Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Gagnef

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

sem vik undersköterska, Vårdcentral Gagnef

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Primärvården är navet i vården och ska bedriva en god och säker vård för våra invånare. Vårdcentral Gagnef präglas av gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi har ca 10300 listade. Hos oss arbetar ca 50 anställda i olika yrkeskategorier. Att arbeta som undersköterska på vårdcentral innebär ett varie... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Primärvården är navet i vården och ska bedriva en god och säker vård för våra invånare. Vårdcentral Gagnef präglas av gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi har ca 10300 listade. Hos oss arbetar ca 50 anställda i olika yrkeskategorier. Att arbeta som undersköterska på vårdcentral innebär ett varierande, utmanande och roligt arbete där provtagning samt hantering och analys av prover är en del av arbetet. Du samverkar även med andra professioner och assisterar vid undersökningar och mindre operationer. Viss städning och påfyllning av material ingår också i arbetsuppgifterna. Likaså telefonsamtal och bokning av provtagningstider.

KVALIFIKATIONER

Krav
Du är utbildad undersköterska med examen från Vård- och omsorgsprogrammet.

Meriterande
Erfarenhet av arbete inom hälso och sjukvård och erfarenhet från primärvård.
Från tidigare Vård- och omsorgsprogrammet fördjupningarna akutsjukvård och medicin 2.

Önskvärt är att du har några års erfarenhet från arbete som undersköterska, gärna på vårdcentral eller på annan mottagning.
Som person är du stresstålig och van att ha många "bollar i luften". Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt eller regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.


Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre