Lediga jobb som Data/IT i Gagnef

Se lediga jobb som Data/IT i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Systemförvaltare IT

Ansök    Sep 21    Gagnefs kommun    Systemförvaltare
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Beskrivning
Hoppas du vill bli förskolans och skolans nya digitala inspiratör.

Hårdvaran, mjukvaran och pedagogerna finns. Nu behöver vi en systemförvaltare som kan vara länken mellan det tekniska och det pedagogiska. Gagnefs kommun har under lång tid satsat på digital hårdvara och erbjuder idag 1–1 datorer från årskurs 3, samt 1–1 I-pad i årskurs 1 och 2. Den digitala systemkartan är till största del på plats, med Vklass, Microsoft 365 och Tieto Edlevo som stöttepelare.

Arbetsuppgifter
Uppdraget är att tillsammans med förvaltning, skolledning och pedagogiska personal utveckla och stärka organisationens digitala förmåga. Du skall utbilda, handleda och ge support till förvaltningens personal, men möjlighet finns också att påverka den vidare utvecklingen.

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning och ett krav för tjänsten är att du har mycket goda kunskaper inom informations- och kommunikationsteknik samt är väl insatt i, och kunnig i olika former av IT system samt har förmågan att se olika förutsättningar för lärande i olika ålders- och målgrupper. Du bör vara väl insatt i Microsoft 365 samt arbetat med olika moln- och appfunktioner. Du skall också kunna konfigurera IT- miljöer och sätta upp plattformar som fungerar både för pedagoger och administratörer. Du har ett intresse för aktuell forskning inom arbetsområdet samt ett driv att omvärldsbevaka vad som sker inom det digitala lärandet. Du ska ha förmågan att utvärdera och dokumentera ditt eget och förvaltningens digitaliseringsarbete. För att lyckas med uppdraget behöver du självständigt kunna använda den digitala verktygslådan och dess verktyg som vi har i Gagnefs kommun. Du har en god ledarskapsförmåga och en väl fungerande samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, flexibel och självgående. En fördel är om du har kännedom om förskolans och skolan styrdokument.

Villkor
Tillsvidareanställning, 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

IT-ansvarig till Åkerströms i Björbo

Ansök    Jul 6    HR-Utveckling Dalarna AB    IT-strateg
Just nu expanderar vi vår IT-avdelning i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms och Tele Radio är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här hos oss jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster...   OM TJÄNSTEN Alla våra medarbetare gör varje dag ett fantastiskt jobb och vi förstärker nu vår befintliga organisation ytterligare då vi söker en erfaren och komp... Visa mer
Just nu expanderar vi vår IT-avdelning i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms och Tele Radio är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här hos oss jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster...

 

OM TJÄNSTEN

Alla våra medarbetare gör varje dag ett fantastiskt jobb och vi förstärker nu vår befintliga organisation ytterligare då vi söker en erfaren och kompetent IT-ansvarig till avdelningen IT Digital Solutions inom Allgongruppen.

 

Som IT-ansvarig kommer du att ha ansvar för att implementera och upprätthålla företagets IT-policy samt säkerställa att vår IT-infrastruktur fungerar optimalt. Har du en bred erfarenhet inom IT, van att driva projekt samt ett säkerhetstänk som är ”top of mind”. Sök då tjänsten som IT-ansvarig hos oss! Ett oerhört roligt och spännande utvecklingsarbete för rätt person. 
 
Vi tror du har goda kunskaper inom:• Microsoft 365 tjänster: Azure Active Directory, teams, Sharepoint, m.m.

• Nätverk: brandväggar, routing, switching

• Datasäkerhet

• Bred kunskap inom IT både inom hård- och mjukvara

• Erfarenhet av att arbeta med konfiguration och drift av IT-infrastruktur


VEM ÄR DU

CV och erfarenheter i alla ära, nyckeln till framgång tror vi finns i dina personliga egenskaper och drivkrafter samt i förmågan att lösa de utmaningar som vi ställs inför. Du trivs helt enkelt i miljöer där man driver förbättringar och utveckla processer.

 

Din pedagogiska och kommunikativa förmåga gör att du på ett enkelt och tydligt sätt kopplar ihop IT-relaterade utvecklingsfrågor och kan beskriva det på ett bra sätt. Dina erfarenheter och ditt arbetssätt kommer att hjälpa verksamheten med deras önskemål men även bidra till lösningar som man kanske inte tänkt på. 

 

Vi ser gärna att du har god erfarenhet från liknande uppdrag men att du känner dig redo för nästa steg i din utveckling och är redo för nya utmaningar tillsammans med oss. 
 
Då vi strävar efter att digitalisera våra processer ser vi gärna att du brinner för denna typ av utveckling. Du har förmåga att optimera prestanda, hantera drift och felsöka eventuella problem. Problemlösare som kan analysera och lösa komplexa tekniska utmaningar. Du bör vara självgående och kan ta initiativ för att hitta lösningar. Vi värdesätter ett närvarande och kommunikativt arbetssätt.

Följande kunskaper och erfarenheter är meriterande:• Power Apps

• Erfarenhet av UniFi

• Kompetens inom VPN

• Linux


VI ERBJUDER DIG
En mycket spännande framtid och tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. Vi vill att du ska känna dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Varmt välkommen med din ansökan!


Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 – en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen. Visa mindre

Erfaren utvecklare för en spännande framtid på Åkerströms och Allgongrup...

Just nu expanderar vi vårt forsknings- och utvecklingsteam i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ???? Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet som utvecklare. Tjänsten ger dig möjligheter att vidareutveckla både verksamheten du befinner dig ... Visa mer
Just nu expanderar vi vårt forsknings- och utvecklingsteam i Dalarna, närmare bestämt i Björbo. Åkerströms är en del av Allgongruppen och har även verksamheter i Borlänge, Göteborg och Malaga. Här jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ????

Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet som utvecklare. Tjänsten ger dig möjligheter att vidareutveckla både verksamheten du befinner dig i och dina kunskaper inom webb och mjukvaruutveckling.

Just nu befinner vi oss mitt i en tillväxtfas, där vår anläggning i Björbo spelar en viktig roll för Allgon och dess varumärkens fortsatta framgång.

Om teamet:

Vårt team består av kollegor från alla våra fyra R&D-kontor. Den här tjänsten tillhör ett mindre team i den större enheten inom gruppen som just nu är under uppbyggnad och utveckling. Vi ser därför att eget driv, flexibilitet och anpassningsförmåga är viktiga personliga egenskaper för att trivas hos oss.

Vi arbetar nära tillsammans med vårt Project Office, en grupp projektledare som samordnar och leder projekt över alla R&D-kontor inom Allgon gruppen.

Oavsett placering betonar vi vikten av förmågan att kunna samarbeta över olika kompetenser och team. I organisationen är beslutsvägarna är korta, vilket passar dig som gärna vill påverka och utveckla verksamheten från din specifika roll.

Vi tror att du har:

- Intresse och passion för digital utveckling och mjukvaruutveckling

- Dokumenterad erfarenhet av
- C# och .NET Core

- Azure DevOps och CI/CD-flöden i Azure

- Frontend-utveckling, gärna med React

- Meriterande erfarenheter
- Linux och arbete med inbyggda system

- Kommunikationsprotokoll som RS485 eller RS232

- Goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt

- Intresse av UX-design

För att trivas hos oss tror vi att du behöver:

- Vara pragmatiskt, lösningsorienterad och ha en analytisk förmåga för att hantera och lösa komplexa problem

- Trivas med att arbeta i mindre team

- Trivas med både självständigt arbete och jobba i team

- Älska programmering!

- Vilja ha 6 veckors semester och gilla att dricka kaffe ?

- Ha möjlighet att resa i tjänsten

Svarar du ja på ovanstående är chansen stor att du kommer att trivas i vår organisation där korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ger dig stora möjligheter att utvecklas och bidra till vår gemensamma framgång.

Ansökan

Ansök nu genom att besvara våra urvalsfrågor. Vi genomför en löpande urvalsprocess, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök senast den 23 juni för att inte missa chansen!

Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Johan Gustafsson, vår Utvecklingschef, via e-post: [email protected]. För frågor angående Unionen, vänligen kontakta Patrick Björk på: [email protected].

För att skydda dina personuppgifter tar vi inte emot ansökningar via e-post. I stället kan du enkelt och smidigt ansöka nedan.

Så, skicka in din ansökan och ta steget mot en spännande framtid med oss!

Vi inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

Vi hörs!

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er :) Vi har redan fastställt våra rekryteringskanaler och den marknadsföring vi behöver.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio.
2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon och Åkerströms prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss på Allgon och Åkerströms. Vi hoppas att du vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats! Visa mindre

Kundsupportmedarbetare på Kreta

#jobbjustnu Om du vill ha en utmaning i livet!! Tveka inte och sök dessa tjänsterna! Ett minne för livet! och dessutom betalt boende, resa och 14 månadslöner!!! Ta chansen att vara i ett varmare klimat på Kreta och dessutom tjäna pengar. Sök Nu!!! Kundtjänstmedarbetare Kreta Vår kund utför uppdrag åt Telia och expanderar sin verksamhet i Chania på Kreta, och behöver anställa ett flertal medarbetare som skall jobba med Telias kunder. Telia är knutpunk... Visa mer
#jobbjustnu
Om du vill ha en utmaning i livet!! Tveka inte och sök dessa tjänsterna! Ett minne för livet! och dessutom betalt boende, resa och 14 månadslöner!!!
Ta chansen att vara i ett varmare klimat på Kreta och dessutom tjäna pengar.
Sök Nu!!!
Kundtjänstmedarbetare Kreta


Vår kund utför uppdrag åt Telia och expanderar sin verksamhet i Chania på Kreta, och behöver anställa ett flertal medarbetare som skall jobba med Telias kunder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor. Vår kund växer och de söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med Telia på kontoret i Chania på soliga Kreta. Söker du ett långsiktigt äventyr är arbetet på hos vår kund en möjlighet för dig!


Om tjänsten:
Vi letar efter kandidater där är långsiktighet (mer än 6 månader), redo att flytta utomlands, bra svenska och engelska kunskaper och även intresse för både service och merförsäljning.
Erfarenhet är såklart ett plus men inget krav, motivation och engagemang väger mer in.
Du arbetar med att ta emot inkommande samtal där du analyserar problem och på ett snabbt, engagerat och pedagogiskt sätt löser kundernas ärenden av såväl enkel som komplicerad karaktär. Du kommer att ingå i ett glatt och driftigt team som tycker om att ge service och möta kundens behov.
På Telia är det ett stort fokus på merförsäljning med dagliga säljmål för att kunna möta kundens önskemål och behov på bästa sätt - vi arrangerar bl.a. teamtävlingar men även individuella tävlingar.


Vi söker dig som:
Har ett stort intresse för att hjälpa människor och underlätta deras vardag. För att trivas i rollen ser vi att du är service-minded, professionell och noggrann. Du har förståelse och kan anpassa dig efter kundens behov samtidigt som du med säkerhet vägleder till en lösning. Du har även en god förmåga att ta ansvar och motiveras av, samt är positivt inställd till att söka efter lösningar.


För att trivas på Telia och hos vår kund:
Du uppskattar att jobba på en energifylld arbetsplats och ser gärna problem som en lärorik erfarenhet. Vår kund är ett snabbt växande företag där individer som skapar resultat har goda möjligheter till avancemang både i Sverige och internationellt, du motiveras och värderar därför personlig utveckling. Vi söker dig som är trygg i dig själv och inte räds utmaningen att flytta utomlands och arbeta.
Om du gillar att ge service, motiveras av försäljning och teknik i framkant kommer du att trivas hos vår kund på och Telia.


Du erbjuds:


• Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta


• Utbildning i 3 veckor, så att du blir expert på ditt område!


• 14 månaders lön per år (Du läste rätt! 2 extra månadslöner). Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter.
• Många interna utvecklingsmöjligheter • Nordiskt management
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
• En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor! Visa mindre

Mjukvaruutvecklare inom molntjänster till Åkerströms

Om oss Åkerströms är innovationshuset som utvecklar, producerar och marknadsför säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och kommunikation av industriella och mobila applikationer. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Våra lösningar är ofta kundanpassade och specifika för ett visst behov och vår specialitet är att vara kundens bästa alternativ där det är komplext och svårt. Våra medarbetare är nyckeln till framgå... Visa mer
Om oss
Åkerströms är innovationshuset som utvecklar, producerar och marknadsför säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och kommunikation av industriella och mobila applikationer. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Våra lösningar är ofta kundanpassade och specifika för ett visst behov och vår specialitet är att vara kundens bästa alternativ där det är komplext och svårt.

Våra medarbetare är nyckeln till framgång. Vi är en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och utvecklar både varandra och företaget tillsammans. Vi eftersträvar korta beslutsvägar och möjligheter att påverka och driva arbetet.
Tillsammans med våra kunder driver vi utvecklingen för att skapa trygga och tillförlitliga arbetsförhållanden i industriell miljö, genom att förse världen med säkra, robusta och hållbara produkter och lösningar för kommunikation och radiostyrning.

Access_Ctrl är det samlingsnamn vi använder för våra uppkopplade tjänster för behörighetshantering och loggning av kördata på exempelvis kranar – en tjänst som hjälper och förenklar våra kunders vardag. Det finns stora möjligheter för vidareutveckling av tjänsten i sig och koppling mot fler typer av applikationer, och vi siktar på en expansion inom detta område. Vi vill därför stärka upp både inom Frontend och Backend, eller varför inte Fullstack? Vi söker en till två medarbetare beroende på din specialitet.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Cloud/Frontend Developer på Åkerströms kommer du främst arbeta med att vidareutveckla Frontend i vår nya uppkopplade tjänst Access_Ctrl. Du kommer även vara med och utveckla vår LCU (Log and Connectivity Unit) och backend samt vara delaktig i våra kommande produkter inom radiostyrning.

Du kommer bli en viktig del av ett väletablerat och växande bolag, och inom teamet för RnD ingår nyutveckling, innovation, vidareutveckling och förvaltning av både mjukvara och hårdvara. Tjänstgöringsort kan vara Björbo alternativt på Dalarna Science Center, Borlänge.


Din profil
Vi söker dig som är ingenjör inom data eller systemteknik och som har ett brinnande intresse för molnutveckling. Du motiveras av hög kvalitet och noggrannhet samt främjar en god dialog med både externa och interna kontakter. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du finner glädje och energi i att ständigt förbättra och förändra vår produkt och arbetssätt. Du har förmågan att planera ditt arbete mot en bestämd deadline.

Vi tror att du har kunskap inom dessa tekniker
• Javascript
• React/Redux eller liknande ramverk
• Styled-components
• Axios
• Storybook
• Backend eller full-stack utveckling
• C# .net core 3


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Åkerströms med Clockwork Bemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Anna Andersson, [email protected], 0708-215 318. Registrera din ansökan via clockworkpersonal.se senast 2021-10-10. Visa mindre