Lediga jobb som Industriell tillverkning i Gagnef

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Operatör till produktionsgänget i Björbo!

Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Vi behöver dig som älskar problemlösning och vill ha variation i ditt arbete. Du är noggrann med en stor portion tålamod. Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där Site Björbo är en viktigt pusselbit för Allgons fortsatta framgång. Om t... Visa mer
Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Vi behöver dig som älskar problemlösning och vill ha variation i ditt arbete. Du är noggrann med en stor portion tålamod.

Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där Site Björbo är en viktigt pusselbit för Allgons fortsatta framgång.

Om teamet

Vi är ett litet team som uppskattar närheten till varandra och övriga avdelningar såklart. Vi är också en relativt liten organisation, vilket möjliggöra korta beslutsvägar. Effekten av det är att du ges stora möjligheter att kunna påverka och få vara delaktig i andra utvecklingsprojekt inom organisationen.

Vi tror att du har

- Tekniska kunskaper och intresse av teknik i någon form

- Egenskaper som noggrann och en portion med tålamod

- Kunskap inom radio, elektronik och/eller mekanik

- Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

- Mycket glädje och energi som du generöst strösslar omkring dig

För att trivas i rollen vet vi att den som söker behöver gilla att jobba med problemlösning och gärna tycka om att arbeta systematiskt steg för steg för att nå ett felfritt resultat. Att hjälpa andra och ha ett mindset som utstrålar service är heller aldrig fel att ha i denna roll.

Annat som är värt att veta om oss och om rollen

- Flexibla arbetstider

- Individuell utvecklingsplan som planeras med närmaste chef

- 5 veckors semester

- Gott kaffe :) ? mycket viktigt, vi har även te eller varm choklad om du föredrar det

- Och vi gillar att ha roligt på jobbet

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär olika typer av montering, säkerställa att produktens funktion stämmer överens med kundens önskemål. B-körkort är ett krav och självklart är du van att använda datorn i arbetet. Värt att veta är att vi jobbar med Lean inom hela företaget.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet

Allt vi gör påverkar framtiden. Vi inom Allgon gruppen och Åkerströms arbetar kontinuerligt med hur vår verksamhet påverkar de tre dimensionerna av hållbarhet (ekologisk, social, ekonomisk). Det ligger i vårat gemensamma intresse att skapa förutsättningar som gynnar alla tre områden. Vi ser det som ett måste att arbeta tillsammans för att skapa ett hållbart företagande som säkerställer en morgondag för vår framtida generation. Vi är inte bäst i klassen inom detta område men resan måste ju börja någonstans ????

Så...för att trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats!

Våra värderingar, innovativa, nära och hållbara, leder oss i vårt arbete och präglar vår företagskultur. Vi tar ansvar för våra affärer och är måna om våra kunders önskemål och att tillmötesgå dem på ett trevligt och öppet sätt. På samma sätt är vi måna om varandra finns tillgängliga för varandra och vi hjälps åt för att hitta lösningar.

Ansökan

Det här känns verkligen rätt för dig! Så varför vänta? Du ansöker lätt utan CV eller personligt brev. Vi använder oss av urvalsfrågor istället. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan.

Ansök idag eller senast 30 april. Har du frågor om tjänsten maila Daniel Norell, [email protected] (mailto:[email protected]) eller Patrick Björck, Unionen, p[email protected] (mailto:[email protected])

Vi tar inte emot ansökningar via mail men svarar gärna på frågor. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner så fortsätt scrolla.

Vi hörs!

Pssst...för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms
Det startade redan 1918 när Anders Åkerström började tillverka de första elektriska insatserna till kakelugnar. Senare generationer Åkerströmare gick vidare och utvecklade elektriska styrsystem för skogsbruk och i slutet på femtiotalet skapades den första radiostyrda vinschen.

Vi är många som känner att historien fortfarande inspirerar. ”Det går säkert att hitta en lösning” var ett vanligt svar på en utmanande kundförfrågan - ett förhållningssätt som säger det mesta, än idag. Visa mindre

Leksands Knäckebröd söker produktionspersonal

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
I sex generationer, med bolag sedan 1929, har familjeföretaget Leksands Knäckebröd bakat knäckebröd i byn Häradsbygden, Leksand. Rågen är alltid svensk och har märkningen Från Sverige. Vattnet har hela tiden kommit från samma underjordiska vattenåder under bageriet med rent friskt källvatten. Idag har Leksands Knäckebröd cirka 25 procent av knäckebrödsmarknaden och är marknadsledare på rundbröd, de traditionella stora runda brödkakorna.

Dina arbetsuppgifter
Som paketerare kommer du vara en del av den dagliga produktionen vilket i huvudsak innefattar paketering av färdigt knäckebröd. Du utför arbetet i grupp och kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i driften.

Du behöver vara flexibel med arbetstider då de kan vara förlagda både förmiddagar 06–14, eftermiddagar 14–22 samt natt 22-06. Uppdraget förväntas starta omgående och mycket stora möjligheter finns till förlängning och övertag direkt av Leksands knäckebröd. Upplärning sker på plats.

Din profil
Du har ett intresse för industri och produktion och har med fördel arbetat med paketering och produktionsarbete tidigare. Som person är du strukturerad, noggrann och kvalitetsfokuserad med ett öga för detaljer. Eftersom du kommer att arbeta både i lag och självständigt förväntar vi oss att du är en lyhörd och lättsam lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ och som bidrar med en positiv stämning i arbetslaget. Körkort B är ett krav. Övriga behörigheter är självklart meriterande.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Leksands knäckebröd.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. Tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin ([email protected]). Visa mindre

Produktionsmedarbetare i Gagnef

Ansök    Jul 4    Manpower AB    Elektronikmontör
Jobba som Produktionsmedarbetare via Manpower i Gagnef Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Dett... Visa mer
Jobba som Produktionsmedarbetare via Manpower i Gagnef

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Att jobba som Produktionsmedarbetare för Manpower

Den här tjänsten innebär att du delvis kommer att arbeta ute hos vår kund som är verksam inom industribranschen och delvis hos oss på Manpower. I rollen kommer du bland annat att ansvara för delar av produktionsflöden och packning.

Till exempel kommer du att
* montera mindre komponenter
* arbeta med finmontage
* arbeta med lödning och kontaktpressning
* arbeta med packning av produkter

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med produktmontering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av produktionsarbete.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson via e-post: emma.kj.andersson@manpower.se. Sök tjänsten snarast då tillsättning sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi söker tre sågverksoperatörer till vår kund i Mockfjärd

Ansök    Apr 6    Manpower AB    Sågverksoperatör
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande.

Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att arbeta med trätillverkning enligt gällande metoder. Du kommer att arbeta på ett välkänt och framgångsrikt företag i Mockfjärd som är verksamt inom tillverkningsindustrin.

Uppdraget kommer att pågå sex månader och du kommer att arbeta heltid som konsult, det finns en stor chans till förlängning. Arbetet innebär skiftgång och i dagsläget är det tvåskift.Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom tillverkning och att du är van av systematiskt förbättringsarbete och uppföljning och det är meriterande om du har erfarenhet av skiftarbete sen tidigare. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt och har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Erfarenhet av arbete inom träindustrin kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.Den vi söker:

* har erfarenhet av truckkörning.

* har truckkort, behörighet B1, C2 och (C3b är meriterande).

*har erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete och uppföljning.

*kan skapa och dokumentera nya rutinbeskrivningar och rapportera i system.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

produktionsarbetare till Björbo

Ansök    Feb 7    Randstad AB    Gjutare
Arbetsbeskrivning  Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar. Har du erfarenhet av bygg, anläggning, el eller industri och vill jobba inom ett företag som bedriver industriproduktion på riktigt. så är detta ett företag där du kommer att trivas.  Vi på Randstad söker nu produktionsarbetare till ett företag med anor från 40-talet, beläget i natursköna Björbo. Med lång erfarenhet av bet... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar. Har du erfarenhet av bygg, anläggning, el eller industri och vill jobba inom ett företag som bedriver industriproduktion på riktigt. så är detta ett företag där du kommer att trivas. 

Vi på Randstad söker nu produktionsarbetare till ett företag med anor från 40-talet, beläget i natursköna Björbo. Med lång erfarenhet av betongvaror förenar personalen mångårigt hantverkskunnande med modernaste teknik. Företaget som år 2014 utsågs till Dalarnas mest expansiva företag, producerar idag prefabricerade betongelement för i huvudsak väggar, bjälklag, grunder och balkonger. Med en ljus framtid i sikte fortsätter företaget att växa och söker nu förstärkning i produktionen. För rätt person finns god chans att efter en period bli rekryterad till företaget.
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. 

Ansvarsområden
 Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag om 2-5 personer där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Du kommer att arbeta med bland annat att gjuta betongfundament, armera samt jobba med sammansättningar. Då arbetet är fysiskt krävs det att du trivs med att arbeta med kroppen. Produktionen utförs enligt ritningar vilket innebär att du är delaktig i produktionen från början till slut. 
• Ritningsläsning
• Betongarbete
• Armering
 

Arbetstider
 Arbetstiden är måndag till fredag 40 timmar vecka. 

Kvalifikationer
 Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda. Du ska ha utbildning, alternativt erfarenhet av ritningsläsning samt ha arbetslivserfarenhet av att arbeta inom bygg, anläggning, industri eller El. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du en lagspelare, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du bör vara prestigelös och ödmjuk då arbetsuppgifterna varierar.  

Ansökan
 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mera information kontakta [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Ledigt jobb som Sågverksoperatör i Mockfjärd via Manpower

Ansök    Feb 28    Manpower AB    Sågverksoperatör
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar m... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att arbeta med ständiga förbättringar, kontrollera maskiner och material som används i produktionen och arbeta med trätillverkning enligt gällande metoder. Du kommer att arbeta på ett välkänt, framgångsrikt och innovativt företag i Mockfjärd som är verksamt inom tillverkningsindustrin. Uppdraget kommer att pågå sex månader och du kommer att arbeta heltid som konsult, det finns viss chans till förlängning. Arbetet innebär skiftgång och i dagsläget är det tvåskift.Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom tillverkning, rapportering och underhåll och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt och har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Erfarenhet av arbete inom träindustrin kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.Den vi söker:

* har erfarenhet av truckkörning.

* har truckkort, behörighet B1, C2 och (C3b är meriterande).

*har viss träkunskap (kvalitet är meriterande).

*har erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete och uppföljning.

*kan skapa och dokumentera nya rutinbeskrivningar och rapportera i system.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-705549 eller via e-post: [email protected] . Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Verkstadssnickare, specialsnickare

Ansök    Jan 26    Vogt Snickeri AB    Verkstadssnickare
Vogt Snickeri AB har sedan 1960 tillverkat specialsnickerier i Djurås. Vi tillverkar allt som inte går att köpa som standard och vi tillverkar efter kundens ritningar och önskemål om utseende, material och funktion. Våra kunder är arkitekter, byggentreprenörer, bygghandlare och privatpersoner. Vi söker dig som har träteknisk utbildning och några års erfarenhet. Även om du sällan kommer i kontakt med kunder, är ditt fokus att leverera produkter med hög kva... Visa mer
Vogt Snickeri AB har sedan 1960 tillverkat specialsnickerier i Djurås. Vi tillverkar allt som inte går att köpa som standard och vi tillverkar efter kundens ritningar och önskemål om utseende, material och funktion. Våra kunder är arkitekter, byggentreprenörer, bygghandlare och privatpersoner.
Vi söker dig som har träteknisk utbildning och några års erfarenhet. Även om du sällan kommer i kontakt med kunder, är ditt fokus att leverera produkter med hög kvalitet och vad kunden vill ha. Det kräver noggrannhet, fokus, stort intresse för yrket, kompetens och ansvarsfullhet.
Vogt Snickeri AB tillverkar specialsnickerier, trappor, glaspartier, entrépartier, ytterdörrar m.m.
En vanligt förekommande arbetsuppgift är att vi monterar trappor mm.
Inför rekryteringen har vi tagit ställning till konsultstöd, rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Produktionsarbetare till Björbo

Ansök    Feb 1    Randstad AB    Gjutare
Arbetsbeskrivning  Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar. Har du erfarenhet av bygg, anläggning, el eller industri och vill jobba inom ett företag som bedriver industriproduktion på riktigt. så är detta ett företag där du kommer att trivas.  Vi på Randstad söker nu produktionsarbetare till ett företag med anor från 40-talet, beläget i natursköna Björbo. Med lång erfarenhet av bet... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar. Har du erfarenhet av bygg, anläggning, el eller industri och vill jobba inom ett företag som bedriver industriproduktion på riktigt. så är detta ett företag där du kommer att trivas. 

Vi på Randstad söker nu produktionsarbetare till ett företag med anor från 40-talet, beläget i natursköna Björbo. Med lång erfarenhet av betongvaror förenar personalen mångårigt hantverkskunnande med modernaste teknik. Företaget som år 2014 utsågs till Dalarnas mest expansiva företag, producerar idag prefabricerade betongelement för i huvudsak väggar, bjälklag, grunder och balkonger. Med en ljus framtid i sikte fortsätter företaget att växa och söker nu förstärkning i produktionen. För rätt person finns god chans att efter en period bli rekryterad till företaget.
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.
 

Ansvarsområden
 Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag om 2-5 personer där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Du kommer att arbeta med bland annat att gjuta betongfundament, armera samt jobba med sammansättningar. Då arbetet är fysiskt krävs det att du trivs med att arbeta med kroppen. Produktionen utförs enligt ritningar vilket innebär att du är delaktig i produktionen från början till slut. 
• Ritningsläsning
• Betongarbete
• Armering 

Arbetstider
Arbetstiden är måndag till fredag 40 timmar vecka. 

Kvalifikationer
 Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda. Du ska ha utbildning, alternativt erfarenhet av ritningsläsning samt ha arbetslivserfarenhet av att arbeta inom bygg, anläggning, industri eller El. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du en lagspelare, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du bör vara prestigelös och ödmjuk då arbetsuppgifterna varierar.  

Ansökan
 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För mera information kontakta [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Industriarbetare till Björbo

Ansök    Dec 30    Randstad AB    Gjutare
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar. Har du erfarenhet av bygg, anläggning, el eller industri och vill jobba inom ett företag som bedriver industriproduktion på riktigt. så är detta ett företag där du kommer att trivas.  Vi på Randstad söker nu produktionsarbetare till ett företag med anor från 40-talet, beläget i natursköna Björbo. Med lång erfarenhet av beto... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar. Har du erfarenhet av bygg, anläggning, el eller industri och vill jobba inom ett företag som bedriver industriproduktion på riktigt. så är detta ett företag där du kommer att trivas. 

Vi på Randstad söker nu produktionsarbetare till ett företag med anor från 40-talet, beläget i natursköna Björbo. Med lång erfarenhet av betongvaror förenar personalen mångårigt hantverkskunnande med modernaste teknik. Företaget som år 2014 utsågs till Dalarnas mest expansiva företag, producerar idag prefabricerade betongelement för i huvudsak väggar, bjälklag, grunder och balkonger. Med en ljus framtid i sikte fortsätter företaget att växa och söker nu förstärkning i produktionen. För rätt person finns god chans att efter en period bli rekryterad till företaget.
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.Ansvarsområden
Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag om 2-5 personer där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Du kommer att arbeta med bland annat att gjuta betongfundament, armera samt jobba med sammansättningar. Då arbetet är fysiskt krävs det att du trivs med att arbeta med kroppen. Produktionen utförs enligt ritningar vilket innebär att du är delaktig i produktionen från början till slut. 
• Ritningsläsning
• Betongarbete
• ArmeringArbetstider
Arbetstiden är måndag till fredag 40 timmar vecka. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda. Du ska ha utbildning, alternativt erfarenhet av ritningsläsning samt ha arbetslivserfarenhet av att arbeta inom bygg, anläggning, industri eller El. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du en lagspelare, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du bör vara prestigelös och ödmjuk då arbetsuppgifterna varierar.  

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mera information kontakta [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Industriarbetare till Björbo

Ansök    Nov 24    Randstad AB    Gjutare
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar. Har du erfarenhet av bygg, anläggning, el eller industri och vill jobba inom ett företag som bedriver industriproduktion på riktigt. så är detta ett företag där du kommer att trivas.  Vi på Randstad söker nu produktionsarbetare till ett företag med anor från 40-talet, beläget i natursköna Björbo. Med lång erfarenhet av beto... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar. Har du erfarenhet av bygg, anläggning, el eller industri och vill jobba inom ett företag som bedriver industriproduktion på riktigt. så är detta ett företag där du kommer att trivas. 

Vi på Randstad söker nu produktionsarbetare till ett företag med anor från 40-talet, beläget i natursköna Björbo. Med lång erfarenhet av betongvaror förenar personalen mångårigt hantverkskunnande med modernaste teknik. Företaget som år 2014 utsågs till Dalarnas mest expansiva företag, producerar idag prefabricerade betongelement för i huvudsak väggar, bjälklag, grunder och balkonger. Med en ljus framtid i sikte fortsätter företaget att växa och söker nu förstärkning i produktionen. För rätt person finns god chans att efter en period bli rekryterad till företaget.
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.Ansvarsområden
Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag om 2-5 personer där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Du kommer att arbeta med bland annat att gjuta betongfundament, armera samt jobba med sammansättningar. Då arbetet är fysiskt krävs det att du trivs med att arbeta med kroppen. Produktionen utförs enligt ritningar vilket innebär att du är delaktig i produktionen från början till slut. 
• Ritningsläsning
• Betongarbete
• ArmeringArbetstider
Arbetstiden är måndag till fredag 40 timmar vecka. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda. Du ska ha utbildning, alternativt erfarenhet av ritningsläsning samt ha arbetslivserfarenhet av att arbeta inom bygg, anläggning, industri eller El. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du en lagspelare, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du bör vara prestigelös och ödmjuk då arbetsuppgifterna varierar.  

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mera information kontakta [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Ledigt jobb som CNC-operatör i Djurås

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Att arbeta som k... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du bland annat att ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg, köra program på fräsmaskiner och läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt hos vår kund som är verksam inom tillverkningsindustrin med inriktning till fordonsbranschen. Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner och utifrån ritningsunderlag skapa datorprogram som styr en CNC-svarv. Företaget är svenskt, spännande och unikt och har sina lokaler i Djurås. Uppdraget kommer att pågå sex månader med chans till förlängning.Mer detaljerat kommer du att

* fräsa

* skära

* svarva

* ställa in maskinprogram

* tillverka metalldetaljer.Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper samt erfarenhet inom CNC-svarvning och programmering och det är meriterande om du har gymnasieexamen inom teknik eller har en teknisk utbildning, har erfarenhet av styrsystem från t.ex. Fanuc och/eller Okuma samt har erfarenhet av programmering direkt i maskin. Det är viktigt att du kan anpassa dig till en mindre arbetsgrupp är noggrann, stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-705549 eller via e-post: [email protected]. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Motorintresserad CNC-Fräsare sökes till Djurås

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Att arbeta som konsult I den här rollen kommer du bl... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du bland annat att ladda maskinerna och ställa in dem med rätt verktyg, köra program på fräsmaskiner och läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt hos vår kund som är verksam inom tillverkningsindustrin med inriktning till fordonsbranschen. Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner och utifrån ritningsunderlag skapa datorprogram som styr en CNC-svarv. Företaget är svenskt, spännande och unikt och har sina lokaler i Djurås. Uppdraget kommer att pågå sex månader med stor chans till förlängning.Mer detaljerat kommer du att

* fräsa

* skära

* svarva

* ställa in maskinprogram

* tillverka metalldetaljer.Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper samt erfarenhet inom CNC-svarvning och programmering och det är meriterande om du har gymnasieexamen inom teknik eller har en teknisk utbildning, har erfarenhet av styrsystem från t.ex. Fanuc, och/eller Okuma samt har erfarenhet av programmering direkt i maskin. Det är viktigt att du kan anpassa dig till en mindre arbetsgrupp är noggrann, stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Ekström på telefonnummer: 023-705549 eller via e-post: [email protected]. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Operatör till pelletsfabrik

Vi söker en operatör till pelletsfabrik, tvåskifts arbete. Tekniskt intresserad, ansvarsfull och nyfiken på att lära sig nya uppgifter och plikttrogen är meriterande. Intern utbildning, positiv och engagerad är mycket viktigt för att passa in. Vi ser gärna att du bor inom Gagnefs kommun. Visa mer
Vi söker en operatör till pelletsfabrik, tvåskifts arbete.
Tekniskt intresserad, ansvarsfull och nyfiken på att lära sig nya uppgifter och plikttrogen är meriterande.
Intern utbildning, positiv och engagerad är mycket viktigt för att passa in.
Vi ser gärna att du bor inom Gagnefs kommun. Visa mindre

Ledigt jobb som montör i Gagnef

Ansök    Okt 7    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar till 30 november, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Att arbeta som konsult I ... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i tillverkningsbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar till 30 november, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med montering. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter. Du kommer att arbeta på ett spännande företag i Gagnef som är verksamt inom tillverkningsbranschen.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med montering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från lager eller industri.

I övrigt söker vi dig som

* Noggrann

* Kan arbeta skift

* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

* Har körkort och tillgång till bil

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Luokkamäki via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Svetsare stålmontörer

Montörer sökes för jobb runt om i sverige. krav körkort fallsele utbildning liftkorts utbildning svets licens MMA och mig/mag egen husvagn ring på 076 3197090 Visa mer
Montörer sökes för jobb runt om i sverige.
krav
körkort
fallsele utbildning
liftkorts utbildning
svets licens MMA och mig/mag
egen husvagn
ring på 076 3197090 Visa mindre

Sågverksoperatör

Vi behöver förstärka vår organisation och letar efter operatörer och truckförare till vår verksamhet i Mockfjärd. #jobbjustnu #operatör #truckförare Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation och letar efter operatörer och truckförare till vår verksamhet i Mockfjärd.


#jobbjustnu
#operatör
#truckförare Visa mindre

Montörer till 3M i Gagnef

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Hos 3M blir du en del av ett världsledande företag. Med anläggningar i fler än 60 länder runt om i världen ingår du i ett stort nätverk med några av världens smartaste människor. 3M-produkter säljs i närmare 200 länder och har 89 800 medarbetare globalt. Oavsett om det handlar om renare vatten i Mumbai eller bättre vägar i London så hjälper 3M till att öka säkerheten i en föränderlig värld inom olika branscher och användningsområden. Våra innovativa lösningar och produkter hjälper dig på ett säkert och tryggt sätt att fokusera på uppgiften. Hos 3M kan du använda din kompetens på ett spännande sätt som förändrar världen. Det är bara att sätta igång!

Dina arbetsuppgifter
Som montör hos 3M arbetar du främst med montering av komponenter där lödning inom elektronik förekommer. Arbetet kommer att pågå heltid vecka 32 till vecka 39 och är förlagt under vardagar med skiftgång. Du arbetar i skiftlag och ansvarar för din egen station samtidigt som lagarbetet är lika viktigt som den indidividuella insatsen.

Din profil
Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du att trivas bra hos oss! Som person är du noggrann, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Eftersom vi jobbar både i team och självständigt så förväntar vi oss att du är en lyhörd och drivande lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ.

Vi värdesätter tidigare erfarenheter av montering och lödning. Vi ser gärna att du har någon typ av bakgrund från teknik, elektronik eller industri.

Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos 3M. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Jennifer Lundgren via mail, [email protected]. Under sommaren kan återkopplingen dröja men alla sökande kommer att få återkoppling, senast vid avslutad process. Visa mindre

Montörer på heltid sökes till kund i Gagnef!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu montörer till vår kund i Gagnef. Som montör kommer det dagliga arbetet att innefatta både montering och lödning. Du kommer att arbeta 2-skift, varannan vecka för- och eftermiddag.

Din profil
Du har ett intresse för teknik och har med fördel arbetat med montering, ritningsläsning eller lödning tidigare. Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Eftersom du kommer att arbeta både i team och självständigt så förväntar vi oss att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ. Körkort B är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Andreas Eriksson, [email protected] Visa mindre

Motorintresserad CNC-fräsare sökes till Djurås

Är du en prestigelös person som vill gå in i rollen som CNC-operatör inom fräsning? Hos oss på Manpower får du både en trygg anställning och möjlighet att visa vem du är för vår kund som söker en resurs för lång tid. Det här jobbet innebär stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Efter tid så är tanken att rätt person senare blir anställd av kunden. Att job... Visa mer
Är du en prestigelös person som vill gå in i rollen som CNC-operatör inom fräsning? Hos oss på Manpower får du både en trygg anställning och möjlighet att visa vem du är för vår kund som söker en resurs för lång tid. Det här jobbet innebär stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll.

Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Efter tid så är tanken att rätt person senare blir anställd av kunden.

Att jobba som CNC-fräsare

Kunden tillverkar oljepumpar till racingbilar, så har du ett motorintresse så tror vi du kan tycka arbetet är extra spännande.

I dina arbetsuppgifter ingår att ställa in och rigga CNC-maskiner, köra program på fräsmaskiner och läsa ritningar och kontrollera att arbetet utförs rätt.

Dessutom kommer du att kontrollmäta och avsyna detaljer, se över maskinerna och din arbetsplats dagligen och arbeta med CNC-styrda maskiner.

Du kommer att arbeta i fräscha och öppna lokaler i idyllisk miljö strax utanför Djurås.

Vem söker vi?

Till rollen som CNC-operatör inom fräsning söker vi framför allt dig som är en tålmodig och prestigelös person som motiveras av att vara en viktig medlem i teamet och att få ta eget ansvar.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av ritningsläsning och verkstadsarbete. Det dagliga arbetet kräver att du är noggrann och självgående i din yrkesroll.

I övrigt söker vi dig som:

* har minst 1 års arbetserfarenhet av fräsning

* har en utbildning i CNC-styrda maskiner, grönt kort är ett minimum

* har erfarenhet av programmering direkt i maskin

* har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik

* har gymnasieexamen

* har vana av att arbeta med olika verktyg

* har goda datorkunskaper

* har B-körkort och tillgång till bil

Vi ser det som meriterande om du:

* har truckkörkort typ A och B

* har traverskort

* har goda kunskaper i engelska i tal och skriftErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder.

Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan då tillsättning av tjänst vara klar långt före ansökningstiden går ut. Visa mindre

MONTERING HÄNGRÄNNOR INOM DALARNA

Ansök    Jan 28    DJM Dala AB    Montör, metallprodukter
Montering av hängrännor inom Dalarna. Arbetstiden är ännu ej fastställd, därför denna stora intervall. Hängrännorna tillverkas på plats. B-körkort krävs. Egen bil eller fimabil kan diskuteras, Visa mer
Montering av hängrännor inom Dalarna. Arbetstiden är ännu ej fastställd, därför denna stora intervall. Hängrännorna tillverkas på plats. B-körkort krävs. Egen bil eller fimabil kan diskuteras, Visa mindre

Montörer på heltid sökes till kund med start omgående!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu montörer till vår kund i Gagnef. Som montör kommer det dagliga arbetet att innefatta både montering och lödning. Du kommer att arbeta 2-skift, varannan vecka för- och eftermiddag.

Din profil
Du har ett intresse för teknik och har med fördel arbetat med montering, ritningsläsning eller lödning tidigare. Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Eftersom du kommer att arbeta både i team och självständigt så förväntar vi oss att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ. Körkort B är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Andreas Eriksson, [email protected] Visa mindre

Skicka in en ansökan för kommande uppdrag i Falun / Gagnef!

Ansök    Jul 24    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Vi på Manpower är nu på jakt efter en ansvarsfull och driven montör/operatör för kommande uppdrag hos vår uppdragsgivare i Falun/Gagnef. För att lyckas i rollen som montör/operatör tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är seriös, hjälpsam och gillar att jobba med montering? Då är det här jobbet för dig! Det här är ett konsultuppdrag. ... Visa mer
Vi på Manpower är nu på jakt efter en ansvarsfull och driven montör/operatör för kommande uppdrag hos vår uppdragsgivare i Falun/Gagnef. För att lyckas i rollen som montör/operatör tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är seriös, hjälpsam och gillar att jobba med montering? Då är det här jobbet för dig!

Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos våra uppdragsgivare i Falun/Gagnef.

Vad gör man som montör/operatör?

Du kommer främst att monter. Det är ett stundtals tekniskt utmanande jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ansvarstagande, drivna och hjälpsamma kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning.

Du kommer till exempel att:

* montera, löda och packa.

Anställningen är på heltid, med starter i höst. I detta uppdrag arbetar du skift och måste vara öppen för oregelbundna arbetstider. Intervjuer kommer att hållas löpnade från vecka 36.

Vem är det vi söker?

Ansvarsfull, driven och kvalitetsmedveten. Så kan man sammanfatta vad som krävs för att bli en framgångsrik montör hos vår uppdragsgivare i Falun/Gagnef. Många i ditt arbetslag är självgående individer som gillar utmaningar av olika slag. För att snabbt komma in i arbetet ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med montering eller har tekniks erfarenhet eller utbildning.

Vi söker dig som:

* har B-körkort och har tillgång till egen bil
* har tidigare erfarenhet av produktionsarbete och logistik.
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?

1 Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svarpå manpower.se
2 Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 020-26 51 00
3 Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt sommarjobb som montör i Gagnef!

Vi på Manpower är nu på jakt efter en ansvarsfull och driven montör för ett tidsbegränsat uppdrag hos vår uppdragsgivare i Gagnef. För att lyckas i rollen som montör tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är seriös, hjälpsam och gillar att jobba med montering? Då är det här jobbet för dig!

<iframe width="1280" height="842" ... Visa mer

Vi på Manpower är nu på jakt efter en ansvarsfull och driven montör för ett tidsbegränsat uppdrag hos vår uppdragsgivare i Gagnef. För att lyckas i rollen som montör tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är seriös, hjälpsam och gillar att jobba med montering? Då är det här jobbet för dig!


<iframe width="1280" height="842" src="https://www.youtube.com/embed/HP3vRn9ufsA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Vad gör man som montör?

Du kommer främst att montera svetshjälmar. Det är ett stundtals tekniskt utmanande jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ansvarstagande, drivna och hjälpsamma kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning.

Du kommer till exempel att:

* montera, löda och packa.

Anställningen är på heltid, med startvecka 28 och löper på fram tills vecka 32 - vid en eventuell anställning kan upplärning ske innan vecka 28. I detta uppdrag arbetar du skift och måste vara öppen för oregelbundna arbetstider.

Vem är det vi söker?

Ansvarsfull, driven och kvalitetsmedveten. Så kan man sammanfatta vad som krävs för att bli en framgångsrik montör hos vår uppdragsgivare i Gagnef. Många i ditt arbetslag är självgående individer som gillar utmaningar av olika slag. För att snabbt komma in i arbetet ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med montering eller har tekniks erfarenhet eller utbildning.

Vi söker dig som:

* har B-körkort och har tillgång till egen bil
* har tidigare erfarenhet av produktionsarbete och logistik.
* kan arbeta under vecka 28-32
* goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar vår uppdragsgivare med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Thorén, [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Visa mindre

3M söker montörer till sin sommarbemanning

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi ve... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Hos 3M blir du en del av ett världsledande företag. Med anläggningar i fler än 60 länder runt om i världen ingår du i ett stort nätverk med några av världens smartaste människor. 3M-produkter säljs i närmare 200 länder och har 89 800 medarbetare globalt. Oavsett om det handlar om renare vatten i Mumbai eller bättre vägar i London så hjälper 3M till att öka säkerheten i en föränderlig värld inom olika branscher och användningsområden. Våra innovativa lösningar och produkter hjälper dig på ett säkert och tryggt sätt att fokusera på uppgiften. Hos 3M kan du använda din kompetens på ett spännande sätt som förändrar världen. Det är bara att sätta igång!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu montörer till vår sommarbemanning hos 3M i Gagnef. Som montör kommer det dagliga arbetet att innefatta både montering och lödning. Arbetet startar vecka 27 eller 28 och pågår till vecka 32. Du kommer att arbeta 2-skift, varannan vecka för- och eftermiddag.

Din profil
Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du att trivas bra hos oss! Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Eftersom vi både jobbar i team och självständigt så förväntar vi oss att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ. Vi värdesätter tidigare erfarenheter av montering, ritningsläsning, lödning och lagerarbete. Körkort B är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Helene Söderlund, [email protected] Visa mindre