Lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Gagnef

Se lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Drifttekniker ventilation

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Trivs du med att jobba varierat och lösningsfokuserat i en utvecklingsinriktad organisation? Vi på Tekniska avdelningen i Gagnefs kommun behöver förstärka vår organisation med dig som har service och kunden i fokus.

Inom vaktmästeriet jobbar vi med daglig skötsel, tillsyn och felanmälan både inom- och utomhus. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta självständigt och i grupp med projekt, ventilationsarbeten, myndighetskrav, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter. Även driftoptimering och fastighetsautomation kan ingå i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har driftteknikerutbildning, eller annan erfarenhet/utbildning, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av driftoptimering alternativt erfarenhet av tekniskt arbete inom fastighetsautomation. Du har även kunskap att underhålla och reparera fastighetstekniska system, läsa och följa svenska manualer och instruktioner samt tekniska beskrivningar. B-körkort är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat med problemlösande analyser av tekniska problem samt vara serviceinriktad och ta egna initiativ. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, fr. o. m. 2023-05-02 eller enligt överenskommelse.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Personbilstekniker

Som personbilstekniker hos oss får du ett varierande arbete där du utför service, felsökning och reparation samt leveransservice av salubilar på vår anläggning i Björbo. Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst 2 års tidigare erfarenhet som fordonstekniker. Tjänsten kräver att du är noggrann och kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, och har körkort. Vi... Visa mer
Som personbilstekniker hos oss får du ett varierande arbete där du utför service, felsökning och reparation samt leveransservice av salubilar på vår anläggning i Björbo.
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst 2 års tidigare erfarenhet som fordonstekniker.
Tjänsten kräver att du är noggrann och kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, och har körkort.
Vi tar endast emot ansökningar på angiven epost adress, vi önskar ej få oanmälda besök eller telefonsamtal angående denna annons, ej heller önskas kontakt med någon form av rekryteringsföretag. Visa mindre

Servicetekniker till vår eftermarknadsavdelning - Åkerströms i Björbo

Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Vi behöver dig som älskar problemlösning, vill ha variation i ditt arbete och är lite av ett tekniskt geni. I rollen som Servicetekniker utför du service och reparationer på plats hos kunder men även här ”hemma” i Björbo. Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss ... Visa mer
Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Vi behöver dig som älskar problemlösning, vill ha variation i ditt arbete och är lite av ett tekniskt geni. I rollen som Servicetekniker utför du service och reparationer på plats hos kunder men även här ”hemma” i Björbo.

Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där vår avdelning Service och eftermarknad kommer att spela en viktig roll i vårt fortsatta arbete med att utveckla Site Björbo.

Om teamet

Vi är 10 personer som jobbar i olika roller på vår service och eftermarknadsavdelning. Flera av oss har jobbat på Åkerströms i många år och då hunnit med att prova olika roller och arbetsuppgifter. Det är just det som är så bra här, att det finns utvecklingsmöjligheter. Vi behöver nu ytterligare en kollega som har möjlighet att resa i tjänsten för att kunna utföra arbete på plats hos våra kunder.

Så längtar du efter att få jobba i ett tight och kompetent team och även vill få vara med och utveckla Åkerströms serviceerbjudande? Då är detta verkligen jobbet för dig!

Om tjänsten

Den viktigaste uppgiften för dig som servicetekniker är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär förebyggande underhåll, felsökning, teknisk kundsupport, service- och reparationsarbeten både i Björbo och på plats hos kunder. Installationer och systeminventeringar förekommer också. Kundbasen är primärt i Sverige.

Vi behöver dig som drivs och motiveras av att;

- Arbeta och planera din tid självständigt

- Arbeta kundnära och överträffa kundens förväntan

- Vara en lagspelare som inspirerar, engagerar och bidrar till att göra ett bra team ännu bättre ????

Vi tror att du har;

- Stort intresse av teknik och problemlösning

- Erfarenhet från service och reparation, gärna inom elteknik och /eller radioteknik

- Erfarenhet av att arbeta med förebyggande underhåll, felsökning samt teknisk kundsupport

- Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

- Körkort ???? då det blir ca 50-60 resdagar per årMer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet

Allt vi gör påverkar framtiden. Vi inom Allgon gruppen och Åkerströms arbetar kontinuerligt med hur vår verksamhet påverkar de tre dimensionerna av hållbarhet (ekologisk, social, ekonomisk). Det ligger i vårat gemensamma intresse att skapa förutsättningar som gynnar alla tre områden. Vi ser det som ett måste att arbeta tillsammans för att skapa ett hållbart företagande som säkerställer en morgondag för vår framtida generation. Vi är inte bäst i klassen inom detta område men resan måste ju börja någonstans ????

Så...för att trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats! Vi tror att du har god hand med kunder är serviceinriktad och tydlig i din kommunikation.

Ansökan

Vi väntar på just din ansökan! Svara på våra urvalsfrågor och skicka sedan iväg din ansökan. Men skynda på för urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan som är 23 april.

Har du frågor om tjänsten maila Pär Hermansson, Platschef [email protected] (mailto:[email protected]) eller Patrick Björk (Unionen) [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Det startade redan 1918 när Anders Åkerström började tillverka de första elektriska insatserna till kakelugnar. Senare generationer Åkerströmare gick vidare och utvecklade elektriska styrsystem för skogsbruk och i slutet på femtiotalet skapades den första radiostyrda vinschen.

Vi är många som känner att historien fortfarande inspirerar. ”Det går säkert att hitta en lösning” var ett vanligt svar på en utmanande kundförfrågan - ett förhållningssätt som säger det mesta, än idag. Visa mindre

Parkarbetare- säsongsjobb med handledaransvar

Ansök    Feb 10    Gagnefs kommun    Diversearbetare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Gillar du att jobba ute, har du ett bra öga för grönskötsel och trivs med att leda ungdomar som kanske provar på yrkeslivet för första gången? Då är det här jobbet något för dig.

Som parkarbetare tillhör du Gagnefs kommuns tekniska avdelning. Tillsammans med snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare arbetar ni för att Gagnefsbostäders hyresgäster samt kommunens medborgare och besökare ska ha en trevlig miljö att bo och vistas i. 

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för skötsel av kommunens offentliga miljöer och Gagnefbostäders grönytor men också de grönytor som finns vid kommunens fastigheter såsom skolor och förskolor. Förutom skötsel av planteringar, häckar och ogräsrensning kommer du att under 6-8 veckor vara handledare för kommunens feriearbetande ungdomar. Ungdomarna är 16 och 17 år och arbetar under sex veckor, uppdelat i tvåveckorsperioder. Detta för att ge fler chansen att få arbetslivserfarenhet och ny kunskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som arbetat med grönskötsel, parkarbete eller något som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Du ska ha arbetat med ungdomar eller varit verksam inom ungdomsverksamhet tidigare. Du är van att ta ansvar och känner stolthet i ditt yrkesutförande. För att lyckas i tjänsten krävs att du är flexibel och har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och ta egna initiativ. Du ska kunna läsa och följa svenska manualer och instruktioner. B-körkort är ett krav.

