Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Gagnef

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Kom-m-unik-a(k)tör sökes!

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Vi är en unik kommun på många sätt som nu söker en unik medarbetare som får unika förutsättningar att skapa unika möjligheter! Med andra ord - vi behöver dig! 

Vilka blir dina kollegor då? Hela kommunen såklart! Rent organisatoriskt kommer du att tillhöra Ledningsenheten.

Hos oss blir du en del av kommunens stab som representerar frågor som rör allt från trygghet och säkerhet, förändrings- och projektledning till digitalisering och näringslivsutveckling. Vid din sida har du en utvecklingsledare med fokus på det strategiska kommunikationsarbetet. Vår centrala placering i kommunen ger oss en bra möjlighet att låta samverkan vara framgångsfaktorn i vårt tvärsektoriella uppdrag. Det tror vi kommer underlätta ditt arbete – men mest tror vi att det kommer underlätta för alla oss som ser fram emot att få en vass kommunikatör till kommunen. Dina kompetenser är efterlängtade. Vore vi du skulle vi inte tveka en sekund med att ta chansen till att påbörja någonting nytt!

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör hos oss får du möjligheten att använda i stort sett alla verktyg i yrkets välfyllda verktygslåda. Du kommer att stötta våra verksamheter genom att arbeta med framtagande och underhåll av kommunikation. Det kan exempelvis innebära att ta fram kommunikationsplaner, skriva texter samt producera och publicera innehåll i våra digitala kanaler. I dessa tider har vi dessutom lärt oss vikten av kriskommunikation och att nå ut brett med viktig information. Även om vi hoppas att vi går mot ljusare tider så kommer kriskommunikation vara en del av ditt arbete hos oss framöver. Med dina kompetenser kommer du att ingå i mindre och större projekt samt samverkan med både interna och externa aktörer. I rollen ingår löpande utvecklingsarbete av vår kommunikation samt ansvar för att kommunikationen lever upp till gällande lagkrav.

Kvalifikationer
Som du märker kommer ditt arbete hos oss nå ut till kommunens invånare, de som besöker oss samt våra medarbetare. Vi söker därför dig som är en driven och självgående kommunikatör, med god förmåga att kommunicera på det svenska språket och som trivs i en central roll med många olika typer av kontaktytor. Du är en vass skribent som lätt kan anpassa din kommunikation efter olika typer av mottagare. I rollen kommer du ha en stor mängd olika kontakter och samarbetsparters. Det är därför viktigt att du trivs i en miljö som ger dig olika förutsättningar att arbeta efter. Du gillar när det händer saker och tycker om när du ställs inför nya utmaningar.

För att lyckas i rollen ser vi att du har högskoleexamen inom kommunikation/information eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Har du dessutom utbildning inom kriskommunikation är det meriterande. Du har arbetat med operativt kommunikationsarbete tidigare med vana av att producera texter, planera kommunikationsinsatser anpassat till olika målgrupper samt arbete med olika digitala kanaler och forum, exempelvis MS 365, Sharepoint och Wordpress. Har du dessutom arbetat inom offentlig sektor samt med projektarbete ses det som meriterande.

Villkor
Tillsvidareanställning 100%, provanställning kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för tidigare anställda. Som ett led i detta erbjuder vi dig i denna roll bland annat:

- 39 timmars arbetsvecka
- möjlighet till överenskommelse om delvis distansarbete
- möjlighet till semesterväxling
- ett generöst flextidsavtal
- en hälsoförsäkring där friskvård och vägledande samtal ingår

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre