Lediga jobb som Lagerarbetare i Gagnef

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Extrajobb på lager inom sport och fitness

Ansök    Jun 9    Ufitness Trading AB    Lagerarbetare
uFitness Trading AB distribuerar produkter inom sport och fitness mot detaljhandeln och konsument. Vi har sedan starten 2012 haft en stabil tillväxt och intagit en betydande position på marknaden med försäljning i Sverige, Finland och Danmark. Verksamheten bygger på import och vidareförsäljning av framförallt kläder, skor, träningsutrustning och redskap från några av marknadens ledande varumärken. Vill du arbeta i ett expansivt företag inom en spännande oc... Visa mer
uFitness Trading AB distribuerar produkter inom sport och fitness mot detaljhandeln och konsument. Vi har sedan starten 2012 haft en stabil tillväxt och intagit en betydande position på marknaden med försäljning i Sverige, Finland och Danmark.
Verksamheten bygger på import och vidareförsäljning av framförallt kläder, skor, träningsutrustning och redskap från några av marknadens ledande varumärken.
Vill du arbeta i ett expansivt företag inom en spännande och växande bransch så skicka in din ansökan idag! Vi söker dig med driv, positiv inställning, god samarbetsförmåga, hög servicekänsla, engagemang, noggrannhet och arbetsmoral.
Arbetet innebär en del fysisk hantering och det är därför viktigt att du är i god fysisk form. Arbetsbelastningen är periodvis hög och du bör därför kunna hantera högt tempo samtidigt som du upprätthåller fokus och god kvalitet på arbetet. Ordning och struktur är en förutsättning för att arbetet ska flyta på och leda till ett gott resultat. Som person är du ambitiös, målinriktad, självgående och ansvarstagande.
Du bör ha god datorvana då arbetet förutom att hantera varor innebär en hel del arbete i olika system. Våra system lär du dig på plats.
Arbetet omfattar även produktregistrering och kundtjänst så du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Våra leverantörer finns utanför Sverige och vi värdesätter därför goda kunskaper i engelska.
Även truckkort samt danska och finska språkkunskaper är meriterande. Som medarbetare i ett mindre företag är din insats och engagemang av stor betydelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att sköta in-/utleveranser och hantera returer. Du kommer även att sköta en del kontakter med våra leverantörer och göra inköp, bistå och hantera olika kundtjänstärenden. Deltagande på event/mässor kan också förekomma och du bör därför vara social och serviceorienterad. Utöver ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för träning.
Arbetet är flexibelt och innebär eget ansvar både vad gäller planering, prioritering och egna initiativ att utveckla och driva förbättringar.
Även möjlighet till extra arbete i butik kan bli aktuellt framöver.
Anställningen avser deltid på 50% eller mer under veckorna 25 - 32 med möjlighet till behovsanställning därefter. Vi håller till i Gagnefs Företagshotell med goda buss- och tågförbindelser i närheten. Visa mindre

3M i Gagnef söker lagerarbetare till sin sommarbemanning

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi ve... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Hos 3M blir du en del av ett världsledande företag. Med anläggningar i fler än 60 länder runt om i världen ingår du i ett stort nätverk med några av världens smartaste människor. 3M-produkter säljs i närmare 200 länder och har 89 800 medarbetare globalt. Oavsett om det handlar om renare vatten i Mumbai eller bättre vägar i London så hjälper 3M till att öka säkerheten i en föränderlig värld inom olika branscher och användningsområden. Våra innovativa lösningar och produkter hjälper dig på ett säkert och tryggt sätt att fokusera på uppgiften. Hos 3M kan du använda din kompetens på ett spännande sätt som förändrar världen. Det är bara att sätta igång!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en lagerarbetare till vår sommarbemanning hos 3M i Gagnef. Som lagerarbetare kommer det dagliga arbetet att innefatta godsmottagning, orderplock, truckkörning, ankomstkontroll och diverse enklare administrativa sysslor. Du kommer att förse produktionen med material samt ha hand om delar av planeringen för det dagliga arbetet. På 3M:s lageravdelning arbetar du dagtid under veckorna 24-32 med uppehåll vecka 29 då produktionen har stängt.

Din profil
Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du att trivas bra hos oss! Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Eftersom vi jobbar både i team och självständigt så förväntar vi oss att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ. Vi värdesätter tidigare erfarenheter av lagerarbete där du har arbetat med liknande sysslor.
Du som söker tjänsten behöver ha behörighet att köra truck, från kategori A- upp till B2. Körkort B är även det ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Helene Söderlund, [email protected] eller via telefon 073-3512706. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Okt 26    Aspira Medical AB    Lagerarbetare
Vi är ett medicintekniskt företag beläget i Duvnäs, 13 km norr om Borlänge. Vi söker en tekniker. Vi söker en lagerarbetare och ditt arbete blir att följa produkterna från lagerhyllan, utföra ankomstkontroller av produkter, provning/leveranskontroll samt därefter förpacka produkterna inför leverans samt boka frakter för leveranser. Sjukhusen ställer stora krav på oss som leverantör och våra produkter. Det är därför viktigt för oss att du är en noggrann och... Visa mer
Vi är ett medicintekniskt företag beläget i Duvnäs, 13 km norr om Borlänge. Vi söker en tekniker.
Vi söker en lagerarbetare och ditt arbete blir att följa produkterna från lagerhyllan, utföra ankomstkontroller av produkter, provning/leveranskontroll samt därefter förpacka produkterna inför leverans samt boka frakter för leveranser.
Sjukhusen ställer stora krav på oss som leverantör och våra produkter. Det är därför viktigt för oss att du är en noggrann och ansvarstagande person. Din anställning kommer att börja som en provanställning i 6 månader. Visar det sig under provanställningen att du är rätt medarbetare i vårt team så övergår tjänsten efter 6 månader i en tillsvidareanställning.
Vi ser gärna att du som söker har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Är du rätt person finns det utvecklingspotential för dig i vårt företag.
Vi ser gärna kvinnligt sökande.
Intervjuer kommer att hållas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Sänd in ditt CV och personliga ansökan till:
[email protected]
Vill du ha ytterligare information inför ansökan kontaktar du Patrik Borg på telefon 070-6336662. Visa mindre