Villkor
Tjänsterna är säsongsarbete på 100%, april - september 2023, med tillträde under april 2023 eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Parkarbetare- ett jobb för dig som trivs utomhus!

Ansök    Feb 15    Gagnefs kommun    Diversearbetare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Nu söker vi dig som trivs med att arbeta utomhus under sommarsäsongen! Du kommer att vara en medarbetare på vår tekniska avdelning och ansvara för våra grönytor.

Du tycker om att arbeta utomhus oavsett väder, du har lätt för att samarbeta och arbetar alltid service och kundorienterat. Vi vill också att du besitter ett stort mått av initiativförmåga, kan snabbt ställa om utifrån verksamhetens krav samt är ansvarstagande och noggrann. Två av de fyra tjänsterna kommer att arbeta i den östra delen av kommunen, Mockfjärd, Dala-Floda och Björbo, och två är inriktade på den västra delen av kommunen. Djurås, Gagnef Kyrkby m. fl. På kommunens tekniska avdelning finns även snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta, både i grupp och självständigt, med den dagliga skötseln av kommunens och Gagnefbostäders gräsytor. Det ingår gräsklippning med stora och små maskiner samt trimning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har maskinförarutbildning eller annan utbildning, erfarenhet av gräsklippning med stora maskiner eller något som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du ska ha kunskap i att underhålla och utföra enklare reparationer av maskiner samt kunna läsa och följa svenska manualer och instruktioner.
För oss är det viktigt att du kan kan arbeta självständigt och strukturerat samt tar egna initiativ. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter.

Villkor
Tjänsterna är säsongsarbete på 100%, april - september 2023, med tillträde under april 2023 eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Vi söker en bilmekaniker/bilbärgare!

Vi på Amsbergs Bilaffär & Bildemontering AB har över 70 års erfarenhet av bildemontering, och har varit verksamma sedan år 1948. Vi är en auktoriserad bilskrot, godkända av länsstyrelsen i Dalarna. Sedan hösten 2016 är vi även branschcertifierade av Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund. Vi mottager olika fordonsslag, men till störst del personbilar. Vi säljer begagnade personbils- och lastbilsdelar. Med egen bärgningsbil hämtar vi även fordon/skrotbilar åt... Visa mer
Vi på Amsbergs Bilaffär & Bildemontering AB har över 70 års erfarenhet av bildemontering, och har varit verksamma sedan år 1948. Vi är en auktoriserad bilskrot, godkända av länsstyrelsen i Dalarna. Sedan hösten 2016 är vi även branschcertifierade av Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund. Vi mottager olika fordonsslag, men till störst del personbilar. Vi säljer begagnade personbils- och lastbilsdelar.
Med egen bärgningsbil hämtar vi även fordon/skrotbilar åt våra kunder.
För oss på Amsbergs Bilaffär & Bildemontering AB är kunden centrum. Vi hjälper dem i den mån vi kan, med demontering av bildelar och skrotning av bilar.


Arbetsbeskrivning:
Du kommer i huvudsak arbeta med att demontera bilar och ta hand om kunder. Utöver det ingår det, till viss del, reparationer av personbilar och andra fordon. Du kommer även hämta skrotbilar med vår bärgningsbil. Därför är C-Kort ett krav.
Kvalifikationer:
För tjänsten krävs det att
*du är utbildad bilmekaniker,
*har c-körkort (YKB, ADR meriterande)
*att du har kunskaper om datasystem inom bildemontering (som ex. fenix, mätorit eller kunskap arbetsgivaren anser likvärdig)
*användning av bildelsbasen, laga.se eller andra hemsidor arbetsgivaren anser likvärdig.
*För att kunna kommunicera med våra kunder krävs det att du är serviceinriktad och har goda kunskaper i det svenska språket, men det är även meriterande med andra språkkunskaper.


Fler meriter för tjänsten:
*Truckkort
*Kunskaper av montering och balansering av däck.
*Lagerhantering i Bildelsbasen


Anställningsform: Tillsvidareanställning efter provanställning
Sista ansökningsdag: 30 sept 2022
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!


Kontakt:
Vid frågor, kontakta oss på:
Tel. nr: 0243 – 23 10 45, vardagar mellan 8:30-16:30.
Mejl: [email protected] Visa mindre

Servicetekniker Orrberget

Ansök    Jan 26    Nordex Sverige AB    Industrielektriker
Vill du kämpa mot klimatförändringarna? Vill du ha ett meningsfullt jobb? Har du erfarenhet av el, mekanik eller hydraulik? Just nu så utökar Nordex Nordic teamet för Servicetekniker i Sverige, vi söker elektriker som är intresserade av att arbeta i en spännande och ständigt utvecklande bransch, där vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. Som Servicetekniker arbetar du på Orrberget där du är en del av underhållsteamet, arbetstiderna är ... Visa mer
Vill du kämpa mot klimatförändringarna? Vill du ha ett meningsfullt jobb? Har du erfarenhet av el, mekanik eller hydraulik? Just nu så utökar Nordex Nordic teamet för Servicetekniker i Sverige, vi söker elektriker som är intresserade av att arbeta i en spännande och ständigt utvecklande bransch, där vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. Som Servicetekniker arbetar du på Orrberget där du är en del av underhållsteamet, arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag med emellanåt jour på helger.

DINA UPPGIFTER
Service och underhåll av vindkraftverk enlighet med serviceavtal
Reparationer och felsökning av elektriska, mekaniska och hudraliska system.
Genomföra planerade underhålls-/besiktningsaktiviteter med underleverantörer
Fyll i rapporter och checklistor till den lokala verksamhetschefen
Kontrollera inventering av reservdelslager och ansvara för all material på plats
Garanterar att arbetsuppgifterna genomförs med hög kvalitet, i tid, samt efter hälsa och säkerthets riktlinjer
Ansvarig för material och verktyg hos Nordex
Utför uppgifter i enlighet med Nordex manualer och föreskrifter
Följ alla hälsa och säkerhets relaterade instruktioner och riktlinjer. Arbeta säkert för material och personal
Daglig arbets rapportering och dokumentation


DIN PROFIL
Elutbildning på yrkes- eller gymnasienivå, eller en teknisk utbildning inom hydraulik eller mekanik anses också som en fördel
Goda IT kunskaper, att ha en förmåga att arbeta med datorer.
Du ska trivas med fysiskt arbete på höga höjder
Du är mån om arbetssäkerhet och arbets miljö, alltid prioriterar arbetssäkerhet i dina arbetsuppgifter
Tycker om att lösa problem
Baskunskaper i Engelska
Du är flexibel och är samarbetsvillig, då du arbetar i ett team
Att ha ett B körkort är ett krav


För ytterligare frågor kontakta oss gärna.


Nordex Sweden are now expanding the team for Service Technicians at Orrberget service point, we are looking for electricians that are interested in working in an exciting and constantly developing industry.
As a Service Technician your main responsibilities are fault-finding and maintenance of the turbines, and the main tasks conclude:

YOUR TASKS
Analyze defects with phone-contact to service coordinator
Autonomously simple repairs of turbines, troubleshooting and faultfinding
Carry out complex repair-processes in collaboration with the Lead Technician
Carry out planned maintenance-/inspection-activities with subcontractors
Fill in reports and checklists in order to completely inform Local Operations Manager
Inform customer in case of works on the turbine
Carry out repair or exchange of main components
Check inventory of spare parts stock and be responsible for material on site
Standard monitoring of booked service reports and steering of service process to book expenses correctly
Guarantee that tasks are realized with high quality and in time
Realization of tasks in the most economical way for our company
Responsible for material, tools and property of Nordex
Carry out tasks in accordance with Nordex manuals and regulations
Follow all H&S related instructions and guidelines. Work safely for material and personnelYOUR PROFILE
Electrical education on vocational or higher level
Minimum of three years of electrical experience
Ability to work using computers (experience with Windows OS, Microsoft Office and SAP is considered beneficial)
Ability to solve problems and think analytically
Ability to communicate proficiently using English
A “can do” attitude and team working skills
Flexibility in working time and area


Additional Information:
You will need to meet the physical demands of working in the turbines; working in heights, climbing
You will need to use English on the job as many instructions, trainings and internal communications are available only in English
The job requires occasional traveling within Sweden and sometimes abroad
You will report to the Local Operations ManagerFor further questions feel free to contact us.


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
[email protected]
+46 (0)73- 050 8695 Visa mindre

Servicetekniker Orrberget

Ansök    Nov 15    Nordex Sverige AB    Industrielektriker
Vill du kämpa mot klimatförändringarna? Vill du ha ett meningsfullt jobb? Har du erfarenhet av el, mekanik eller hydraulik? Just nu så utökar Nordex Nordic teamet för Servicetekniker i Sverige, vi söker elektriker som är intresserade av att arbeta i en spännande och ständigt utvecklande bransch, där vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. Som Servicetekniker arbetar du på (location/SP) där du är en del av underhållsteamet, arbetstiderna... Visa mer
Vill du kämpa mot klimatförändringarna? Vill du ha ett meningsfullt jobb? Har du erfarenhet av el, mekanik eller hydraulik? Just nu så utökar Nordex Nordic teamet för Servicetekniker i Sverige, vi söker elektriker som är intresserade av att arbeta i en spännande och ständigt utvecklande bransch, där vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. Som Servicetekniker arbetar du på (location/SP) där du är en del av underhållsteamet, arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag med emellanåt jour på helger.

DINA UPPGIFTER
Service och underhåll av vindkraftverk enlighet med serviceavtal
Reparationer och felsökning av elektriska, mekaniska och hudraliska system.
Genomföra planerade underhålls-/besiktningsaktiviteter med underleverantörer
Fyll i rapporter och checklistor till den lokala verksamhetschefen
Kontrollera inventering av reservdelslager och ansvara för all material på plats
Garanterar att arbetsuppgifterna genomförs med hög kvalitet, i tid, samt efter hälsa och säkerthets riktlinjer
Ansvarig för material och verktyg hos Nordex
Utför uppgifter i enlighet med Nordex manualer och föreskrifter
Följ alla hälsa och säkerhets relaterade instruktioner och riktlinjer. Arbeta säkert för material och personal
Daglig arbets rapportering och dokumentation


DIN PROFIL
Elutbildning på yrkes- eller gymnasienivå, eller en teknisk utbildning inom hydraulik eller mekanik anses också som en fördel
Goda IT kunskaper, att ha en förmåga att arbeta med datorer.
Du ska trivas med fysiskt arbete på höga höjder
Du är mån om arbetssäkerhet och arbets miljö, alltid prioriterar arbetssäkerhet i dina arbetsuppgifter
Tycker om att lösa problem
Baskunskaper i Engelska
Du är flexibel och är samarbetsvillig, då du arbetar i ett team
Att ha ett B körkort är ett krav


För ytterligare frågor kontakta oss gärna.


Nordex Sweden are now expanding the team for Service Technicians at Orrberget service point, we are looking for electricians that are interested in working in an exciting and constantly developing industry.
As a Service Technician your main responsibilities are fault-finding and maintenance of the turbines, and the main tasks conclude:

YOUR TASKS
Analyze defects with phone-contact to service coordinator
Autonomously simple repairs of turbines, troubleshooting and faultfinding
Carry out complex repair-processes in collaboration with the Lead Technician
Carry out planned maintenance-/inspection-activities with subcontractors
Fill in reports and checklists in order to completely inform Local Operations Manager
Inform customer in case of works on the turbine
Carry out repair or exchange of main components
Check inventory of spare parts stock and be responsible for material on site
Standard monitoring of booked service reports and steering of service process to book expenses correctly
Guarantee that tasks are realized with high quality and in time
Realization of tasks in the most economical way for our company
Responsible for material, tools and property of Nordex
Carry out tasks in accordance with Nordex manuals and regulations
Follow all H&S related instructions and guidelines. Work safely for material and personnelYOUR PROFILE
Electrical education on vocational or higher level
Minimum of three years of electrical experience
Ability to work using computers (experience with Windows OS, Microsoft Office and SAP is considered beneficial)
Ability to solve problems and think analytically
Ability to communicate proficiently using English
A “can do” attitude and team working skills
Flexibility in working time and area


Additional Information:
You will need to meet the physical demands of working in the turbines; working in heights, climbing
You will need to use English on the job as many instructions, trainings and internal communications are available only in English
The job requires occasional traveling within Sweden and sometimes abroad
You will report to the Local Operations ManagerFor further questions feel free to contact us.


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
[email protected]
+46 (0)73- 050 8695 Visa mindre

Vaktmästare

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Trivs du med att jobba varierat och lösningsfokuserat i en utvecklingsinriktad organisation? Vi på Tekniska avdelningen i Gagnefs kommun behöver förstärka vår organisation med dig som har service och kunden i fokus.

Inom vaktmästeriet jobbar vi med daglig skötsel, tillsyn och felanmälan både inom- och utomhus. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning, eller inskaffad erfarenhet, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har även erfarenhet av fastighetsskötsel alternativt erfarenhet av tekniskt arbete inom fastighetsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning. Du har även kunskap att underhålla och reparera fastighetstekniska system, läsa och följa svenska manualer och instruktioner samt tekniska beskrivningar. Erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat med problemlösande analyser av tekniska problem samt vara serviceinriktad och ta egna initiativ. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter.

Villkor
Tjänsten är en vikariat i 4 månader på heltid, fr. o. m. 2023-02-06 eller enligt överenskommelse, med möjlighet till förlängning efter erforderliga beslut.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Okt 13    Gagnefs kommun    Skolvaktmästare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Trivs du med att jobba varierat och lösningsfokuserat i en utvecklingsinriktad organisation? Vi på Tekniska avdelningen i Gagnefs kommun behöver förstärka vår organisation med dig som har service och kunden i fokus.

Inom vaktmästeriet jobbar vi med daglig skötsel, tillsyn och felanmälan både inom- och utomhus. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning, eller inskaffad erfarenhet, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har även erfarenhet av fastighetsskötsel alternativt erfarenhet av tekniskt arbete inom fastighetsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning. Du har även kunskap att underhålla och reparera fastighetstekniska system, läsa och följa svenska manualer och instruktioner samt tekniska beskrivningar. Erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat med problemlösande analyser av tekniska problem samt vara serviceinriktad och ta egna initiativ. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter.

Villkor
Tjänsten är en visstidsanställning i 4 månader på heltid, fr. o. m. 2022-11-14 eller enligt överenskommelse, med möjlighet till förlängning efter erforderliga beslut.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Personbilstekniker

Som personbilstekniker hos oss får du ett varierande arbete där du utför service, felsökning och reparation samt gör våra tillsalu fordon leveransklara till våra kunder på vår anläggning i Björbo. Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst 2 års tidigare erfarenhet som fordonstekniker. Tjänsten kräver att du är noggrann och kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har dato... Visa mer
Som personbilstekniker hos oss får du ett varierande arbete där du utför service, felsökning och reparation samt gör våra tillsalu fordon leveransklara till våra kunder på vår anläggning i Björbo. Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst 2 års tidigare erfarenhet som fordonstekniker.
Tjänsten kräver att du är noggrann och kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, och har körkort.
Vi tar endast emot ansökningar på angiven epost adress, vi önskar ej få oanmälda besök eller telefonsamtal angående denna annons. Visa mindre

Parkarbetare- ett jobb för dig som trivs utomhus!

Ansök    Apr 11    Gagnefs kommun    Diversearbetare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Nu söker vi dig som trivs med att arbeta utomhus under sommarsäsongen! Du kommer att vara en medarbetare på vår tekniska avdelning och ansvara för våra grönytor.

Två av de fyra tjänsterna kommer att arbeta i den östra delen av kommunen, Mockfjärd, Dala-Floda och Björbo, och två är inriktade på den västra delen av kommunen, Djurås, Gagnef Kyrkby m. fl. På kommunens tekniska avdelning finns även snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta, både i grupp och självständigt, med den dagliga skötseln av kommunens och Gagnefbostäders gräsytor. Det ingår gräsklippning med stora och små maskiner samt trimning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har maskinförarutbildning eller annan utbildning, erfarenhet av gräsklippning med stora maskiner eller något som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du ska ha kunskap i att underhålla och utföra enklare reparationer av maskiner samt kunna läsa och följa svenska manualer och instruktioner.
För oss är det viktigt att du kan kan arbeta självständigt och strukturerat samt tar egna initiativ. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter.

Villkor
Tjänsterna är säsongsarbete på 100%, april - september 2022, med tillträde under april 2022 eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Parkarbetare- säsongsjobb med handledaransvar

Ansök    Feb 22    Gagnefs kommun    Diversearbetare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Gillar du att jobba ute, har du ett bra öga för grönskötsel och samtidigt vill du prova på hur det är att jobba som handledare? Då är det här jobbet för dig.

Som parkarbetare tillhör du Gagnefs kommuns Tekniska avdelning. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. 

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för skötsel av kommunens och Gagnefbostäders grönytor men också de grönytor som finns vid kommunens fastigheter såsom skolor och förskolor. Förutom skötsel av planteringar, häckar och ogräsrensning kommer du att under 6-8 veckor vara handledare för kommunens feriearbetande ungdomar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som arbetat med grönskötsel, parkarbete eller något som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.  Du ska ha arbetat med ungdomar eller varit verksam inom ungdomsverksamhet tidigare. Du är van att ta ansvar och känner stolthet i ditt yrkesutförande. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och ta egna initiativ samt kunna läsa och följa svenska manualer och instruktioner. 

Villkor
Tjänsterna är säsongsarbete på 100%, april - september 2022, med tillträde under april 2022 eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Feb 22    Gagnefs kommun    Skolvaktmästare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Trivs du med att jobba varierat och lösningsfokuserat i en utvecklingsinriktad organisation? Vi på Tekniska avdelningen i Gagnefs kommun behöver förstärka vår organisation under sommarhalvåret med dig som har service och kunden i fokus.

Inom vaktmästeriet jobbar vi med daglig skötsel, tillsyn och felanmälan både inom- och utomhus. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning, i kombination med erfarenhet, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har även erfarenhet av fastighetsskötsel alternativt erfarenhet av tekniskt arbete inom fastighetsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning. Du har även kunskap att underhålla och reparera fastighetstekniska system, läsa och följa svenska manualer och instruktioner samt tekniska beskrivningar. Erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat med problemlösande analyser av tekniska problem samt vara serviceinriktad och ta egna initiativ. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter.

Villkor
Tjänsten är en visstidsanställning i 5 månader på heltid fr. o. m. mitten av april, med möjlighet till förlängning efter erforderliga beslut.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Parkarbetare- säsongsjobb med handledaransvar

Ansök    Mar 15    Gagnefs kommun    Diversearbetare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Gillar du att jobba ute, har du ett bra öga för grönskötsel och samtidigt vill du prova på hur det är att jobba som handledare? Då är det här jobbet för dig.

Som parkarbetare tillhör du Gagnefs kommuns Tekniska avdelning. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. 

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för skötsel av kommunens och Gagnefbostäders grönytor men också de grönytor som finns vid kommunens fastigheter såsom skolor och förskolor. Förutom skötsel av planteringar, häckar och ogräsrensning kommer du att under 6-8 veckor vara handledare för kommunens feriearbetande ungdomar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som arbetat med grönskötsel, parkarbete eller något som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.  Du ska ha arbetat med ungdomar eller varit verksam inom ungdomsverksamhet tidigare. Du är van att ta ansvar och känner stolthet i ditt yrkesutförande. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och ta egna initiativ samt kunna läsa och följa svenska manualer och instruktioner. 

Villkor
Tjänsterna är säsongsarbete på 100%, april - september 2022, med tillträde under april 2022 eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Personbilstekniker till Björbo

Som personbilstekniker hos oss får du ett varierande arbete där du utför service, felsökning och reparation samt gör våra tillsalu fordon leveransklara till våra kunder på vår anläggning i Björbo. Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och tidigare erfarenhet som fordonstekniker. Tjänsten kräver att du är noggrann och kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, och h... Visa mer
Som personbilstekniker hos oss får du ett varierande arbete där du utför service, felsökning och reparation samt gör våra tillsalu fordon leveransklara till våra kunder på vår anläggning i Björbo. Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och tidigare erfarenhet som fordonstekniker.
Tjänsten kräver att du är noggrann och kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, och har körkort.
Vi tar endast emot ansökningar på angiven epost adress, vi önskar ej få oanmälda besök eller telefonsamtal angående denna annons. Visa mindre

Företagstekniker till Teknofix & Securitas Direct

Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som tekniker hos oss! Om tjänsten Vi expanderar och söker nu en tekniker till vårat fantastiska team. I rollen som Larmtekniker på Teknofix AB, Securitas Direct Professional Partner, komm... Visa mer
Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som tekniker hos oss!

Om tjänsten

Vi expanderar och söker nu en tekniker till vårat fantastiska team.

I rollen som Larmtekniker på Teknofix AB, Securitas Direct Professional Partner, kommer du att arbeta med installation och driftsättning av inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Arbetet kommer även innefatta serviceuppdrag och mycket kundkontakter. I samband med installation och service ingår merförsäljning och uppgradering av kundens skydd som en naturlig del i kundkontakten.

Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer, exempelvis inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, brandvarningssystem, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom kameraövervakning och passagekontroll.

Vårt utbud av produkter och tjänster till företag kan du läsa mer om på www.securitasdirect.se

Vi vänder oss i huvudsak till företag, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är högteknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling. Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.

Förmåner

I din roll som Larmtekniker så kommer du bland annat att få tillgång till en tjänstebil, arbetstelefon och en dator.

Personliga egenskaper

Om du som person är självgående, ansvarstagande, serviceinriktad och besitter stor social kompetens kommer du passa i rollen som Larmtekniker. Har du förmågan att arbeta målinriktat i ett högt tempo, både självständigt och i grupp, så har du goda förutsättningar att lyckas hos oss. Du som vidare har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling kommer att nå framgång i rollen som Larmtekniker.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av tekniskt arbete. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av svagströmsinstallationer inom larmbranschen och i nätverksmiljö. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS Brottsregister och måste även ha svenskt medborgarskap. Kontroll av belastningsregistret kommer också att göras kandidater i processen. Ett krav är också att du ska inneha B-körkort då du kommer att arbeta med installationer inom ett stort upptagningsområde. Har du erfarenhet eller intresse av försäljning ser vi även det som ett stort plus. Vi erbjuder utbildning och uppföljning i flera olika steg.

Våra kunder finns i hela Dalarna med omnejd och placeringsorten är Borlänge, med utgång från det egna hemmet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön.

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Daniel Persson på Teknofix AB på telefon: 010-788 20 20.

Vi vill ha din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Teknofix har i över 15 års tid samarbetat med Securitas Directs partners runt om i Sverige.

Securitas Direct Sverige AB Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet! Visa mindre

Personbilstekniker till Björbo

Som personbilstekniker hos oss får du ett varierande arbete där du utför service, felsökning och reparation samt gör våra tillsalu fordon leveransklara till våra kunder på vår anläggning i Björbo. Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och tidigare erfarenhet som fordonstekniker. Tjänsten kräver att du är noggrann och kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behä... Visa mer
Som personbilstekniker hos oss får du ett varierande arbete där du utför service, felsökning och reparation samt gör våra tillsalu fordon leveransklara till våra kunder på vår anläggning i Björbo. Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och tidigare erfarenhet som fordonstekniker.
Tjänsten kräver att du är noggrann och kan arbeta självständigt. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort.
Vi tar endast emot ansökningar på angiven epost adress, vi önskar ej få oanmälda besök eller telefonsamtal angående denna annons. Visa mindre

Företagstekniker till Teknofix & Securitas Direct

Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som tekniker hos oss! Om tjänsten Vi expanderar och söker nu en tekniker till vårat fantastiska team. I rollen som Larmtekniker på Teknofix AB, Securitas Direct Professional Partner, komm... Visa mer
Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som tekniker hos oss!

Om tjänsten

Vi expanderar och söker nu en tekniker till vårat fantastiska team.

I rollen som Larmtekniker på Teknofix AB, Securitas Direct Professional Partner, kommer du att arbeta med installation och driftsättning av inbrottslarm, passagesystem och kameraövervakning. Arbetet kommer även innefatta serviceuppdrag och mycket kundkontakter. I samband med installation och service ingår merförsäljning och uppgradering av kundens skydd som en naturlig del i kundkontakten.

Vi erbjuder larm och larmlösningar för många olika situationer, exempelvis inbrottslarm, larm för personskydd, överfallslarm, brandvarningssystem, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom kameraövervakning och passagekontroll.

Vårt utbud av produkter och tjänster till företag kan du läsa mer om på www.securitasdirect.se

Vi vänder oss i huvudsak till företag, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra larm, inbrottslarm och säkerhetssystem är högteknisk kvalitet med snabb och säker uppkoppling. Med en egen dygnet-runt bemannad larmcentral blir vi en mycket stark organisation med lokal närvaro för en snabb och säker insats.

Personliga egenskaper

Om du som person är självgående, ansvarstagande, serviceinriktad och besitter stor social kompetens kommer du passa i rollen som Larmtekniker. Har du förmågan att arbeta målinriktat i ett högt tempo, både självständigt och i grupp, så har du goda förutsättningar att lyckas hos oss. Du som vidare har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling kommer att nå framgång i rollen som Larmtekniker.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av tekniskt arbete. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av svagströmsinstallationer inom larmbranschen och i nätverksmiljö. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag får du inte ha anmärkningar eller förekomma i RPS Brottsregister och måste även ha svenskt medborgarskap. Kontroll av belastningsregistret kommer också att göras kandidater i processen. Ett krav är också att du ska inneha B-körkort då du kommer att arbeta med installationer inom ett stort upptagningsområde. Har du erfarenhet eller intresse av försäljning ser vi även det som ett stort plus. Vi erbjuder utbildning och uppföljning i flera olika steg.

Våra kunder finns i Dalarna med omnejd och placeringsorten är Gagnef, med utgång från det egna hemmet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön.

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Daniel Persson på Teknofix AB på telefon: 010-788 20 20.

Vi vill ha din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.

Teknofix har i över 15 års tid samarbetat med Securitas Directs partners runt om i Sverige.

Securitas Direct Sverige AB Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 1,8 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 25 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet! Visa mindre

säsongsanställning

Säsongsanställning som reparatör på sågverk i Dalarna från vecka 25 till vecka 32. Jobbet är tungt och kräver 100% fokus på arbetsuppgiften du ska vara van vid höga höjder,trånga utrymmen,varmt och smutsigt klimat! Jobbet innebär att du ska kunna såga,spika,skruva,måla,nita,kapa,slipa,bila,gjuta,städa,lyfta,bära,slå,dra,gå,hoppa,krypa,klättra,åla,mäta etc etc.... Du som söker ska vara i fysiskt och psykiskt mycket bra skick! Du som söker får ej vara idrott... Visa mer
Säsongsanställning som reparatör på sågverk i Dalarna från vecka 25 till vecka 32.
Jobbet är tungt och kräver 100% fokus på arbetsuppgiften du ska vara van vid höga höjder,trånga utrymmen,varmt och smutsigt klimat!
Jobbet innebär att du ska kunna såga,spika,skruva,måla,nita,kapa,slipa,bila,gjuta,städa,lyfta,bära,slå,dra,gå,hoppa,krypa,klättra,åla,mäta etc etc....
Du som söker ska vara i fysiskt och psykiskt mycket bra skick!
Du som söker får ej vara idrottsman!
Du ska vara noggrann och vara van att lösa problem med enkla medel!
Du ska kunna jobba självständigt såväl som i grupp!
B-körkort är krav
Lön enligt avtal! Visa mindre

Bilmekaniker

Vi söker en driven bilmekaniker med ett stort intresse för motorer och bilar, vi ser gärna att du har känsla för kvalité och service, behärskar engelska, har erfarenhet eller utbildning men kanske inte hunnit skaffa dej erfarenhet ännu. Visa mer
Vi söker en driven bilmekaniker med ett stort intresse för motorer och bilar, vi ser gärna att du har känsla för kvalité och service, behärskar engelska, har erfarenhet eller utbildning men kanske inte hunnit skaffa dej erfarenhet ännu. Visa mindre

Montör handikapphissar

Vi på BTS monterar, reparerar och servar handikapphissar i Mellansverige med vår lokal i Mockfjärd som utgångspunkt. En stor del av vårt arbete sker hemma hos privatpersoner medan den andra delen sker i offentlig miljö och på byggen. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och allmänt händig. Du får gärna ha grundläggande kunskaper i att snickra, svetsa, gjuta samt läsa ritningar och elscheman. Att du är ordningsam, ansvarstagande och har ett bra kundbemötan... Visa mer
Vi på BTS monterar, reparerar och servar handikapphissar i Mellansverige med vår lokal i Mockfjärd som utgångspunkt. En stor del av vårt arbete sker hemma hos privatpersoner medan den andra delen sker i offentlig miljö och på byggen.
Vi söker dig som är lösningsfokuserad och allmänt händig. Du får gärna ha grundläggande kunskaper i att snickra, svetsa, gjuta samt läsa ritningar och elscheman. Att du är ordningsam, ansvarstagande och har ett bra kundbemötande och servicetänk är a och o. Eftersom vi jobbar både enskilt och i team måste du fungera med båda delarna. Arbetet kräver att du talar flytande svenska samt behärskar engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du går ihop med oss kollegor. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan och referenser via e-mail. Visa mindre

Parkarbetare

Ansök    Mar 3    Gagnefs kommun    Diversearbetare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som parkarbetare tillhör du Gagnefs kommuns Tekniska avdelning. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. Två av de fyra tjänsterna gäller arbete i den östra delen av kommunen... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Som parkarbetare tillhör du Gagnefs kommuns Tekniska avdelning.

Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare. Två av de fyra tjänsterna gäller arbete i den östra delen av kommunen, Mockfjärd, Dala-Floda och Björbo, och två är inriktade på den västra delen av kommunen, Djurås, Gagnef Kyrkby m fl.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln utav kommunens och Gagnefbostäders gräsytor, det ingår gräsklippning med stora och små maskiner samt trimning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har maskinförarutbildning eller annan utbildning, erfarenhet av gräsklippning med stora maskiner eller något som kan jämställas som likvärdigt. Du ska ha kunskap i att underhålla och utföra enklare reparationer utav maskiner eller något som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt samt kunna läsa och följa svenska manualer och instruktioner.
Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och ta egna initiativ. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter.

Villkor
Tjänsterna är säsongsarbete på 100%, april - september 2021, med tillträde under april 2021 eller enligt överenskommelse.Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Mar 29    Gagnefs kommun    Skolvaktmästare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som vaktmästare tillhör du Tekniska avdelningen och är anställd av Gagnefs kommun. Vaktmästeriet jobbar med daglig skötsel, tillsyn och felanmälan. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare oc... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Som vaktmästare tillhör du Tekniska avdelningen och är anställd av Gagnefs kommun.

Vaktmästeriet jobbar med daglig skötsel, tillsyn och felanmälan. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning, i kombination med erfarenhet, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av fastighetsskötsel alternativt erfarenhet av tekniskt arbete inom fastighetsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning. Du har även kunskap att underhålla och reparera fastighetstekniska system, läsa och följa svenska manualer och instruktioner samt tekniska beskrivningar. Erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat med problemlösande analyser av tekniska problem samt vara serviceinriktad och ta egna initiativ. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter.

Villkor
Tjänsten är ett vikariat, 100 %, på 3 månader fr o m 7 juni, med möjlighet till förlängning efter erforderliga beslut.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Underhållstekniker med inriktning automation till 3M

Om företaget Med 30 miljarder dollar i omsättning och verksamhet i mer än 70 länder sysselsätter 3M cirka 88 000 personer världen över. I Norden har 3M kontor i närheten av Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo samt FoU och tillverkning i Gagnef, Värnamo och Västervik. 3M i Norden sysselsätter ca 1100 personer och har cirka 340 miljoner euro i omsättning per år. I Sverige har 3M funnits sedan 1962. I Gagnef finns vårt globala Center of Excellence för... Visa mer
Om företaget
Med 30 miljarder dollar i omsättning och verksamhet i mer än 70 länder sysselsätter 3M cirka 88 000 personer världen över. I Norden har 3M kontor i närheten av Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo samt FoU och tillverkning i Gagnef, Värnamo och Västervik. 3M i Norden sysselsätter ca 1100 personer och har cirka 340 miljoner euro i omsättning per år. I Sverige har 3M funnits sedan 1962.

I Gagnef finns vårt globala Center of Excellence för svetsskydd. Speedglas är vårt världsledande varumärke och resultatet från årtionden av samarbete med svetsare och en passion för innovativa lösningar inom svetsskydd. Vi är ca 130 anställda och bedriver forskning, utveckling samt tillverkning av svetshjälmar och andningsskydd. Läs mer om våra produkter på www.speedglas.se


Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker med automationsinriktning blir du en viktig kugge i vårt team som utför underhålls- och förbättringsarbeten i våra högt automatiserade produktionsenheter i Gagnef och Borlänge där vi tillverkar Speedglas svetshjälmar. Du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och är en nyckelperson vid avancerad felsökning. Arbetet innebär även att vara behjälplig vid installationer av nya maskiner samt att ta fram och upprätthålla underhållsinstruktioner i vårt underhållssystem. Du är ett naturligt bollplank till våra avdelningar för produktionsteknik och produktutveckling. Att bidra i förbättringsarbetet och delta i orsaksanalyser är en del av vardagen och din blick för logiken och sambandet mellan maskinerna gör dig framgångsrik i uppgiften. När du kommit in arbetet kommer du även ingå i beredskapen som infaller var femte vecka som det fungerar just nu.

Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper. Du har sannolikt jobbat med industriell automatisering några år och din erfarenhet av programmering av robotar och styrsystem kommer att vara betydelsefull för oss. För att trivas i rollen har du kunskap om mätsystem och datainsamling från processkontroll och är van vid att jobba i underhållssystem. Kunskap och erfarenhet från arbete med industriell IT och kunskaper om nätverk och databaser är givetvis meriterande. Som person är du analytisk, har god förmåga att både arbeta självständigt och i grupp samt har lätt för att uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist 073-3512705 eller [email protected]. Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 11 oktober 2020. Visa mindre

Vaktmästare

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Beskrivning Som vaktmästare tillhör du Tekniska avdelningen, Kommunstyrelsens förvaltning. Vaktmästeriet jobbar med daglig skötsel, tillsyn och felanmälan. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinf... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Beskrivning
Som vaktmästare tillhör du Tekniska avdelningen, Kommunstyrelsens förvaltning.

Vaktmästeriet jobbar med daglig skötsel, tillsyn och felanmälan. Vi är 20 medarbetare inom yrkesgrupperna, snickare, målare, pannskötare, fastighetsskötare, drifttekniker, maskinförare och vaktmästare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har någon teknisk bakgrund och att du har erfarenhet av fastighetsskötsel alternativt erfarenhet av tekniskt arbete inom fastighetsområdet. Du har även kunskap att underhålla och reparera fastighetstekniska system, läsa och följa svenska manualer och instruktioner samt tekniska beskrivningar. Erfarenhet av Limefield system för arbetsorder (tidigare Remotex). B-körkort är ett krav.

Erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar samt larmsystem är meriterande.

Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat med problemlösande analyser av tekniska problem samt vara serviceinriktad och ta egna initiativ. För att lyckas i tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde 2020-12-01 eller enligt överenskommelse. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas.
Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Vikarierande VA Nättekniker

VA-verksamheten ansvarar för en samhällsviktig service - produktion och distribution av dricksvatten samt omhändertagande av avloppsvatten. Med 200 mil VA-ledningar i marken och reningsverk i fyra kommuner har vi behov av en effektiv organisation som kan hantera både planerade och oväntade händelser.  Då en av våra drifttekniker ska vara tjänstledig söker vi nu en vikarie. Arbetsuppgifter Tillsammans med kollegorna i ditt arbetslag sköter du drift och u... Visa mer
VA-verksamheten ansvarar för en samhällsviktig service - produktion och distribution av dricksvatten samt omhändertagande av avloppsvatten. Med 200 mil VA-ledningar i marken och reningsverk i fyra kommuner har vi behov av en effektiv organisation som kan hantera både planerade och oväntade händelser. 

Då en av våra drifttekniker ska vara tjänstledig söker vi nu en vikarie.


Arbetsuppgifter
Tillsammans med kollegorna i ditt arbetslag sköter du drift och underhåll av VA-ledningsnätet. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär både akut och förebyggande underhåll samt en del nyanläggning/förnyelse av ledningsnätet. I arbetet ingår till exempel läcksökning, reparationer, vattenmätarbyten och spolning av ledningar.

Det är ett fysiskt arbete som utförs utomhus, där du ibland vistas i trafikerade miljöer. Därför är det viktigt att ta ansvar för sin egen och andras arbetsmiljö och att använda rätt skyddsutrustning.

Utbildning och erfarenhet
Vi vill att du har några års yrkeserfarenhet och en yrkesinriktad gymnasieutbildning inom relevant område, bygg och anläggning eller liknande, alternativt yrkeserfarenhet inom VA eller VVS.

Goda datakunskaper krävs för att kunna använda våra verksamhetssystem.
Du behöver behärska god svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

 

Egenskaper

I vår verksamhet hanterar vi oförutsedda händelser, såsom akuta vatten läckor, därför är det viktigt med god samarbetsförmåga och intresse av att ställa upp när det behövs. I sådana lägen är det bra att kunna hantera stressiga situationer och vara en skicklig problemlösare.

Du behöver också kunna arbeta självständigt utifrån egen drivkraft och initiativförmåga. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt så att inte våra kunder drabbas av störningar i onödan.

I ditt arbete får du kontakt med våra kunder/kommuninvånare och därför behöver du vara flexibel och ha en väl utvecklad förmåga att ge god service.

 

Om tjänsten

Tillsvidareanställning, heltid.
Beredskapstjänstgöring ingår (f n var 6:e vecka).

Tjänsten är placerad i Gagnef men du arbetar i en organisation som spänner över fyra kommuner –Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro och du kommer därför att utföra arbeten i de andra kommunerna.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten, välkommen att kontakta:
Lars Björk, Arbetsledare Gagnef/Vansbro, 0247-44 165, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 15 november 2020

Vi har valt våra marknadsföringskanaler i denna rekrytering och undanber oss samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Fastighetsskötare

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad? Som fastigh... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?

Som fastighetsskötare i Gagnefs Kommun arbetar du inom Tekniska avdelningen. Vi driver en framsynt verksamhet med fokus på utveckling. Vi arbetar nära medarbetare och kommuninnevånare och är måna om gott samarbete både inom och utanför organisationen.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefsbostäders fastigheter. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer:
Du har fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt erfarenhet av arbete som fastighetsskötare. Vi söker dig som tycker om att möta människor, är serviceinriktad och noggrann. Du är engagerad och självgående i ditt yrke och har en god planerings- och organisationsförmåga. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och att du delar med dig av din kunskap inom fastighetsskötsel. Då arbetet innebär underhåll och reparationer av olika fastighetstekniska system är det viktigt att du kan läsa och förstå tekniska beskrivningar/instruktioner på svenska. Körkort klass B är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet:
Tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 100% och tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt:
Ansökningar kommer behandlas och intervjuer påbörjas löpande under annonseringstiden. Bifoga referenser med ansökan. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej.

Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler Visa mindre

Fastighetsskötare

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten. Kvalifikationer Utbildning Fastighetsskötarutbildning ell... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt med den dagliga skötseln, underhåll och reparationer av kommunens och Gagnefbostäders fastigheter.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Utbildning

Fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning, i kombination med erfarenhet, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Erfarenhet

Erfarenhet av fastighetsskötsel eller erfarenhet av tekniskt arbete inom fastighetsområdet.

Erfarenhet av Remotex är meriterande.

Kunskap

Kunskap i att underhålla och reparera fastighetstekniska system, samt kunna läsa och följa svenska manualer och instruktioner samt tekniska beskrivningar.

Förmågor och färdigheter

Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat med problemlösande analyser av tekniska problem samt vara serviceinriktad och ta egna initiativ. Även om du arbetar självständigt innebär arbetet krav på god samarbetsförmåga med kollegor och externa kontakter. 

Övrigt

Vid behov kan provanställning komma att tillämpas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Vikarierande drifttekniker VA-produktion i Gagnef kommun

Dala Vatten och Avfall AB är ett regionalt VA- och Avfallsbolag i Dalarna som ägs av kommunerna Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Vår uppgift är att ta hand om avfallet som uppstår i dessa kommuner samt förse invånarna med dricksvatten och avloppsvattenrening. Huvudkontor med kundservice är beläget i Leksand. VA-verksamheten ansvarar för en samhällsviktig service - produktion och distribution av dricksvatten samt omhändertagande av avloppsvatten. Med ... Visa mer
Dala Vatten och Avfall AB är ett regionalt VA- och Avfallsbolag i Dalarna som ägs av kommunerna Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Vår uppgift är att ta hand om avfallet som uppstår i dessa kommuner samt förse invånarna med dricksvatten och avloppsvattenrening.
Huvudkontor med kundservice är beläget i Leksand.

VA-verksamheten ansvarar för en samhällsviktig service - produktion och distribution av dricksvatten samt omhändertagande av avloppsvatten. Med 200 mil VA-ledningar i marken och reningsverk i fyra kommuner har vi behov av en effektiv organisation som kan hantera både planerade och oväntade händelser. 

Då en av våra drifttekniker ska vara tjänstledig för studier söker vi nu en vikarie.

Arbetsuppgifter 

Tillsammans med kollegor ansvara för tillsyn, underhåll och en del reparationsarbete på produktionsanläggningar med tillhörande tryckstegringar, reservoarer och pumpstationer för vatten- och avloppsreningsproduktion i Gagnefs kommun.

Egenskaper


Det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Du behöver vara praktiskt lagd och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Det är också viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra, är flexibel, lyhörd och kommunikativ. I ditt arbete får du kontakt med våra kunder/kommuninvånare och du behöver ha en väl utvecklad förmåga att ge god service.

Utbildning och erfarenhet

Vi vill att du har en teknisk gymnasieutbildning eller liknande, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Vi värdesätter särskilt erfarenhet från arbete med drift- och underhåll av VA-anläggningar, men även likvärdiga arbetsuppgifter från annan verksamhet. Viss datakunskap krävs för att kunna hantera vårt driftövervaknings­system och andra verksamhetssystem.

Du behöver behärska god svenska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Vikariat, dock längst till och med  t.o.m. 17/12 2021, heltid. Beredskapstjänstgöring kan eventuellt komma att ingå. Tjänsten är i huvudsak baserad i Gagnef, vi arbetar dock över alla fyra kommunerna i vår organisation.

Urval till intervju sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta:
Solveig Barmé, Produktionschef VA
Telefon: 0247-44 190
E-post: [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den: 20 september 2020

Vi har valt våra marknadsföringskanaler i denna rekrytering och undanber oss samtal från annonssäljare och rekryteringsfirmor Visa mindre

Personbilsmekaniker

Nu finns chansen att jobba på en liten verkstad i världsmetropolen Mockfjärd.Vi ser framemot att höra av just dig! Visa mer
Nu finns chansen att jobba på en liten verkstad i världsmetropolen Mockfjärd.Vi ser framemot att höra av just dig! Visa mindre

Vindkraftstekniker - Wind Turbine Service Technician

Ansök    Mar 27    NORDEX SVERIGE AB    Vindkraftstekniker
Are you looking for a new challenge to develop your professional skills? Are you looking to work for a company that is on the fringe of cutting edge renewable technologies? Nordex is a company that will give you the opportunity to do just that and more. We are a leading supplier of multi megawatt wind turbines and a company that is constantly pushing the boundaries with new technology in the wind industry. Nordex has more than 30 years’ experience in the ... Visa mer
Are you looking for a new challenge to develop your professional skills? Are you looking to work for a company that is on the fringe of cutting edge renewable technologies?

Nordex is a company that will give you the opportunity to do just that and more. We are a leading supplier of multi megawatt wind turbines and a company that is constantly pushing the boundaries with new technology in the wind industry. Nordex has more than 30 years’ experience in the global wind industry as well as an established Swedish company (Nordex Sverige AB) for almost a decade. Our service department is responsible for the service and maintenance of the existing fleet of Nordex turbines in Sweden.

We are looking for two (2) Service Technicians with a permanent contract based in Nyhammar area with a start date 2019-05-01.

You will get an opportunity to work locally and will occasionally also travel to other wind farms in Sweden, as well as to our head office in Uppsala. In your role, you will report to the Area Service Manager for Nordex Sverige AB.

The primary tasks will be to carry out
• Simple repairs of turbines, troubleshooting and fault-finding
• Complex repair processes in collaboration with the technical support
• Planned maintenance/inspection activities (sometimes with subcontractors)
• Repair or exchange of main components
• Complete all necessary reports for tasks completed (this is done on a computer programme)

Job requirements

Qualifications
• Completed an electrical or mechanical apprenticeship AND/OR
• Qualification from a technical school/college relevant to the position AND/OR
• Minimum of two years of hydraulic, electrical, or mechanical experience

Requirements
• Willing to work to high standards of safety
• Comfortable to work at heights
• Motivated and safety-minded
• Permit to work in Sweden
• “Can do” attitude

Competencies
• Good English language skills (read, write and speak)
• Good at teamwork and collaboration
• Ability to solve problems
• Willing to travel from time to time, including sometimes nights away from home
• Flexible in working time
• Computer literate, able to use Microsoft Office
• Resilience & tolerance of frustration
• Readiness for personal development

Nordex will train you to maintain and repair Nordex turbines so you do not need to have previous experience of work on wind turbines although it is an advantage. Nordex has a standardised training programme to allow you to develop your skills.

We will provide PPE, clothes, computer, phone and tooling to do your daily works.

Through a collective bargaining agreement (kollektivavtalet) you will benefit, for example, of working time reduction (arbetstidsförkortning) and ITP occupational pension scheme (tjänstepensionen ITP). We offer our employees a health and fitness benefit (friskvårdsbidrag).

We conduct interviews on an on-going basis, so do not wait with your application! Visa mindre