Lediga jobb som Naturbruk i Gagnef

Se lediga jobb som Naturbruk i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Software Developer

Just nu expanderar vi vårt forsknings- och utvecklingsteam i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ???? Nu söker vi dig som är i början av din karriärer. Tjänsten ger dig möjligheter att vidareutveckla både verksamheten du befinner dig i och dina ... Visa mer
Just nu expanderar vi vårt forsknings- och utvecklingsteam i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ????

Nu söker vi dig som är i början av din karriärer. Tjänsten ger dig möjligheter att vidareutveckla både verksamheten du befinner dig i och dina kunskaper inom webb och mjukvaruutveckling.

Just nu befinner vi oss mitt i en tillväxt, där vår anläggning i vackra Björbo spelar en central roll i Allgongruppen och dess varumärkens fortsatta framgång.

Om teamet

Vårt team består av kollegor från alla våra fyra R&D-kontor. Den här tjänsten tillhör ett mindre team i den större enheten inom gruppen som just nu är under uppbyggnad och utveckling. Vi ser därför att eget driv, flexibilitet och anpassningsförmåga är viktiga personliga egenskaper för att trivas hos oss.

Oavsett placering betonar vi vikten av förmågan att kunna samarbeta över olika kompetenser och team. I organisationen är beslutsvägarna korta, vilket passar dig som gärna vill påverka och utveckla verksamheten från din specifika roll.

Vi har en passion för teknik och kreativitet och är dedikerade att erbjuda våra kunder enastående digitala upplevelser. Vi sover gott om nätterna i vetskapen om att allt vi utvecklar leder till ökad personlig säkerhet för våra kunder.

Om tjänsten
Du kommer att spela en central roll i att ta fram den teknologi som kommer att forma framtiden inom industriell radiostyrning. Vi ser att du är en fullstack-utvecklare och därmed expert inom både frontend- och backend-utveckling. Du kommer jobba för och med utvecklingen av vår digitala tjänst i webmiljö där du ges möjlighet att skapa innovativa, användarvänliga lösningar och som ger våra kunder en riktig ”WAOW????” upplevelse.

För att trivas hos oss tror vi att du behöver:

- Några års erfarenhet av webbutveckling

- Intresse och passion för digital utveckling och mjukvaruutveckling

- Vara pragmatiskt, lösningsorienterad och ha en analytisk förmåga för att hantera och lösa komplexa problem

- Trivas med att arbeta i mindre team

- Trivas med både självständigt arbete och jobba i team

- Älska programmering!

- Vilja ha 6 veckors semester och gilla att dricka kaffe ?

- Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt.

Dokumenterad erfarenhet av

- C# och .NET Core

- Azure DevOps och CI/CD-flöden i Azure

- Frontend-utveckling, gärna med React

Meriterande erfarenheter

- Linux och arbete med inbyggda system

- Kommunikationsprotokoll som RS485 eller RS232

- Intresse och talang för UX-design

Svarar du ja på ovanstående är chansen stor att du kommer att trivas i vår organisation där korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ger dig stora möjligheter att utvecklas och bidra till vår gemensamma framgång.

Ansökan

Ansök nu genom att besvara våra urvalsfrågor. Vi genomför en löpande urvalsprocess, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök senast den 30 november för att inte missa chansen!

Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Johan Gustafsson, chef för R&D via e-post: [email protected] För frågor angående Unionen, vänligen kontakta Patrick Björk på: [email protected].

För att skydda dina personuppgifter tar vi inte emot ansökningar via e-post. I stället kan du enkelt och smidigt ansöka nedan.

Så, skicka in din ansökan och ta steget mot en spännande framtid med oss! ????

Vi hörs!

OBS! För säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Allgongruppen

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen. Visa mindre

Vikarierande kyrkvaktmästare 100% i Gagnefs pastorat

Vikarierande kyrkvaktmästare 100% i Gagnefs pastorat Vi söker en vikarie i Gagnefs pastorat till tjänsten som kyrkvaktmästare 100% (Både inre och yttre tjänst). Vikariatet sträcker sig till den 31 december 2023, med möjlighet till förlängning om erforderliga beslut fattas. Tjänsten innebär: Planering och utförande av alla förekommande arbetsuppgifter på kyrkogård såsom trimning, röjning, plantering, rensning, träd/buskbeskärning. Gravgrävning och gravsätt... Visa mer
Vikarierande kyrkvaktmästare 100% i Gagnefs pastorat
Vi söker en vikarie i Gagnefs pastorat till tjänsten som kyrkvaktmästare 100% (Både inre och yttre tjänst). Vikariatet sträcker sig till den 31 december 2023, med möjlighet till förlängning om erforderliga beslut fattas.
Tjänsten innebär:
Planering och utförande av alla förekommande arbetsuppgifter på kyrkogård såsom trimning, röjning, plantering, rensning, träd/buskbeskärning. Gravgrävning och gravsättning, snöröjning, maskinunderhåll/reparationer. Enklare fastighetsskötsel. Städning av kyrkan, enklare inköp samt transporter.
Inre kyrklig tjänstgöring vid gudstjänster och förrättningar, konserter och övriga händelser i kyrkan. Helgtjänstgöring enligt schema, kvällsarbete förekommer också.
Medlemskap i Svenska kyrkan samt lägst B-körkort är ett krav, B-96 ett önskemål.
Erfarenhet/utbildning i grönyteskötsel samt därtill hörande maskiner krävs, trädgårdsutbildning och fastighetsskötsel är meriterande.
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, serviceinriktad med stor förmåga att lösa praktiska problem.
Sista ansökningsdag är 2023-08-31

Kontaktpersoner vid frågor om tjänsten:
Kyrkogårdsföreståndare Åsa Hampgård 0241-62120
Kyrkvaktmästare Emelie Norberg 0241-22347

Ansökan skickas/lämnas till:

Gagnefs pastorat, Kyrkbyvägen 35, 785 30 GAGNEF
Alt mailas till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsservice Trädgårdsanläggning

Omgående behovsanställning Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner. En känsla för maskiner, fordon, är ett måste, Markskötsel, typ gräsklippning, renhållning, Häckklippning div anläggningsuppdrag. Erfarenheter av skog o ved är fördelaktigt Lättare byggnation, konstruktion,... Visa mer
Omgående behovsanställning
Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner.
En känsla för maskiner, fordon, är ett måste,
Markskötsel, typ gräsklippning, renhållning,
Häckklippning div anläggningsuppdrag.
Erfarenheter av skog o ved är fördelaktigt
Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens.
Hyffsad kondition - fysik är också nödvändigt! Gräsklippning, häckklippning
Körning med släp. Även BE
#jobbjustnu Visa mindre

Skogsröjare

SKOGSDUNGE Skogsvård, en liten företag söker nu en, eller flera skogsarbetare. Röjsåg och motorsåg arbete Korkort B Visa mer
SKOGSDUNGE Skogsvård, en liten företag söker nu en, eller flera skogsarbetare.
Röjsåg och motorsåg arbete
Korkort B Visa mindre

Skogsvård

Vi är ett Skogsvårdsföretag som sysslar med diverse manuella skogsjobb. Vi håller mest till i Södra Dalarna och Västmanland. Du ska ha skogsvana och erfarenhet. Du ska vara ansvarig för våra rysktalande anställda gentemot företaget och våra kunder. Våra uppdragsgivare kräver utbildning i skötselskolan. Den är webbaserad och kan göras vid oss. Finns på ett flertal språk. I arbetet ingår att forsla plantor från väg ut på objektet, samt att ta med tomemballa... Visa mer
Vi är ett Skogsvårdsföretag som sysslar med diverse manuella skogsjobb. Vi håller mest till i Södra Dalarna och Västmanland. Du ska ha skogsvana och erfarenhet.
Du ska vara ansvarig för våra rysktalande anställda gentemot företaget och våra kunder.
Våra uppdragsgivare kräver utbildning i skötselskolan. Den är webbaserad och kan göras vid oss. Finns på ett flertal språk.
I arbetet ingår att forsla plantor från väg ut på objektet, samt att ta med tomemballaget tillbaka. Ungskogsröjning och förröjning och plantering samt div manuella skogsjobb. Vårplantering ca 5 maj - 25 juni. Höstplantering ca 1-30 september.
Det kan bli aktuellt att gå som brandvakt eller jobba med eftersläckning av skogsbrand.


Körkort är en merit! Visa mindre

Trädgårdsmästare, säsongsanställning

Trädgårdsmästare, säsongsanställning, april-okt. Kollektivavtal finns. Vi är sen tidigare ett glatt gäng som nu behöver förstärka med ytterligare 1 person. Vi uppskattar dig som har lätt att samarbeta med arbetskollegor men som även kan arbeta självständigt med olika arbeten hos våra kunder. Frukträdsbeskärning, plantering, rensning, mottagning växtleveranser. Hör av dig med ett mail och berätta lite om dig själv. Ansökan med cv skickas till kjellake_ostl... Visa mer
Trädgårdsmästare, säsongsanställning, april-okt.
Kollektivavtal finns.
Vi är sen tidigare ett glatt gäng som nu behöver förstärka med ytterligare 1 person.
Vi uppskattar dig som har lätt att samarbeta med arbetskollegor men som även kan arbeta självständigt med olika arbeten hos våra kunder.
Frukträdsbeskärning, plantering, rensning, mottagning växtleveranser.
Hör av dig med ett mail och berätta lite om dig själv.
Ansökan med cv skickas till
[email protected]
BÄSNA TRÄDGÅRD AB BORLÄNGE/GAGNEF
www.basnatradgard.nu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsarbetare på våra kyrkogårdar

Vi söker dig över 20 år som vill jobba på våra kyrkogårdar i Gagnef, Mockfjärd och Dala-Floda under säsongen 3 maj - 15 oktober. Arbetsuppgifterna är vanligt förekommande arbeten på kyrkogårdarna som gräsklippning, plantering, rensning av rabatter och häckar, skötsel av allmänna rabatter, lövupptagning m m. Trädgårdsvana/utbildning är meriterande. Körkort är ett krav Visa mer
Vi söker dig över 20 år som vill jobba på våra kyrkogårdar i Gagnef, Mockfjärd och Dala-Floda under säsongen 3 maj - 15 oktober.
Arbetsuppgifterna är vanligt förekommande arbeten på kyrkogårdarna som gräsklippning, plantering, rensning av rabatter och häckar, skötsel av allmänna rabatter, lövupptagning m m.
Trädgårdsvana/utbildning är meriterande.
Körkort är ett krav Visa mindre

Säsongsarbetare på våra kyrkogårdar

Vi söker dig över 20 år som vill jobba på våra kyrkogårdar i Gagnef, Mockfjärd och Dala-Floda under säsongen 2 maj - 14 oktober. Arbetsuppgifterna är vanligt förekommande arbeten på kyrkogårdarna som gräsklippning, plantering, rensning av rabatter och häckar, skötsel av allmänna rabatter, lövupptagning m m. Trädgårdsvana/utbildning är meriterande. Körkort är ett krav Visa mer
Vi söker dig över 20 år som vill jobba på våra kyrkogårdar i Gagnef, Mockfjärd och Dala-Floda under säsongen 2 maj - 14 oktober.
Arbetsuppgifterna är vanligt förekommande arbeten på kyrkogårdarna som gräsklippning, plantering, rensning av rabatter och häckar, skötsel av allmänna rabatter, lövupptagning m m.
Trädgårdsvana/utbildning är meriterande.
Körkort är ett krav Visa mindre

Trädgårdsmästare, Borlänge / Gagnef BÄSNA TRÄDGÅRD

TRÄDGÅRDSMÄSTARE med inriktning på beskärning men även alla andra förekommande arbetsuppgifter, mars/april - okt/nov. Helt självgående på fruktträdsbeskärning är ett krav, vi har inte möjlighet till utbildning eller handledning. Vana från tidigare liknande anställning är en merit. Referenser önskas. Arbetstid 8-17 vardagar, semester enligt överenskommelse. Lön efter kompetens. Icke-rökare. Egen bil erfordras för att användas vid besök hos kunder. Milersä... Visa mer
TRÄDGÅRDSMÄSTARE med inriktning på beskärning men även alla andra förekommande arbetsuppgifter, mars/april - okt/nov.
Helt självgående på fruktträdsbeskärning är ett krav, vi har inte möjlighet till utbildning eller handledning.
Vana från tidigare liknande anställning är en merit. Referenser önskas.
Arbetstid 8-17 vardagar, semester enligt överenskommelse.
Lön efter kompetens. Icke-rökare.
Egen bil erfordras för att användas vid besök hos kunder. Milersättning utgår.
Du bör ha ett glatt och förtroendeingivande sätt för att kunna möta kunder och få till en bra dialog där kunden är nöjd med resultatet.
Du kommer att ingå i ett gäng med trevliga medarbetare som har kul på jobbet. Du kommer att arbeta självständigt men ibland är ni 2 på jobben när det krävs.
Bäsna Trädgård har funnits i 25 år och vår ledstjärna är att kunden alltid ska vara helt nöjd, oavsett storleken på jobbet.
Välkommen att maila vid frågor. Din ansökan vill vi ha senast 15 februari till
[email protected]
Hemsida basnatradgard.nu
BÄSNA TRÄDGÅRD, Kjellåke Östlund
Kjesgattu 10 Bäsna
78195 Borlänge


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsservice Trädgårdsanläggning

Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner. Ved produktion på gården, div maskinkörning förekommer, En känsla för maskiner, fordon, är nästan ett måste, Häckklippning div anläggningsuppdrag Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens. Hyffsad kondition - fysik är... Visa mer
Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner.
Ved produktion på gården, div maskinkörning förekommer,
En känsla för maskiner, fordon, är nästan ett måste,
Häckklippning div anläggningsuppdrag


Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens.
Hyffsad kondition - fysik är också nödvändigt! Gräsklippning
vedproduktion, snöröjning
Körning med släp. Även BE
#jobbjustnu Visa mindre

Trädgårdsmästare

Vi behöver förstärkning i vår verksamhet med en Trädgårdsmästare under säsongen 2021. Erfarenhet är ett krav. Heltid, måndag-fredag kl 8-17. Kollektivavtal finns. Allehanda förekommande arbetsuppgifter, fruktträdsbeskärning är en av de viktigaste. Självständigt arbete med förmåga att ta ansvar och planera arbetet. Du behöver egen bil i tjänsten, bilersättning utgår. Punktlighet och noggrannhet är avgörande, samt förmågan att kunna ha en bra dialog me... Visa mer
Vi behöver förstärkning i vår verksamhet med en
Trädgårdsmästare under säsongen 2021.


Erfarenhet är ett krav.
Heltid, måndag-fredag kl 8-17.
Kollektivavtal finns.


Allehanda förekommande arbetsuppgifter, fruktträdsbeskärning är en av de viktigaste.
Självständigt arbete med förmåga att ta ansvar och planera arbetet.


Du behöver egen bil i tjänsten, bilersättning utgår.
Punktlighet och noggrannhet är avgörande, samt förmågan att kunna ha en bra dialog med kunder och arbetskamrater.


Mer information om tjänsten lämnas av
Kjellåke Östlund.
Ansökan i mail till
[email protected]


Välkommen med din ansökan till ett glatt gäng
hos Bäsna Trädgård i Gagnef. Visa mindre

Trädfällare, röjare och maskinförare

DMO Skog & Mark (en del i DMO Konsulter AB) och arbetar med trädfällning, röjning och gallring i Dalarna. Vintertid plogar vi snö. Vi arbetar med hållbar och småskalig skog- och markskötsel och utför uppdrag åt såväl privatpersoner som skogsägare. Nu behöver vi bli fler och söker dig som vill jobba med trädfällning, röja och köra maskiner som liten skotare, traktor och fyrhjuling. Du måste ha motorsågskörkort (lägst AB) och/eller röjsågskörkort (AB) eller ... Visa mer
DMO Skog & Mark (en del i DMO Konsulter AB) och arbetar med trädfällning, röjning och gallring i Dalarna. Vintertid plogar vi snö.
Vi arbetar med hållbar och småskalig skog- och markskötsel och utför uppdrag åt såväl privatpersoner som skogsägare.
Nu behöver vi bli fler och söker dig som vill jobba med trädfällning, röja och köra maskiner som liten skotare, traktor och fyrhjuling.
Du måste ha motorsågskörkort (lägst AB) och/eller röjsågskörkort (AB) eller vara villig att utbilda dig.
Vana med motorsåg och röjsåg är en förutsättning.
Jobbet innebär en hel del kontakter med kunder så bra om du har lätt att prata och trivas med folk.


Anställningen är inledningsvis en så kallad "timanställning" vilket innebär att omfattningen kan variera från 0-40 timmar per vecka. Din lön kommer variera utifrån antalet arbetade timmar. Vi är öppna för att anpassa omfattningen i dialog med dig så långt det går. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning


Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag!
#jobbjustnu Visa mindre

Medarbetare till hästgård

Ansök    Nov 12    CE Hälsan    Djurskötare, häst
CE Hälsan arbetar med alternativbehandling och friskvård häst och övriga djur, konvalecentträning, trav-rid-träning, inkörning & inridning, bedriver verksamheten både på och utanför gården Arbetsuppgifter: mocka, utfodra hästarna, övriga sysslor förekommande på gården Kvalifikationer: Kunna ta instruktioner. Ha god fysik/hälsa, klara tungt arbete och att jobba ute. Prata och förstå svenska. På grund av begränsade allmänna kommunikationer är det en för... Visa mer
CE Hälsan arbetar med alternativbehandling och friskvård häst och övriga djur, konvalecentträning, trav-rid-träning, inkörning & inridning, bedriver verksamheten både på och utanför gården


Arbetsuppgifter: mocka, utfodra hästarna, övriga sysslor förekommande på gården

Kvalifikationer: Kunna ta instruktioner. Ha god fysik/hälsa, klara tungt arbete och att jobba ute. Prata och förstå svenska.

På grund av begränsade allmänna kommunikationer är det en fördel om du har körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till arbetsplatsen. Visa mindre

Trädgårdsservice Trädgårdsanläggning

Gräsklippning Häckklippning div anläggningsuppdrag, röjning, Trödfällning. vedproduktion, snöröjning Körning med släp. Även BE Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner. Ved produktion på gården, samt underhåll maskinell utrustning. En känsla för maskiner, fordon, är nästan ett måste, Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens. Hyffsad kondition - fysik... Visa mer
Gräsklippning Häckklippning div anläggningsuppdrag, röjning,
Trödfällning.
vedproduktion, snöröjning
Körning med släp. Även BEVälkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner.
Ved produktion på gården, samt underhåll maskinell utrustning.

En känsla för maskiner, fordon, är nästan ett måste,
Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens.
Hyffsad kondition - fysik är också nödvändigt!

Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Visa mindre

Trädgårdsservice Trädgårdsanläggning

Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner. Ved produktion på gården, samt underhåll maskinell utrustning.En känsla för maskiner, fordon, är nästan ett måste, Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens.Hyffsad kondition - fysik är också nödvändigt! Gräsklippning Hä... Visa mer
Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner. Ved produktion på gården, samt underhåll maskinell utrustning.En känsla för maskiner, fordon, är nästan ett måste, Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens.Hyffsad kondition - fysik är också nödvändigt! Gräsklippning Häckklippning div anläggningsuppdrag, röjning, Trädfällning.vedproduktion, snöröjningKörning med släp. Även BE Visa mindre

Trädgårdsservice Trädgårdsanläggning

Gräsklippning Häckklippning div anläggningsuppdrag, röjning, Trödfällning. vedproduktion, snöröjning Körning med släp. Även BE Välkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner. Ved produktion på gården, samt underhåll maskinell utrustning. En känsla för maskiner, fordon, är nästan ett måste, Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens. Hyffsad kondition - fysik... Visa mer
Gräsklippning Häckklippning div anläggningsuppdrag, röjning,
Trödfällning.
vedproduktion, snöröjning
Körning med släp. Även BEVälkommen till en arbetsplats där det alltid finns ngt att göra, fasta uppdrag i närområdet, trädgårdsskötsel inom tre kommuner.
Ved produktion på gården, samt underhåll maskinell utrustning.

En känsla för maskiner, fordon, är nästan ett måste,
Lättare byggnation, konstruktion, är en bra kompetens.
Hyffsad kondition - fysik är också nödvändigt!

Aktiv trädgårds service sedan 2007, utgår från mockfjärd, men arbetar inom Borlänge Gagnef Leksand Visa mindre