara behjälplig med det hen inte klarar p g a sin funktionsnedsättning. Vi söker nu vikarier. Du som söker ska vara positiv, öppen, fl... Visa mer
Shamsen omsorg AB är ett stort, litet assistansbolag i Djurås, Dalarna.
Shamsen jobbar alltid med den som är berättigad assistans i fokus, utifrån dess situation och behov.
På Shamsen strävar vi efter långa relationer med anställda och våra kunder.
Arbetet som personlig assistent innebär att följa brukaren i dess vardag och vara behjälplig med det hen inte klarar p g a sin funktionsnedsättning.
Vi söker nu vikarier.
Du som söker ska vara positiv, öppen, flexibel, social, stresstålig och ordningsam.
Arbetstiderna är varierande med dag, natt och helgarbete.
Är du den vi söker är du välkommen att söka denna tjänst. Visa mindre

Lärare åk 1-6 Djuråsskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem. Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever triv... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem.

Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever trivs och utvecklas på sin skola, tack vare vår engagerade personal! Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 6-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter
Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med inriktning svenska, so, engelska och no för årskurserna 1-6. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas. 

Villkor
100 % tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Fastighetsskötare

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten. Kvalifikationer Utbildning Fastighetsskötarutbildning ell... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Utbildning

Fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning, i kombination med erfarenhet, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Erfarenhet

Erfarenhet av fastighetsskötsel eller erfarenhet av tekniskt arbete inom fastighetsområdet.

Erfarenhet av Remotex är meriterande.

Kunskap

Kunskap i att underhålla och reparera fastighetstekniska system, samt kunna läsa och följa svenska manualer och instruktioner samt tekniska beskrivningar.

Förmågor och färdigheter

Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat med problemlösande analyser av tekniska problem samt vara serviceinriktad och ta egna initiativ. Även om du arbetar självständigt innebär arbetet krav på god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter. 

Övrigt

Vid behov kan provanställning komma att tillämpas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS)

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Hälso-och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Verksamheten h... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Hälso-och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska.

Verksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen, något vi är stolta över. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat.

Arbetsuppgifter
Som medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) ansvarar du för en trygg och säker kommunal hälso- och sjukvård i Gagnefs kommun och utarbetar riktlinjer för hälso- och sjukvården i kommunen samt följer upp dessa kontinuerligt.

Du utformar skrivelser av olika slag till myndigheter och tjänsteutlåtanden till kommunens politiker. Som MAS ansvarar du för att informera socialnämndsledamöter och tjänstemän i förvaltningen om författningar, anmälningsärenden (Lex Maria) samt om utvecklingen av hälso- och sjukvårdens kvalitet.

Som MAS har du tillsammans med verksamhetschefen för hälso- och sjukvårdsverksamheten ett övergripande ansvar för kvalitet och säkerhet inom den kommunala hälso- och sjukvården, för den som bor i särskild boendeform eller är inskriven i hemsjukvården. Du som MAS ansvarar för att all vård, behandling och rehabilitering följer den lagstiftning som finns. Du ansvarar även för att utfärda rutiner kring hantering och kontroll av medicintekniska produkter i kommunens hälso- och sjukvård.

Samverkan och samarbete, både internt och externt, gällande hälso- och sjukvårdsfrågor är en viktigt del av din vardag. Som MAS medverkar du till att utveckla vårdplaneringsrutiner och övergripande gränsdragningsfrågor både internt och externt.                                                                                            

Som MAS i Gagnefs kommun har du ett tätt samarbete med medicinskt ansvarig för rehab (MAR) och ersätter denne vid behov. Du ingår även i hälso- och sjukvårdsverksamhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska och har arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård inom kommun eller region. Du är även väl förtrogen med gällande lagstiftning. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt erfarenhet av att ge information och hålla föredrag inför olika grupper. 

Förmågor och färdigheter
Vi lägger stor vikt vid personlig mognad, samarbetsförmåga samt din förmåga att strukturera ditt arbete och göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har lätt för att skapa relationer samt en förmåga att se saker ur andra människors perspektiv.
Du är van att arbeta i Officepaketet och i andra IT-lösningar. Vi söker dig som har en positiv inställning och gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är öppen för att ta till dig ny kunskap och lära av andra.

Är du den vi söker?

Intervjuer sker löpande under rekryteringen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

MONTERING HÄNGRÄNNOR INOM DALARNA

Ansök    Jan 28    DJM Dala AB    Montör, metallprodukter
Montering av hängrännor inom Dalarna. Arbetstiden är ännu ej fastställd, därför denna stora intervall. Hängrännorna tillverkas på plats. B-körkort krävs. Egen bil eller fimabil kan diskuteras, Visa mer
Montering av hängrännor inom Dalarna. Arbetstiden är ännu ej fastställd, därför denna stora intervall. Hängrännorna tillverkas på plats. B-körkort krävs. Egen bil eller fimabil kan diskuteras, Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes till kund i Gagnef

Ansök    Jan 21    Shamsen omsorg AB    Personlig assistent
Shamsen assistans är ett assistansbolag i Djurås, Dalarna. Vi vill bidra till att människor som är i behov av stöd får möjlighet att leva ett rikt liv i en fungerande vardag. För våra medarbetare är det kundens perspektiv och prioriteringar som kommer i främsta rummet. Vi söker nu en personlig assistent till en kund i Gagnef. Kunden är en pigg, glad och aktiv kvinna. Kunden har ett omfattande hjälpbehov och behöver ha med sig en assistent både ute och i... Visa mer
Shamsen assistans är ett assistansbolag i Djurås, Dalarna. Vi vill bidra till att människor som är i behov av stöd får möjlighet att leva ett rikt liv i en fungerande vardag. För våra medarbetare är det kundens perspektiv och prioriteringar som kommer i främsta rummet.


Vi söker nu en personlig assistent till en kund i Gagnef. Kunden är en pigg, glad och aktiv kvinna. Kunden har ett omfattande hjälpbehov och behöver ha med sig en assistent både ute och i hemmet.


Vi söker en kvinnlig assistent som är lyhörd, initiativtagande och ansvarsfull. Du som söker ska prata flytande svenska och inneha körkort B.


Är du den vi söker?
Maila ditt CV till [email protected]
Ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kantar Sifo söker besöksintervjuare i Gagnef kommun

Passar dig som gillar att träffa nya människor och se nya platser. Kantar Sifo är Sveriges ledande undersökningsföretag och ingår i det globala marknadsundersökningsföretaget Kantar med kontor i över 100 länder. Vi är ca 700 medarbetare i Sverige inklusive intervjuare. Kantar Sifo kommer under våren och sommaren 2020 (16 mars – 26e juni)  genomföra ett viktigt och spännande projekt tillsammans med SCB (Statistiska centralbyrån). Vi kommer under denna p... Visa mer
Passar dig som gillar att träffa nya människor och se nya platser.


Kantar Sifo är Sveriges ledande undersökningsföretag och ingår i det globala marknadsundersökningsföretaget Kantar med kontor i över 100 länder. Vi är ca 700 medarbetare i Sverige inklusive intervjuare.
Kantar Sifo kommer under våren och sommaren 2020 (16 mars – 26e juni)  genomföra ett viktigt och spännande projekt tillsammans med SCB (Statistiska centralbyrån). Vi kommer under denna period genomföra besöksintervjuer runt om i Sverige. Undersökningen genomförs också globalt och senast den genomfördes var 2011. 
Vi söker därför dig som är nyfiken, gillar att träffa nya människor och vill ha ett flexibelt extra arbete. Ditt uppdrag, om du är intresserad, är att intervjua förbokade deltagare i deras hemmiljö. I Hudiksvalls kommun kan intervjuer förekomma i ditt närområde, hela kommunen så väl som resor i angränsande områden.
För de som vi väljer att anställa för detta projekt kommer det att hållas en veckas obligatorisk utbildning i Örebro. Utbildningen genomförs i samarbete med SCB och är förlagd till vecka 12, 16e – 20e mars 2020. Utbildningen är betald och Kantar Sifo står för resa, boende och mat under dessa dagar.


För att trivas som besöksintervjuare skall du känna att följande stämmer in på dig:
- Är bekväm med att ta kontakt och att kommunicera med nya människor.
- Kan jobba självständigt och strukturerat.
- Kan ta ansvar och nå överenskomna mål inom givna deadlines.
- Har lätt för att jobba med surfplattor och att hantera information via mail.
- Talar, läser och skriver svenska obehindrat.


Det är ett plus om du har:
- Vana av intervjuer eller andra serviceyrken.
- Regelbunden tillgång till WIFI.
- Körkort
- Tillgång till fordon


Om du har frågor om tjänsten så hör av dig till oss på telefon 031 -727 39 44. Eller gå in på www.kantarsifo.se Visa mindre

Tidnings- och reklamutdelare på landsbygdslinje fre-sön i Djurås/Gagnef

Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklam företag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. SDR Svensk Direktreklam i Falun söker en utdelare som kan dela ut reklam och tidningar till hushåll på la... Visa mer
Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklam företag och sysselsätter närmare 400 anställda på 36 franchiseföretag. 7000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter.


SDR Svensk Direktreklam i Falun söker en utdelare som kan dela ut reklam och tidningar till hushåll på landsbygden i/kring Djurås/Gagnef.


Eftersom detta är ett självständigt jobb kräver det hög arbetsmoral. Du har god lokalkännedom, är noggrann och ansvarsfull samt tar ditt jobb på allvar. Jobbet är fysiskt krävande och varje helg i ur och skur, så du måste tåla alla väder. Arbetstiden kan förläggas valfri tid under fredag 18-21, lördag 08-20 samt söndag 08-15. För att kunna utföra jobbet krävs det att du har körkort och tillgång till egen bil.


Mer information finns på www.delareklam.nu. Visa mindre

Förskollärare

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Välkommen till oss på Djurås förskola. Alla som kommer till vår förskola ska känna trygghet, glädje och nyfikenhet, vilket ska resultera i att man kan utvecklas som individ, både vuxen som barn. Vi ser förskoletiden som en resa fylld av nyfikenhet, kreativitet, utmaning... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Välkommen till oss på Djurås förskola.

Alla som kommer till vår förskola ska känna trygghet, glädje och nyfikenhet, vilket ska resultera i att man kan utvecklas som individ, både vuxen som barn. Vi ser förskoletiden som en resa fylld av nyfikenhet, kreativitet, utmaning och förundran. Målet är att varje barn ska få vara den bästa versionen av sig själv och där är du med och bidrar till att barnen växer upp till att bli trygga, glada och nyfikna vuxna.


Djurås förskola är en VFU förskola vilket erbjuder extra stimulans i arbetet och ett nära samarbete med Högskolan. Dessutom utbildas alla pedagoger detta läsår i HBTQ.


Vi har under sommaren och hösten fått en förbättrad utomhusmiljö som inspirerar till utvecklande lek och rörelseglädje.


Vill just du bli en del av vår positiva gemenskap, sök till Djurås förskola!


Förskolan i Gagnef kännetecknas av närhet och en trygg organisation. Vi har ett gemensamt målarbete samt strukturerad kompetensutveckling, just nu jobbar vi bland annat med läslyftet för alla förskollärare. Vi genomför regelbundet utbildning i HLR, ICDP och TAKK för all personal. Förskolan i Gagnefs kommun har två specialpedagoger och en dramapedagog som utvecklingsstöd. Alla våra medarbetare har arbetskläder, både för inom- och utomhusbruk.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö, så att barnen känner nyfikenhet och lust att lära. Du lägger grunden för det livslånga lärandet. Du planerar, genomför, följer upp och utvärderar utbildningen tillsammans med kollegor utifrån förskolans Läroplan. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor, skapa en helhet kring barns lärande genom lek, kreativitet, inflytande och samspel. Samverkan med föräldrarna är en viktig del i arbetet. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare, gärna med erfarenhet av arbete inom förskolan. Du har kunskap i förskolans läroplan, grundläggade IT kunskaper och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande med utbildning inom TAKK,  ICDP,  NTA och Läslyftet. 
Även kunskaper i utomhuspedagogik, kunskap i lärmiljöernas betydelse för barnens utveckling, drama, musik och genus är meriterande.

Som person är du initiativtagande och arbetar bra med andra människor. Du har god pedagogisk insikt och förmåga att ha en helhetssyn. Du kommer gärna med ideér och nya angreppssätt samt är lugn och kan hantera pressade situationer. 

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas. 

Varaktighet
100 % tillsvidare med tillträde 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Vill du tjäna pengar utan lönetak?

Ansök    Jan 14    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personal över hela Mellansverige. Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär. Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt. Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak. Vad erbjuder vi dig? Försäljnings... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personal över hela Mellansverige.


Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär.
Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.
Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.


Vad erbjuder vi dig?
Försäljningsutbildning
Vidareutbildning
Förbokade möten
Både fast- och provisionsbaserad lön
Bra arbetsteam
Flexibla arbetstider som bestämmer själv
Tävlingar med fina priser och resor i potten
Ett jobb där du utgår från ditt hem
Ett jobb som du själv bestämmer avståndet tillAll utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare. Du får mycket hjälp i början tills du är trygg i ditt jobb. Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Ett jobb som passar de flesta.
De krav vi har är att man måste ha körkort, bil och att man pratar flytande svenska.
Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik.
Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen, vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.
Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.
Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.
Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Lite om oss:
1996 grundades företaget Aura Roboclean den koncernen som vi jobbar för. I Sverige startade vi upp förra året och därför är vi i en väldigt expansiv fas just nu och därför vi söker fler säljare.
Roboclean som vi jobbar med är en vattenbaserad produkt som i grund och botten är en luftrenare. Produkten Roboclean finns idag i 47 länder runtomt i världen och har även fått 13 olika certifikat och utmärkelser för dess användning och design. Tex att den är förebyggande mot astma & allergier.
Se mer information om jobbet här:
https://www.youtube.com/watch?v=pP2u5EnsTAA
Läs gärna mer om produkten på www.roboclean.se Visa mindre

Medicinsk sekreterare Vårdcentral Gagnef

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Välkommen till Vårdcentral Gagnef, belägen i Djurås. Som medicinsk sekreterarehos oss har du ett varierat arbetsinnehåll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande såsom journalskrivning i Take Care, receptionsarbete, IT-arbete. Du kommer ingå i en verksamhet med ett positivt arbetsklimat och ett bra samarbe... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Välkommen till Vårdcentral Gagnef, belägen i Djurås. Som medicinsk sekreterarehos oss har du ett varierat arbetsinnehåll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande såsom journalskrivning i Take Care, receptionsarbete, IT-arbete. Du kommer ingå i en verksamhet med ett positivt arbetsklimat och ett bra samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen.

KVALIFIKATIONER

Du har något av följande:
- Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
- Vårdadministrativa programmet 180 hp,
- Medicinsk sekreterare YH 400 p eller
- 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Vi söker dig som är kundorienterad, engagerad och positiv. Krav för tjänsten är att du har vårddokumentationsutbildning och goda allmänna IT-kunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Take Care. Du skall även ha goda kunskaper i det svenska språket och behärska journalskrivning väl.

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, flexibilitet, bra bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes till kund i Gagnef

Ansök    Jan 8    Shamsen omsorg AB    Personlig assistent
Shamsen assistans är ett assistansbolag i Djurås, Dalarna. Vi vill bidra till att människor som är i behov av stöd får möjlighet att leva ett rikt liv i en fungerande vardag. För våra medarbetare är det kundens perspektiv och prioriteringar som kommer i främsta rummet. Vi söker nu en personlig assistent till en kund i Gagnef. Kunden är en pigg, glad och aktiv kvinna. Kunden har ett omfattande hjälpbehov och behöver ha med sig en assistent både ute och i... Visa mer
Shamsen assistans är ett assistansbolag i Djurås, Dalarna. Vi vill bidra till att människor som är i behov av stöd får möjlighet att leva ett rikt liv i en fungerande vardag. För våra medarbetare är det kundens perspektiv och prioriteringar som kommer i främsta rummet.


Vi söker nu en personlig assistent till en kund i Gagnef. Kunden är en pigg, glad och aktiv kvinna. Kunden har ett omfattande hjälpbehov och behöver ha med sig en assistent både ute och i hemmet.


Vi söker en kvinnlig assistent som är lyhörd, initiativtagande och ansvarsfull. Du som söker ska prata flytande svenska och inneha körkort B.


Är du den vi söker?
Maila ditt CV till [email protected]
Ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du tjäna pengar utan lönetak?

Ansök    Jan 14    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personal över hela Mellansverige. Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär. Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt. Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak. Vad erbjuder vi dig? Försäljnings... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personal över hela Mellansverige.


Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär.
Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.
Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.


Vad erbjuder vi dig?
Försäljningsutbildning
Vidareutbildning
Förbokade möten
Både fast- och provisionsbaserad lön
Bra arbetsteam
Flexibla arbetstider som bestämmer själv
Tävlingar med fina priser och resor i potten
Ett jobb där du utgår från ditt hem
Ett jobb som du själv bestämmer avståndet tillAll utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare. Du får mycket hjälp i början tills du är trygg i ditt jobb. Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Ett jobb som passar de flesta.
De krav vi har är att man måste ha körkort, bil och att man pratar flytande svenska.
Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik.
Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen, vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.
Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.
Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.
Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Lite om oss:
1996 grundades företaget Aura Roboclean den koncernen som vi jobbar för. I Sverige startade vi upp förra året och därför är vi i en väldigt expansiv fas just nu och därför vi söker fler säljare.
Roboclean som vi jobbar med är en vattenbaserad produkt som i grund och botten är en luftrenare. Produkten Roboclean finns idag i 47 länder runtomt i världen och har även fått 13 olika certifikat och utmärkelser för dess användning och design. Tex att den är förebyggande mot astma & allergier.
Se mer information om jobbet här:
https://www.youtube.com/watch?v=pP2u5EnsTAA
Läs gärna mer om produkten på www.roboclean.se Visa mindre

Boendehandledare

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Beskrivning Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?Då ska du söka tjänsten som boendehandledare på gruppbostaden Kajen i Djurås. Gruppbostaden Kajen ligger naturskönt vid Dalälven och här jobbar sju personal. Vi arbetar med individen i centr... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Beskrivning
Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?Då ska du söka tjänsten som boendehandledare på gruppbostaden Kajen i Djurås.

Gruppbostaden Kajen ligger naturskönt vid Dalälven och här jobbar sju personal. Vi arbetar med individen i centrum och strävar efter att var och en ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar. 

Arbetsuppgifter
Du ska som boendehandledare ge hjälp och stöd med utgångspunkt från de boendes individuella önskemål och behov i deras dagliga liv. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att göra de boendes tillvaro trygg, meningsfull och innehållsrik. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med anhöriga och att medverka i upprättandet av genomförandeplaner. Dokumentation ingår också i det dagliga arbetet. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en positiv livssyn och en god förmåga att vara lyhörd för den enskildes behov och önskemål. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Du har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, tar ansvar, har god samarbetsförmåga samt är engagerad för utvecklingsarbetet på arbetsplatsen. Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i svenska både tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom LSS och socialpsykiatrin är mycket meriterande.

Villkor
Tidsbegränsad anställning under ordinarie personals föräldraledighet 1 år, heltid. Arbetstiden omfattar dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Psykolog Familjens Hus Vårdcentral Gagnef

Ansök    Jan 7    Region Dalarna    Psykolog
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som psykolog på Familjens Hus jobbar du i Famnen som är vår samtalsmottagning för barn och unga. Famnen är en unik samverkansmodell mellan Region Dalarna och Gagnefs kommun där psykolog, familjebehandlare och specialpedagog samarbetar för att på bästa sätt möta våra besökares behov. En viktig del i arb... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Som psykolog på Familjens Hus jobbar du i Famnen som är vår samtalsmottagning för barn och unga. Famnen är en unik samverkansmodell mellan Region Dalarna och Gagnefs kommun där psykolog, familjebehandlare och specialpedagog samarbetar för att på bästa sätt möta våra besökares behov. En viktig del i arbetet är samverkan både inom och utom familjecentralen.
Famnen är en mottagning för barn, ungdomar 0-17 år och deras familjer med uppgift att förebygga och behandla lindrig till medelsvår psykisk ohälsa. Då en förstalinjemottagning ska kunna identifiera olika typer av problematik samt ha en förståelse för hur psykisk ohälsa kan påverkas av olika faktorer såsom medicinska, sociala, psykologiska och skolrelaterade är det viktigt att personalen i verksamheten har bred kompetens. Teambedömning och teamarbete är en röd tråd i arbetet.

Du kommer arbeta med råd och stödsamtal, bedömning och behandlingar samt föräldrastöd med fokus på barnet eller den unga. Behandling kan ges till familjen eller individuellt. Detta jobb kan ske både enskilt och i team, med tyngdpunkt på teamarbete. Du kommer även ha telefontid vissa dagar i veckan. Vi ser gärna att du är med och utvecklar internet kbt tillgänglighet för våra besökare.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse för att arbeta med barn, ungdomar och deras familjer. Meriterande är om du tidigare arbetat med barn och ungdomar, familjearbete eller nån vidareutbildning. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med att utvärdera behandlingsinsatser och effektivisera arbetssätt. Egenskaper som värderas högt är lyhördhet, flexibilitet, öppenhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Du har goda möjligheter att vara med och utveckla verksamheten. Vi anser att det är en förutsättning att du tycker om teamarbete och samverkan med andra yrkesgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Intervjuer sker fortlöpande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Arbetsledare sökes!

Om Dala Bygg och Betongteknik AB: Detta är en anställning direkt hos Dala Bygg och Betongteknik AB. Kunden är ett familjeägt bolag som startades 2012 och har hjärtat i Dalarna. I produktportföljen finner man konsulttjänster inom bygg- och projektledning samt specialisering på broreparationer samt bygg- och anläggningsentreprenader. Man har även ett brett segment inom trä- och betongarbeten. Dala Bygg och Betongteknik AB har idag 30st anställda fördela... Visa mer
Om Dala Bygg och Betongteknik AB:

Detta är en anställning direkt hos Dala Bygg och Betongteknik AB.

Kunden är ett familjeägt bolag som startades 2012 och har hjärtat i Dalarna. I produktportföljen finner man konsulttjänster inom bygg- och projektledning samt specialisering på broreparationer samt bygg- och anläggningsentreprenader. Man har även ett brett segment inom trä- och betongarbeten.

Dala Bygg och Betongteknik AB har idag 30st anställda fördelat både på yrkesarbetare och tjänstemän.

Även om man utgår från Djurås i Dalarna så har man ett geografiskt upptagningsområde från Kalix-Dalarna- Mälardalen- Storstockholm- Köping

Med lilla organisationen gör att beslutsvägarna blir korta vilket främjar grunden i en platt organisation med högt i tak.

Då man har haft en fin utveckling i bolaget sedan start så vill man fortsätta att expandera mer med egna utförande- och totalentreprenader samtidigt som man bibehåller det redan upparbetade renomméet.

Om tjänsten:

Vi söker nu för Dala Bygg och Betongteknik ABs räkning en arbetsledare med möjlighet att arbeta på annan ort.

Tjänsten som arbetsledare utgår från Gagnef men projekten finns i geografisk spridning mellan Norr, Dalarna och Mälardalen.

Tjänsten innefattar planering, arbetsledning samt uppföljning av pågående projekt. Du kommer att medverka vid projektmöten och besiktningar.

Du kommer att rapportera direkt till platschef.

Kravprofil och personliga egenskaper:

Du som söker skall ha minst två års erfarenhet från liknande tjänster samt arbetsmoment samt inneha BAS U och BAS P.

Som person ser vi gärna att du är resultat- och målinriktad. Du bör vara duktig på att organisera och planera det löpande arbetet, ha en god social kompetens samt vara tydlig i din kommunikation.

Du bör inte ha några utmaningar med att ligga ute på traktamente.

Om Helpman

Helpman ansvarar för denna rekryteringsprocess och är ett bemanning- och rekryteringsföretag som sedan starten år 2000 arbetat uteslutande inom bygg och anläggning.

Vi är en av de större aktörerna på marknaden och stolta medlemmar i Sveriges Byggindustrier.

Vårt kontor är beläget i Rotebro men våra uppdrag sträcker sig från Göteborg i Söder till Sälen i Norr.

Vi har kunder inom hela byggindustrin, allt från det mindre byggbolaget till de största på marknaden.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under annonseringstiden så välkommen in med din ansökan idag. Visa mindre

Besöksintervjuare i Gagnef

Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba som besöksintervjuare / face2face-intervjuare hos oss under ett stort forskningsprojekt som startar under första kvartalet 2020. Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra p... Visa mer
Just nu söker vi personer som är intresserade av att jobba som besöksintervjuare / face2face-intervjuare hos oss under ett stort forskningsprojekt som startar under första kvartalet 2020.


Du ska gärna ha vana av personliga intervjuer, telefonrekrytering eller liknande och goda datorkunskaper. Du ska även ha körkort och tillgång till bil. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I dina arbetsuppgifter ingår att kontakta och rekrytera ditt urval via telefon och boka in en intervju. Du möter därefter respondenten i hemmet eller annan av respondenten vald plats och genomför intervjun. Arbetet utgår ifrån Gagnef men det kan även ingå dagsresor till närliggande orter.


Våra projekt varierar både i omfattning och i längd. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Just för detta projekt behöver du kunna arbeta mellan 10-12 timmar per vecka. Du genomgår en obligatorisk utbildning innan du börjar ditt arbete. I det aktuella uppdraget kommer denna utbildning ske under första kvartalet och det är sedan viktigt att du kan börja arbeta på en gång. Utbildningen innehåller dels det aktuella projektets upplägg men även vad det innebär att arbeta med personliga intervjuer inom Ipsos. Ett krav är att du efter utbildningen kan komma igång och börja arbeta på en gång.


Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor, är bekväm i att arbeta via telefon och möta nya människor. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer. Tidigare arbete med telefonförsäljning är meriterande.


Du behöver även vara disciplinerad för att nå dina egna mål och bidra till projektens mål
Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare.
Du ska kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat.
Du ska också ha en stabil (fast eller mobilt, ej via mobiltelefon) internetuppkoppling hemma.
Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål.
Eftersom arbetet sker över större områden ska du ha körkort och tillgång till bil. Ersättning för detta sker enligt skatteverkets regler.
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via jobba.ipsos.se


Vi undanber oss alla kontakter ifrån rekryteringsföretag eller annonssäljare. Visa mindre

Lärare åk 4-6 Djuråsskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem. Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever triv... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem.

Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever trivs och utvecklas på sin skola, tack vare vår engagerade personal! Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 6-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter
Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med inriktning svenska, so, engelska för årskurserna 4-6. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas. 

Villkor
100 % tillsvidare med tillträde  20200203   eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Fritidspedagog till Kyrkskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Välkommen till Kyrkskolan! Den lilla skolan, med stort hjärta och höga ambitioner – det är Kyrkskolans devis. Här får du arbeta tillsammans med härliga elever, ambitiösa och trevliga kollegor. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen bedriver un... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Välkommen till Kyrkskolan! Den lilla skolan, med stort hjärta och höga ambitioner – det är Kyrkskolans devis.

Här får du arbeta tillsammans med härliga elever, ambitiösa och trevliga kollegor. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen bedriver undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. Ett kollegialt utbyte med Djurmoskolan har utvecklats de senaste åren, vilket främjar det systematiska kvalitetsarbetet i såväl skola som fritidshem.

Fritidshemmet utgår från läroplanen och stödjer elevers utveckling och lärande mot målen. Våra avdelningar Kojan/Lyan (yngre barn) och Örnen/Falken (äldre barn) planerar och erbjuder en varierad verksamhet utifrån barnen önskemål och fritidshemmets läroplansmål. På fritidshemmet väljer barnen att delta i inne- och uteaktiviteter, leka med kompisar, ta det lugnt eller göra läxor.

Arbetsuppgifter
Som fritidspedagog ansvarar du för att leda och driva det pedagogiska arbetet i fritidshemmet tillsammans med övriga pedagoger. Du är med och skapar miljöer för att främja elevernas kommunikation, nyfikenhet och aktivitet inom olika områden. Tillsammans med arbetslaget skapar du en helhet kring eleven. Under skoltid arbetar du för närvarande i f-klass där du utgör en extra pedagogisk resurs för gruppen men även för enskild elev.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog alternativt legitimerad lärare mot fritidshemmet och yngre åldrar. Du har relevanta IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap inom NPF. Du har god pedagogisk insikt, är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Viktigt för tjänsten är att du är kreativ och självgående med ledarskapsförmåga.

Villkor
100 % tillsvidare med tillträde 2020-03-01 eller efter överenskommelse. 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Sommarvikarier till äldreomsorg och LSS

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Vill du ha ett meningsfullt och viktigt sommarjobb inom äldreomsorg eller LSS i sommar? Välkommen att söka sommarjobb hos oss i Gagnefs kommun! Inom äldreomsorgen har du din arbetsplats på något av kommunens särskilda boenden för äldre eller blir en del av hemtjänsten som ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Vill du ha ett meningsfullt och viktigt sommarjobb inom äldreomsorg eller LSS i sommar? Välkommen att söka sommarjobb hos oss i Gagnefs kommun!
Inom äldreomsorgen har du din arbetsplats på något av kommunens särskilda boenden för äldre eller blir en del av hemtjänsten som besöker äldre i sina hem.

Inom LSS arbetar du med barn och vuxna med funktionsvariationer eller psykisk ohälsa. Du har din arbetsplats på något av kommunens LSS-boenden, daglig verksamhet eller på korttids-/fritids. För att jobba med barn behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Arbetsuppgifter
Inom samtliga av våra verksamheter arbetar du och dina kollegor med att ge vård, stöd och omsorg till våra brukare utifrån deras individuella förutsättningar.
Arbetet innebär bland annat:
- personlig omvårdnad, som ex. påklädning, hygien och förflyttningar
- inköp, städ och tvätt
- sociala aktiviteter
- enklare matlagning
- vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fyllt 18 år och är intresserad av att jobba med människor. Du är engagerad, ansvarsfull, flexibel och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett gott bemötande samt god förmåga att utrycka dig i svenska språket, både i tal och skrift. Vi dokumenterar alla våra insatser därför är god datavana meriterande. Har du utbildning och/eller tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete är det meriterande.  B-körkort (manuell) är ett krav om du vill arbeta inom hemtjänst eller boendestöd men inte inom övriga verksamheter.

Villkor
Tidsbegränsad anställning med oregelbunden arbetstid. Du får ett schema som innehåller dag-, kväll-, helg- och/eller nattjobb. Intervjuer och anställning kommer att ske löpande under hela våren.

Arbetar du redan som vikarie i någon av våra verksamheter? Då ska du ta kontakt med din enhetschef eller bemanningscentrum och lämna ditt intresse för att vikariera i sommar. Du behöver inte söka via denna annons.Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Hälso-och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Verksamheten h... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Hälso-och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska.

Verksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen, något vi är stolta över. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat.

Att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut i kommunen innebär att du utreder, bedömer och följer upp samt genomför sjukgymnastiska behandlingar i ordinärt boende, särskilt boende och inom LSS/socialpsykiatri. Du lägger själv upp ditt arbete tillsammans med teamet och har möjlighet att styra din arbetsdag.


Arbetsuppgifter
Som sjukgymnast bidrar du till att öka individens fysiska aktivitet, initiera träning och vardagsrehabilitering samt att du handleder personal inom dessa områden. Förskrivning av hjälpmedel samt utbildning av personal ingår i arbetet. Vi ser gärna att du medverkar till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten och vi är lyhörda för dina specifika intresseområden inom sjukgymnastyrket.

Kvalifikationer
Du är leg fysioterapeut / leg sjukgymnast och det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal vård. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad i ditt arbete och har en personlig mognad. Du bör ha god kunskap om gällande lagstiftning och relevanta datakunskaper. Vi söker dig som har en positiv inställning, bemöter människor med respekt och du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. 

Villkor
Vill du ha lite mer tid till fritidsaktiviteter så finns möjligheten, för dig som är anställd ett kalenderår eller längre, att växla semesterdagstillägg till fler semesterdagar. Vi har 40 timmars arbetsvecka och flextid.  För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Distriktssjuksköterska/ Leg. sjuksköterska till hemsjukvård

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Hälso-och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, Medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Verksamheten h... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Hälso-och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, Medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska.

Verksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen, något vi är stolta över. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat.

Arbetsuppgifter
Att arbeta i hemsjukvården  innebär att du utreder, bedömer och följer upp specifika omvårdnadsåtgärder i patientens egna hem. Du handleder, utbildar och delegerar hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal. Vi ser gärna att du medverkar till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten och vi är lyhörda för dina specifika intresseområden inom sjuksköterskeyrket. På jourtid ansvarar du tillsammans med en kollega för patienter både i ordinärt och särskilt boende. Du får själv påverka hur du lägger upp ditt arbete och ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer
Du är distriktssjuksköterska/leg. sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal vård. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad i ditt arbete och har en personlig mognad. Du bör ha god kunskap om gällande lagstiftning och relevanta datakunskaper. Vi söker dig som har en positiv inställning, bemöter människor med respekt och du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. 

Villkor
Tjänsten är heltid, motsvarande 37 timmar/vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har individuell schemaplanering i Heroma med helgtjänstgöring var fjärde helg och ett par kvällar varje månad.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Vikarierande lärare SFI

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Gagnefs kommun söker nu en vikarierande SFI lärare till Hedens skola i Mockfjärd. Skolan är nyrenoverad och invigdes under HT18. Undervisningen bedrivs i fräscha och luftiga lokaler. Förutom SFI bedrivs annan kommunal vuxenutbildning i lokalerna. I Gagnef arbetar vi ef... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Gagnefs kommun söker nu en vikarierande SFI lärare till Hedens skola i Mockfjärd.

Skolan är nyrenoverad och invigdes under HT18. Undervisningen bedrivs i fräscha och luftiga lokaler. Förutom SFI bedrivs annan kommunal vuxenutbildning i lokalerna.

I Gagnef arbetar vi efter vår vision att skolan är en plats för kunskap, utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av undervisning i en grupp med liten studiebakgrund och analfabeter. Du ansvarar för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven. Du arbetar i team med övriga SFI lärare.Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i utbildning i svenska för invandrare (SFI). Du har erfarenhet av att arbeta med vuxna analfabeter och erfarenhet av alfabetisering, (Grundläggande litteracitet). Du har god samarbetsförmåga, är relationsskapande, kvalitetsmedveten och en god ledare med hög personlig mognad. Du bör ha goda IT-kunskaper. Kommunen jobbar i Office 365 och det är meriterande om du har kunskap om hur du arbetar i systemet.Villkor
100% vikariat med tillträde 2020-01-01 eller enligt överenskommelse till och med 2020-08- 31.Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Vill du tjäna pengar utan lönetak?

Ansök    Dec 17    Power Of Nature AB    Utesäljare
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personal över hela Mellansverige. Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär. Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt. Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak. Vad erbjuder vi dig? Försäljnings... Visa mer
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng? Vi expanderar och söker nu personal över hela Mellansverige.


Vi söker dig som är lättsam, har nära till skratt, vill tjäna pengar och klättra i företaget samt göra karriär.
Det är till stor fördel om du är social och utåtriktad men även ansvarsfull, då jobbet är helt fritt.
Är du sedan tävlingsinriktad och målmedveten finns stora pengar att tjäna och det helt utan lönetak.


Vad erbjuder vi dig?
Försäljningsutbildning
Vidareutbildning
Förbokade möten
Både fast- och provisionsbaserad lön
Bra arbetsteam
Flexibla arbetstider som bestämmer själv
Tävlingar med fina priser och resor i potten
Ett jobb där du utgår från ditt hem
Ett jobb som du själv bestämmer avståndet tillAll utbildning sker via oss och våra duktiga utbildare. Du får mycket hjälp i början tills du är trygg i ditt jobb. Så ingen förkunskap eller erfarenheter krävs. Ett jobb som passar de flesta.
De krav vi har är att man måste ha körkort, bil och att man pratar flytande svenska.
Välkommen med er ansökan! Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik.
Du jobbar på förbokade kundbesök där du är väntad och välkommen, vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.
Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.
Man utgår från sitt egna hem och jobbar med omnejd även om huvudkontoret ligger i Västerås.
Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m och trevliga medarbetare.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Lite om oss:
1996 grundades företaget Aura Roboclean den koncernen som vi jobbar för. I Sverige startade vi upp förra året och därför är vi i en väldigt expansiv fas just nu och därför vi söker fler säljare.
Roboclean som vi jobbar med är en vattenbaserad produkt som i grund och botten är en luftrenare. Produkten Roboclean finns idag i 47 länder runtomt i världen och har även fått 13 olika certifikat och utmärkelser för dess användning och design. Tex att den är förebyggande mot astma & allergier.
Se mer information om jobbet här:
https://www.youtube.com/watch?v=pP2u5EnsTAA
Läs gärna mer om produkten på www.roboclean.se Visa mindre

Boendehandledare LSS

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad? Då ska du söka tjänsten som boendehandledare på Servicebostaden Fagervägen i Djurås. Servicebostaden ligger i centrala Djurås och här jobbar tio personal. Vi har en varm gemenskap och värdesätter god k... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad? Då ska du söka tjänsten som boendehandledare på Servicebostaden Fagervägen i Djurås.

Servicebostaden ligger i centrala Djurås och här jobbar tio personal. Vi har en varm gemenskap och värdesätter god kommunikation och humor. Vi är varandras arbetsmiljö och vi söker dig som vill vara en del av den. Vi arbetar med individen i centrum och strävar efter att var och en ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Arbetsuppgifter 

Du ska som boendehandledare ge hjälp och stöd med utgångspunkt från de boendes individuella önskemål och behov i deras dagliga liv vilka är dokumenterade i genomförandeplanen. Tillsammans med kollegor ansvarar du för att göra de boendes tillvaro trygg, förutsägbar och innehållsrik. Ditt uppdrag är att skapa förutsättningar så att alla har möjlighet att leva sitt liv och själva ta ansvar för sin situation. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med anhöriga och att medverka vid upprättandet av genomförandeplaner. Dokumentation ingår också i dina dagliga arbetsuppgifter. Du bör därför kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha god datavana.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Du ska ha godkänd gymnasieutbildning. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik samt de hjälpmedel och arbetssätt som främjar möjligheten för våra brukare att förstå och själva klara av sin vardag. Du arbetar gärna självständigt med brukaren i fokus men uppskattar även att samverka med kollegor och andra yrkesprofessioner. Du är lyhörd för den enskildes behov och känner en självklar respekt för andra människor. Du är van att arbeta lågaffektivt samt har stort tålamod. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett bra arbetsklimat. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är öppen för att ta till dig ny kunskap och lära av andra. Du tycker om utmaningar och utvecklingsarbete.

Villkor

Tillsvidare. Sysselsättningsgrad cirka 85-90% med heltidsmått 37 timmar/vecka. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiden förläggs till såväl dag som natt samt vardag och helgdag.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Vik enhetschef Biståndsenheten och Anhörigcenter

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Beskrivning Biståndsenheten är en del av Stöd och omsorg inom Socialförvaltningen. Enheten består av fem biståndshandläggare och en enhetschef. Enheten handlägger och fattar beslut om insatser för äldre personer och personer med funktionsnedsättning. Vi tror att några a... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Beskrivning
Biståndsenheten är en del av Stöd och omsorg inom Socialförvaltningen.

Enheten består av fem biståndshandläggare och en enhetschef. Enheten handlägger och fattar beslut om insatser för äldre personer och personer med funktionsnedsättning.
Vi tror att några av dina drivkrafter är din vilja att arbeta med socialt arbete och myndighetsutövning och det är något vi vill vara med och utveckla hos dig.
På biståndsenheten har vi för avsikt att hålla nere antalet timmar vi spenderar på möten och i stället ge utrymme för det sociala arbetet med de medborgare vi möter. Genom ett närvarande nära ledarskap, ett systematiskt arbetsmiljöarbete och en positiv löneutveckling vill vi vara en attraktiv arbetsgivare för våra anställda.

Anhörigcenter består av två personal med en anhörigkonsulent/syn- och hörselinstruktör och en anhörigstödjare som arbetar med avlösning i hemmet.

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som enhetschef för biståndsenheten kommer du till stor del att arbetsleda och stötta handläggarna i det dagliga arbetet. I uppdraget ingår verksamhet-, budget- och personalansvar och du kommer även att till viss del handlägga ärenden vid behov. Tjänsten innebär ett nära samarbete med enhetschefer inom stöd och omsorg, vård och omsorg samt personal inom hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Som enhetschef för Anhörigcenter ingår verksamhet-, budget- och personalansvar. Du kommer också att kontinuerligt stötta personalen i frågor som kan uppstå.

Kvalifikationer
Vi utgår ifrån att du har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även flerårig erfarenhet av handläggning samt goda kunskaper om de lagrum som styr verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning. Du har förmåga att fatta och förmedla beslut som präglas av samverkan och delaktighet. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har ett förtroendeingivande och respektfullt bemötande, är målinriktad och har ett coachande förhållningssätt. Det är naturligt för dig att samarbeta och bidra till utveckling på ett positivt sätt. 

Villkor
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 100% med tillträde från 190427 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är ett föräldravikariat till och med april 2021. Eventuell förlängning kan bli aktuell.

Vi har 39 timmars arbetsvecka och flextid. För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Biträdande rektor till Djuråsskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Gagnefs kommun söker en biträdande rektor som tillsammans med rektorn ansvarar för Djuråsskolan Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem. Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systemati... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Gagnefs kommun söker en biträdande rektor som tillsammans med rektorn ansvarar för Djuråsskolan Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem.

Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever trivs och utvecklas på sin skola, tack vare vår engagerade personal! Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

Som biträdande rektor på Djuråsskolan kommer du att vara delaktig i utvecklingen av en kreativ arbetsplats. Vi har en hög behörighet i lärargruppen, något vi är stolta över, och något som ger en god grund i det fortsatta arbetet med att skapa trygga och inkluderande lärmiljöer för alla elever. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar vi alla som arbetar i skolan delar.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med rektor ansvarar du för styrning och utveckling av skolan, så att verksamheten drivs mot våra lokala och styrdokumentens mål. Du kommer att ha personalansvar för f-6, fritidshemmet samt vår resursgrupp för låg- och mellanstadiet. En stor del av jobbet kommer att innefatta personal- och elevfrågor. I din roll kommer du också att handleda elevassistenter tillsammans med specialpedagogen, samt tillsammans med skolassistenten i viss mån jobba med vikarieanskaffning och schemaläggning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete inom skolan. Vi ser gärna att du är utbildad lärare. Rektorsutbildning och ledarskapsutbildning är meriterande. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument. För tjänsten krävs att du har god IT-kompetens och kunskap att använda administrativa system. I rollen som biträdande rektor är det meriterande om du har grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt samt erfarenhet av arbetsledning.

Som person är du självgående och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen krävs att du har pedagogisk insikt och förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Det är även viktigt att du kan se till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du är strukturerad och kan samtidigt vara flexibel i ditt arbetssätt.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.Övrigt:

För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik hos Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Timvikarier till förskola och skola

Ansök    Dec 9    Bemanningscentrum    Barnskötare
Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta med barn och unga, som vill jobba som timvikarie i våra förskolor, skolor och fritidshem under vårterminen 2020. Att arbeta som timvikarie via Bemanningscentrum är en möjlighet för dig som vill jobba inom flera olika verksamheter. Vi jobbar i ett webbaserat vikariehanteringssystem, där du lägger tillgänglig tid för att visa oss när du vill och kan jobba, vilket göra att det går bra att kombinera arbetet ... Visa mer
Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta med barn och unga, som vill jobba som timvikarie i våra förskolor, skolor och fritidshem under vårterminen 2020.

Att arbeta som timvikarie via Bemanningscentrum är en möjlighet för dig som vill jobba inom flera olika verksamheter.
Vi jobbar i ett webbaserat vikariehanteringssystem, där du lägger tillgänglig tid för att visa oss när du vill och kan jobba, vilket göra att det går bra att kombinera arbetet hos oss med tex studier.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och skapar bra relationer till barn och vårdnadshavare.
Vi vill även att du som söker ska vara serviceinriktad, initiativtagande och stabil. Som timvikarie hos oss bör du trivas med ett flexibelt arbetssätt.
Det krävs att du med kort varsel ska ta dig till en verksamhet för att arbeta där under en eller flera dagar, du anger i din ansökan vilka områden och verksamheter i vår kommun du helst vill jobba inom.

För att få jobba som timvikarie inom skola och barnomsorg ska du uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret, enligt skollagen, innan anställning.

Utdrag ur belastningsregistret beställer du enkelt från polisen: 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Du ska vara 18 år fyllda och du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.
Har du relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete är det meriterande.

Arbetstid/Varaktighet:
Intermittent behovsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer och urval sker löpande.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Administrativ assistent

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Beskrivning Kommunstyrelseförvaltningens administrativa enhet ansvarar bl. a. för kommunens nämndadministration, ärendehantering, arkiv och reception. Enheten består av ca 10 medarbetare med många olika kompetenser. Nu söker vi en Administrativ assistent (100%) med plac... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Beskrivning
Kommunstyrelseförvaltningens administrativa enhet ansvarar bl.

a. för kommunens nämndadministration, ärendehantering, arkiv och reception. Enheten består av ca 10 medarbetare med många olika kompetenser. Nu söker vi en Administrativ assistent (100%) med placering inom den administrativa enheten.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga arbetsställe är kommunens reception – en viktig funktion för den samlade kommunförvaltningen. Du arbetar serviceinriktat både externt gentemot allmänheten och inåt mot den egna organisationen. Du gillar växlande arbetsuppgifter och ett högt arbetstempo. Du ingår i ett arbetslag som bl.a. svarar för ärendehantering, distribution av post, registrering av ärenden, expediering av beslut samt utlämning av allmänna handlingar. På olika sätt bidrar du till god service och effektiv ärendehantering. Du är del av den administrativa enheten som stödjer kommunstyrelsen med att leda, styra, följa upp och utveckla de kommunala verksamheterna.

Kvalifikationer
- Du har fullgjord gymnasieutbildning med för tjänsten lämplig inriktning
- Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och vana att hantera kundkontakter
- Dokumenterad vana att arbeta med ärendehanteringssystem
- Visad erfarenhet av att arbeta digitalt, främst inom dokumentation, information och expediering
- Erfarenhet av offentlig förvaltning och offentlig ärendehantering
- Goda kunskaper i engelska, främst i tal

 

Vi värderar din kompetens utifrån följande ledord: personlig mognad, självgående, självständighet, samarbetsförmåga, flexibel, serviceinriktad, kulturellt medveten och kommunikativ.

Vi förutsätter att du delar Gagnefs kommuns värdegrund.

Det är ett krav att du innehar lägst B-körkort.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med tillträde 2020-02-03 eller efter överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Timvikarier till äldreomsorg och LSS

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb, ett jobb som gör skillnad? Just nu söker vi lite extra efter dig som vill jobba som timvikarie inom äldreomsorg eller LSS. Timvikarier inom äldreomsorg och LSS behövs dag, kväll, natt och helg under årets alla dagar. ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb, ett jobb som gör skillnad?

Just nu söker vi lite extra efter dig som vill jobba som timvikarie inom äldreomsorg eller LSS.

Timvikarier inom äldreomsorg och LSS behövs dag, kväll, natt och helg under årets alla dagar. 

Vi söker dig som vill jobba med människor, som vill vara med och skapa en meningsfull tillvaro för Gagnefsbor. Du ska vara stabil, lojal och arbeta bra med andra människor.

Att arbeta som timvikarie via Bemanningscentrum är en möjlighet för dig som vill jobba inom flera olika verksamheter. Vi jobbar i ett webbaserat vikariehanteringssystem, där du lägger tillgänglig tid för att visa oss när du vill och kan jobba, vilket göra att det går bra att kombinera arbetet hos oss med tex studier.

Som timvikarie hos oss bör du trivas med ett flexibelt arbetssätt. Det krävs att du med ibland kort varsel ska ta dig till en verksamhet för att arbeta där under en eller flera dagar, du anger i din ansökan vilka områden i vår kommun du helst vill jobba inom.

Du ska vara 18 år fyllda och behärska svenska språket i tal och skrift.
För att arbeta inom hemtjänsten är körkort B, manuellt växlad bil, ett krav.
Har du relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete är det meriterande. 


Arbetstid/Varaktighet:
Intermittent behovsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer och urval sker löpande.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Dec 9    Shamsen omsorg AB    Personlig assistent
Shamsen omsorg AB är ett stort, litet assistansbolag i Djurås, Dalarna. Shamsen jobbar alltid med den som är berättigad assistans i fokus, utifrån dess situation och behov. På Shamsen strävar vi efter långa relationer med anställda och våra kunder. Arbetet som personlig assistent innebär att följa brukaren i dess vardag och vara behjälplig med den hen inte klarar p g a sin funktionsnedsättning. Vi söker nu en kvinnlig assistent till en av våra brukare i Bo... Visa mer
Shamsen omsorg AB är ett stort, litet assistansbolag i Djurås, Dalarna.
Shamsen jobbar alltid med den som är berättigad assistans i fokus, utifrån dess situation och behov.
På Shamsen strävar vi efter långa relationer med anställda och våra kunder.
Arbetet som personlig assistent innebär att följa brukaren i dess vardag och vara behjälplig med den hen inte klarar p g a sin funktionsnedsättning.
Vi söker nu en kvinnlig assistent till en av våra brukare i Borlänge.
Du som söker ska vara positiv, öppen, flexibel, social, stresstålig och ordningsam.
Arbetstiderna är varierande med dag, natt och helgarbete.
Du som söker ska kunna prata Arabiska och Engelska.
Är du den vi söker är du välkommen att söka denna tjänst. Visa mindre

Lärare i idrott till Mockfjärdsskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 427 elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ry... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen.

Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 427 elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 6-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter:

Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Idrott gärna i kombination med annat kärnämne. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet:

100 % tillsvidare med tillträde 2020-01-07.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Allmäntandläkare, Folktandvården Gagnef

Ansök    Dec 2    Region Dalarna    Tandläkare
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården R... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Region Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till kliniken i Gagnef en allmäntandläkare!

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

På kliniken i Gagnef arbetar idag verksamhetschef, 2 tandläkare,2 tandhygienister och 7 tandsköterskor.
Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och mycket god stämning.

Vi har digital röntgen och Panoramaröntgen, och vi använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Kliniken ligger vackert där Österdalälven och Västerdalälven möts. Det är nära till skog och naturupplevelse, och ca. 10 minuters bilväg från Borlänge.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Region Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Administratör

Ansök    Dec 3    Shamsen omsorg AB    Ekonomikontorist
Vi är i behov av förstärkning till vårt glada gäng! Om tjänsten Vill du bli en del av ett modernt och mångkulturellt företag som ständigt stävar efter utveckling? Shamsen omsorg söker en serviceinriktad administratör. Tjänsten är ett vikariat på 1 januari till 30 september med möjligheter till förlängning.  Tjänstgöringsgraden är 50%. Placeringsort är på vårt kontor i Djurås. Om arbetsuppgifterna Ditt arbete kommer till stor del bestå av bokföring, ... Visa mer
Vi är i behov av förstärkning till vårt glada gäng!


Om tjänsten
Vill du bli en del av ett modernt och mångkulturellt företag som ständigt stävar efter utveckling?
Shamsen omsorg söker en serviceinriktad administratör.


Tjänsten är ett vikariat på 1 januari till 30 september med möjligheter till förlängning.  Tjänstgöringsgraden är 50%. Placeringsort är på vårt kontor i Djurås.


Om arbetsuppgifterna
Ditt arbete kommer till stor del bestå av bokföring, lönehantering, tidrapportering, schemaläggning, vikarieanskaffning, svara i telefon, posthantering, inköp, arkivering, ordna med fika mm.   


Arbetet kommer att ske i nära samarbete med vår ordinarie administratör.
 
Om dig
Vi söker dig som är social, lyhörd, strukturerad och flexibel. Du tycker om kundkontakt och brinner för att hjälpa människor. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.


Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter samt service i någon form.  Vi kommer att lägga stort fokus på personlig lämplighet.


Shamsen omsorg AB
Shamsen omsorg är ett assistansbolag som bildades i Djurås år 2006. Företaget har växt mycket sen starten och har idag cirka 150 anställda och kunder över hela Sverige.


Shamsen omsorg är ett företag med stora visioner som ständigt strävar efter utveckling. Vi tycker att alla människor har rätt till makten över sitt eget liv.


Våra värdeord är delaktig, familjär och inkluderande. Vi tror att olikheter är en förutsättning för utveckling, därför är vi måna om en personalstyrka som präglas av mångfald. 


Ansökan
Är du den vi söker? Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected], märk din ansökan med ”administratör”. Sista ansökningsdatum är 191231. Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Nagla Negm El Din 0241-102 88. Visa mindre

Psykolog Familjens Hus Vårdcentral Gagnef

Ansök    Dec 5    Region Dalarna    Psykolog
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som psykolog på Familjens Hus jobbar du i Famnen som är vår samtalsmottagning för barn och unga. Famnen är en unik samverkansmodell mellan Region Dalarna och Gagnefs kommun där psykolog, familjebehandlare och specialpedagog samarbetar för att på bästa sätt möta våra besökares behov. En viktig del i arb... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Som psykolog på Familjens Hus jobbar du i Famnen som är vår samtalsmottagning för barn och unga. Famnen är en unik samverkansmodell mellan Region Dalarna och Gagnefs kommun där psykolog, familjebehandlare och specialpedagog samarbetar för att på bästa sätt möta våra besökares behov. En viktig del i arbetet är samverkan både inom och utom familjecentralen.
Famnen är en mottagning för barn, ungdomar 0-17 år och deras familjer med uppgift att förebygga och behandla lindrig till medelsvår psykisk ohälsa. Då en förstalinjemottagning ska kunna identifiera olika typer av problematik samt ha en förståelse för hur psykisk ohälsa kan påverkas av olika faktorer såsom medicinska, sociala, psykologiska och skolrelaterade är det viktigt att personalen i verksamheten har bred kompetens. Teambedömning och teamarbete är en röd tråd i arbetet.

Du kommer arbeta med råd och stödsamtal, bedömning och behandlingar samt föräldrastöd med fokus på barnet eller den unga. Behandling kan ges till familjen eller individuellt. Detta jobb kan ske både enskilt och i team, med tyngdpunkt på teamarbete. Du kommer även ha telefontid vissa dagar i veckan. Vi ser gärna att du är med och utvecklar internet kbt tillgänglighet för våra besökare.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse för att arbeta med barn, ungdomar och deras familjer. Meriterande är om du tidigare arbetat med barn och ungdomar, familjearbete eller nån vidareutbildning. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med att utvärdera behandlingsinsatser och effektivisera arbetssätt. Egenskaper som värderas högt är lyhördhet, flexibilitet, öppenhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Du har goda möjligheter att vara med och utveckla verksamheten. Vi anser att det är en förutsättning att du tycker om teamarbete och samverkan med andra yrkesgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Intervjuer sker fortlöpande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Personlig assistent till Björbo 83%

Ansök    Nov 29    Libra Assistans    Personlig assistent
Jag är en kvinna på 60 + som nu behöver en ny stjärna till mitt team i Björbo Jag söker dig glada, trevliga kvinna/man som vill vara mig behjälplig i vardagen med allt som jag tar mig för att göra. då jag är rullstolsburen behöver jag din assistans vid hushållssysslor, pyssel i trädgården, personlig hygien, sjukhusbesök och aktiviteter utanför hemmet, som tex. hockey, fiske och shopping mm. Jag ser att du är kreativ, lösningsfokuserad, har lätt till skr... Visa mer
Jag är en kvinna på 60 + som nu behöver en ny stjärna till mitt team i Björbo

Jag söker dig glada, trevliga kvinna/man som vill vara mig behjälplig i vardagen med allt som jag tar mig för att göra. då jag är rullstolsburen behöver jag din assistans vid hushållssysslor, pyssel i trädgården, personlig hygien, sjukhusbesök och aktiviteter utanför hemmet, som tex. hockey, fiske och shopping mm.

Jag ser att du är kreativ, lösningsfokuserad, har lätt till skratt, humor, är lyhörd och samarbetsvillig. Ett plus om du har ett intresse för blommor, djur, natur eller hockey.

Men allra viktigast är din personlighet.

Tjänsten är på 83%. Arbetstiden är hela dygn med jour. Med tillträde Januari 2020

Vi söker även timvikarier.

Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan

Om oss
Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare. Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistenter i Mellansverige. Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt. www.libraassistans.se (http://www.libraassistans.se/) Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Nov 28    Shamsen omsorg AB    Personlig assistent
Vi söker kvinnliga assistenter till en kund i Gagnef. Detta är en helt ny grupp som ska startas upp. Du som söker ska vara glad, positiv och villig att följa med kunden på olika aktiviteter. Arbetstider varierande, dag, kväll och helg. Det är dina personliga egenskaper i mötet med kunden som är det viktigaste. Anställning sker löpande. Visa mer
Vi söker kvinnliga assistenter till en kund i Gagnef.
Detta är en helt ny grupp som ska startas upp.
Du som söker ska vara glad, positiv och villig att följa med kunden på olika aktiviteter.
Arbetstider varierande, dag, kväll och helg.
Det är dina personliga egenskaper i mötet med kunden som är det viktigaste.
Anställning sker löpande. Visa mindre

Tandhygienist till FTV Gagnef

Ansök    Nov 27    Region Dalarna    Tandhygienist
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården R... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Folktandvården Region Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Region Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Till vår klinik i Gagnef söker vi nu en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

På kliniken arbetar verksamhetschef, 2 tandläkare, 2 tandhygienist och 7 tandsköterskor.

Kliniken ligger vackert belägen där Öster och Västerdalälven möts. Ca 10 min bilväg från Borlänge.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du undersöker vuxna och barn och terapiplanerar i samråd med tandläkare.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och mycket god stämning.
Vi har digital röntgen, Panoramaröntgen, och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation.
Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.
Du använder svenska i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Region Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Säljare med eller utan erfarenhet sökes!

Ansök    Nov 26    Power Of Nature AB    Utesäljare
Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås. Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m. Här håller vi alla våra utbildningar och möten. Vi söker en strukturerad och ordningsam tävlingsmänniska som gillar att arbeta självständigt. Du bör vara förtroendeingivande, social och motiveras av att styra din egen inkomst. Erfarenhet av försäljning är inget krav men meriterande. Rekrytering sker i första hand på personliga egenskaper.... Visa mer
Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m. Här håller vi alla våra utbildningar och möten.


Vi söker en strukturerad och ordningsam tävlingsmänniska som gillar att arbeta självständigt. Du bör vara förtroendeingivande, social och motiveras av att styra din egen inkomst. Erfarenhet av försäljning är inget krav men meriterande. Rekrytering sker i första hand på personliga egenskaper. Goda karriärmöjligheter finns för den som visar vilja och ett driv.
Känner du att detta stämmer in på dig, ansök idag. Som anställd genomför du demonstrationer på förbokade kundbesök där man representerar vår produkt och företag.
Kunderna bokas av vår bokningsavdelning som är belägen på kontoret i Västerås.
Du väljer själv dagar och tider du vill jobba för att bekvämt kunna anpassa jobbet efter din livsstil. Visa mindre

Personliga assistent på 93 % sökes till glad och sprallig 9-åring i Djurås.

Ansök    Nov 24    Libra Assistans    Personlig assistent
Jag är en levnadsglad och sprallig tjej som bor i Djurås med min mamma, pappa och lillasyster. Jag har en hjärnskada som innebär att jag är flerfunktionshindrad och sitter i rullstol. Jag är mycket social och har stor aptit på livet. Jag söker nu efter dig som vill vara med och skapa något långvarigt och stabilt tillsammans med mig. Du kommer göra stor skillnad i mitt liv och min intention är att skapa de allra bästa förutsättningarna både för mig och för... Visa mer
Jag är en levnadsglad och sprallig tjej som bor i Djurås med min mamma, pappa och lillasyster. Jag har en hjärnskada som innebär att jag är flerfunktionshindrad och sitter i rullstol. Jag är mycket social och har stor aptit på livet.

Jag söker nu efter dig som vill vara med och skapa något långvarigt och stabilt tillsammans med mig. Du kommer göra stor skillnad i mitt liv och min intention är att skapa de allra bästa förutsättningarna både för mig och för dig som assistent. Är du den jag söker satsar jag gärna på dig om du känner samma sak för mig.

Vem är jag? Jag är en glad och charmig 9-årig tjej som älskar fart och fläkt. Lek och bus är självklara ingredienser i mitt liv. På vintern åker jag gärna skoter och pulka. Jag tycker om att vara ute, bada, bowla, gå på stan, kläder, fika, vara med kompisar, lyssna på musik och titta på TV bland annat. Ett av mina stora intressen är hästar och jag rider en gång i veckan. Jag går i skolan och trivs mycket bra med min klass och mina lärare.

Då jag har ett flerfunktionshinder, innebär detta att jag behöver ha hjälp med allt i min vardag. Jag söker dig mellan 20-50 år som är trygg, lugn, positiv och kan vara flexibel. Du har god initiativförmåga, tar ansvar och kan fatta beslut. Du måste kunna fungera i grupp, då jag är i behov av dubbel assistans vid vissa tillfällen samt att mitt nätverk måste kunna samarbeta för att hjälpa mig framåt i livet. Jag ser gärna dig som är genuint intresserad av att se möjligheterna istället för svårigheterna att söka tjänsten. Eftersom jag använder mig av alternativ kommunikation är det bra om du har tålamod och är lyhörd för det jag vill berätta och det jag vill hitta på. Ibland befinner jag och min familj oss på annan ort och det innebär att det ingår arbete och resor då du jobbar där jag är. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat inom vården och med barn men inget måste då jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att vi trivs med varandra så att vi kan bygga upp något varaktigt. Övriga krav jag behöver ha på dig som assistent är att du skall vara rökfri, ej pälsdjursallergiker, ha god fysik då jobbet innebär en del lyft samt inneha B-körkort då du kommer köra mig i min bil ibland.

Du kommer vara med mig i skolan, i hemmet och på min fritid.

Jag söker en personliga assistent och tjänsten är på ca 93% fördelat på dag, kväll och sovande jour och helg.

Med hopp om att finna fler lysande stjärnor till mitt team ser jag framemot din ansökan.

Om oss
Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare. Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistenter i Mellansverige. Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt. www.libraassistans.se (http://www.libraassistans.se/) Visa mindre

Timvikarier för personlig assistans sökes till glad och sprallig 9-åring...

Ansök    Nov 24    Libra Assistans    Personlig assistent
Jag är en levnadsglad och sprallig tjej på 9 år. Jag har ett flerfunktionshinder som innebär att jag är i behov av personlig assistans och jag behöver ha hjälp med allt i min vardag. Nu söker jag förstärkning till mitt team. Jag söker dig som har några timmar över i månaden och som gärna vill jobba under sommaren. Kanske studerar du eller har annan sysselsättning och vill prova på ett omväxlande och roligt jobb där du gör skillnad. Vem är jag? Jag är en ... Visa mer
Jag är en levnadsglad och sprallig tjej på 9 år. Jag har ett flerfunktionshinder som innebär att jag är i behov av personlig assistans och jag behöver ha hjälp med allt i min vardag.

Nu söker jag förstärkning till mitt team. Jag söker dig som har några timmar över i månaden och som gärna vill jobba under sommaren. Kanske studerar du eller har annan sysselsättning och vill prova på ett omväxlande och roligt jobb där du gör skillnad.

Vem är jag? Jag är en glad och charmig 9-årig tjej som älskar fart och fläkt. Lek och bus är självklara ingredienser i mitt liv. På vintern åker jag gärna skoter och pulka. Jag tycker om att vara ute, bada, bowla, gå på stan, kläder, fika, vara med kompisar, lyssna på musik och titta på TV bland annat. Ett av mina stora intressen är hästar och jag rider en gång i veckan. Jag går i skolan och trivs mycket bra med min klass och mina lärare.

Jag söker dig som är mellan 20-50 år som är trygg, lugn och positiv. Du behöver vara flexibel och måste kunna fungera i grupp, då jag är i behov av dubbel assistans och mitt nätverk måste kunna samarbeta för att hjälpa mig framåt i livet. Jag ser gärna dig som är genuint intresserad av att se möjligheterna istället för svårigheterna att söka tjänsten. Du har tålamod och är lyhörd för mina behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat inom vården och med barn, men inget måste, då jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övriga krav jag behöver ha på dig som assistent är att du skall vara rökfri, ej pälsdjursallergiker, ha god fysik då jobbet innebär en del lyft, samt inneha B-körkort då du kommer att köra mig i min bil ibland.

Du kommer att vara med mig i skolan, i hemmet och på min fritid.

Jag söker timvikarier med chans till några timmar i månaden samt att vikariera under semestermånaderna för mina ordinarie assistenter.

Arbetstiden är fördelad på dag, kväll och sovande jour och helg.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare. Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige. Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt. www.libraassistans.se (http://www.libraassistans.se/) Visa mindre

Speciallärare till Djurmoskolan

Ansök    Nov 22    Gagnefs kommun    Speciallärare
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Den lilla skolan, med stort hjärta och höga ambitioner ? det är Djurmoskolans dev... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Den lilla skolan, med stort hjärta och höga ambitioner ? det är Djurmoskolans devis. Skolan är vackert belägen i Djurmo by. Vi har en stor skolgård med skogen som närmsta granne, vilket inbjuder till lek och rörelse. En om- och tillbyggnad av Djurmoskolan är igång så du kommer till vår skola i en spännande tid där du får möjlighet att vara med och påverka utformningen av dagens och morgondagens skola. Atmosfären på skolan präglas till stor del av vi-känsla, där eleverna leker med varandra över klassgränserna, och de flesta av eleverna och lärarna känner varandra vid namn. För att främja trivsel och trygghet är olika former av värdegrundsarbete en viktig del av skolans verksamhet under hela läsåret. Resultatet av detta visar sig genom att många elever trivs riktigt bra i skolan.

På skolan arbetar pedagoger med stort engagemang. Behörigheten är hög och alla klasser undervisas av legitimerade lärare. Du kommer tillsammans med två lärandeteam, specialpedagog, IT-pedagog och förstelärare ta ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje barn ges bästa möjliga förutsättningar för sin utveckling och lärande. Ett kollegialt utbyte med Kyrkskolan har pågått under flera år, vilket främjar det systematiska kvalitetsarbetet. Djurmoskolan tar även emot studenter från lärarutbildningen vid Högskolan Dalarna. Ett utbyte som bl a berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 5-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen

Välkommen till Djurmoskolan! Här får du arbeta tillsammans med härliga elever, ambitiösa och trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter:
Som speciallärare arbetar du med att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära, du ansvarar för att skapa förtroendefullt samarbete med eleven och dennes vårdnadshavare samt att du tillsammans med kollegor arbetar med utveckling av undervisningen. Du ingår i elevhälsan vars organisation vänder sig till fyra parter: arbetslag/team, elev, vårdnadshavare och rektor. Det gemensamma för elevhälsans verksamhet är att den indirekt ska ge nytta och värde för eleven i dess sociala utveckling och kunskapsutveckling. Elevhälsan ansvarar för att arbetet kring elever utgår från hälsofrämjande och förebyggande aspekter.

Du bidrar aktivt till att eleverna når målen genom att:
? Tillföra specialpedagogisk kompetens
? Konsultation och viss handledning
? Aktivt arbeta med elever och grupper i samverkan med arbetslag/team och mentor
? Kartlägga hinder och möjligheter, genomföra pedagogiska kartläggning samt utforma och genomföra åtgärdsprogram i samverkan med mentor
? Följa upp, utvärdera och stödja utveckling av verksamhetens lärandemiljö

Kunskaper:
Vi söker dig som är behörig lärare 1-7 med speciallärarutbildning eller har stor erfarenhet av specialläraryrkesrollen. Speciallärarutbildning med inriktning mot matematik är särskilt meriterande. Du har IT-kompetens och kännedom om alternativa lärverktyg och förmåga att anpassa ditt arbete till olika individers förutsättningar. Du har god samarbetsförmåga, är relationsskapande, kvalitetsmedveten och en god ledare med hög personlig mognad. Ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet värderas högt.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet:
100% tillsvidareanställning, tillträde 7 januari -20 eller enligt överenskommelse.

Övrigt:
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.
Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare:
Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Visa mindre

Personliga assistent på 93 % sökes till glad och sprallig 9-åring i Djur...

Ansök    Nov 22    Libra Assistans    Personlig assistent
Jag är en levnadsglad och sprallig tjej som bor i Djurås med min mamma, pappa och lillasyster. Jag har en hjärnskada som innebär att jag är flerfunktionshindrad och sitter i rullstol. Jag är mycket social och har stor aptit på livet. Jag söker nu efter dig som vill vara med och skapa något långvarigt och stabilt tillsammans med mig. Du kommer göra stor skillnad i mitt liv och min intention är att skapa de allra bästa förutsättningarna både för mig och för... Visa mer
Jag är en levnadsglad och sprallig tjej som bor i Djurås med min mamma, pappa och lillasyster. Jag har en hjärnskada som innebär att jag är flerfunktionshindrad och sitter i rullstol. Jag är mycket social och har stor aptit på livet.

Jag söker nu efter dig som vill vara med och skapa något långvarigt och stabilt tillsammans med mig. Du kommer göra stor skillnad i mitt liv och min intention är att skapa de allra bästa förutsättningarna både för mig och för dig som assistent. Är du den jag söker satsar jag gärna på dig om du känner samma sak för mig.

Vem är jag? Jag är en glad och charmig 9-årig tjej som älskar fart och fläkt. Lek och bus är självklara ingredienser i mitt liv. På vintern åker jag gärna skoter och pulka. Jag tycker om att vara ute, bada, bowla, gå på stan, kläder, fika, vara med kompisar, lyssna på musik och titta på TV bland annat. Ett av mina stora intressen är hästar och jag rider en gång i veckan. Jag går i skolan och trivs mycket bra med min klass och mina lärare.

Då jag har ett flerfunktionshinder, innebär detta att jag behöver ha hjälp med allt i min vardag. Jag söker dig mellan 20-50 år som är trygg, lugn, positiv och kan vara flexibel. Du har god initiativförmåga, tar ansvar och kan fatta beslut. Du måste kunna fungera i grupp, då jag är i behov av dubbel assistans vid vissa tillfällen samt att mitt nätverk måste kunna samarbeta för att hjälpa mig framåt i livet. Jag ser gärna dig som är genuint intresserad av att se möjligheterna istället för svårigheterna att söka tjänsten. Eftersom jag använder mig av alternativ kommunikation är det bra om du har tålamod och är lyhörd för det jag vill berätta och det jag vill hitta på. Ibland befinner jag och min familj oss på annan ort och det innebär att det ingår arbete och resor då du jobbar där jag är. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat inom vården och med barn men inget måste då jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att vi trivs med varandra så att vi kan bygga upp något varaktigt. Övriga krav jag behöver ha på dig som assistent är att du skall vara rökfri, ej pälsdjursallergiker, ha god fysik då jobbet innebär en del lyft samt inneha B-körkort då du kommer köra mig i min bil ibland.

Du kommer vara med mig i skolan, i hemmet och på min fritid.

Jag söker en personliga assistent och tjänsten är på ca 93% fördelat på dag, kväll och sovande jour och helg.

Vi söker också timvikarier.

Med hopp om att finna fler lysande stjärnor till mitt team ser jag framemot din ansökan.

Om oss
Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare. Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistenter i Mellansverige. Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt. www.libraassistans.se (http://www.libraassistans.se/) Visa mindre

Elevassistent till Mockfjärdsskolan

Ansök    Nov 20    Gagnefs kommun    Elevassistent
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Ve... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 431elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

I Gagnefs kommun satsar vi på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan, vilket bidrar till ett kontinuerligt lärande och ökar tryggheten för våra elever.
Under devisen: "Barnet hela dagen - allas ansvar? arbetar lärare, fritidspedagoger och elevassistenter tillsammans. Det kollegiala lärandet är viktigt för oss och att jobba över yrkesgränserna är både kompetensutvecklande och nödvändigt för elevens bästa. Vi strävar efter ett nära samarbete mellan skola och fritidshem kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn.

Arbetsuppgifter:
I din roll som elevassistent är du med och skapar en trygg grund för vår elev som har behov av extra stöd. Du fungerar också som en resurs i gruppen. Tillsammans med läraren planerar och strukturerar ni skoldagen utifrån individanpassad pedagogik som ger förutsägbarhet och trygghet. Du finns med som stöd vid elevens sida under hela skoldagen, på lektioner, under rasten och eventuellt fritidshem. Du samspelar med eleven, föräldrarna, lärare. Viss dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Du bör vara utbildad barnskötare eller ha utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du tidigare arbetat med barn och ungdomar i behov av särskilt stöd och att du har kunskap inom NPF.
Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Viktigt med relevanta IT kunskaper. Som elevassistent ska du ha en god samarbetsförmåga och ha empatisk förmåga. Det är också viktigt att du är självgående, stabil, flexibel och att du har en personlig mognad.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet:
75 % tillsvidare med tillträde snarast.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre

Personlig assistent till Man i Mockfjärd

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Hej! Vi söker en eller flera kollega/kollegor/assistent/assistenter som vill dela bästa jobbet med oss. Vi söker dig som vill jobba om timvikarie vid ordinarie personals frånvaro. Våran kund är 50 år ung man. Med en funktionsnedsättning och kan inte kommunicera själv. Vi hjälper till med ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Hej!

Vi söker en eller flera kollega/kollegor/assistent/assistenter som vill dela bästa jobbet med oss. Vi söker dig som vill jobba om timvikarie vid ordinarie personals frånvaro.

Våran kund är 50 år ung man. Med en funktionsnedsättning och kan inte kommunicera själv.

Vi hjälper till med tex städning, matlagning och hushållssysslor.

Våra arbetspass är mellan 9.00-21.00 eller 21.00-9.00.

Vi söker dig:


• Som är lojal som ställer upp för "laget". Står för vad du säger och kan ta ansvar.
• Som tycker om att cykla då våran kund tycker det är kul. (Superbra träning och du får lön för det ????)
• Som kan ta direktiv ; förstår att detta är kundens liv och ska göras på hans "sätt" även om det innebär längre tid. Viktigt att ta och förstå instruktioner och komma ihåg dom.
• Som förstå att rutiner kanske du tycker är tråkigt men viktigt för att kunden ska klara dagen.
• Som är flexibel. Du kan eller dina kollegor kan bli sjuk och då kan man ringas in tidigt eller sent. Och måste infinna sig tex inom en timme. Täcka upp för varandra. Viktigt att kunna ge och ta.
• Som kan arbeta självständigt. Ibland måste man komma på nödlösningar själv. Vi är ju "ensamma" med kunden 12 timmar per pass.
• Som kan känna av tillvaron. Vissa dagar vill kunden ha sovmorgon eller ta det lugnt.
• Som kan respektera kunden då den vill vara ensam eller ifred.
• Som kan föra kundens talan. Utan att på verka kunden.
• Som vet att varken ålder, kön eller erfarenhet spelar någon roll. Det som spelar roll är att just du uppfyller kriterierna ovan och att kunden och du "klickar". Samt att du är en i "laget".
• Som kan jobba både natt och dag.
• Som talar god svenska. Då kunden själv inte kan tala.


Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro.


• B körkort -Meriterande 
• Arbetstid / Varaktighet: - / Varierande - dag, kväll, helg
• Tillträde - omgående
• Lön- Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt  kollektivavtal

Alla ansökningar kommer tyvärr inte så långt som till interjuv.

De läses igenom av rekryterings ansvarig och sedan av oss andra.

Skicka iväg en ansökan om du tycker att detta passar dig.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Visa mindre

Fritidsledare inom LSS

Ansök    Nov 19    Gagnefs kommun    Fritidsledare
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad? Då ska du s... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?
Då ska du söka tjänsten som fritidsledare på Jollen där du får chansen att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Gagnefs kommun söker nu en fritidsledare till Jollen i Mockfjärd, som är en verksamhet för barn och ungdomar i åldern 4-21 år. Syftet med verksamheten är att barnen/ungdomarna ska få en meningsfull fritid samt miljöombyte och rekreation. Jollen har verksamhet i anslutning till skoldagen, på lov samt när föräldrar har ett behov av avlastning. På Jollen är vi ett härligt gäng som värdesätter god kommunikation och humor. Vi är varandras arbetsmiljö och vi söker dig som vill vara en del av den.

Arbetsuppgifter:
Som fritidsledare ansvarar du tillsammans med kollegor för att skapa en positiv, kreativ och trygg miljö så att barnen/ungdomarna ska trivas i vår verksamhet och få en meningsfull vardag. Ditt uppdrag är att skapa förutsättningar så att alla har möjlighet att leva sitt liv och ta ansvar för sin situation, genom att skapa en helhetssyn kring barnen/ungdomarna och utveckla deras förmågor genom ett pedagogiskt arbetssätt. Hos oss på Jollen värderar vi samarbete högt. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med anhöriga, medverkan vid genomförandeplaner och social dokumentation.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Du ska ha en godkänd gymnasieutbildning. Det är viktigt att du har vilja att utveckla och stärka ungdomarnas förmågor. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med pedagogiska hjälpmedel som främjar ungdomarnas möjlighet att förstå och själva klara av sin vardag.

Du arbetar gärna självständigt med barn och ungdomar men uppskattar även att samverka med kollegor och andra yrkesprofessioner. Du är lyhörd för den enskildes behov och känner en självklar respekt för andra människor. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett bra arbetsklimat. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är öppen för att ta till dig ny kunskap och lära av andra. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datavana.

Arbetstid/Varaktighet:
Sysselsättningsgrad cirka 70% med heltidsmått 37 timmar/vecka.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänsten är ett föräldravikariatvikariat. Arbetstiden förläggs till såväl dag som natt samt vardag och helgdagar.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.
Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare:
Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Visa mindre

Miljö- och livsmedelsinspektör

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. I rollen som miljö-och livsmedelsinspektör i en liten kommun som Gagnef erbjuds d... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

I rollen som miljö-och livsmedelsinspektör i en liten kommun som Gagnef erbjuds du ett mycket varierat arbete med en hög grad av självständighet. Inom ramen för en rättssäker och effektiv handläggning har du en stor frihet att tillsammans med dina närmaste kollegor lägga upp arbetet. Arbetet är utåtriktat och innebär många kontakter med sökande, verksamhetsutövare, allmänheten och andra myndigheter.

Som miljö-och livsmedelsinspektör kommer du att höra till miljö- och byggförvaltningen. Vi är sju personer som arbetar med miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll, naturvård och byggärenden. Vi är placerade i kommunhuset med närhet till många av kommunens verksamheter vilket underlättar arbetet.

Det pågår många utvecklingsprojekt i kommunen. Vision 2030 har tagits fram och utifrån det pågår ett arbete med en ny översiktsplan. Närheten till Falun-Borlängeregionen och viktiga kommunikationsstråk genom kommunen innebär att Gagnefs kommun utvecklas och folkmängden ökar.

Vår värdegrund genomsyrar vårt arbete och innebär att ?Jag är här för alla i Gagnefs kommun, jag är kommunikativ och möter människor med respekt samt att jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar?.

Arbetsuppgifter:
Som miljö-och livsmedelsinspektör arbetar du brett inom ramen för miljöbalken och livsmedelslagstiftningen. Huvudfokus i arbetet är tillsyn och kontakter med företagare samt andra verksamhetsutövare. I arbetet ingår också att handlägga anmälnings- och tillståndsärenden. Tillsammans med dina kollegor planerar och följer ni upp arbetet. Beslutsfattande sker i huvudsak på delegation men en del ärenden föredras i miljö- och byggnadsnämnden.

Kvalifikationer:
Du har högskoleutbildning inom miljöskydds-, hälsoskydds- och livsmedelsområdet, eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är viktigt att du har kunskap i miljöbalken och/eller livsmedelslagstiftningen. Du bör även ha erfarenhet av myndighetsutövning och tillsynsarbete.

För att lyckas i rollen tar du eget ansvar för ditt arbete, arbetar bra ihop med andra och visar ett gott omdöme. Du är flexibel och villig att ta dig an nya arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du är tydlig och strukturerad i ditt arbete. Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet:
Tjänsten är 100% tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi har 39 timmars arbetsvecka och ett generöst flextidsavtal.

I Gagnefs kommun finns möjligheten att växla semesterdagstillägg till fler semesterdagar. För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik på
Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre

Leg fysioterapeut/Leg sjukgymnast

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Är du intresserad av ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsu... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Är du intresserad av ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter? Då ska du söka jobbet som fysioterapeut/sjukgymnast till vår hälso- och sjukvårdsverksamhet.

Hälso- och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinsk ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, sjuksköterskor, distriktsköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Verksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen, något vi är stolta över. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat.

Arbetsuppgifter:
Att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut i kommunen innebär att du utreder, bedömer och följer upp samt genomför sjukgymnastiska behandlingar i ordinärt boende, särskilt boende och inom LSS/socialpsykiatri. Du lägger själv upp ditt arbete tillsammans med teamet och har möjlighet att styra din egen arbetsdag.

Som sjukgymnast bidrar du till att öka individens fysiska aktivitet, initiera träning och vardagsrehabilitering samt att du handleder personal inom dessa områden. Förskrivning av hjälpmedel samt utbildning av personal ingår i arbetet. Vi ser gärna att du medverkar till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten och vi är lyhörda för dina specifika intresseområden inom sjukgymnastyrket.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. God kunskap om gällande lagstiftning och datakunskaper är ett krav. Vi värdesätter att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har bra struktur i ditt arbete. Vi ser även god samarbetsförmåga och personlig mognad som viktiga egenskaper hos dig.

Anställningen:
Tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad kan diskuteras. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till patienterna.

Övrigt:
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Krav på körkort klass B med manuell växellåda. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare till vuxenutbildningen

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Ve... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 427 elever. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag.

Vuxenutbildningen i Gagnefs kommun består av ett tiotal pedagoger som undervisar i vård- och omsorg, vårdbiträdesutbildning samt SFI. Vi har även lärarledd undervisning i engelska, svenska, matematik och naturkunskap. På skolan finns två tjänster som studie- och yrkesvägledare en som arbetar mot grundskola och IM-programmen samt en tjänst mot vuxenutbildningen i kommunen.

Då vår nuvarande studie-och yrkesvägledare ska vara tjänstledig 50 % söker vi dig som vill vara med och utveckla vuxenutbildningen i Gagnef!

Arbetsuppgifter:
Som studie- och yrkesvägledare inom vuxenutbildningen vägleder du elever inför studie- och yrkesvalssituationer både enskilt och i grupp. Du upprättar individuella studieplaner. Planerar och lägger upp yrkeskurser. Du deltar i skolans utvecklings- och utvärderingsarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har Studie- och yrkesvägledarexamen och gärna med erfarenhet från vuxenutbildningen. Du har goda datakunskaper och det är meriterande om du har kunskap i Office 365 och procapita Vi söker dig som är en initiativrik, vilket innebär att du självständigt driver aktiviteter mot uppsatta mål. Som person är du strukturerad, har god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du ser service som en självklar del av arbetet och har lätt för att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet:
50 % tidsbegränsad anställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse till och med 2020-07-31. Eventuell möjlighet till förlängning och utökning av sysselsättningsgrad.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre

Lärare i Sv/En/So för åk 4-6

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Ve... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 427 elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 6-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter:
Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i Sv/En/So för åk 4-6. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet:
55 % tillsvidare med tillträde 2020-01-07.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler Visa mindre

Bibliotekarie med inriktning programverksamhet för vuxna

Ansök    Nov 13    Gagnefs kommun    Bibliotekarie
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Vi är sju personer som arbetar på Gagnefs kommunbibliotek i integrerade folk- och... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Vi är sju personer som arbetar på Gagnefs kommunbibliotek i integrerade folk- och skolbibliotek. Huvudbiblioteket ligger i Djurås. I Mockfjärd finns vår största filial och i Dala-Floda och Björbo två mindre. Gagnefs kommunbibliotek är en verksamhet inom Kultur- och fritidsförvaltningen. De olika enheterna samarbetar för att ge Gagnefsborna ett angeläget och kvalitativt biblioteks- och kulturutbud.

Vi söker en bibliotekarie med inriktning på läs- och kunskapsfrämjande programverksamhet främst för vuxna. Det kan t. ex. vara bokfika, bokcirklar, författarbesök, föredrag och annat. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp kring programverksamhet tillsammans med barnbibliotekarien och kultursekreteraren och tillsammans planerar och genomför ni den publika programverksamheten mot barn, unga vuxna och vuxna. Det innefattar även marknadsföring och kommunikation.

Arbetsuppgifter:
I tjänsten ingår sedvanliga bibliotekarieuppgifter som pass vid lånedisken, att vägleda besökare, förmedla litteratur och hjälpa till med informationssökning och enklare digital handledning. Även och enklare administrativa sysslor kring mediehanteringen.
Du främjar samarbete och kunskapsdelning i personalgruppen och omvärlds-bevakar och utvecklar ditt ansvarsområde.

Kvalifikationer:
Du har en akademisk examen i biblioteks- och informationsvetenskap, eller har kommit en bit in i utbildningen. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av att arrangera olika typer av program är meriterande. Vi söker dig som är strukturerad och serviceinriktad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska, är initiativtagande och kan sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Du är relationsskapande med god social förmåga.

Arbetstid/varaktighet:
Tidsbegränsad anställning 80 %. Tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse till och med 30 september 2020 med eventuell möjlighet till förändring.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre

Sem vik Sjuksköterska till Vårdcentral Gagnef

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Gagnef vårdcentral är en vårdcentral som präglas av gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Gagnef vårdcentral är en vårdcentral som präglas av gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vårdcentralen har ca 10.200 listade patienter och vi är ca 50 st anställda.
Uppdraget avser sommarperioden 2020-06-01 till 2020-08-31 med flexibel tillträdesdatum.

Du kommer att arbeta självständigt med mottagning och sjukvårdsrådgivning via Tele Q men även ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen.

Gagnefs vårdcentral ligger ca 2 mil norr om Borlänge med Falu lasarett som länssjukhus 3,5 mil bort. Pendlingsmöjligheter finns med allmänna kommunikationsmedel så som tåg och buss då Gagnef ligger på sträckan Stockholm - Mora.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har minst 1 års vårderfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Meriterande är erfarenhet inom primärvård men inget krav.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Nov 15    Shamsen omsorg AB    Personlig assistent
Vi söker kvinnliga assistenter till en kund i Gagnef. Du som söker ska vara glad, positiv och villig att följa med kunden på olika aktiviteter. Det är dina personliga egenskaper i mötet med kunden som är det viktigaste. Anställning sker löpande. Visa mer
Vi söker kvinnliga assistenter till en kund i Gagnef.
Du som söker ska vara glad, positiv och villig att följa med kunden på olika aktiviteter.
Det är dina personliga egenskaper i mötet med kunden som är det viktigaste.
Anställning sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Nov 8    Shamsen omsorg AB    Personlig assistent
Vi söker vikarier vid sjukdom och ledighet hos kund i Dala-Järna. Du arbetar ensam hos kunder under dygnslånga pass. Introduktion sker löpande. Visa mer
Vi söker vikarier vid sjukdom och ledighet hos kund i Dala-Järna. Du arbetar ensam hos kunder under dygnslånga pass.
Introduktion sker löpande. Visa mindre

Medarbetare till hästgård

Ansök    Nov 12    CE Hälsan    Djurskötare, häst
CE Hälsan arbetar med alternativbehandling och friskvård häst och övriga djur, konvalecentträning, trav-rid-träning, inkörning & inridning, bedriver verksamheten både på och utanför gården Arbetsuppgifter: mocka, utfodra hästarna, övriga sysslor förekommande på gården Kvalifikationer: Kunna ta instruktioner. Ha god fysik/hälsa, klara tungt arbete och att jobba ute. Prata och förstå svenska. På grund av begränsade allmänna kommunikationer är det en för... Visa mer
CE Hälsan arbetar med alternativbehandling och friskvård häst och övriga djur, konvalecentträning, trav-rid-träning, inkörning & inridning, bedriver verksamheten både på och utanför gården


Arbetsuppgifter: mocka, utfodra hästarna, övriga sysslor förekommande på gården

Kvalifikationer: Kunna ta instruktioner. Ha god fysik/hälsa, klara tungt arbete och att jobba ute. Prata och förstå svenska.

På grund av begränsade allmänna kommunikationer är det en fördel om du har körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till arbetsplatsen. Visa mindre

Yrkeslärare till Barnskötarutbildning

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Vuxenutbildningen i Gagnefs kommun består av ett tiotal pedagoger som undervisar ... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Vuxenutbildningen i Gagnefs kommun består av ett tiotal pedagoger som undervisar i vård- och omsorg, vårdbiträdesutbildning samt SFI. Vi har även lärarledd undervisning i engelska, svenska, matematik och naturkunskap.

Vuxenutbildningen i Gagnefs kommun växer och vi planerar att utöka med fler yrkesutbildningar i egen regi. Till denna satsning söker vi en yrkeslärare till vår nya barnskötarutbildning. Utbildningen startar i syfte att möta kompetensförsörjningsbehovet i kommunen. Eftersom utbildningen är i uppstartsfas finns goda möjligheter för dig att få vara med att påverka och utforma utbildningen.
Läs mer om oss på www.gagnef.se/barn-och-utbildning/vuxenutbildning/

Arbetsuppgifter:
Bedriva undervisning inom ditt område. I ditt uppdrag ingår att självständigt planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. En viktig del i arbetet är att validera elevers tidigare erfarenhet och kunskaper för att anpassa utbildningen efter varje individs behov. Du samordnar och följer upp den arbetsplatsförlagda utbildningen. Andra uppgifter som ingår är betygssättning och samverkan med regionen genom Dalawux.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad yrkeslärare/ämneslärare inom barn och fritidsprogrammet alternativt förskollärare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildning och är insatt i styrdokumenten. Vi ser gärna att du är uppdaterad inom den pedagogiska utvecklingen samt inom betyg, bedömning och validering. Du bör ha goda IT kunskaper och kännedom hur digitala verktyg används i undervisningen. För att lyckas i rollen krävs att du är självgående, har pedagogisk insikt och en god ledarskapsförmåga. Det är viktigt att du har hög personlig mognad, är relationsskapande och har god samarbetsförmåga.

Arbetstid/Varaktighet:
100 % Tillsvidareanställning med tillträde vårterminen 2020. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre

Lärare i Ma/No till Mockfjärdsskolan

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Ve... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 431elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 6-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter:
Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i Ma/No för åk 7-9. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet:
100 % tillsvidare med tillträde 2020-01-07.


Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre

Lärare Ma/No/Te till grundsärskolan

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Ve... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 427 elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 6-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter:
Bedriva undervisning inom ditt område och anpassa lärandemiljön utifrån varje elevs individuella behov. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till att skapa en helhet kring eleven.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i Ma/No/Te för åk 7-9. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess. Viktigt att du har god kunskap om barn och ungdomars kunskapsutveckling och det är meriterande med kunskaper inom NPF. För att lyckas som lärare ska du ha god ledarskapsförmåga, pedagogisk insikt och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet:
60 % tillsvidareanställning med tillträde 2020-01-08.


Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Nov 8    Shamsen omsorg AB    Personlig assistent
Vi söker en kvinnlig personlig assistent hos kund i Björbo. Shamsen söker dig som är positiv, flexibel och lyhörd. Det är dina personliga egenskaper i mötet med kunden som är det viktigaste, inte arbetslivserfarenheten. Tjänsten är dagtid, ca 65%. Skicka ansökan på: [email protected] Visa mer
Vi söker en kvinnlig personlig assistent hos kund i Björbo.
Shamsen söker dig som är positiv, flexibel och lyhörd.
Det är dina personliga egenskaper i mötet med kunden som är det viktigaste, inte arbetslivserfarenheten.
Tjänsten är dagtid, ca 65%.
Skicka ansökan på: [email protected] Visa mindre

Speciallärare till Mockfjärdsskolan

Ansök    Nov 7    Gagnefs kommun    Speciallärare
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Ve... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 431elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat med ca 10% under de senaste tre åren. Inom Mockfjärdsskolan ryms också introduktionsprogram (IM) och vuxenutbildning. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. På Mockfjärdsskolan arbetar 38 lärare och hela 90 % av dem är behöriga. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektor.

I Gagnefs kommun har vi övervägande behöriga lärare i våra skolor vilket vi är mycket stolta och glada för. Vi erbjuder kontinuerligt fortbildningar för att utveckla undervisningen och vi har ett nära samarbete med högskolan Dalarna. Några av våra skolor tar emot studenter från lärarutbildningen, ett utbyte som berikar oss med ny forskning kring skolutveckling. Vi strävar efter ett tvålärarsystem i de lägre årskurserna och ett nära samarbete i arbetslagen kring eleverna för att skapa trygga och inkluderade lärmiljöer för alla barn. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar som vi alla delar som arbetar i skolan. Den digitala utvecklingen går fort och Gagnefs kommun ligger i framkant när det gäller att utveckla undervisningen utifrån läroplansmålen. Eleverna i år 6-9 har 1-1 datorer och övriga klasser använder Ipads i undervisningen.

Arbetsuppgifter:
Som speciallärare kommer du främst att arbeta med att stödja elever samt vara en kvalificerad samtalspart och rådgivare i frågor som rör språk-, läs- och skrivutveckling och/eller matematikutveckling. Stödet till eleverna kan vara i form av enskilt stöd, i mindre grupp eller i klassrummet. Arbetet som kvalificerad samtalspart innebär att stödja lärare i deras pedagogiska arbete. Du följer upp och vidareutvecklar skolans språk-, läs- och skrivundervisning och/eller matematikundervisning. Vid behov och i samarbete med elevhälsan och lärare ansvarar du för pedagogiska utredningar. Du bidrar till att hitta hjälpmedel samt alternativa läromedel och undervisningsmetoder för att skapa goda lärmiljöer på vår skola.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare med speciallärarutbildning. Du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har kunskap att använda digitala verktyg i en lärandeprocess.
Att stödja elevers lärande innebär att du har en god pedagogisk insikt och förmåga. För att lyckas ska du ha god ledarskaps- och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående. Du ska precis som vi tro på att alla elever vill och kan med rätt förutsättningar och du drivs av glädjen att se elever, pedagoger och föräldrar lyckas.

Före anställning ska lärarlegitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet:
100 % tillsvidare med tillträde 2020-01-07.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre