Lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Gagnef

Se lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Gagnef. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gagnef som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef LSS

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar

Gagnef är den lagom stora kommunen, här är det nära till beslut och påverkan.

Vill du arbeta med ledarskap i en verksamhet som gör skillnad för människor? Som arbetar med individen i centrum och strävar efter att alla ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar? Då är LSS-verksamheten i Gagnef rätt arbetsplats för dig!

Som enhetschef hos oss kommer du att vara ansvarig för två gruppbostäder samt boendestöd. Du kommer ingå i stöd och omsorgs ledningsgrupp och rapportera till verksamhetschef. Som stöd i det dagliga arbetet finns förutom dina enhetschefskollegor även samordnare, stödpedagog, ekonom och personalstrateg. 

Inom LSS arbetar vi med utveckling och strategier för att klara framtidens utmaningar. Tillsammans arbetar vi med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet. Det kan vara förbättringar för våra brukare, medarbetare eller annat som gör att vi blir mer effektiva och gör rätt saker på jobbet. För oss är det viktigt att alla medarbetare är delaktiga och trivs med sitt arbete.

Arbetsuppgifter
I rollen som enhetschef ansvarar du för att driva och utveckla en kompetent och kostnadseffektiv
verksamhet där samarbete, måluppfyllelse och arbetsglädje är den gemensamma ambitionen. I
uppdraget har du det operativa och strategiska ansvaret för personal, ekonomi, verksamhet, resultat och arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Med engagemang och tydlighet arbetar du tillsammans med medarbetarna för att utveckla kloka och effektiva arbetssätt. På ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar du medarbetarnas kompetens och engagemang samt skapar möjlighet till delaktighet.

Du har en god förmåga att hålla ordning, strukturera och prioritera ditt arbete för att driva och utveckla en kompetent och kostnadseffektiv verksamhet som möter verksamhetens mål. Du är lyhörd, etablerar och behåller goda relationer samt har ett professionellt bemötande. 

Du har tidigare erfarenhet av personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar samt kunskap om lagstiftning inom det. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom LSS och från politisk styrd organisation. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom det sociala området eller annan utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren finner relevant. Ledarskapsutbildning är meriterande.

Villkor
Tjänsten är tillsvidare och heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsperioden. 

Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för tidigare anställda. Som ett led i detta erbjuder vi dig i denna roll bland annat:

• 39 timmars arbetsvecka
• möjlighet till semesterväxling
• ett generöst flextidsavtal
• friskvårdsbidrag

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Kommunchef till Gagnefs kommun

Om oss Gagnefs är en attraktiv kommun att bo, leva och arbeta i. Med närhet till den större staden bor man i en av landets tryggaste kommuner, i en fantastisk miljö med närhet till rekreation och natur. Vi vill skapa förutsättningar för fortsatt utveckling, attraktiva levnadsmiljöer, fler bostäder och för företag att både att växa och etablera sig i kommunen. Här är beslutsvägarna korta och det är nära till såväl interna som externa aktörer. Med utgångspu... Visa mer
Om oss
Gagnefs är en attraktiv kommun att bo, leva och arbeta i. Med närhet till den större staden bor man i en av landets tryggaste kommuner, i en fantastisk miljö med närhet till rekreation och natur. Vi vill skapa förutsättningar för fortsatt utveckling, attraktiva levnadsmiljöer, fler bostäder och för företag att både att växa och etablera sig i kommunen. Här är beslutsvägarna korta och det är nära till såväl interna som externa aktörer.

Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun, tillsammans. Genom engagemang och kreativitet skapar vi gemensamt samhället. Vi tar hand om de som format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och för en hållbar utveckling.

Våra medarbetare är det bästa vi har och tillsammans är vi här för våra invånare. Vi strävar ständigt efter att bli bättre, och vill alltid möta Gagnefsborna där de befinner sig. Kommunen utvecklas ständigt och alla investeringar som gjorts och kommer göras, är för alla de som lever och verkar här, men även för de framtida invånare som ännu inte hittat hit.

Gagnef kommun söker dig som tillsammans med oss vill leda vår fina kommun framåt.

Dina arbetsuppgifter
Som kommunchef i Gagnefs kommun är din främsta arbetsuppgift att leda kommunen framåt och bidra till att hela organisationen strävar mot samma mål. I din roll som kommunens högsta tjänsteman är det viktigt att du har förståelse för kommunens utmaningar och samtidigt kunna se potentialen.

Du behöver ha förståelse för, och kunskap om en politiskt styrd organisation, och därigenom klara av att navigera mellan politik och tjänstemannaorganisation. Med självinsikt och ledarskap som fokuserar på förändringsarbete, samverkan och hållbarhet, bidrar du till att vidareutveckla hela vår kommunala organisation och samtidigt ger du förutsättningar att skapa goda relationer och samarbeten med samhället på lokal, regional och nationell nivå.

En kommun av Gagnefs storlek kommer alltid behöva se över och ständigt vara i rörelse, vilket gör att det behövs effektiva lösningar på komplexa problem.
Som kommunchef arbetar du nära kommunstyrelsen. Du planerar, strukturerar och samordnar kommunens samtliga verksamheter.

Du behöver ha en strategisk förmåga att se vad som behöver göras, och en operativ kraft att klara av att genomföra det.

Din profil
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller annan bakgrund som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt ledarskap och förmåga att framgångsrikt leda verksamheten genom andra chefer. Vi förutsätter att du har kunskap om samhällsfrågor och de regelverk som styr kommunal förvaltning och dokumenterad erfarenhet av att verka i en politiskt styrd organisation. Du har även kunskap och förståelse för ekonomiska och juridiska frågor.

Som person är du kommunikativ, modig och kompetent. Du förväntas bidra till att kommunen utvecklas i den riktning som är beslutad. För att klara av det behöver du ha en förmåga att få människor med dig. Som kommunchef behöver du även vara närvarande och bidra till att personer i din omgivning ges förutsättningar att utvecklas. Vi förväntar oss att du värdesätter samverkan med andra parter för att på bästa sätt driva kommunen framåt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tror du att du har vad som krävs? Då är du välkommen att söka ett av Sveriges roligaste jobb. Vi är redo att tillsammans med dig skapa framtidens Gagnef.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-01-09. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson på 070-821 53 18 och rekryteringskonsult Anders Hultgren på 073-351 27 01.

I denna rekrytering erbjuder vi medflyttarservice i samarbete med Rekryteringslots Dalarna (www.rekryteringslots.se).

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt. Visa mindre

Förvaltningschef barn och utbildning

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar

Nu söker vi dig som drivs av att arbeta med ledarskap, utveckling och samarbete! Vill du vara med och göra verklig skillnad inom dessa tre viktiga områden - i så fall har vi nu ett fantastiskt spännande och viktigt uppdrag till dig.

Vi rekryterar just nu till Sveriges viktigaste jobb nämligen tjänsten som Förvaltningschef för Barn- och utbildning i natursköna och vackra Gagnefs kommun. Är det dig vi söker?

Gagnef är en växande kommun med stor inflyttningspotential vilket är väldigt positivt för kommunen. I denna expansionsfas ser vi just nu över våra lokaler, renoverar och bygger nytt för att på bästa sätt skapa goda förutsättningarna för våra barn, elever och personal. I din roll som förvaltningschef kommer du få vara med på denna spännande utvecklingsresa.

I tjänsten som Gagnefs kommuns förvaltningschef för barn- och utbildning kommer du att få förmånen att som ytterst ansvarig och på bästa sätt leda hela förvaltningens redan väl fungerande verksamhet in i framtiden. Förvaltningen ansvarar för många viktiga verksamheter med förskola, grundskola, kulturskola, anpassad grundskola, vuxenutbildning samt kommunens kostverksamhet.

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag kommer du ha helhetsansvaret för vår förvaltningspersonal, verksamhetsplanering, ekonomi samt arbetsmiljö. Du ingår i Gagnefs kommuns ledningsgrupp. Här finns alltid ett gott stöd över förvaltningsgränserna och ett nära samarbete med varandra. I ledningsgruppen hanteras viktiga strategiska frågor med fokus på utveckling som bidrar till största möjliga nytta för våra kommuninvånare.

Utifrån de politiskt satta målen leder du strategiskt din verksamhet tillsammans med kloka kollegor och säkerställer god, kvalitativ och kostnadseffektiv verksamhet inom samtliga områden. Förvaltningen har under de senaste åren fått utökat stöd på ledningsnivå med nya tjänster som ska bidra till fortsatt god utveckling av våra verksamheter. Vi a?r stolta o?ver att vi har en ho?g beho?righet bland la?rarna som arbetar i grundskolan.

Här i Gagnefs kommun strävar vi alltid efter att ha en bra kultur där närhet, enkelhet och samarbete är viktiga delar. Nu vill vi att du tillsammans med kompetenta medarbetare tar det utvecklingsarbetet vidare och förfinar det vi gjort och gör oss ännu bättre.

Kvalifikationer
Ditt nära, naturliga och kommunikativa ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med kollegor och samarbetspartners. Du drivs av att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina medarbetare. Ditt ledarskap skapar engagemang och du har förmågan att få 
medarbetare att växa och utvecklas.

Att utmana andra att utvecklas i kombination med att vara en förebild och kulturbärare, gör att dina kollegor vill vara en del av ditt trygga ledarskap. Ditt tydliga, strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din egen vardag och bidrar till att du på ett bra sätt kan prioritera samt arbeta mål- och resultatinriktat. Dialog, delaktighet och samverkan är viktigt för dig och du trivs i sammanhang där utveckling och samarbete sker tillsammans med andra. Att ge 
stöd, råd och styrning till dina medarbetare är något du trivs med.

Vi vill att du har en relevant akademisk och pedagogisk utbildning kombinerad med en framgångsrik erfarenhet som ledare/chef. Du är även van att strategiskt leda och utveckla förvaltningsverksamheter mot uppsatta mål. Vidare har du en god förståelse för hur det är att verka i en politiskt styrd organisation samt har ett genuint samhällsengagemang.

Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du vill vara en del av oss och vår framtid.

Villkor
Här i Gagnefs kommun arbetar vi aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för våra anställda. Hos oss är det viktigt att man trivs och vi strävar alltid efter att skapa förutsättningar för ett långt och hållbart arbetsliv. Som ett led i detta erbjuder vi dig i denna roll ett flertal generösa förmåner; möjlighet till semesterväxling, ett generöst flextidsavtal och möjlighet till distansarbete där vi även utrustar dig med din digitala hemmiljö. 

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker vecka 51.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör till 3M produktionsenhet i Gagnef

Med 30 miljarder dollar i omsättning och verksamhet i mer än 70 länder sysselsätter 3M cirka 88 000 personer världen över. I Norden har 3M kontor i närheten av Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo samt FoU och tillverkning i Gagnef, Värnamo och Västervik. 3M i Norden sysselsätter ca 1100 personer och har cirka 340 miljoner euro i omsättning per år. I Sverige har 3M funnits sedan 1962. I Gagnef finns vårt globala Center of Excellence för svetsskydd... Visa mer
Med 30 miljarder dollar i omsättning och verksamhet i mer än 70 länder sysselsätter 3M cirka 88 000 personer världen över. I Norden har 3M kontor i närheten av Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo samt FoU och tillverkning i Gagnef, Värnamo och Västervik. 3M i Norden sysselsätter ca 1100 personer och har cirka 340 miljoner euro i omsättning per år. I Sverige har 3M funnits sedan 1962.

I Gagnef finns vårt globala Center of Excellence för svetsskydd. Speedglas är vårt världsledande varumärke och resultatet från årtionden av samarbete med svetsare och en passion för innovativa lösningar inom svetsskydd. Vi är ca 130 anställda och bedriver forskning, utveckling samt tillverkning av svetshjälmar och andningsskydd. Läs mer om våra produkter på www.speedglas.se

I den här rekryteringen samarbetar 3M med Jefferson Wells, du söker tjänst via Jeffersonwells.se

Dina arbetsuppgifter
Din roll som arbetsmiljöingenjör på vår ISO 14001-certifierade produktionsenhet i Gagnef är bred med många kontaktytor, både internt och externt. I rollen hanterar och driver du samtliga frågor inom EHS-områdena (miljö, hälsa och säkerhet). I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

* ansvara för underhåll och utveckling av befintligt verksamhetssystem.
* planera och genomföra du regelbundna arbetsmiljöinspektioner
* kontinuerligt göra riskanalyser
* ständigt upprätthålla arbetsmiljölagen
* utbilda vår personal i arbetsmiljöfrågor
* Säkerställa efterlevnaden av det systematiska säkerhetsarbetet och egna interna regler och förordningar

Din profil
För att du ska bli framgångsrik i denna roll söker vi dig som har ett brinnande intresse för hela EHS-området, har ett tekniskt intresse och har följande kvalifikationer:

* relevant eftergymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning.
* minst ett par års arbetslivserfarenhet av aktivt EHS-arbete.
* god samarbetsförmåga.
* förmåga att ställa krav på motprestation för att säkerställa processerna i EHS-arbetet.
* strukturerad med ett proaktivt arbetssätt med inriktning på gemensamma mål.
* prestigelös och orädd för att kavla upp ärmarna när det behövs
* mycket god förmåga att kommunicera effektivt i både tal och skrift på både svenska och engelska.
* Körkort B, då vissa resor i tjänsten kan förkomma.

At 3M, diversity & inclusion are essential to innovation. We seek and value differences in people!

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar 3M med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jefferson Wells rekryteringskonsult Charlotte Åvall på telefon: 08-452 33 74 eller mejl: [email protected]

Registrera din ansökan via jeffersonwells.se. Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. CV: et ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev på engelska. Notera att vi vill ha ansökan inskickad på engelska då koncernspråket är engelska samt de som sitter på rekrytering inom 3M är engelsktalande. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Kvalitetsansvarig med inriktning mot produktkvalitet

Ansök    Sep 28    Åkerströms Björbo AB    Kvalitetschef
Nu söker vi dig som passionerat och dedikerat vill arbeta med produktkvalitet. Vi ser att du har flera års erfarenhet, därför vill vi kalla dig specialist. Industriell radiostyrning och digitala tjänster är vad vi arbetar och bidrar med till våra kunders framgångar. Om företaget Vi älskar att ha kul på jobbet och tror att det är en viktig nyckel i vårt dagliga arbete för att gemensamt nå våra mål. ???? Närhet och tillgänglighet till varandra är något vi ... Visa mer
Nu söker vi dig som passionerat och dedikerat vill arbeta med produktkvalitet. Vi ser att du har flera års erfarenhet, därför vill vi kalla dig specialist. Industriell radiostyrning och digitala tjänster är vad vi arbetar och bidrar med till våra kunders framgångar.

Om företaget

Vi älskar att ha kul på jobbet och tror att det är en viktig nyckel i vårt dagliga arbete för att gemensamt nå våra mål. ???? Närhet och tillgänglighet till varandra är något vi eftersträvar, oavsett vart vi är placerade. Åkerströms ingår i Allgongruppen som har fler anläggningar både nationellt och internationellt, vilket innebär att vi även samarbetar och utbyter erfarenheter med andra kollegor.

Om tjänsten

Som Kvalitetsansvarig hos oss får du arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer spela en viktig roll inom säkerställande och förbättringsarbete av produktkvalitet och kundnöjdhet.

Då vi arbetar med Lean innebär det arbetsuppgifter som ständigt förbättrar våra processer samt säkerställande att interna samt externa krav och förordningar alltid följs. Tillsammans med teamet arbetas intensivt och noggrant med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem. Du utför kontroller och analyserar orsaker till problem. Du leder utredningar, planering samt införande av korrigerande och förebyggande åtgärder.

Du utfärdar arbets- och kontrollinstruktioner tillsammans med avdelningsansvarig i våra processer samt informerar och instruerar i kvalitetsfrågor. Du kommer vara delaktig i olika projekt, där du bistår med kompetens kring regelverk, utformning av riskanalyser och upprättande av valideringsplaner. Du utför produktrevisioner enligt gällande rutiner och kommunicerar utfall. I denna roll kommer du även att tillsammans med vår inköpsavdelning hantera interna och externa leverantörsavvikelser.

Som kvalitetsansvarig innehar du även ett kemikalieansvar. Detta innebär att kemikalielistan hålls uppdaterad och ett säkerställande att vi följer gällande lagar och regelverk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Produktionssupport av defekta delar, analys och problemlösning.
- Ansvara för området ankomstkontroll.
- Driva reklamationsärenden mot leverantörer och transportbolag.
- Jobba med kvalitetsrelaterade processförbättringar.
- Kvalitetskontroller och produktester.
- Medverkan vid revisioner.
- Hantera kundrelationer och relaterade kvalitetsärenden.
- Delta i kvalitets- och förbättringsprojekt, både internt och externt.
- Utveckla och implementera processrelaterade arbetsrutiner och kontrollmetoder.
- Utbildning av anställda i kvalitetskontrollmetoder och produktkvalitet.
- Intern hantering och kontroll av kemiska ämnen.


Vi tror att du har:

- Erfarenhet av att arbeta med kvalitetssystem och -verktyg, såsom ISO 9001, Lean Manufacturing, Six Sigma eller liknande.

- Goda kunskaper inom kvalitetsmetoder och verktyg, såsom FMEA, 8D, statistiska analyser och kvalitetskontroll.
- Erfarenhet av att genomföra interna och externa revisioner samt hantera kundreklamationer och uppföljningar.
- Stort tekniskt intresse samt god analytisk förmåga.
- B-körkort
- Goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan du även kommunicera på tyska är det ett plus.

Ansökan

Ansök nu genom att besvara våra urvalsfrågor. Vi genomför en löpande urvalsprocess, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök senast den 9 oktober för att inte missa chansen!

Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Hans Persson, vår Operativa chef, via e-post: [email protected]. (mailto)För frågor angående Unionen, vänligen kontakta Patrick Björk på: [email protected].

För att skydda dina personuppgifter tar vi inte emot ansökningar via e-post. I stället kan du enkelt och smidigt ansöka nedan.

Så, skicka in din ansökan och ta steget mot en spännande framtid med oss! ????

Vi hörs!

OBS! För säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet
Allgongruppen

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen.???? Visa mindre

Kyrkoherde till Gagnef Pastorat

Ansök    Okt 13    Norén & Lindholm AB    Kyrkoherde
Är du en inspirerande ledare med en stark tro och en vision att utveckla vår kyrka i tiden och samhället? Då kan du vara vår nya kyrkoherde! Gagnef Pastorat, beläget i det natursköna Dalarna, är ett mångfacetterat och levande pastorat med rik historia och spännande framtid. I pastoratet ingår tre församlingar, Gagnef, Mockfjärd och Dala-Floda. Ca 75% av kommuninnevånarna tillhör Svenska kyrkan. Pastoratet har en positiv medlemsutveckling. Vi söker nu en ... Visa mer
Är du en inspirerande ledare med en stark tro och en vision att utveckla vår kyrka i tiden och samhället? Då kan du vara vår nya kyrkoherde!

Gagnef Pastorat, beläget i det natursköna Dalarna, är ett mångfacetterat och levande pastorat med rik historia och spännande framtid. I pastoratet ingår tre församlingar, Gagnef, Mockfjärd och Dala-Floda. Ca 75% av kommuninnevånarna tillhör Svenska kyrkan. Pastoratet har en positiv medlemsutveckling.

Vi söker nu en engagerad och inspirerande kyrkoherde som vill vara med och forma framtiden för vårt pastorat, en kyrka i tiden och samhället.

Uppdraget Det här är en mycket bred och viktig roll där du givetvis kommer att ha ansvar för att leda och utveckla gudstjänstlivet, diakoni, barn-och ungdomsverksamhet och musikliv utifrån församlingsbornas behov.

En viktig del i din roll som kyrkoherde är att leda våra församlingar till en modern kyrka som är i tiden. Du hittar gärna nya arenor att närvara på, för att skapa relevanta mötesplatser där frågor om kristen tro kan skapa mening för människor. Vi vill att du bidrar till att skapa en inkluderande och öppen kyrklig miljö, där människor alltid känner sig välkomna.

Du behöver jobba med en folkkyrklig förankring och kunna ta hänsyn till de tre församlingarnas olika tradition och särart. Då det finns andra kristna grupper i Gagnefs kommun är det viktigt att du som kyrkoherde söker ett gott ekumeniskt samarbete med dessa grupper.

I pastoratets församlingsinstruktion finns 3 utpekade fokusområden, som vi förväntar oss att du som kyrkoherde ska arbeta med, dessa punkter är:

 Familjediakoni med inriktning på generationsöverskridande verksamhet. Det diakonala arbetet anpassas utifrån det lokala behov som växer fram.
Gagnef är en av Sveriges barnrikaste kommuner så arbetet med att utveckla barn- och ungdomsarbetet är mycket viktigt. Här gäller det bl.a. att stärka barnverksamheten i åk 5–7 och att söka sig fram till en fritidsverksamhet som upplevs meningsfull och relevant för ungdomarna, samt även skapa samtalsgrupper för föräldrar och barn med NPF.
Utveckla kyrkans arbete med miljö och hållbarhet. Vi behöver arbeta med klimat, ekonomisk och social hållbarhet, själva och i samverkan med andra.


 

Du kommer att få personalansvar för totalt 36 personer, vilka du med ett aktivt och tydligt ledarskap kommer att motivera, inspirera och coacha framåt i deras utveckling. Viktigt är att du både kan och vill ta bygdens kultur till ditt hjärta och att du vill bli en del att trakten och även bosätta dig här.

Vem söker vi Den formella bakgrunden är att du är prästvigd och därefter skaffat dig en kyrkoherdeutbildning samt även någon form av ledarskapsutbildning. Vi vill dessutom att du har hunnit skaffa dig en dokumenterat fin erfarenhet av verksamhetsledning som även gett dig grundläggande kunskaper inom HR.

Din personlighet är otroligt viktig för oss. Du är en erfaren ledare med en naturlig pondus som vågar ta plats, lyssnar och tar aktiv ställning, samtidigt som du har en stor portion ödmjukhet och lyhördhet. Du är ledaren som har modet att driva och stå kvar vid de förändringar som vi beslutat om. Du är också öppen för att ändra och utveckla längs vägen, för du brinner verkligen för att inspirera, motivera, driva förändringsarbete och bygga team. Du behöver ha ett kommunikativt förhållningssätt och förmåga att sätta ord på vilja och ambitioner för att bygga relation mellan dig som kyrkoherde, kyrkorådet, medarbetare och församling.

Välkommen till ett spännande pastorat som vill ha en levande kyrka i alla kommundelar och en kyrka som går framtiden tillmötes framåtlutad.

Läs gärna mer om pastoratet här  https://www.svenskakyrkan.se/gagnef

 Om ansökan Om du tror att du är den rätta personen för den här utmaningen, så registrerar du din ansökan, inklusive CV och personligt brev på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, gärna så snart du kan. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm?hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.?I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad,?både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spännande möjlighet: Bli vår tekniska chef och forma framtidens kommun! 

Ansök    Jul 21    Gagnefs kommun    Teknisk chef, kommun
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar

Vi söker en engagerad och relationsbyggande teknisk chef som vill vara med och forma framtiden för vårt samhälle.

Tekniska avdelningen består i dagsläget av 3 enheter, fastighet, lokalvård och vaktmästeri. Avdelningen ansvarar också för drift och skötsel av vårt kommunägda bolag Gagnefsbostäder. Vi ansvarar för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler till kommunens samtliga verksamheter. Som teknisk chef är du direkt underställd kommunchef och ingår i kommunens ledningsgrupp där du förväntas bidra med helhetsperspektiv, samverkansfokus och ett strategiskt synsätt.?

Avdelningen står inför flera utmaningar med stora byggprojekt och där en god dialog med verksamheterna blir allt mer viktig. Vi behöver även utveckla verksamheten genom en mer långsiktig planering, digitalisering och skapa mer effektiva processer. Det är här du kommer in i bilden!

Vill du vara med och leda utvecklingen inom tekniska avdelningen i Gagnefs kommun? Skicka in din ansökan redan idag!  

Arbetsuppgifter
Som teknisk chef har du en avgörande roll i att utveckla och förbättra vår kommunala lokalförsörjning, säkerställa en effektiv fastighetsförvaltning och leda vårt team av experter inom lokalvård, fastighet och vaktmästeri. Du har ansvar för alla tre ansvarsområdena verksamhet, ekonomi och personal med tillhörande arbetsmiljö, det vill säga fullt ledningsansvar, avseende avdelningen i sin helhet. 

I arbetet ingår att planera, budgetera och följa upp avdelningens övergripande mål inom fastställd budget och inom ramen för LOU. Rollen är strategisk men i och med organisationens storlek förekommer även operativa inslag. 

Utöver det ingår även att framställa beslutsunderlag och föredragande inför politiken samt att vara en del av kommunens TiB-organisation. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg i ledarrollen och har förmågan att samverka och skapa goda relationer. Du delegerar, följer upp och skapar tillit i organisationen. För att lyckas i rollen har du en utvecklad förmåga att förflytta dig mellan operativ och strategisk nivå. Det är viktigt att du har ett mål- och resultatfokus i prioriteringar, planering och agerande. Rollen kräver att du har ett helhetsperspektiv och ett affärsmässigt förhållningssätt.  

Du har en högskoleutbildning, gärna inom verksamhetsområdet, eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation.   

Du har flerårig erfarenhet av chefs- och ledarskap samt fackmässig kompetens inom teknisk- och fastighetsförvaltning. Du har erfarenhet av att utveckla strategiska processer inom ansvarsområdet kombinerat med modern teknik och modernt arbetssätt. 

Villkor
Tillsvidare 100% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tjänsten kan komma att bli föremål för säkerhetsklassning. 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Kvalitetsansvarig med inriktning mot produktkvalitet

Ansök    Sep 14    Åkerströms Björbo AB    Kvalitetschef
Nu söker vi dig som passionerat och dedikerat vill arbeta med produktkvalitet. Vi ser att du har flera års erfarenhet, därför vill vi kalla dig specialist. Industriell radiostyrning och digitala tjänster är vad vi arbetar och bidrar med till våra kunders framgångar. Om företaget Vi älskar att ha kul på jobbet och tror att det är en viktig nyckel i vårt dagliga arbete för att gemensamt nå våra mål. ???? Närhet och tillgänglighet till varandra är något vi ... Visa mer
Nu söker vi dig som passionerat och dedikerat vill arbeta med produktkvalitet. Vi ser att du har flera års erfarenhet, därför vill vi kalla dig specialist. Industriell radiostyrning och digitala tjänster är vad vi arbetar och bidrar med till våra kunders framgångar.

Om företaget

Vi älskar att ha kul på jobbet och tror att det är en viktig nyckel i vårt dagliga arbete för att gemensamt nå våra mål. ???? Närhet och tillgänglighet till varandra är något vi eftersträvar, oavsett vart vi är placerade. Åkerströms ingår i Allgongruppen som har fler anläggningar både nationellt och internationellt, vilket innebär att vi även samarbetar och utbyter erfarenheter med andra kollegor.

Om tjänsten

Som Kvalitetsansvarig hos oss får du arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer spela en viktig roll inom säkerställande och förbättringsarbete av produktkvalitet och kundnöjdhet.

Då vi arbetar med Lean innebär det arbetsuppgifter som ständigt förbättrar våra processer samt säkerställande att interna samt externa krav och förordningar alltid följs. Tillsammans med teamet arbetas intensivt och noggrant med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem. Du utför kontroller och analyserar orsaker till problem. Du leder utredningar, planering samt införande av korrigerande och förebyggande åtgärder.

Du utfärdar arbets- och kontrollinstruktioner tillsammans med avdelningsansvarig i våra processer samt informerar och instruerar i kvalitetsfrågor. Du kommer vara delaktig i olika projekt, där du bistår med kompetens kring regelverk, utformning av riskanalyser och upprättande av valideringsplaner. Du utför produktrevisioner enligt gällande rutiner och kommunicerar utfall. I denna roll kommer du även att tillsammans med vår inköpsavdelning hantera interna och externa leverantörsavvikelser.

Som kvalitetsansvarig innehar du även ett kemikalieansvar. Detta innebär att kemikalielistan hålls uppdaterad och ett säkerställande att vi följer gällande lagar och regelverk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Produktionssupport av defekta delar, analys och problemlösning.
- Ansvara för området ankomstkontroll.
- Driva reklamationsärenden mot leverantörer och transportbolag.
- Jobba med kvalitetsrelaterade processförbättringar.
- Kvalitetskontroller och produktester.
- Medverkan vid revisioner.
- Hantera kundrelationer och relaterade kvalitetsärenden.
- Delta i kvalitets- och förbättringsprojekt, både internt och externt.
- Utveckla och implementera processrelaterade arbetsrutiner och kontrollmetoder.
- Utbildning av anställda i kvalitetskontrollmetoder och produktkvalitet.
- Intern hantering och kontroll av kemiska ämnen.


Vi tror att du har:

- Erfarenhet av att arbeta med kvalitetssystem och -verktyg, såsom ISO 9001, Lean Manufacturing, Six Sigma eller liknande.

- Goda kunskaper inom kvalitetsmetoder och verktyg, såsom FMEA, 8D, statistiska analyser och kvalitetskontroll.
- Erfarenhet av att genomföra interna och externa revisioner samt hantera kundreklamationer och uppföljningar.
- Stort tekniskt intresse samt god analytisk förmåga.
- B-körkort
- Goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan du även kommunicera på tyska är det ett plus.

Ansökan

Ansök nu genom att besvara våra urvalsfrågor. Vi genomför en löpande urvalsprocess, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök senast den 9 oktober för att inte missa chansen!

Vid eventuella frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta Hans Persson, vår Operativa chef, via e-post: [email protected]. (mailto)För frågor angående Unionen, vänligen kontakta Patrick Björk på: [email protected].

För att skydda dina personuppgifter tar vi inte emot ansökningar via e-post. I stället kan du enkelt och smidigt ansöka nedan.

Så, skicka in din ansökan och ta steget mot en spännande framtid med oss! ????

Vi hörs!

OBS! För säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet
Allgongruppen

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen.???? Visa mindre

Process Development Manager

Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. Här hos oss jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ???? Nu söker vi dig med flera års erfarenhet som ledare och som drivs av att få jobba med att utveckla och förbättra både produkter, arbetssätt och människor. Vi behöver dig som vill jobba verksamhetsnära och hands on. Samtidigt som ... Visa mer
Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. Här hos oss jobbar vi passionerat och dedikerat med industriell radiostyrning och tillhörande tjänster som ligger i framkant. ????

Nu söker vi dig med flera års erfarenhet som ledare och som drivs av att få jobba med att utveckla och förbättra både produkter, arbetssätt och människor. Vi behöver dig som vill jobba verksamhetsnära och hands on. Samtidigt som du även har förmågan att tänka i ett större perspektiv och självklart då även långsiktigt och hållbart.

Åkerströms är en del av Allgongruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgongruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där rollen som Process Development Manager kommer att spela en viktig roll i vårt fortsatta arbete med att utveckla Site Björbo.

Om teamet

Du kommer att tillhöra team Operations och rapportera till vår platschef Hans Persson. Att ha kul på jobbet är något som är viktigt för oss, det kommer du att märka. Vi tror nämligen att vi gör ett bättre jobb om det finns en gnutta ”kul på jobbet” med som ingrediens i det dagliga arbetet. I denna roll kommer du även att samarbeta med kollegor inom Allgongruppen.

Vi eftersträvar alltid en närhet och tillgänglighet till varandra, oavsett vart vi är placerade. Vi jobbar tight tillsammans med det gemensamma målet att fortsätta vara ett bolag som är marknadsledande inom radiostyrning och framtida tjänster. Vi har även ett team som jobbar i vår produktion i Tianjin, Kina.

Om tjänsten

Som Process Development Manager kommer du initiera och driva både mindre och större utvecklingsprojekt. Lean-metoden är central hos oss och det är denna vi använder oss av när vi arbetar med att ta fram kostnadseffektiva och hållbara tekniska lösningar för att förbättra oss inom; säkerhet, kvalitet, leveransförmåga, produktivitet och tillgänglighet. Detta är områden i verksamheten som är nyckeln för att möta våra kunders behov.

Huvudfokus för tjänsten blir att arbeta med kostnadseffektiva och hållbara tekniska lösningar för att på bästa sätt uppfylla våra och kundens krav.

Det är mycket som händer hos oss och det kommer fortsätta att ske förändringar. Därför tror vi det är viktigt att du trivs i en miljö med hög förändringstakt.

Detta är alltså inte rollen för dig som gillar att förvalta och som måste ha en klar och färdig struktur för att kunna arbeta…Nej här är det du tillsammans med resten av gänget som kommer behöva skapa denna struktur. Ett fantastiskt roligt uppdrag för den som gillar att skapa och implementera nytt!

Vi behöver dig som drivs och motiveras av att

Få utveckla, förbättra produkter, tjänster, arbetssätt och människor

Få arbeta med ditt ledarskap och utveckla våra medarbetare

Få arbeta och planera din tid självständigt

Inspirera till ett strukturerat och fokuserat arbetssätt med tydliga roller för alla involverade

Förankra processer hos intressenterna och i resten av organisationen för förståelse

Få vara en lagspelare som inspirerar, engagerar och bidrar till att göra ett bra team ännu bättre ????

Vi tror att du har

Mycket god förståelse och kunskap om tillverkningsprocesser

God analytisk förmåga med ett ansvarsfullt och strukturerat arbetssätt

Passion för ledarskap och är en naturlig ledare med dokumenterad erfarenhet

Erfarenhet av att leda projekt och processer på ett agilt sätt

Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

Körkort ???? då det blir en del resor men att åka ????funkar också såklart!

Ansökan

Vi väntar på just din ansökan! Svara på våra urvalsfrågor och skicka sedan iväg din ansökan. Men skynda på för urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan som är 24 september.

Har du frågor om tjänsten maila Hans Persson, Platschef [email protected] eller Patrick Björk (Unionen) [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

PS. För säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Vi har redan fastställt våra rekryteringskanaler och den marknadsföring vi behöver.

Allgongruppen

Allgon är ett svenskt teknikbolag grundat 1990 - en ledande och global leverantör av industriell radiostyrning, genom våra företag Åkerströms och Tele Radio. År 2022 genererar vi en omsättning på 550 miljoner SEK och har ca 400 anställda globalt.

Åkerströms, har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med banbrytande innovationer inom industriell radiostyrning har vi bidragit till säkra och effektiva lösningar för tillverkningsindustrin sedan 1950-talet.

På Allgon, Åkerströms och Tele Radio prioriterar vi hållbarhet på alla nivåer - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Vi strävar efter att attrahera passionerade individer som delar våra värderingar och vill vara en del av vår resa mot en hållbar framtid genom det vi producerar och genererar för våra kunder världen över.

Vi bygger vårt företag på innovation, närhet och hållbarhet.

Om du känner igen dig i det vi söker och delar våra värderingar, då kommer du säkert att trivas hos oss inom Allgongruppen. Visa mindre

Biträdande rektor till Mockfjärdsskolan

Ansök    Maj 4    Gagnefs kommun    Biträdande rektor
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar

Jag heter Erik Lundin och är rektor på Mockfjärdskolan, en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen som därav möjliggör många uteaktiviteter.

Varje dag har cirka 400 elever sin undervisning på skolan och de är fördelade på årkurserna F-9 samt särskolan som ligger integrerad i grundskolan. Här finns också ett fritidshem och i samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommundelsbibliotek. På Mockfjärdskolan är goda relationer, kunskapen i centrum och framtidstro bärande principer. Du ska också känna till att vi i Gagnefs kommun sätter ett stort värde i främjande och förebyggande insatser som syftar till att skapa en god lärandemiljö för alla elever. 

Till vår ledning av skolan behöver vi nu ytterligare en biträdande rektor.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med mig och ytterligare en bitr. rektor kommer du att forma skolans ledningsgrupp med ansvar för att hela skolans verksamhet drivs mot uppsatta mål. Beroende på dina tidigare erfarenheter och kunskaper kommer du, som huvuduppdrag, att främst engageras i något eller några av grundskolans tre stadier, fritidshemmet och/eller särskolan.
En viktig uppgift som den här tjänsten innefattar är att delta i skolans elevhälsoteam (EHT) som utöver oss rektorer består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator och skolpsykolog. I EHT-arbetet bidrar du med tankar kring det förebyggande och främjande arbetet. 

Utöver ditt engagemang på Mockfjärdskolan kommer du också att ingå i Barn- och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp. Här finns ett nära samarbete med kommunens övriga rektorer och verksamhetsutvecklare där vi delar våra erfarenheter och bistår varandra kollegialt, allt för att gemensamt utveckla kommunens skolor. 

Kvalifikationer

Som bitr. rektor på Mockfjärdskolan behöver du vara prestigelös, ha lätt för samarbete och ha ambitioner att skapa goda relationer med andra professioner. För att ditt ledarskap ska falla i god jord behöver det alltid präglas av ett gott föredöme, personlig omtanke, inspiration och motivation. Det i sin tur innebär att du behöver ha en god förmåga att leda, entusiasmera och stimulera din personal får att nå utveckling.
Ytterligare aspekter du behöver betona i ditt ledarskap är vikten av att bygga tillit och skapa förtroende, och arbetet för en god arbetsmiljö för såväl elever som personal är en självklarhet för dig. Har du också en förmåga att arbeta mål- och lösningsfokuserat, är det något jag värdesätter.

Du är lärare i grunden och har arbetslivserfarenhet av det samt är väl medveten om skolans arbete med lektionsdesign och anpassningar. Då en del av din tjänst innebär att ansvara för särskolan behöver du också vara väl förtrogen med dess verksamhet och ha kunskap om särskolans styrdokument, struktur och uppdrag. Då mycket av arbetet sker digitalt krävs att du har relevant IT-kunskap.
Har du tidigare arbetat som skolledare och även genomgången eller påbörjad rektorsutbildning är det så klart meriterande, liksom erfarenhet av arbete inom särskolan.

Villkor

100% tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Driven ridskolechef - Verksamhetschef

Ansök    Jun 19    Gagnef Ridklubb    Idrottsplatschef
Om verksamheten: Gagnefs Ridklubb ligger i Mockfjärd i Gagnefs Kommun. Gagnefs Ridklubb är en viktig samlingspunkt för många barn, ungdomar och vuxna som tillbringar en stor del av sin fritid på anläggningen för träning, rekreation och motion. Här finns plats för alla, från nybörjare till tävlingsryttare. Föreningen har ca 350 medlemmar och ridlektioner hålls varje dag i veckan utom lördagar på våra egna ridskolehästar. En stor del av våra hästar går på lö... Visa mer
Om verksamheten:
Gagnefs Ridklubb ligger i Mockfjärd i Gagnefs Kommun. Gagnefs Ridklubb är en viktig samlingspunkt för många barn, ungdomar och vuxna som tillbringar en stor del av sin fritid på anläggningen för träning, rekreation och motion. Här finns plats för alla, från nybörjare till tävlingsryttare. Föreningen har ca 350 medlemmar och ridlektioner hålls varje dag i veckan utom lördagar på våra egna ridskolehästar. En stor del av våra hästar går på lösdrift året om.
Föreningen bildades 1970 och har en verksamhet i ständig utveckling. Ridskoleverksamheten bedrivs i våra två ridhus och tre utomhusbanor. Alla dessa faciliteter nyttjas även av föreningens omfattande tävlingsverksamhet. Ett stall med 9 boxar för privata uppstallningar finns. Vi har en bred verksamhet med ridlektioner för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer, från ridlekis och nybörjare till tävlings- och specialgrupper i hoppning, dressyr och WE, samt ridning för personer med särskilda behov. På vår anläggning arrangeras tävlingar från lokal till nationell nivå. Vi erbjuder även privatträningar på egen eller ridskolehäst, olika kurser och läger samt avsuttna aktiviteter för medlemmarna. Fortlöpande bedrivs olika projekt för att utveckla verksamheten.

Om tjänsten:
Vi söker dig som är pedagogisk och som brinner för att arbeta med hästar, människor och ridsport.
Du erbjuds ett roligt och omväxlande arbete i en arbetsgrupp med två medarbetare varav en har delvis administrativ tjänst. Utöver det finns personal som arbetar deltid som ridinstruktörer.
Till dina arbetsuppgifter hör förutom att driva verksamheten att hålla ridlektioner, vara en del i det dagliga arbetet i stall och med att utbilda våra hästar. Arbetet innefattar både dag- och kvällsarbete.
Tjänsten innefattar att ha goda kunskaper inom ekonomistyrning och att arbeta utefter en budget. Du kommer att vara med och besluta kring budget och göra uppföljningar löpande tillsammans med föreningen. Tjänsten innefattar arbetsmiljö-, ekonomi- och personalansvar därför är det av vikt att du är en person med känsla för ansvarstagande och struktur.
Stort fokus i tjänsten är att utöva ett aktivt ledarskap för att ge vår personal de bästa förutsättningarna att utvecklas och bedriva ridskola. Schemaläggning för personal, hästar och terminsplanering, samt uppföljning och utveckling av dessa ingår i de administrativa uppgifterna. Planering av lägerverksamhet, lovaktiviteter och till viss del tävlingsförberedelser ingår även i tjänsten.
Det är viktigt att du är en självständig person, då din närmaste chef kommer att vara en styrelse. Det är av största vikt att ta eget ansvar utefter de riktlinjer som styrelsen tagit fram.

Vi söker dig som:
Är utbildad ridlärare i SRL level I - III eller motsvarande erfarenhet vi bedömer likvärdig.
Har tidigare erfarenhet av ledarskapsuppdrag, med ett aktivt ledarskap och förmågan att främja samarbete.
Erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete.
God kommunikativ förmåga.
Drivs av att utveckla personal, hästar, elever och föreningens verksamhet.

Meriterande:
BE/B96 behörighet.

Krav för tjänsten:
Utbildad i SRL level I - III eller motsvarande erfarenhet vi bedömer likvärdig.
Mycket goda kunskaper att skriva, läsa och kommunicera i det svenska språket.
B-körkort.

Tjänsten är tillsvidare på 50 - 100% beroende på egna önskemål och klubbens behov.
6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt avtal.

Ansökan med angivande av referenser sänds till [email protected].
Frågor till ordförande Liselotte Långberg, [email protected]
Urval och intervjuer sker löpnade. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Sista ansökningsdag 2023-06-30.
För mer information, besök vår hemsida www.gagnefsridklubb.org. Visa mindre

Personalchef till Gagnefs kommun

Ansök    Maj 17    Experis AB    Personalchef/HR-chef
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Vill du arbeta i en kommun som är tillmötesgående, där det är enkelt att samarbe... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.


Vill du arbeta i en kommun som är tillmötesgående, där det är enkelt att samarbeta och ständiga förbättringar är ett av ledorden? Som vår personalchef är du med och utvecklar vår kommun, där det finns plats för alla.


Beskrivning
Personalavdelningen är en central stabsfunktion inom kommunstyrelsens förvaltning. Som personalchef är du direkt underställd kommunchefen och en del av kommunens ledningsgrupp. Avdelningen innefattar HR-, lön- och bemanningsenhet och består idag av 11 medarbetare.

Avdelningen ansvarar för kommunens strategiska och operativa arbete inom arbetsgivarområdet. I det ingår det långsiktiga kompetensförsörjningsarbetet, arbetsmiljöfrågor, arbete med intern organisationskultur samt verksamhetsnära stöd till chefer i deras chefs- och ledarroll.

Dina arbetsuppgifter
Som personalchef ansvarar du för att leda och utveckla det strategiska personalarbetet mot vision och mål, samtidigt som du förväntas ta en operativ roll i vissa frågor. Du har även ansvar för avdelningens verksamhet, budget och personal. I din roll skapar och upprätthåller du goda relationer både internt inom kommunen och externt med andra parter. Det är också viktigt att du kan förstå och anpassa verksamheten utifrån förändringar i omvärlden och agera utifrån detta.

I rollen ingår även att samordna och förbereda ärenden till personalutskottet, genomföra utredningsuppdrag till politiken samt vara tillgänglig som tjänsteman i beredskap (TiB).

Kvalifikationer
Du är en person som leder och motiverar dina närmaste medarbetare att ge strategiskt stöd och guida kommunens medarbetare på bästa möjliga sätt. Vi söker därför dig som är målinriktad, är lyhörd för verksamheternas behov samt har en analytisk förmåga inför framtida utmaningar. Du har en god samarbets- och problemlösningsförmåga och ser värdet av att kommunicera utifrån framtagen värdegrund.

Du har relevant högskoleutbildning inom HR-området eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av förändringsledning samt kunskap om processer och arbetssätt inom HR. Vi vill även att du har erfarenhet från förhandling och samarbete med fackliga organisationer.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att vara chef inom HR-området samt arbetat i politiskt styrd verksamhet.

Anställningsvillkor
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

I den här rekryteringen samarbetar Gagnefs kommun med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jefferson Wells rekryteringskonsult Pär Gårdbro på telefon 023-70 55 45 eller med mejl till [email protected].

Registrera din ansökan via jefffersonwells.se senast 2022-06-14. Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. Cv:t ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teamledare sökes!

Ansök    Apr 23    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Vill du ansvara över ditt eget säljteam? Sök tjänsten redan idag!

Ansök    Apr 23    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Förskolechef

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Vi söker dig som vill vara med och ge bästa möjliga förutsättningar till en god pedagogisk miljö för rektorer, pedagoger och våra barn, tillika framtidens medborgare i Gagnefs kommuns förskoleverksamheter.

Våra verksamheter är geografiskt utspridda i hela kommunen med olika förutsättningar och utmaningar. 

Arbetsuppgifter
I din roll är du chef för förskolans rektorer specialpedagoger, dramapedagog, pedagogiska handledare och administrativ personal samt ansvarig för öppna förskolans verksamhet. Du ansvarar för förskolans systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbete. Tillsammans med grundskolechef utvecklar och samverkar ni verksamheterna förskola och grundskola.

Du kommer att ha ansvar för att ta fram underlag och genomföra uppföljningar av förskolans budget. Du rapporterar till förvaltningschef, är förvaltningschef behjälplig med att bereda ärenden till nämnden samt ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Som ledare ska du kunna coacha och stödja skolledare i det pedagogiska ledarskapet och ditt ledarskap är relationsskapande med en förmåga till helhetssyn. Du arbetar strukturerat men också självständigt och flexibelt inför nya förutsättningar. Du har en pedagogisk högskoleutbildning och har genomgått någon form av ledarskapsutbildning. Det är meriterande om du har förskollärarutbildning, en utbildning inom det specialpedagogiska området eller har genomgått den statliga rektorsutbildningen.

Erfarenhet av strategisk ledning och resursplanering som chef i förskoleverksamhet är ett krav liksom erfarenhet från att ha ansvarat för att leda ledningsgrupp. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat i en politiskt styrd organisation samt med att utveckla interna och externa nätverk.

Du ska vara väl insatt i förskolans styrdokument och ha goda kunskaper i det systematiska arbetsmiljöarbetet samt relevanta kunskaper i IT relaterade system. Du behöver vara förtrogen med aktuell pedagogisk forskning och kunna arbeta med strategisk förändringledning  som en del i  förvaltningens utvecklingsarbete. Det är meriterande om du har kunskaper inom det specialpedagogiska området. 

Villkor
Tjänsten avser 100% tillsvidareanställning med tillträde 1/8-2023 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Redo för nästa steg inom försäljning?

Ansök    Apr 5    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Teamledare sökes!

Ansök    Apr 17    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Redo för nästa steg? Teamledare till Midsale!

Ansök    Apr 17    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Gagnefs kommun söker ekonomichef

Ansök    Mar 27    Experis AB    Ekonomichef
Gagnefs kommun, med ca 10 000 invånare är vackert belägen mitt i Dalarna. Det är en mötesplats på många sätt. Här möts Öster- och Västerdalälven, men här möts också människor. Gagnefs kommuns attraktiva läge har bidrag till det faktum att Gagnef är en populär kommun att bosätta sig i. Nära till hela Dalarna och inte mer än tre timmar till Stockholm. Läget är dock inte allt Gagnef kan erbjuda. Här finns bra skolor, framåtanda bland företagen och en härlig g... Visa mer
Gagnefs kommun, med ca 10 000 invånare är vackert belägen mitt i Dalarna. Det är en mötesplats på många sätt. Här möts Öster- och Västerdalälven, men här möts också människor. Gagnefs kommuns attraktiva läge har bidrag till det faktum att Gagnef är en populär kommun att bosätta sig i. Nära till hela Dalarna och inte mer än tre timmar till Stockholm. Läget är dock inte allt Gagnef kan erbjuda. Här finns bra skolor, framåtanda bland företagen och en härlig gemenskap i byarna.


Söker du efter ett jobb med nya utmaningar där du får att arbeta långsiktigt och strategiskt? Drivs du av att leda och stödja andra i arbetet med att få bidra till ett bättre samhälle? Då kan vi ha rätt utmaning för dig nu när Gagnefs kommun söker en ekonomichef. Välkommen med din ansökan!Om jobbet som ekonomichef
Som ekonomichef ansvarar du för att utveckla och verkställa politiska mål genom styrning och ledning av ekonomiprocesserna. Du har det övergripande ledningsansvaret för ekonomifrågorna i kommunen och arbetar nära politiker och tjänstemän. Som chef för ekonomienheten med nio medarbetare har du ett direkt ansvar för personal, verksamhet och budget. Du rapporterar till kommunchefen och ingår i kommunledningsgruppen. I tjänsten ingår att vara en del av kommunens tjänsteman i beredskap (TiB)-organisation.

Är du vår nya ekonomichef?
För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i ekonomi och erfarenhet från kvalificerat arbete med ekonomistyrning. Du är väl insatt i vad arbete med redovisning, uppföljnings- och bokslutsarbete innebär. Det är också viktigt att du har förståelse för hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du har en akademisk examen med inriktning mot ekonomi eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Meriterande för befattningen är om du har erfarenhet av personalledning och om du har arbetat i en liknande yrkesroll.

Som person är det viktigt att du kan ta dig an arbetet på ett strategiskt sätt, att du har god förmåga att uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska. Du kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt så att ekonomi blir lätt att förstå. Vidare är det av stor betydelse att du är trygg med att leda och fatta beslut. Då arbetet innebär många kontaktytor är det viktigt att du har lätt för att samarbeta så väl internt som externt.

Du behöver också dela vår väl förankrade värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör.

* Jag är här för alla människor som bor, verkar i eller besöker Gagnef kommun.
* Jag är kommunikativ och möter människor med respekt.
* Jag är beredd att tänka nytt och försöker se utveckling och förbättring.

Vad kan Gagnefs kommun erbjuda dig?
Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för att behålla och utveckla våra befintliga medarbetare. Du erbjuds ett arbete med närhet till medborgare, näringsliv, politiker och kollegor som alla arbetar med stort fokus på utvecklingsfrågor för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

Besök gärna Gagnef kommuns konton på Facebook och LinkedIn eller gå till https://www.gagnef.se för att få reda på mer.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Gagnefs kommun med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 023-70 55 45 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-04-24.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Senior Processledare till Åkerströms Björbo!

Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Här behöver vi dig som drivs av att få jobba med att utveckla och förbättra både produkter, arbetssätt och människor. Vi behöver dig som vill jobba verksamhetsnära och hands on. Samtidigt som du även har förmågan att tänka i ett större perspektiv och självklart då även långsiktigt och hållbart. Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det ... Visa mer
Djupt inne i den vackra Dalaskogen, närmare bestämt i Björbo, hittar du vår produktionsverksamhet. ???? Här behöver vi dig som drivs av att få jobba med att utveckla och förbättra både produkter, arbetssätt och människor. Vi behöver dig som vill jobba verksamhetsnära och hands on. Samtidigt som du även har förmågan att tänka i ett större perspektiv och självklart då även långsiktigt och hållbart.

Åkerströms är en del av Allgon gruppen och det är även det som gör just denna roll så spännande! Vi inom Allgon gruppen befinner oss mitt i en tillväxtresa där rollen som Processledare kommer att spela en viktig roll i vårt fortsatta arbete med att utveckla Site Björbo.

Hur känns den här inledande texten om oss och rollen? Spännande va?!?

Ja då är vi redo att välkomna dig hem till oss! ????

Om teamet

Du kommer att tillhöra team Operations och rapportera till vår platschef Hans Persson. I dagsläget är vi 63 personer som jobbar på Åkerströms. Att ha kul på jobbet är något som är viktigt för oss, det kommer du att märka. Vi tror nämligen att vi gör ett bättre jobb om det finns en gnutta ”kul på jobbet” med som ingrediens i det dagliga arbetet. I denna roll kommer du även att samarbeta med kollegor inom Allgon gruppen.

Vi eftersträvar alltid en närhet och tillgänglighet till varandra, oavsett vart vi är placerade. Vi jobbar tight tillsammans med det gemensamma målet att fortsätta vara ett bolag som är marknadsledande inom radiostyrning och framtida tjänster. Vi har även ett team som jobbar i vår produktion i Tianjin, Kina.

Din roll är ny och vi längtar efter att få lära känna dig!Om tjänsten

Som Processledare kommer du initiera och driva både mindre och större utvecklingsprojekt. Lean-metoden är central hos oss och det är denna vi använder oss av när vi arbetar med att ta fram kostnadseffektiva och hållbara tekniska lösningar för att förbättra oss inom; säkerhet, kvalitet, leveransförmåga, produktivitet och tillgänglighet. Detta är områden i verksamheten som är nyckeln för att möta våra kunders behov.

Huvudfokus för tjänsten blir att arbeta med kostnadseffektiva och hållbara tekniska lösningar för att på bästa sätt uppfylla våra och kundens krav.

Det är mycket som händer hos oss just nu och det kommer fortsätta att ske förändringar. Därför tror vi det är viktigt att du trivs i en miljö med hög förändringstakt.

Detta är alltså inte rollen för dig som gillar att förvalta och som måste ha en klar och färdig struktur för att kunna arbeta…Nej här är det du tillsammans med resten av gänget som kommer behöva skapa denna struktur. Ett fantastiskt roligt uppdrag för den som gillar att skapa och implementera nytt!

Vi behöver dig som drivs och motiveras av att

Få utveckla, förbättra produkter, tjänster, arbetssätt och människor

Få arbeta och planera din tid självständigt

Inspirera till ett strukturerat och fokuserat arbetssätt med tydliga roller för alla involverade

Förankra processer hos intressenterna och i resten av organisationen för förståelse

Få vara en lagspelare som inspirerar, engagerar och bidrar till att göra ett bra team ännu bättre ????

Vi tror att du har

Mycket god förståelse och kunskap om tillverkningsprocesser och kvalitetsarbete

God analytisk förmåga med ett ansvarsfullt och strukturerat arbetssätt

En passion för teknik

Erfarenhet av att leda projekt och processer på ett agilt sätt

Goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt

Körkort ???? då det blir en del resor men att åka ????funkar också såklart!

Mer om oss som företag och vad vi tror vi söker i din personlighet

Allt vi gör påverkar framtiden. Vi inom Allgon gruppen och Åkerströms arbetar kontinuerligt med hur vår verksamhet påverkar de tre dimensionerna av hållbarhet (ekologisk, social, ekonomisk). Det ligger i vårat gemensamma intresse att skapa förutsättningar som gynnar alla tre områden. Vi ser det som ett måste att arbeta tillsammans för att skapa ett hållbart företagande som säkerställer en morgondag för vår framtida generation. Vi är inte bäst i klassen inom detta område men resan måste ju börja någonstans ????

Så...för att trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person vill bidra till företagets högre mål samtidigt som du arbetar för en fortsatt god arbetsmiljö och vill ha kul på din arbetsplats! Vi tror att du är van och har erfarenhet av att ha jobbat med olika typer av människor samt kravställare och vet vikten av smidig kommunikation med andra för att tillsammans nå det önskade resultatet.

Ansökan

Vi väntar på just din ansökan! Svara på våra urvalsfrågor och skicka sedan iväg din ansökan. Men skynda på för urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista datum för ansökan som är 16 april.

Har du frågor om tjänsten maila Hans Persson, Platschef [email protected] eller Patrick Björk (Unionen) [email protected]

Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi inte vill riskera att dina personuppgifter ska hamna på vift. Du ansöker enkelt och smidigt längre ner.

PS, för säljare, rekryteringssajter, bemanning och rekryteringsföretag. Ni behöver inte höra av er ???? Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Om Åkerströms

Det startade redan 1918 när Anders Åkerström började tillverka de första elektriska insatserna till kakelugnar. Senare generationer Åkerströmare gick vidare och utvecklade elektriska styrsystem för skogsbruk och i slutet på femtiotalet skapades den första radiostyrda vinschen.

Vi är många som känner att historien fortfarande inspirerar. ”Det går säkert att hitta en lösning” var ett vanligt svar på en utmanande kundförfrågan - ett förhållningssätt som säger det mesta, än idag. Visa mindre

Teamledare sökes!

Ansök    Apr 5    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Ramudden söker en Platschef till Borlänge

Ansök    Mar 7    Ramudden AB    Platschef, anläggning
OM OSS Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskad... Visa mer
OM OSS
Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 1,8 miljarder SEK per år och har ca 800 anställda.

Då en av våra Platschefer planerar att gå i pension söker vi nu en Platschef till Borlänge som också kommer att ha ansvar för våra depåer i Ludvika och Mora. Borlänge, Ludvika och Mora ingår i Region Nord tillsammans med orterna Gävle, Härnösand, Luleå, Piteå, Skellefteå, Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik & Östersund.

OM TJÄNSTEN
Som Platschef hos oss har du ansvar för all verksamhet på depån, du fördelar resurser samt leder och fördelar det dagliga arbetet. Du kommer ha en roll som kräver att du kan fatta egna beslut och du kommer ha ett stort ansvar, men samtidigt en stor frihet att påverka utvecklingen av verksamheten.

Du kommer att ansvara för verksamhetens resultat och affärer, kundrelationer, rutiner, arbetsmiljö, personal och personalutveckling. Som stöd har du ett nätverk av personer och funktioner inom Ramudden.

Du rapporterar till Regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp. Du ansvarar även för att främja samarbeten med övriga depåer i regionen och koncernen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Borlänge men du ansvarar även för Ludvika och Mora, resor förkommer därför mellan orterna.

OM DIG
Vi söker dig som är en trygg, affärsdriven, inspirerande och säljfokuserad ledare. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en lokal förankring samt tidigare erfarenhet av anläggningsbranschen, kanske som platschef eller liknande. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet som ledare samt grundläggande företagsekonomisk förståelse och god administrativ vana.

Som person är du engagerad och resultatfokuserad och trivs att arbeta i team. Du har en förmåga att få saker gjorda och att få människor omkring dig att arbeta åt samma håll. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer krävs det att du har en hög social kompetens och lätt att samarbeta. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska då engelska är vårt koncernspråk.  

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och social kompetens i denna rekrytering.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi har valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. I urvalsprocessen ingår två rekryteringstester. Det ena är ett problemlösningstest (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP). Nästa steg blir således att du får ett mejl med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra. 

Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avdelningschef Vårdcentral Gagnef

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Region Dalarnas värdegrund är Öppenhet, Respekt och Ansvar. God arbetsmiljö och arbetsvillkor för regionens medarbetare är högt prioriterade frågor, så även för Vårdcentral Gagnef. Regionen står inför en spännande omställning mot God och nära vård där primärvården blir navet. Vårdcentral Gagnef är belägen i Djurås, och ligger... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Region Dalarnas värdegrund är Öppenhet, Respekt och Ansvar. God arbetsmiljö och arbetsvillkor för regionens medarbetare är högt prioriterade frågor, så även för Vårdcentral Gagnef. Regionen står inför en spännande omställning mot God och nära vård där primärvården blir navet.
Vårdcentral Gagnef är belägen i Djurås, och ligger ca 2 mil norr om Borlänge med Falu lasarett som länssjukhus 3,5 mil bort. Pendlingsmöjligheter finns med allmänna kommunikationsmedel så som tåg och buss. Restid från Borlänge och Leksand är ca 25 minuter med bil. Vi har ca 10 300 listade patienter och vårdcentralen består av ca 50 medarbetare som är ett härligt gäng som ser fram emot din ansökan. Vi är en vårdcentral med brett uppdrag med rehab enhet, integrerad öppenvårdspsykiatri "Gagnefs modellen ",Gemensamt med Kommunen har vi Familjecentral även riskbruk, skadligt bruk och beroende vården har vi integrerat med kommun och öppenvårdspsykiatri. Samverkan internt och externt ser vi som en förutsättning för en god nära vård.


Avdelningschef Vårdcentral Gagnef

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bidra till en fortsatt god och nära vård för våra listade patienter ? Vi söker nu en engagerad och driven person som vill axla rollen som avdelningschef på vårdcentral Gagnef tillsammans med avdelningschefskollegor.
Som avdelningschef hos oss får du möjlighet att leda och inspirera en vårdcentral med mycket kompetenta medarbetare. Du driver verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete och arbetar för att skapa ett välfungerande team. Som avdelningschef har du personal-, budget- samt verksamhetsansvar. Du ser även till att det finns bemanning samt säkerställer ett pågående patientsäkerhetsarbete. Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och är en del i vårdcentralens ledningsgrupp. Tjänsten är på 100 procent med grund anställning i din profession och förordnande som chef på tre år.
För att möta detta mångfacetterade uppdrag erbjuder vi dig en strukturerad introduktion baserad på din bakgrund och tidigare erfarenheter samt mentorskap.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker en modig, engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av att främja god arbetsmiljö, tydlighet och engagemang. Du besitter en god kommunikativ förmåga, verkar för helheten och har förmågan att tänka långsiktigt och lösningsfokuserat. Då arbetsuppgifterna är varierande har du också förmågan att kunna prioritera och organisera ditt arbete. Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett tillitsbaserat ledarskap.
Krav:
Legitimerat yrke inom hälso- och sjukvård
Körkort
Goda kunskaper i svenska språket
Intresse och förmåga att samarbeta både internt och externt
Meriterande kvalifikationer:
Tidigare chefserfarenhet
Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården

Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] Visa mindre

Teamledare till MidSale Consulting

Ansök    Feb 7    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Avdelningschef Vårdcentral Gagnef

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Region Dalarnas värdegrund är Öppenhet, Respekt och Ansvar. God arbetsmiljö och arbetsvillkor för regionens medarbetare är högt prioriterade frågor, så även för Vårdcentral Gagnef. Regionen står inför en spännande omställning mot God och nära vård där primärvården blir navet. Vårdcentral Gagnef är belägen i Djurås, och ligger... Visa mer
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Region Dalarnas värdegrund är Öppenhet, Respekt och Ansvar. God arbetsmiljö och arbetsvillkor för regionens medarbetare är högt prioriterade frågor, så även för Vårdcentral Gagnef. Regionen står inför en spännande omställning mot God och nära vård där primärvården blir navet.
Vårdcentral Gagnef är belägen i Djurås, och ligger ca 2 mil norr om Borlänge med Falu lasarett som länssjukhus 3,5 mil bort. Pendlingsmöjligheter finns med allmänna kommunikationsmedel så som tåg och buss. Restid från Borlänge och Leksand är ca 25 minuter med bil. Vi har ca 10 300 listade patienter och vårdcentralen består av ca 50 medarbetare som är ett härligt gäng som ser fram emot din ansökan. Vi är en vårdcentral med brett uppdrag med rehab enhet, integrerad öppenvårdspsykiatri "Gagnefs modellen ",Gemensamt med Kommunen har vi Familjecentral även riskbruk, skadligt bruk och beroende vården har vi integrerat med kommun och öppenvårdspsykiatri. Samverkan internt och externt ser vi som en förutsättning för en god nära vård.


Avdelningschef Vårdcentral Gagnef

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bidra till en fortsatt god och nära vård för våra listade patienter ? Vi söker nu en engagerad och driven person som vill axla rollen som avdelningschef på vårdcentral Gagnef tillsammans med avdelningschefskollegor.
Som avdelningschef hos oss får du möjlighet att leda och inspirera en vårdcentral med mycket kompetenta medarbetare. Du driver verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete och arbetar för att skapa ett välfungerande team. Som avdelningschef har du personal-, budget- samt verksamhetsansvar. Du ser även till att det finns bemanning samt säkerställer ett pågående patientsäkerhetsarbete. Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och är en del i vårdcentralens ledningsgrupp. Tjänsten är på 100 procent med grund anställning i din profession och förordnande som chef på tre år.
För att möta detta mångfacetterade uppdrag erbjuder vi dig en strukturerad introduktion baserad på din bakgrund och tidigare erfarenheter samt mentorskap.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker en modig, engagerad och positiv ledare vars arbetssätt präglas av att främja god arbetsmiljö, tydlighet och engagemang. Du besitter en god kommunikativ förmåga, verkar för helheten och har förmågan att tänka långsiktigt och lösningsfokuserat. Då arbetsuppgifterna är varierande har du också förmågan att kunna prioritera och organisera ditt arbete. Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett tillitsbaserat ledarskap.
Krav:
Legitimerat yrke inom hälso- och sjukvård
Körkort
Goda kunskaper i svenska språket
Intresse och förmåga att samarbeta både internt och externt
Meriterande kvalifikationer:
Tidigare chefserfarenhet
Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården

Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] Visa mindre

Teamledare till försäljningstjänst!

Ansök    Dec 27    Iotea group AB    Teamledare
Om företaget: Iotea är inget traditionellt försäljningsbolag utan ett tillväxtbolag med innovativa idéer. Kreativitet, kvalité och passion för service är något som både våra uppdragsgivare och kunder alltid kan förvänta sig av oss men är också grunderna till vår framgång. Vi ser oss som det självklara valet för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär. Arbetsuppgifter: I rollen som teamledare hos oss arbetar du med att dagli... Visa mer
Om företaget:

Iotea är inget traditionellt försäljningsbolag utan ett tillväxtbolag med innovativa idéer. Kreativitet, kvalité och passion för service är något som både våra uppdragsgivare och kunder alltid kan förvänta sig av oss men är också grunderna till vår framgång. Vi ser oss som det självklara valet för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Arbetsuppgifter:

I rollen som teamledare hos oss arbetar du med att dagligen utbilda, coacha och motivera ett team med säljare som dagligen arbetar med face-to-face försäljning. Du kombinerar ditt ledarskapsarbete med egen försäljning då du som person tycker det är viktigt att leda med exempel. Du ansvarar över budgeteringar, försäljningsprognoser och värdet av våra uppdragsgivares varumärken.


Vi letar efter dig som:

- Har goda kommunikativa egenskaper
- Är van med att arbeta mot uppsatta mål och har ett starkt eget driv
- Ser långsiktigt på sin anställning och värdesätter företagets välmående
- Är flexibel och lösningsorienterad och har ett strukturerat arbetssätt
- Har goda kunskaper inom Svenska i tal och skrift

Meriterande men inte ett krav är om du har tidigare erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder en gedigen utbildning som följs upp i flera steg. Du har löpande kontakt med drivna kollegor som alla stöttar och hjälper varandra i arbetet mot ett tydligt mål.

Hos oss kan du förvänta dig att:

- Utvecklas inom försäljning såväl som ledskap
- Arbeta med ett spännande projekt som skapar stor nytta för världen
- Känna dig inspirerad på jobbet av företagets vision och av dina drivna kollegor
- Utmanas, utvecklas och få vara med att påverka med dina kreativa idéer
- Ta del av en attraktiv lönemodell som toppas med tävlingar i form av utlandsresor, teknik m.m

Mer om oss hittar du här:
www.iotea.se


Tjänsten är en heltidstjänst och baseras i Dalarna med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]


Sökord: Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Iotea, Sälj, SaaS, Client Manager, Tjänsteförsäljning, Produktförsäljning Visa mindre

Biträdande rektor till Mockfjärdsskolan med ansvar för särskolan

Ansök    Jan 25    Gagnefs kommun    Biträdande rektor
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Jag heter Erik Lundin och är rektor på Mockfjärdskolan, en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen som därav möjliggör många uteaktiviteter.

Varje dag har cirka 400 elever sin undervisning på skolan och de är fördelade på årkurserna F-9 samt särskolan som ligger integrerad i grundskolan. Här finns också ett fritidshem och i samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommundelsbibliotek. 

Till vår ledning av skolan behöver vi nu ytterligare en biträdande rektor som primärt kommer att ansvara för verksamheten i särskolan. 

Arbetsuppgifter

Tillsammans med mig och ytterligare en bitr. rektor kommer du att forma skolans ledningsgrupp med ansvar för att hela skolans verksamhet drivs mot uppsatta mål. En större del i ditt uppdrag som bitr. rektor på Mockfjärdskolan blir alltså att leda och planera för särskolans utveckling, men du kommer också att engageras i övrig verksamhet. I tjänsten ingår personalansvar.  

En viktig uppgift som den här tjänsten innefattar är att delta i skolans elevhälsoteam (EHT) som utöver oss rektorer består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator och skolpsykolog. I EHT-arbetet bidrar du med tankar kring det förebyggande och främjande arbetet. 

Som bitr. rektor på Mockfjärdskolan kommer du också att ingå i Barn- och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp. Här finns ett nära samarbete med kommunens övriga rektorer och verksamhetsutvecklare där vi delar våra erfarenheter och bistår varandra kollegialt, allt för att gemensamt utveckla kommunens skolor. 

Om arbetsuppgifterna låter intressanta och om tjänsten alltjämt är lockande, så behöver du även känna att Mockfjärdskolans bärande principer, Goda relationer, Kunskapen i centrum och Framtidstro är relevanta för dig. Du ska också känna till att vi i Gagnefs kommun sätter ett stort värde i främjande och förebyggande insatser som syftar till att skapa en god lärandemiljö för alla elever. 

Kvalifikationer

Som bitr. rektor på Mockfjärdskolan behöver du vara prestigelös, ha lätt för samarbete och ha ambitioner att skapa goda relationer med andra professioner. För att ditt ledarskap ska falla i god jord behöver det alltid präglas av ett gott föredöme, personlig omtanke, inspiration och motivation. Det i sin tur innebär att du behöver ha en god förmåga att leda, entusiasmera och stimulera din personal får att nå utveckling.
Ytterligare aspekter du behöver betona i ditt ledarskap är vikten av att bygga tillit och skapa förtroende, och arbetet för en god arbetsmiljö för såväl elever som personal är en självklarhet för dig. Har du också en förmåga att arbeta mål- och lösningsfokuserat, är det något jag värdesätter.

Du är lärare i grunden och har arbetslivserfarenhet av det samt är väl medveten om skolans arbete med lektionsdesign och anpassningar. Då en del av din tjänst innebär att ansvara för särskolan behöver du också vara väl förtrogen med dess verksamhet och ha kunskap om särskolans styrdokument, struktur och uppdrag. Då mycket av arbetet sker digitalt krävs att du har relevant IT-kunskap.
Har du tidigare arbetat som skolledare och även genomgången eller påbörjad rektorsutbildning är det så klart meriterande, liksom erfarenhet av arbete inom särskolan.

Om du fortfarande är intresserad av tjänsten är du hjärtligt välkommen med din ansökan.

Villkor

100% tillsvidareanställning. 
Tillträde enligt överenskommelse.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Redo för nästa steg inom försäljning?

Ansök    Dec 27    Iotea group AB    Teamledare
Om företaget: Iotea är inget traditionellt försäljningsbolag utan ett tillväxtbolag med innovativa idéer. Kreativitet, kvalité och passion för service är något som både våra uppdragsgivare och kunder alltid kan förvänta sig av oss men är också grunderna till vår framgång. Vi ser oss som det självklara valet för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär. Arbetsuppgifter: I rollen som teamledare hos oss arbetar du med att dagli... Visa mer
Om företaget:

Iotea är inget traditionellt försäljningsbolag utan ett tillväxtbolag med innovativa idéer. Kreativitet, kvalité och passion för service är något som både våra uppdragsgivare och kunder alltid kan förvänta sig av oss men är också grunderna till vår framgång. Vi ser oss som det självklara valet för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Arbetsuppgifter:

I rollen som teamledare hos oss arbetar du med att dagligen utbilda, coacha och motivera ett team med säljare som dagligen arbetar med face-to-face försäljning. Du kombinerar ditt ledarskapsarbete med egen försäljning då du som person tycker det är viktigt att leda med exempel. Du ansvarar över budgeteringar, försäljningsprognoser och värdet av våra uppdragsgivares varumärken.


Vi letar efter dig som:

- Har goda kommunikativa egenskaper
- Är van med att arbeta mot uppsatta mål och har ett starkt eget driv
- Ser långsiktigt på sin anställning och värdesätter företagets välmående
- Är flexibel och lösningsorienterad och har ett strukturerat arbetssätt
- Har goda kunskaper inom Svenska i tal och skrift

Meriterande men inte ett krav är om du har tidigare erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder en gedigen utbildning som följs upp i flera steg. Du har löpande kontakt med drivna kollegor som alla stöttar och hjälper varandra i arbetet mot ett tydligt mål.

Hos oss kan du förvänta dig att:

- Utvecklas inom försäljning såväl som ledskap
- Arbeta med ett spännande projekt som skapar stor nytta för världen
- Känna dig inspirerad på jobbet av företagets vision och av dina drivna kollegor
- Utmanas, utvecklas och få vara med att påverka med dina kreativa idéer
- Ta del av en attraktiv lönemodell som toppas med tävlingar i form av utlandsresor, teknik m.m

Mer om oss hittar du här:
www.iotea.se


Tjänsten är en heltidstjänst och baseras i Dalarna med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]


Sökord: Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Iotea, Sälj, SaaS, Client Manager, Tjänsteförsäljning, Produktförsäljning Visa mindre

Förvaltningschef Gagnefs kommun

Nu söker vi dig som älskar ledarskap, utveckling och samarbete! Vill du vara med och göra verklig skillnad inom dessa tre viktiga områden - i så fall har vi nu ett fantastiskt spännande och viktigt uppdrag till dig. Vi rekryterar just nu till Sveriges viktigaste jobb nämligen tjänsten som Förvaltningschef för Barn- och utbildning i natursköna och vackra Gagnefs kommun. Är det dig vi söker?   OM TJÄNSTEN I tjänsten som Gagnefs kommuns förvaltningschef för b... Visa mer
Nu söker vi dig som älskar ledarskap, utveckling och samarbete! Vill du vara med och göra verklig skillnad inom dessa tre viktiga områden - i så fall har vi nu ett fantastiskt spännande och viktigt uppdrag till dig. Vi rekryterar just nu till Sveriges viktigaste jobb nämligen tjänsten som Förvaltningschef för Barn- och utbildning i natursköna och vackra Gagnefs kommun. Är det dig vi söker?
 
OM TJÄNSTEN
I tjänsten som Gagnefs kommuns förvaltningschef för barn- och utbildning kommer du att få förmånen att som ytterst ansvarig och på bästa sätt leda hela förvaltningens redan väl fungerande verksamhet in i framtiden. Förvaltningen ansvarar för många viktiga verksamheter med förskola, grundskola, kulturskola, vuxenutbildning samt kommunens kostverksamhet. 
 
Gagnef är en växande kommun med stor inflyttning vilket är väldigt positivt för kommunen. I denna expansionsfas ser vi just nu över våra lokaler, renoverar och bygger nytt för att på bästa sätt skapa goda förutsättningarna för våra barn, elever och personal. I din roll som förvaltningschef kommer du få vara med på denna spännande utvecklingsresa. 

 
I ditt uppdrag kommer du få helhetsansvaret för vår förvaltnings personal/verksamhetsplanering, ekonomi samt arbetsmiljö. Du ingår i Gagnefs kommuns ledningsgrupp. Här finns alltid ett gott stöd över förvaltningsgränserna och ett nära samarbete med varandra. I ledningsgruppen hanteras viktiga strategiska frågor med fokus på utveckling som bidrar till största möjliga nytta för våra kommuninvånare. 
 
Utifrån de politiskt satta målen leder du strategiskt din verksamhet tillsammans med kloka kollegor och säkerställer god, kvalitativ och kostnadseffektiv verksamhet inom samtliga områden. Förvaltningen har under de senaste åren fått utökat stöd på ledningsnivå med nya tjänster som ska bidra till fortsatt god utveckling av våra verksamheter. Vi a?r stolta o?ver att vi har en ho?g beho?righet bland la?rarna som arbetar i grundskolan. 
 
Här i Gagnefs kommun strävar vi alltid efter att ha en bra kultur där närhet, enkelhet och samarbete är viktiga delar. Nu vill vi att du tillsammans med kompetenta medarbetare tar det utvecklingsarbetet vidare och förfinar det vi gjort och gör oss ännu bättre.

DIN PROFIL
Ditt nära, naturliga och kommunikativa ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med kollegor och samarbetspartners. Du älskar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina medarbetare. Ditt ledarskap skapar engagemang och du har förmågan att få medarbetare att växa och utvecklas. 
 
Att utmana andra att utvecklas i kombination med att vara en förebild och kulturbärare gör att dina kollegor vill vara en del av ditt trygga ledarskap. Ditt tydliga, strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din egen vardag och bidrar till att du på ett bra sätt kan prioritera samt arbeta mål- och resultatinriktat. Dialog, delaktighet och samverkan är viktigt för dig och du trivs i sammanhang där utveckling och samarbete sker tillsammans med andra. Att ge stöd, råd och styrning till dina medarbetare är något du trivs med. 
 
Vi vill att du har en relevant akademisk utbildning kombinerad med en framgångsrik erfarenhet som ledare/chef. Du är även van att strategiskt leda och utveckla förvaltningsverksamheter mot uppsatta mål. Vidare har du en god förståelse för hur det är att verka i en politiskt styrd organisation samt har ett genuint samhällsengagemang. 
 
Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du vill vara en del av oss och vår framtid.

 
VI ERBJUDER
Här i Gagnefs kommun arbetar vi aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för våra anställda. Hos oss är det viktigt att man trivs och vi strävar alltid efter att skapa förutsättningar för ett långt och hållbart arbetsliv. Som ett led i detta erbjuder vi dig i denna roll ett flertal generösa förmåner:

• 39 timmars arbetsvecka
• möjlighet till semesterväxling
• ett generöst flextidsavtal
• möjlighet till distansarbete där vi även utrustar dig med din digitala hemmiljö      
Varmt välkommen med din ansökan!


Gagnefs kommun, med ca 10 000 invånare är vackert belägen mitt i Dalarna. Det är en mötesplats på många sätt. Här möts Öster- och Västerdalälven, men här möts också människor. Gagnefs kommuns attraktiva läge har bidrag till det faktum att Gagnef är en populär kommun att bosätta sig i. Nära till hela Dalarna och inte mer än tre timmar till Stockholm. Läget är dock inte allt Gagnef kan erbjuda. Här finns bra skolor, framåtanda bland företagen och en härlig gemenskap i byarna.

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.

• Jag är här för alla i Gagnefs kommun
• Jag är kommunikativ och möter människor med respekt
• Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar Visa mindre

Heltidstjänst som teamledare

Ansök    Dec 16    Iotea group AB    Teamledare
Om företaget: Iotea är inget traditionellt försäljningsbolag utan ett tillväxtbolag med innovativa idéer. Kreativitet, kvalité och passion för service är något som både våra uppdragsgivare och kunder alltid kan förvänta sig av oss men är också grunderna till vår framgång. Vi ser oss som det självklara valet för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär. Arbetsuppgifter: I rollen som teamledare hos oss arbetar du med att dagli... Visa mer
Om företaget:

Iotea är inget traditionellt försäljningsbolag utan ett tillväxtbolag med innovativa idéer. Kreativitet, kvalité och passion för service är något som både våra uppdragsgivare och kunder alltid kan förvänta sig av oss men är också grunderna till vår framgång. Vi ser oss som det självklara valet för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Arbetsuppgifter:

I rollen som teamledare hos oss arbetar du med att dagligen utbilda, coacha och motivera ett team med säljare som dagligen arbetar med face-to-face försäljning. Du kombinerar ditt ledarskapsarbete med egen försäljning då du som person tycker det är viktigt att leda med exempel. Du ansvarar över budgeteringar, försäljningsprognoser och värdet av våra uppdragsgivares varumärken.


Vi letar efter dig som:

- Har goda kommunikativa egenskaper
- Är van med att arbeta mot uppsatta mål och har ett starkt eget driv
- Ser långsiktigt på sin anställning och värdesätter företagets välmående
- Är flexibel och lösningsorienterad och har ett strukturerat arbetssätt
- Har goda kunskaper inom Svenska i tal och skrift

Meriterande men inte ett krav är om du har tidigare erfarenhet av försäljning. Vi erbjuder en gedigen utbildning som följs upp i flera steg. Du har löpande kontakt med drivna kollegor som alla stöttar och hjälper varandra i arbetet mot ett tydligt mål.

Hos oss kan du förvänta dig att:

- Utvecklas inom försäljning såväl som ledskap
- Arbeta med ett spännande projekt som skapar stor nytta för världen
- Känna dig inspirerad på jobbet av företagets vision och av dina drivna kollegor
- Utmanas, utvecklas och få vara med att påverka med dina kreativa idéer
- Ta del av en attraktiv lönemodell som toppas med tävlingar i form av utlandsresor, teknik m.m

Mer om oss hittar du här:
www.iotea.se


Tjänsten är en heltidstjänst och baseras i Dalarna med omnejd. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]


Sökord: Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Iotea, Sälj, SaaS, Client Manager, Tjänsteförsäljning, Produktförsäljning Visa mindre

Enhetschef/verksamhetsutvecklare

Ansök    Nov 22    Gagnefs kommun    Kökschef
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Beskrivning
Gagnefs kommun har en samlad organisation för måltidsverksamheten inom förskola, skola och äldreomsorg som går under benämningen kostenheten.

Enheten bedriver verksamhet i 22 kök varav 10 kök är tillagningskök. Inom enheten finns enhetschef, arbetsledare kockar, dietkockar och måltidsbiträden. Vi är totalt 40 medarbetare inklusive kostchef och enhetschef. Den mat som serveras till våra gäster ska vara vällagad och god. Tjänsten är en heltidstjänst måndag - fredag

Arbetsuppgifter
Som enhetschef ansvarar du för två kök,  med 7 medarbetare som tillagar och serverar mat till äldreboendena i Gagnefs kommun. Du har personalansvar, budgetansvar, arbetsmiljöansvar, genomför medarbetarsamtal, lönesamtal samt lönesättning. Du ansvarar för kontakten med avdelningarna och genomför kostombudsmöten med vårdpersonalen.Som verksamhetsutvecklare ska du i  samarbete med kostchef och arbetsledare  arbeta med att utveckla kostverksamheten. Du ska delta i arbetet med upphandlingar och avtalsuppföljning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiets hotell- och restaurangutbildning eller yrkesutbildning och erfarenhet från arbetsuppgifter inom kostverksamhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska erfarenhet av arbetsledning inom kök, arbetat med utvecklingsfrågor samt  ha goda IT-kunskaper. Erfarenhet av arbete med upphandling är meriterande.

Du ska ha erfarenhet av självständigt arbete och god ledarskapsförmåga. Du har ett tydligt gäst- och kundfokus och tycker om att arbeta i ett team.  Du är målinriktad, resultatorienterad och är med och bidrar till ständiga förbättringar och utveckling av Gagnefs kommuns kostverksamhet. 

Villkor
Tillsvidareanställning 100% med tillträde 20230301 eller enligt överenskommelse.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas samt dokumenterad utbildning och erfarenhet.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Expo Avenue - Teamledare

Ansök    Nov 11    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Expo Avenue - För dig som vill ta nästa steg inom försäljning

Ansök    Nov 11    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

MidSale Consulting – Teamledare

Ansök    Nov 9    MidSale Consulting AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Teamledare sökes

Ansök    Nov 9    MidSale Consulting AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Biträdande rektor till Djuråsskolan och Bäsna skola

Ansök    Nov 7    Gagnefs kommun    Biträdande rektor
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Då vi utökar vårt rektorsområde med Bäsna skola som är en f-3 enhet med 50 elever och fritidshem, behöver vi förstärka ledningsorganisationen med ytterligare en biträdande rektor.

Är du den kollega vi söker?

Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 500 elever och ett fritidshem. Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever trivs och utvecklas på sin skola, tack vare vår engagerade personal! Nu hoppas vi att du vill bli en av oss! 

Som biträdande rektor  kommer du att vara delaktig i utvecklingen av en kreativ arbetsplats. Vi har en hög behörighet i lärargruppen, något vi är stolta över, och något som ger en god grund i det fortsatta arbetet med att skapa trygga och inkluderande lärmiljöer för alla elever. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar vi alla som arbetar i skolan delar.

Det kollegiala lärandet är under ständig utveckling, och något som du kommer att bli en naturlig del av. Vi har arbetat med att ta fram en verksamhetsidé, där skolans olika processer ingår, vilket är tänkt ska skapa ytterligare tydlighet och trygghet för våra elever!

Arbetsuppgifter
Tillsammans med rektor och en biträdande rektorskollega ansvarar du för styrning och utveckling av skolorna, så att verksamheten drivs mot våra lokala mål och styrdokumentens mål. Du kommer att ha personalansvar. En stor del av jobbet kommer att innefatta personal- och elevfrågor. I din roll kommer du att  tillsammans med skolassistent i viss mån jobba med vikarieanskaffning och schemaläggning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation och flerårig erfarenhet av pedagogiskt arbete.  Rektorsutbildning och ledarskapsutbildning är meriterande. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument. För tjänsten krävs att du har god digital kompetens och vana att använda administrativa system. I rollen som biträdande rektor är det meriterande om du har grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt samt erfarenhet av arbetsledning.

Som person är du självgående och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen krävs att du har pedagogisk insikt och förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Det är även viktigt att du kan se till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du har god kommunikationsförmåga och är strukturerad och kan samtidigt vara flexibel i ditt arbetssätt.

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidareanställning. Tillträde 2023-01-02 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik hos Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Teamledare

Ansök    Aug 19    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Rektor Kyrkbyn och Djurmo F-6

Ansök    Aug 31    Gagnefs kommun    Rektor
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Kyrkskolans och Djurmoskolans ledord – den lilla skolan med stort hjärta och höga ambitioner – är en spegling av skolornas verksamheter.

Båda skolorna är mycket välskötta med goda kunskapsresultat bland eleverna. Vi har en mycket ambitiös personalgrupp med låg personalomsättning och med hög behörighet. Totalt arbetar omkring 45 personal i ett väl utvecklat kollegialt lärande. Flera av Elevhälsans funktioner arbetar också för båda skolorna, vilket gör att rektor har ett gott stöd i det arbetet.
Kyrkskolan är belägen i hjärtat av Gagnefs kyrkby och har 160 elever från förskoleklass till åk 6. Djurmoskolan, som ligger i ett härligt skogsområde i direkt anslutning till riksväg 70, är också en f-6 skola. Skolan stod klar så sent som augusti 2021 och har för närvarande 115 elever som idag har en fantastisk lärmiljö som tillvaratar alla elevers olika behov. Båda skolorna har en härlig utomhusmiljö som ger goda förutsättningar för lek och rekreation, men också för att bedriva utomhuspedagogik. Fritidshemmen ligger dessutom integrerat i skolan. 
Som rektor ingår grundskolans ledningsgrupp och din närmsta chef är grundskolechef. Du ingår också i Barn- och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp, där du tillsammans med erfarna kollegor samverkar för att gemensamt utveckla kommunens skolor. 

Arbetsuppgifter

Som rektor ansvarar du för att leda, driva och utveckla en kompetent och kostnadseffektiv verksamhet där samarbete och måluppfyllelse är den gemensamma ambitionen. I uppdraget har du det operativa och strategiska ansvaret för skolans pedagogiska personal, ekonomi, verksamhet, resultat och arbetsmiljö. Med engagemang och tydlighet arbetar du tillsammans med medarbetarna för att utveckla kloka och effektiva arbetssätt.

På ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar du medarbetarnas kompetens och engagemang samt skapar förutsättningar till delaktighet. En del i det arbetet är att driva och motivera medarbetarna att tillsammans arbeta med utvecklings- och kvalitetsprojekt, där utvecklingen av IT som pedagogiskt stödverktyg är ett exempel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god ledarskapsförmåga och delar kommunens värdegrund. Som ledare är du målfokuserad. Du använder dig av ett tillitsbaserat ledarskap för att skapa engagemang och delaktighet hos medarbetarna. Du är lyhörd, etablerar och behåller goda relationer samt har ett samarbetsinriktat förhållningssätt. Du har en god förmåga att se helheten, strukturera och prioritera ditt arbete. 
Du är lärare i grunden och har tidigare erfarenhet som skolledare. Vi vill att du har kunskap om skolans styrdokument, struktur och uppdrag. Det är meriterande med genomgången eller påbörjad rektorsutbildning.

Villkor

100% tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Socialchef till natursköna Gagnefs kommun

Ansök    Sep 20    HR-Utveckling Dalarna AB    Socialchef
Vill du vara med och göra verklig skillnad? Älskar du dessutom ledarskap, utveckling och samarbete - då har vi nu en fantastiskt spännande tjänst då vi söker Socialchef till Gagnefs kommun. Är det dig vi söker?   OM TJÄNSTEN I tjänsten som Gagnefs kommuns socialchef kommer du att få förmånen att som ytterst ansvarig och på bästa sätt leda socialförvaltningens redan väl fungerande verksamhet in i framtiden. Socialförvaltningen ansvarar för många viktiga ver... Visa mer
Vill du vara med och göra verklig skillnad? Älskar du dessutom ledarskap, utveckling och samarbete - då har vi nu en fantastiskt spännande tjänst då vi söker Socialchef till Gagnefs kommun. Är det dig vi söker?
 
OM TJÄNSTEN
I tjänsten som Gagnefs kommuns socialchef kommer du att få förmånen att som ytterst ansvarig och på bästa sätt leda socialförvaltningens redan väl fungerande verksamhet in i framtiden. Socialförvaltningen ansvarar för många viktiga verksamheter till exempel äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg.
 
I ditt uppdrag kommer du få helhetsansvaret för vår förvaltnings personal/verksamhetsplanering, ekonomi samt arbetsmiljö. Du ingår i Gagnefs kommuns ledningsgrupp. Här finns alltid ett gott stöd över förvaltningsgränserna och ett nära samarbete med varandra. I ledningsgruppen hanteras viktiga strategiska frågor med fokus på utveckling som bidrar till största möjliga nytta för våra kommuninvånare. 
 
Utifrån de politiskt satta målen leder du strategiskt din verksamhet tillsammans med kloka kollegor och säkerställer god, kvalitativ och kostnadseffektiv verksamhet inom samtliga områden. 

Förvaltningen har under de senaste åren genomgått stora förändringsprocesser och arbetat intensivt med att utveckla både arbetssätt och organisationen. Nu vill vi att du tillsammans med kompetenta medarbetare tar det utvecklingsarbetet vidare och förfinar det vi gjort och gör oss ännu bättre.
 
Här i Gagnefs kommun strävar vi alltid efter att ha en bra kultur där närhet och enkelhet är viktiga delar. Vi är mycket stolta över det vi gör och vi strävar alltid efter att göra varandra bra. 
 
DIN PROFIL
Ditt nära, naturliga och kommunikativa ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med kollegor och samarbetspartners. Du älskar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina medarbetare. Ditt ledarskap skapar engagemang och du har förmågan att få medarbetare att växa och utvecklas. 
 
Att utmana andra att utvecklas i kombination med att vara en förebild och kulturbärare gör att dina kollegor vill vara en del av ditt ledarskap. Ditt tydliga, strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din egen vardag och bidrar till att du på ett bra sätt kan prioritera samt arbeta mål- och resultatinriktat. Dialog, delaktighet och samverkan är viktigt för dig och du trivs i sammanhang där utveckling och samarbete sker tillsammans med andra. Att ge stöd, råd och styrning till dina medarbetare är något du trivs med. Du tar helt enkelt ansvar och är trygg i ditt ledarskap.
 
Vi vill att du har en relevant akademisk utbildning kombinerad med en framgångsrik erfarenhet som ledare/chef. Du är även van att strategiskt leda och utveckla socialförvaltningens verksamheter mot uppsatta mål. Vidare har du en god förståelse för hur det är att verka i en politiskt styrd organisation samt har ett genuint samhällsengagemang. 
 
Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du vill vara en del av oss och vår framtid.
 
VI ERBJUDER
Här i Gagnefs kommun arbetar vi aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för våra anställda. Hos oss är det viktigt att man trivs och vi strävar alltid efter att skapa förutsättningar för ett långt och hållbart arbetsliv. Som ett led i detta erbjuder vi dig i denna roll ett flertal generösa förmåner:

• 39 timmars arbetsvecka
• möjlighet till semesterväxling
• ett generöst flextidsavtal
• möjlighet till distansarbete där vi även utrustar dig med din digitala hemmiljö      
Varmt välkommen med din ansökan!


Gagnefs kommun, med ca 10 000 invånare är vackert belägen mitt i Dalarna. Det är en mötesplats på många sätt. Här möts Öster- och Västerdalälven, men här möts också människor. Gagnefs kommuns attraktiva läge har bidrag till det faktum att Gagnef är en populär kommun att bosätta sig i. Nära till hela Dalarna och inte mer än tre timmar till Stockholm. Läget är dock inte allt Gagnef kan erbjuda. Här finns bra skolor, framåtanda bland företagen och en härlig gemenskap i byarna.

Gagnefs kommun är kommunens största och en oerhört spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Avdelningschef till läkargruppen Vårdcentral Gagnef

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Region Dalarnas vårdcentraler anpassar sin struktur och ledning i syfte att främja för jämställd vård för våra medborgare och i den pågående utvecklingen mot god och nära vård. Hos oss på vårdcentral Gagnef söker vi nu en avdelningschef som kommer ha en betydelsefull roll i att utveckla framtidens vår... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Region Dalarnas vårdcentraler anpassar sin struktur och ledning i syfte att främja för jämställd vård för våra medborgare och i den pågående utvecklingen mot god och nära vård.

Hos oss på vårdcentral Gagnef söker vi nu en avdelningschef som kommer ha en betydelsefull roll i att utveckla framtidens vårdcentral. Du kommer att vara avdelningschef för läkargruppen som består av distriktsläkare och utbildningsläkare på olika nivåer.
Vårdcentral Gagnef har ca 50 anställda som hjälper ca 10400 listade patienter. Vårdcentralen har ett brett uppdrag där rehab enhet, Familjecentral, integrerad öppenvårdspsykiatri ingår. Tillsammans med dina chefskollegor driver du verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete samt arbetar för att skapa välfungerande team på vårdcentralen. Som avdelningschef har du personal-, budget- arbetsmiljö- samt verksamhetsansvar. Ansvaret omfattar även bemanning och patientsäkerhetsarbetet, för att säkerställa den dagliga driften på vårdcentralen. Det breda ansvaret kräver att du kan arbeta självständigt och är trygg i dina beslut samt beslut i linjen.

I rollen som avdelningschef ställs höga krav på nytänkande och din förmåga att engagera, stimulera och leda dina medarbetare. Det gör du bland annat genom att skapa delaktighet och tillvarata samt utveckla den kompetens och kraft som finns i medarbetargruppen. Du strävar efter att vara tillgänglig som chef och bidrar aktivt med engagemang, humor och kunskap till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi ser dig som en av nyckelpersonerna i ledningsgruppen inom verksamhetschefsområdet och räknar med att din ansvarskänsla och ditt engagemang även finns med i det arbetet.

KVALIFIKATIONER

Kvalifikationer
Krav
- Du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan relevant utbildning
- Körkort B

Meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet inom primärvård.
Vi ser gärna att du har en utbildning inom ledarskap, har du inte får du det genom intern utbildning.
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.
Vi värdesätter din förmåga att se de stora sammanhangen och att du kan omsätta visioner och mål till verklighet. Du kan argumentera för din sak, men är samtidigt lyhörd och prestigelös. Du har genom dina egenskaper förutsättningar att tryggt leda vägen för dina medarbetare genom utvecklingen mot god och nära vård.

Chef och ledarskapsprogrammet i Region Dalarna erbjuder dig som ny chef i Region Dalarna en trygg ledstång i början av din tjänst som chef och ledare hos oss. Utöver det finns även erfarna stödfunktioner inom ekonomi och HR samt ett öppet klimat vårdcentraler emellan.

Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschef.

Välkommen med din ansökan!
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.

Fackliga kontaktpersoner
Vårdförbundet, [email protected]
Vision, [email protected]
Kommunal, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SACO, [email protected]

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Visa mindre

Gagnefs kommun söker förvaltningschef för Kultur- och fritid

Ansök    Maj 16    Experis AB    Förvaltningschef, kommun
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Kultur- och fritidsförvaltningens ansvarsområden är att stödja kultur- och friti... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.


Kultur- och fritidsförvaltningens ansvarsområden är att stödja kultur- och fritidsverksamheten i Gagnefs kommun. Föreningslivet har en stark ställning och förvaltningschefen har nära dialog med föreningar och andra aktörer med verksamhet inom både kultur- och fritidsområdet. Till ansvarsområdet hör även kommunens biblioteksverksamhet och fritidsgårdsverksamhet.Arbetsuppgifter
Som förvaltningschef för Kultur- och fritidsförvaltningen har du ett övergripande ansvar för att leda, driva och utveckla verksamheten för kommunens kultur- och fritidsverksamhet. Du har det övergripande ansvaret för ekonomi, verksamhet och personal samt är närmast personalansvarig för dina två enhetschefer och förvaltningsadministratör. I samarbete med föreningslivet driver du kommunens utveckling inom kultur-och fritidssektorerna framåt mot uppsatta mål. Du arbetar med ständiga förbättringar utifrån politiska beslut, verksamhetens idéer och verksamhetsanalys. Ett av fokusområdena kommer vara att arbeta långsiktigt med strategi för kompetensförsörjning och en hälsofrämjande arbetsmiljö som skapar kvalitet och arbetsglädje. Du är direkt underställd kommunchefen och ingår i kommunens ledningsgrupp där du förväntas bidra strategiskt och gränsöverskridande för kommunens hela verksamhet. Du företräder verksamheterna och bereder ärenden för politiska beslut samt är föredragande tjänsteperson vid nämndsmöten.

Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk examen och erfarenhet som verksamhetsledare med ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du har också flerårig dokumenterad erfarenhet av strategiskt ledningsarbete inom en politisk styrd organisation samt goda kunskaper inom verksamhetsområdet. Som person har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Du har god förmåga att skapa förtroende hos medborgare och medarbetare. Du arbetar strukturerat för att nå uppsatta mål i samverkan med den politiska ledningen och de fackliga organisationerna.

Det är också viktigt att du delar vår väl förankrade värdegrund som finns med som stöd i allt vi gör:

* Jag är här för alla i Gagnefs kommun
* Jag är kommunikativ och möter människor med respekt
* Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar.

Vad kan Gagnefs kommun erbjuda dig?
Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för att bibehålla befintligt anställda. Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till kunder, brukare, medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent med tillträde enligt överenskommelse.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Gagnefs kommun med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Gagnefs kommun. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 023-70 55 45 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-06-06.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt
Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun, 785 80 Gagnef. I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Expo söker en driven teamledare till vår försäljningsavdelning i Dalarna

Ansök    Maj 30    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Gagnefs kommun söker personalchef

Ansök    Maj 9    Experis AB    Personalchef/HR-chef
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Söker du en möjlighet till många relationer och en intressant blandning av både s... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Söker du en möjlighet till många relationer och en intressant blandning av både strategiskt och operativt arbete där du får påverka mycket? Välkommen att som personalchef bli en nyckelperson för Gagnefs kommuns fortsatta utveckling!

Beskrivning
Kommunens organisation består av kommunstyrelseförvaltningen, socialförvaltningen, barn- och utbildningsförvaltningen, Kultur- och fritidsförvaltningen samt miljö-och byggförvaltningen. Kommunen har ca 850 tillsvidareanställda samt vikarier som ser till att våra verksamheter fungerar och ger service till medborgarna i kommunen.

Personalavdelningen är en central stabsfunktion inom kommunen och innefattar HR och lön. Avdelningen tillhör kommunstyrelseförvaltningen och består utöver blivande personalchef av 4 löneadministratörer, 3 personalstrateger, en HR-administratör och en projektledare för Heltidsresan. Som personalchef är du direkt underställd kommunchefen och du är en del av kommunens ledningsgrupp.

Genom ett coachande förhållningssätt stöttar vi kommunens verksamheter och chefer inom hela arbetsgivarområdet. Vi ansvarar även för att det finns övergripande rutiner, riktlinjer, processer och verktyg inom arbetsgivarområdet. Ett viktigt uppdrag är att arbeta med kompetensförsörjning i kommunen på både kort och lång sikt vilket är en av framtidens större utmaningar. Andra utvecklingsområden för oss är att gå från en deltids- till en heltidsorganisation i projektet Heltidsresan, driva digitaliseringsutvecklingen framåt samt verka för en god arbetsmiljö för alla medarbetare i kommunen.

Arbetsuppgifter
Som personalchef ansvarar du för att utveckla det strategiska personalarbetet med fokus på kommunens framtidens utmaningar. Du har det övergripande ansvaret för kommunens samtliga lön- och HR-processer samtidigt som du förväntas ta en operativ roll i vissa frågor. Som chef för personalavdelningen har du ansvar för tio medarbetare inom HR och lön. Ditt uppdrag att leda personalavdelningen innebär att skapa förutsättningar för att vara en god arbetsgivare som stärker kommunens arbetsgivarvarumärke.

Som en del av kommunens ledningsgrupp har du uppdraget att driva och leda utvecklingen inom arbetsgivarområdet för att bidra till att kommunens övergripande mål och visioner genomförs framgångsrikt.

Ett viktigt uppdrag för dig som personalchef är nära samverkan och dialog med arbetstagarorganisationerna. Andra arbetsuppgifter som ingår i ditt ansvar är att samordna och bereda ärenden till personalutskott, ansvara för kollektivavtal, policys, riktlinjer och tvisteförhandlingar. Utredningsuppdrag från politiken och TiB-tjänstgöring ingår också i ditt uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR-området eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete samt har arbetat som chef inom offentlig verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet som HR-chef. För att lyckas i rollen krävs goda kunskaper i arbetsrätt, avtalsfrågor, förhandlingsvana och erfarenhet av samverkan med fackliga parter. Då kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter har du god kommunikationsförmåga och mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du är omvärldsbevakande och har färska kunskaper inom HR-området samt är van att leda i förändring. Vi ser att du behöver ha ett intresse för digitaliseringens möjligheter och det är ett plus om du har erfarenhet av att leda utveckling av digitalisering inom HR-området. Vi vill att du har kunskap om arbete i en politiskt styrd organisation, övergripande kunskap i lönebildningsprocessen samt förståelse för stödprocessernas uppdrag och funktion.

Som personalchef är du målinriktad och har förmågan att leverera resultat. Du är en tydlig arbetsgivarrepresentant som är trygg i dig själv, ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och det professionella. I din yrkesroll drivs du av en vilja att fatta långsiktigt hållbara beslut och fokuserar gärna på processer. Som personalchef ser du helheter och strategier samtidigt som du har förmåga att driva och slutföra specifika frågor. Du inspireras av att tänka nytt och vill möta framtidens utmaningar på ett klokt och balanserat sätt. Som ledare är du tillgänglig, trygg och modig och har inga problem med att delegera eller ställa krav. Vi ser att du har intresse och förståelse för ledarskapets utmaningar och vilja att driva utveckling av ledarskapsfrågor inom organisationen. För oss är det viktigt att du delar kommunens värdegrund och integrerar den i ditt arbete.

Villkor
100 % tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Gagnefs kommun med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jefferson Wells rekryteringskonsult Pär Gårdbro på telefon: 023-70 55 45 eller med mejl till [email protected].

Registrera din ansökan via jefffersonwells.se senast 2022-05-09. Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. CV:et ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gagnefs kommun söker personalchef

Ansök    Apr 6    Experis AB    Personalchef/HR-chef
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Söker du en möjlighet till många relationer och en intressant blandning av både s... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Söker du en möjlighet till många relationer och en intressant blandning av både strategiskt och operativt arbete där du får påverka mycket? Välkommen att som personalchef bli en nyckelperson för Gagnefs kommuns fortsatta utveckling!

Beskrivning
Kommunens organisation består av kommunstyrelseförvaltningen, socialförvaltningen, barn- och utbildningsförvaltningen, Kultur- och fritidsförvaltningen samt miljö-och byggförvaltningen. Kommunen har ca 850 tillsvidareanställda samt vikarier som ser till att våra verksamheter fungerar och ger service till medborgarna i kommunen.

Personalavdelningen är en central stabsfunktion inom kommunen och innefattar HR och lön. Avdelningen tillhör kommunstyrelseförvaltningen och består utöver blivande personalchef av 4 löneadministratörer, 3 personalstrateger, en HR-administratör och en projektledare för Heltidsresan. Som personalchef är du direkt underställd kommunchefen och du är en del av kommunens ledningsgrupp.

Genom ett coachande förhållningssätt stöttar vi kommunens verksamheter och chefer inom hela arbetsgivarområdet. Vi ansvarar även för att det finns övergripande rutiner, riktlinjer, processer och verktyg inom arbetsgivarområdet. Ett viktigt uppdrag är att arbeta med kompetensförsörjning i kommunen på både kort och lång sikt vilket är en av framtidens större utmaningar. Andra utvecklingsområden för oss är att gå från en deltids- till en heltidsorganisation i projektet Heltidsresan, driva digitaliseringsutvecklingen framåt samt verka för en god arbetsmiljö för alla medarbetare i kommunen.

Arbetsuppgifter
Som personalchef ansvarar du för att utveckla det strategiska personalarbetet med fokus på kommunens framtidens utmaningar. Du har det övergripande ansvaret för kommunens samtliga lön- och HR-processer samtidigt som du förväntas ta en operativ roll i vissa frågor. Som chef för personalavdelningen har du ansvar för tio medarbetare inom HR och lön. Ditt uppdrag att leda personalavdelningen innebär att skapa förutsättningar för att vara en god arbetsgivare som stärker kommunens arbetsgivarvarumärke.

Som en del av kommunens ledningsgrupp har du uppdraget att driva och leda utvecklingen inom arbetsgivarområdet för att bidra till att kommunens övergripande mål och visioner genomförs framgångsrikt.

Ett viktigt uppdrag för dig som personalchef är nära samverkan och dialog med arbetstagarorganisationerna. Andra arbetsuppgifter som ingår i ditt ansvar är att samordna och bereda ärenden till personalutskott, ansvara för kollektivavtal, policys, riktlinjer och tvisteförhandlingar. Utredningsuppdrag från politiken och TiB-tjänstgöring ingår också i ditt uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR-området eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete samt har arbetat som chef inom offentlig verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet som HR-chef. För att lyckas i rollen krävs goda kunskaper i arbetsrätt, avtalsfrågor, förhandlingsvana och erfarenhet av samverkan med fackliga parter. Då kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter har du god kommunikationsförmåga och mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du är omvärldsbevakande och har färska kunskaper inom HR-området samt är van att leda i förändring. Vi ser att du behöver ha ett intresse för digitaliseringens möjligheter och det är ett plus om du har erfarenhet av att leda utveckling av digitalisering inom HR-området. Vi vill att du har kunskap om arbete i en politiskt styrd organisation, övergripande kunskap i lönebildningsprocessen samt förståelse för stödprocessernas uppdrag och funktion.

Som personalchef är du målinriktad och har förmågan att leverera resultat. Du är en tydlig arbetsgivarrepresentant som är trygg i dig själv, ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och det professionella. I din yrkesroll drivs du av en vilja att fatta långsiktigt hållbara beslut och fokuserar gärna på processer. Som personalchef ser du helheter och strategier samtidigt som du har förmåga att driva och slutföra specifika frågor. Du inspireras av att tänka nytt och vill möta framtidens utmaningar på ett klokt och balanserat sätt. Som ledare är du tillgänglig, trygg och modig och har inga problem med att delegera eller ställa krav. Vi ser att du har intresse och förståelse för ledarskapets utmaningar och vilja att driva utveckling av ledarskapsfrågor inom organisationen. För oss är det viktigt att du delar kommunens värdegrund och integrerar den i ditt arbete.

Villkor
100 % tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Gagnefs kommun med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jefferson Wells rekryteringskonsult Pär Gårdbro på telefon: 023-70 55 45 eller med mejl till [email protected].

Registrera din ansökan via jefffersonwells.se senast 2022-05-09. Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. CV:et ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du en säljare som är redo att ta mer ansvar?

Ansök    Apr 13    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Är du en säljare som är redo att ta mer ansvar?

Ansök    Mar 16    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Biträdande rektor Djurås förskola

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Vi söker dig som är pedagogisk ledare med ett stort engagemang för uppdraget att skapa framtidens förskola.

Djurås förskola kännetecknas av närhet, närhet till natur, kultur, idrott och skola. Verksamheten består av elva avdelningar samt kväll, natt och helg omsorg. På förskolan går 160 barn och här arbetar 40 pedagoger i ett nära samarbete. 

Som biträdande rektor är du direkt underställd rektor på förskolan och ingår i en ledningsgrupp tillsammans med avdelningschef för förskolan, rektorer, administratörer, pedagogiska handledare och specialpedagoger. Tillsammans arbetar ledningsgruppen för att all förskoleverksamhet drivs enligt gällande styrdokument och mot uppställda mål, att barnen får en god utveckling och att förskolans verksamhet håller en hög kvalitet.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att under rektors ledning ansvara för pedagogisk verksamhet där kunskapsutveckling, kompetens, kvalitet och effektiv resursanvändning är i fokus. 
Det innebär att du tillsammans med rektor ska verkställa och utveckla arbetet gentemot våra nationella styrdokument, och även arbeta för utveckling inom andra områden både på enheten och inom organisationen. Du kommer att tillsammans med rektor ansvara för det operativa arbetet med personal och verksamhetsfrågor i enheten. Du bistår rektor med planering, utveckling och uppföljning av förskolornas verksamhet. Genom en god resursplanering samt ett coachande och närvarande ledarskap bidrar du till att lägga grunden för en stabil verksamhet. 
I uppdraget ingår att ansvara för att den dagliga bemanningen fungerar.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare med erfarenhet av arbete i förskolan. Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning, rektorsutbildning eller tidigare erfarenhet av ledaruppdrag. Du har god insikt och erfarenhet av förskolans styrdokument och det systematiska kvalitetsarbete som följer av detta samt erfarenhet av att jobba i team. Vi ser också att du är van att arbeta mot höga kvalitetsmål där barnens utbildning och positiva utveckling är i fokus. Då visst administrativt arbete ingår i tjänsten krävs relevanta IT kunskaper och du behöver kommunicera bra på svenska i tal och skrift. 

För att lyckas i tjänsten är du en trygg och naturlig ledare med förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du har ett professionellt förhållningssätt, lätt för att samarbeta och en god kommunikativ förmåga. Då arbetet kan vara väldigt varierande krävs att du har förmåga att ta ansvar för ditt eget arbete, planerar och prioriterar för att nå uppsatta mål. Som biträdande rektor kommer du har mycket kontakt med andra, därför är det viktigt att du kan anpassa ditt sätt att förmedla ditt budskap till de olika personerna du möter i din yrkesroll. 

Villkor
Vikariat 100% till och med 2023-01-06. Under förutsättning att erforderliga beslut tas. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Grundskolechef

Ansök    Mar 28    Gagnefs kommun    Skolchef
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Beskrivning
Barn och utbildningsförvaltningens pedagogiska verksamhet består av 7 grundskolor, en särskola, en kulturskola samt förskola, gymnasie- och vuxenutbildning.

Kommunen är en växande kommun med inflyttning och höga födelsetal vilket är väldigt positivt för kommunen. Det skapar dock en utmaning för förvaltningen både personal och lokalmässigt. I nuläget är vi inne i en stor lokalöversyn och utvecklar våra lärmiljöer. Flera av våra skolor kommer inom en nära framtid att byggas om. Vi har ett stort och starkt fokus på att utveckla förvaltningens personal och jobbar mycket med kompetensutveckling. Vi är stolta över att vi inom kommunen har en hög behörighet bland lärarna som arbetar i grundskolan.

I Gagnefs kommun bedriver vi ett arbete med främjande och förebyggande insatser som syftar till att skapa en god lärandemiljö för alla elever. Kommunen har en väl fungerande elevhälsa och har höga ambitioner för att bli ännu bättre på möta alla elevers behov. Vi har ett pågående arbete med att utveckla internationella kontakter. 

Tjänsten som grundskolechef är ny i organisationen och syftar till att ge rektorerna ett mer nära stöd samt samordna och stärka utvecklingsarbetet inom grundskolan. Som grundskolechef är du direkt underställd förvaltningschefen och är en del av förvaltningens ledningsgrupp. Du är chef över grundskolans och kulturskolans 5 rektorer, 3 sjuksköterskor och 2 pedagoger i pedagogiska stödteamet.

Inom förvaltningen har vi ett nära samarbete och vi tar hjälp av varandras erfarenheter i ett kollegialt lärande. Nu hoppas vi att du vill bli en del av oss och bidra till att stärka och utveckla grundskolans ledningsorganisation. 

Arbetsuppgifter
Som grundskolechef har du en betydelsefull roll för det strategiska arbetet med grundskolans och kulturskolans systematiska kvalitetsarbete. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för grundskolans och kulturskolans rektorer, sjuksköterskor samt leder grundskolans ledningsgrupp.  Gagnefs kommun har ett pedagogiskt stödteam och där kommer du att vara ansvarig för att leda arbetet. Tillsammans med avdelningschef för förskolan förväntas du utveckla samverkan mellan grundskola och förskola, du kommer också ingå kommunens övriga samverkansarbete kring barn och unga. Du kommer att ha ansvar för att ta fram underlag och genomföra uppföljningar av grundskolans budgetar. I det arbetet ingår särskilt fokus på elever i behöv av särskilt stöd. Du kommer att i samråd med förvaltningschefen bereda ärenden till barn- och utbildningsnämnden. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning. Det är meriterande om du har rektorsutbildning, lärarlegitimation och utbildningar inom det specialpedagogiska området.  
Du har tidigare erfarenhet som chef inom skolan samt erfarenhet av att leda en ledningsgrupp. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av strategisk ledning i en kunskapsorganisation. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation samt arbetat med att utveckla extern och intern samverkan med exempelvis, andra kommuner och regionen. 

Det är viktigt att du har goda kunskapar i skolans styrdokument och goda kunskaper i det systematiska arbetsmiljöarbetet. 
Du har relevant IT kunskap och är förtrogen med aktuell pedagogisk forskning och kan tillämpa det i skolans pedagogiska utvecklingsarbete. Du har ett coachande förhållningssätt när du stödjer skolledare i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Vi ser det som meriterande med kunskaper i elevhälsa och elevhälsoarbetet, särskilt elevhälsans medicinska uppdrag. 

För att lyckas i rollen behöver du vara relationsskapande och professionell i mötet med andra. Då rollen har mycket fokus på utvecklingsarbete krävs att du har mod att tänka nytt och har drivkraft att omsätta tankarna till handling. Du behöver även ha god strategisk förmåga och kan självständigt planera och prioritera ditt arbete. Som grundskolechef kommer du stöta på många olika situationer och ibland ändras förutsättningarna snabbt. Det innebär att du behöver trivas med att ändra ditt synsätt och hitta nya möjligheter. Det är även viktigt att du ser verksamheten i ett helhetsperspektiv.

Villkor
100% tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Teamledare till MidSale Consulting

Ansök    Feb 28    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Utvecklas tillsammans med MidSale Consulting! Teamledare sökes.

Ansök    Feb 15    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Teamledare till MidSale Consulting

Ansök    Feb 15    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Teamledare sökes

Ansök    Jan 14    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]


Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Sale, Sälj, Tjänsteförsäljning Visa mindre

Teamledare med stora utvecklingsmöjligheter

Ansök    Jan 14    MidSale Solutions AB    Teamledare
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss! På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilke... Visa mer
Är du bra på att motivera andra, har en stark vilja och känner att struktur är avgörande för att trivas i din vardag? Då besitter du grundegenskaperna för att lyckas som teamledare hos oss!


På MidSale ser vi försäljning som en livsstil och brinner för allt som har med ämnet att göra. Helt orädda för nya utmaningar, peppar vi dagligen varandra att våga mer, för att växa som individer. Utöver försäljning, älskar vi expansion och personlig utveckling, vilket är en stor del till att vi konstant hjälper nya talanger att ta stora steg i sin karriärstege.
Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 60 duktiga medarbetare, som alla bidrar till att vår vision; att bli Sveriges bästa arbetsplats.


Vi är nu på jakt efter en ny teamledare till vår framgångssaga i Dalarna. Att vara teamledare hos oss innebär att du har fullt ansvar över ditt eget team med personal. Dina arbetsuppgifter är att utbilda, coacha samt ansvara över ditt teams budget, mål och resultat.


Hos oss blir man varmt välkomnad in i ett sammansvetsat och resultatinriktat försäljningsteam med högt i tak.
För att passa in hos oss är det fördelaktigt om man sporras av en attraktiv lönemodell, motiverande tävlingar, roliga event och höga resultat.

Vi erbjuder en gedigen utbildning inom försäljning och ledarskap som följs upp i flera steg.


Mer om oss hittar du här:
www.midsaleconsulting.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Dalarnas län. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]


Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Sale, Sälj, Tjänsteförsäljning Visa mindre

Teamledare till Expo Avenue – En rolig och utvecklande arbetsplats

Ansök    Jan 5    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Sale, Sälj, Tjänsteförsäljning Visa mindre

Teamledare till Expo Avenue – En rolig och utvecklande arbetsplats

Ansök    Dec 10    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Sale, Sälj, Tjänsteförsäljning Visa mindre

Rektor till Mockfjärdsskolan

Ansök    Okt 27    Gagnefs kommun    Rektor
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete. https://youtu.be/xrInzj-oJC8 - Jag är här för alla i Gagnefs kommun - Jag är kommunikativ ... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.


https://youtu.be/xrInzj-oJC8- Jag är här för alla i Gagnefs kommun

- Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

- Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar
Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen.

Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 430 elever. Skolan är populär och antalet elever har ökat de senaste åren. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter omfattande tillbyggnad och renovering och fortfarande ger skolan ett nytt och fräscht intryck. Eftersom skolan är belägen med närhet till naturen inbjuder skolgården till utelek. I samma byggnad som skolan finns ett skol- och kommunbibliotek som är öppet varje dag. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och rektorer.

Våra bärande principer på Mockfjärdsskolan är: Goda relationer, Kunskapen i centrum och framtidstro. Ledarskapet präglas av föredöme, personlig omtanke, inspiration och motivation.

I Gagnefs kommun bedriver vi ett arbete med främjande och förebyggande insatser som syftar till att skapa en god lärandemiljö för alla elever. En del i det är att integrera särskolans elever i grundskolans organisation. Vi är stolta över att vi inom kommunen har en hög behörighet bland lärarna som arbetar i grundskola och särskola.

Som rektor på Mockfjärdsskolan ingår du i Barn- och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp, där du tillsammans med erfarna kollegor samverkar för att gemensamt utveckla kommunens skolor. Inom förvaltningen har vi ett nära samarbete och vi tar hjälp av varandras erfarenheter i ett kollegialt lärande.

Arbetsuppgifter

I rollen som rektor på Mockfjärdsskolan har du ansvar för skolans ledningsgrupp tillsammans med biträdande rektor. Ledningsgruppen har ansvar för att verksamheten drivs mot att nå uppsatta mål. I ditt uppdrag ingår i huvudsak att leda och planera skolans verksamhet, du har personalansvar för skolans pedagogiska personal och driver utvecklingen av IT som pedagogiskt verktyg.  Det ingår också att driva elevhälsoarbetet på ett förebyggande och lösningsfokuserat sätt samt att arbeta för en god arbetsmiljö för både elever och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som  har en god ledarskapsförmåga och delar kommunens värdegrund. Du är lärare i grunden och har tidigare erfarenhet som skolledare.  Vi vill att du har kunskap om skolans styrdokument, struktur och uppdrag. 

En förutsättning i rollen som rektor är att skapa goda relationer, därför behöver du ha förmåga att samarbeta och bygga tillit och förtroende. För att kunna driva utveckling och nå verksamhetens mål krävs ett målfokuserat synsätt och förmåga att entusiasmera och stimulera utveckling. Då en stor del av arbetet sker digitalt krävs att du har relevant it-kunskap. Det är meriterande med genomgången eller påbörjad rektorsutbildning.

Villkor

100% tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

I Gagnefs kommun har du som medarbetare en hälsoförsäkring där friskvård och vägledande samtal ingår.


Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Teamledare till Borlänge

Ansök    Jan 5    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.

Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:

Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
Account Manager, Försäljning, Säljare, B2B, Sale, Sälj, Tjänsteförsäljning Visa mindre

Expo söker en driven teamledare till vår försäljningsavdelning i Dalarna

Ansök    Sep 6    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.


Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:


Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Tjänsten är en heltidstjänst och arbetsorten är Borlänge. Du utgår från vårt kontor i Borlänge.
Meriterande men inget krav är om du har tidigare erfarenheter inom eller som account manager, försäljning, ledarskap och/eller kundservice.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Utvecklingsinriktad enhetschef

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Gagnefs kommun söker en enhetschef till Älvuddens särskilda boende. Boendet ligger naturskönt vid älvmötet i Djurås och inrymmer tre avdelningar varav en demensavdelning. Inom särskilt boende i Gagnefs kommun arbetar vi mycket med utveckling och strategier för att klar... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Gagnefs kommun söker en enhetschef till Älvuddens särskilda boende.

Boendet ligger naturskönt vid älvmötet i Djurås och inrymmer tre avdelningar varav en demensavdelning.

Inom särskilt boende i Gagnefs kommun arbetar vi mycket med utveckling och strategier för att klara framtidens utmaningar. Tillsammans med personalen arbetar vi med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet. Det kan vara förbättringar för våra brukare, personal eller annat som gör att vi blir mer effektiva och gör rätt saker på jobbet. För oss är det viktigt att personalen är delaktig och att de trivs med sitt arbete. All personal har individuell schemaplanering. Inom särskilda boenden har vi infört Lifecare planering, vilket innebär att verksamheterna bemannas efter brukarnas behov.

Som enhetschef ingår du i ledningsgruppen för vård och omsorg tillsammans med verksamhetschef och sex enhetschefer ansvariga för särskilt boende, hemtjänst, hälso- och sjukvård samt bemanningscentrum. Arbetet är självständigt och kräver god samarbetsförmåga både internt och externt. Enhetscheferna jobbar mycket tillsammans genom att kontinuerligt stödja och ge varandra återkoppling för att på bästa sätt leda verksamheterna. Som stöd i det dagliga arbetet har du samordnare, administratör, ekonom samt personalstrateg.

Arbetsuppgifter
I rollen som enhetschef kommer du att leda, planera och utveckla verksamheten utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. I tjänsten ingår budget, personal- och arbetsmiljöansvar med tillhörande administrativa inslag. En viktig del i arbetet är att driva och motivera medarbetarna att tillsammans arbeta med utvecklings- och kvalitetsprojekt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen inom det sociala området, personal- och arbetslivsprogrammet eller annan utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren finner relevant. Ledarskapsutbildning är meriterande. Du har tidigare erfarenhet av personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar samt kunskap om lagstiftning inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och från politisk styrd organisation.

Som ledare arbetar du för att skapa engagemang och delaktighet hos medarbetarna genom ett inkluderande ledarskap som präglas av dialog och samverkan. Du är lyhörd, etablerar och behåller goda relationer samt har ett professionellt bemötande. Du har en god förmåga att hålla ordning, strukturera och prioritera ditt arbete samt är trygg med att delegera uppgifter.

Villkor
Tjänsten är tillsvidare och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för tidigare anställda. Som ett led i detta erbjuder vi dig i denna roll bland annat:

- 39 timmars arbetsvecka
- möjlighet till semesterväxling
- ett generöst flextidsavtal
- en hälsoförsäkring där friskvård och vägledande samtal ingår

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 


Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början. Visa mindre

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Gagnef

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Välkommen till Region Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Visionen om att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna ska fortsätta lysa klart och vara en starkt ledande kompass när vi nu tar klivet in i en ny organisation inom Folktandvården Dalarna. Med värderi... Visa mer
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!
Välkommen till Region Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Visionen om att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna ska fortsätta lysa klart och vara en starkt ledande kompass när vi nu tar klivet in i en ny organisation inom Folktandvården Dalarna. Med värderingar som öppenhet, respekt och ansvar ska alla våra medarbetare känna sig stärkta i vår fortsatta resa mot vår vision och vår resa in i framtiden! För att göra detta behöver vi också verksamhetschefer som vill vara med och leda oss framåt - känns det som du? Om svaret är ja tycker vi att du ska fortsätta läsa för du kan precis ha upptäckt din kommande tjänst!


ARBETSBESKRIVNING

Vad innebär rollen som biträdande verksamhetschef? Du planerar och organiserar din verksamhet i samråd med verksamhetschef och divisionschef så din verksamhet är i linje med uppsatta mål. Din högra hand på kliniken är din kliniksamordnare som ansvarar för den dagliga driften. Vidare så har du det ekonomiska och personella ansvaret på kliniken och har månatliga budgetavstämningar och rapportering med verksamhetschef och divisionschef. Du ansvarar för bemanning, rekrytering och även medarbetarsamtal och rehabilitering. Att arbeta för en god samverkan med våra fackliga representanter kommer att vara en del av dina vardagliga sysslor. Det är även andra delar som faller inom ramen för ditt ansvar men detta är en del av de arbetsuppgifter som kommer att vara dina. Brodera ut bilden kan vi göra vid en intervju.

Då är kanske din följdfråga; men vad krävs av mig för att kunna söka? Om du blickar mot nästa rubrik ska vi berätta om just detta!

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Fackliga kontakter:
Vision, [email protected]
Ledarna, [email protected]
SRAT, Ellen Paulfors 0790-607142 [email protected]
DTF/TT, Lars Eriksson 023-492409 [email protected]

KVALIFIKATIONER

Du har en odontologisk utbildning och klinisk arbetslivserfarenhet från tandvårdsyrket. Du har goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är det meriterande. Det är även meriterande om du har tidigare chefs/ledarerfarenhet.

Med detta i åtanke, vad är det då för personliga egenskaper vi ser som viktiga för den här rollen?

Du är en fena på samarbete där du tror på att samarbeta snarare än att konkurrera; dela ansvar för mål och hjälper till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera. Att vara resultatorienterad är också påtagligt hos dig som person där du bland annat sätter höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att nå dem. Du är en tydlig kommunikatör och det visar sig exempelvis genom att ditt sätt att förmedla information präglas av tydlighet/enkelhet i både tal och skrift. Patientfokus är tydligt där du visar förståelse för nuvarande och framtida patientbehov vid beslutsfattande. Vidare så har du en god förmåga till anpassning där du snabbt kan förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter samt att du förhåller dig positiv och entusiastisk även i tuffa situationer. Sist men inte minst har du en förmåga att påverka och influera genom att du kan etablera trovärdighet. Du tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i kommunikation med andra.

Ingenting mer och heller ingenting mindre - detta är vad vi söker! Känner du dig träffad av den här annonsen hoppas vi verkligen du vill inkomma med en ansökan så kanske vi ses.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Du kommer att ingå i ett individuellt chefsutvecklingsprogram och genomgå Landstinget Dalarnas chefsutbildning. Alla nyanställda deltar i Folktandvården Dalarnas introduktionsprogram. Alla nya verksamhetschefer erbjuds en mentor.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Rektor till Mockfjärdsskolan

Ansök    Nov 10    Gagnefs kommun    Rektor
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Beskrivning Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen. Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 430 elever. Vi erbjuder en trygg skolmiljö där varje elev utifrån sin förmåga rustas för att utvecklas mot s... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Beskrivning
Mockfjärdsskolan är en attraktiv och mångkulturell skola belägen nära naturen.

Verksamheten består av F-9, särskola och fritidshem och här går totalt 430 elever. Vi erbjuder en trygg skolmiljö där varje elev utifrån sin förmåga rustas för att utvecklas mot sin fulla potential. Skolan har en väl utbyggd elevhälsa. Vårt elevhälsoteam består av skolsköterskor, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog och skolledare.

I Gagnefs kommun bedriver vi ett arbete med främjande och förebyggande insatser som syftar till att skapa en god lärandemiljö för alla elever. En del i det är att integrera särskolans elever i grundskolans organisation.

Våra bärande principer på Mockfjärdsskolan är: Goda relationer, Kunskapen i centrum och Framtidstro.

Ledarskapet präglas av föredöme, personlig omtanke, inspiration och motivation.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för skolans ledningsgrupp och har en biträdande rektor till hjälp. Ledningsgruppen har ett ansvar för att verksamheten drivs mot att nå uppsatta mål.

I uppdraget ingår i huvudsak:

- Att leda och planera skolans verksamhet
- Att ha personalansvar för pedagogisk personal
- Att driva utvecklingen av IT som pedagogiskt verktyg
- Att driva elevhälsoarbetet på ett förebyggande och lösningsfokuserat sätt
- Att arbeta för en god arbetsmiljö för både elever och personal

Kvalifikationer
Vi söker dig som delar kommunens värdegrund, har en insikt i skolans styrdokument samt har en god ledarskapsförmåga. Du har en bakgrund som lärare och erfarenhet som skolledare. Du ska ha ett målfokuserat synsätt och ha god kunskap om skolans struktur och uppdrag.

Du ska vara en god kommunikatör som bygger goda relationer utifrån tillit och förtroende. Du har förmåga att entusiasmera och stimulera utveckling utifrån verksamhetens behov. Du är driven, analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har god IT-kompetens. Meriterande är genomgången eller påbörjad rektorsutbildning.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Körkort klass B

Villkor
100% tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Insända ansökningshandlingar återsändes ej.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Enhetschef Fritid och Fritidsgårdar

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Beskrivning Kultur- och fritidsförvaltningen består av fyra enheter, bibliotek, fritid, fritidsgårdar och kultur. Förvaltningens uppdrag är att möjliggöra en meningsfull fritid för alla som bor i, verkar i eller besöker kommunen. Arbetsuppgifter - Att leda och utveckl... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Beskrivning
Kultur- och fritidsförvaltningen består av fyra enheter, bibliotek, fritid, fritidsgårdar och kultur.

Förvaltningens uppdrag är att möjliggöra en meningsfull fritid för alla som bor i, verkar i eller besöker kommunen.

Arbetsuppgifter
- Att leda och utveckla verksamheten vid de två enheterna fritid och fritidsgårdar
- Ansvara för personal, budget och arbetsmiljö
- Driva kvalitets- och verksamhetsutveckling
- Handläggning av större föreningsbidrag, utredningar och avtal
- Ta fram underlag för, verkställa och följa upp politiska beslut

Din närmsta chef är Förvaltningschefen på Kultur och Fritid och du kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp. Du blir delaktig i en verksamhet som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid för alla åldrar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning, exempelvis inom ledarskap, ungdomsfrågor eller idrott. Du har goda erfarenheter av ledarskap med personalansvar och din ledarstil skapar engagemang och delaktighet. Du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation. För att lyckas i din roll bör du ha kunskap om ungas villkor, föreningsliv samt en god omvärldskunskap inom området. Då arbetet har administrativa inslag krävs goda IT-kunskaper samt att du trivs med, och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du är strategisk i din förmåga att se på sakers långsiktiga betydelse och planerar ditt arbete efter prioritet och utsatta tidsramar. Du har en god integritet och känner dig trygg i dina värderingar. Du samarbetar väl genom att lyssna på ett lyhört sätt, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

B-körkort är ett krav.

Villkor
Tjänsten avser 100% tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

CFO till Åkerströms

Ansök    Feb 4    Åkerströms Björbo AB    Ekonomichef
CFO Åkerströms Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. www.akerstroms.se Vill du vara med på en spännande resa mot fortsatt framgång? Nu söker vi en CF... Visa mer
CFO Åkerströms
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. www.akerstroms.se
Vill du vara med på en spännande resa mot fortsatt framgång?
Nu söker vi en CFO med tidigare bakgrund från tillverkningsindustrin som vill vara med och utveckla affären tillsammans med ett bolag på uppgång.
Som CFO hos Åkerströms har du ett övergripande ansvar för bolagets ekonomi- och redovisningsfunktion, budgetprocessen samt IT. Vidare även personal och arbetsmiljöansvar för medarbetare inom ekonomi- och
redovisningsfunktionen.
Dina arbetsuppgifter:
Du leder och säkerställer bra ekonomiska/redovisningsmässiga underlag med hög kvalitet för styrning och beslut på ett effektivt sätt.
Du utvecklar, implementerar och följer upp mål, beskrivningar, rutiner och instruktioner för processerna inom ansvarsområdet.
Utöver detta upprättar du månads- och årsbokslut inklusive årsredovisning och bolagsdeklaration.
Andra vanligt förekommande uppgifter:
Lönsamhetsanalyser och bokslutsanalyser. Rapportering av veckostatistik. Likviditetsprognoser och uppföljning av förfallna kundfordringar. Kontakt och dialog med bank, revisorer och försäkringsbolag. 
Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.
Din profil:
Vi söker dig som intresserad av affären och vill vara med på resan att vidareutveckla Åkerströms.
Då du har ett övergripande ansvar över bolagets ekonomi- och redovisningsfunktion, budgetprocesser samt IT är det viktigt att du gillar att jobba brett både operativt och strategiskt och inte är rädd för att rycka in där behovet finns.
Du är starkt bidragande i ledningsgruppen och deras arbete framåt för rätt satsning.
Som person är du noggrann, strukturerad och pedagogisk.
Vi ser att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom företagsekonomi/redovisning/skatter.
Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt är van användare av MS Office olika program.
Bakgrund från tillverkande industri och erfarenhet från produkt- redovisning och kalkylering väger tungt.
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på
True Consulting & Recruitment. www.truehr.se 
Skicka din ansökan till [email protected] senast 6 mars.                           
För ytterligare frågor kontakta:
Helena Lundqvist   
070-7440018  
True Consulting & Recruitment HR AB                                   
www.truehr.se
Helén Grängfors
070-5564007
Åkerströms Björbo AB
www.akerstroms.se Visa mindre

Vik enhetschef Biståndsenheten och Anhörigcenter

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Beskrivning Biståndsenheten är en del av Stöd och omsorg inom Socialförvaltningen. Enheten består av fem biståndshandläggare och en enhetschef. Enheten handlägger och fattar beslut om insatser för äldre personer och personer med funktionsnedsättning. Vi tror att några a... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Beskrivning
Biståndsenheten är en del av Stöd och omsorg inom Socialförvaltningen.

Enheten består av fem biståndshandläggare och en enhetschef. Enheten handlägger och fattar beslut om insatser för äldre personer och personer med funktionsnedsättning.
Vi tror att några av dina drivkrafter är din vilja att arbeta med socialt arbete och myndighetsutövning och det är något vi vill vara med och utveckla hos dig.
På biståndsenheten har vi för avsikt att hålla nere antalet timmar vi spenderar på möten och i stället ge utrymme för det sociala arbetet med de medborgare vi möter. Genom ett närvarande nära ledarskap, ett systematiskt arbetsmiljöarbete och en positiv löneutveckling vill vi vara en attraktiv arbetsgivare för våra anställda.

Anhörigcenter består av två personal med en anhörigkonsulent/syn- och hörselinstruktör och en anhörigstödjare som arbetar med avlösning i hemmet.

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som enhetschef för biståndsenheten kommer du till stor del att arbetsleda och stötta handläggarna i det dagliga arbetet. I uppdraget ingår verksamhet-, budget- och personalansvar och du kommer även att till viss del handlägga ärenden vid behov. Tjänsten innebär ett nära samarbete med enhetschefer inom stöd och omsorg, vård och omsorg samt personal inom hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Som enhetschef för Anhörigcenter ingår verksamhet-, budget- och personalansvar. Du kommer också att kontinuerligt stötta personalen i frågor som kan uppstå.

Kvalifikationer
Vi utgår ifrån att du har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även flerårig erfarenhet av handläggning samt goda kunskaper om de lagrum som styr verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning. Du har förmåga att fatta och förmedla beslut som präglas av samverkan och delaktighet. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har ett förtroendeingivande och respektfullt bemötande, är målinriktad och har ett coachande förhållningssätt. Det är naturligt för dig att samarbeta och bidra till utveckling på ett positivt sätt. 

Villkor
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 100% med tillträde från 190427 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är ett föräldravikariat till och med april 2021. Eventuell förlängning kan bli aktuell.

Vi har 39 timmars arbetsvecka och flextid. För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Försäljnings och affärsutvecklingschef till Åkerströms

Försäljnings och affärsutvecklingschef Vi söker nu en driven och engagerad försäljnings och affärsutvecklingschef som brinner för att utveckla affärer, leda och motivera medarbetare och vill göra det med ett företag som står inför en fortsatt expansion.  Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av indus... Visa mer
Försäljnings och affärsutvecklingschef
Vi söker nu en driven och engagerad försäljnings och affärsutvecklingschef som brinner för att utveckla affärer, leda och motivera medarbetare och vill göra det med ett företag som står inför en fortsatt expansion. 
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. Vi har vårt säte i Björbo, Dalarna och företaget styrs lokalt och entreprenörsmässigt, med korta beslutsvägar och närvarande ledning. www.akerstroms.se
Som försäljnings och affärsutvecklingschef hos Åkerströms driver du affärsutvecklingen mot nya marknader och kundsegment, både i Sverige och internationellt. Du säkerställer långsiktiga affärsrelationer med befintliga och nya kunder. Du är även själv en viktig del i det operativa försäljningsarbetet.
Utöver detta har du ett personalansvar för säljavdelningen med fortlöpande coaching, målstyrning och uppföljning.
Rollen ingår i ledningsgruppen och du arbetar aktivt med affärsutveckling, marknadsstrategier, lönsamhetsanalyser och marknadsaktiviteter på ett övergripande plan,
samt ansvarar för att nå uppsatta försäljningsmål. Du har god förståelse för teknik och kan sätta dig in i kundens behov och förväntningar, du kan skapa beslutsunderlag till framtida produktutveckling. 
Du kommer ha ett nära samarbete med Marketing, Produktutveckling, Produktchef och VD.
Tjänsten innebär resor både i Sverige och internationellt, tjänsten är på heltid och din placering är i Björbo. Du rapporterar till VD.
Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har stark erfarenhet av säljledning och du brinner för långsiktiga affärsrelationer. Som person är du resultatdriven med en förmåga och engagemang att motivera, följa upp och leda en grupp på distans. Du är tydlig, lyhörd och kommunikativ, med en utvecklad förmåga att ta fram, implementera och driva arbetsmetoder för att nå uppställda verksamhetsmål. Du tar egna initiativ, är orädd och har en god förståelse av säljprocessen. Du är nyfiken och kan nå framgång både internt och externt med din entusiasm. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt vana och kompetens inom Microsoft Office.
Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten och en god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.
Är du affärsdriven med dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat och brinner för ett coachande ledarskap? Har du ett starkt tekniskt intresse, och brinner för att skapa kundvärden och lyfta premiumkänsla i de varor och tjänster som erbjuds? Du kommer att få stora möjligheter att själv driva och förbättra försäljningsarbetet tillsammans med gruppen. Välkommen med din ansökan!
I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på
True Consulting & Recruitment. www.truehr.se
 Skicka din ansökan till [email protected] senast 6 mars. 
 
För ytterligare frågor kontakta:
Helena Lundqvist   
070-7440018  
True Consulting & Recruitment HR AB                                   
www.truehr.se
Helén Grängfors
070-5564007
Åkerströms Björbo AB
www.akerstroms.se Visa mindre

Biträdande rektor till Djuråsskolan

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen. Gagnefs kommun söker en biträdande rektor som tillsammans med rektorn ansvarar för Djuråsskolan Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem. Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systemati... Visa mer
Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.Gagnefs kommun söker en biträdande rektor som tillsammans med rektorn ansvarar för Djuråsskolan Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem.

Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor. Hos oss ska alla elever känna att de kan vara sig själva. Våra elever trivs och utvecklas på sin skola, tack vare vår engagerade personal! Nu hoppas vi att du vill bli en av oss!

Som biträdande rektor på Djuråsskolan kommer du att vara delaktig i utvecklingen av en kreativ arbetsplats. Vi har en hög behörighet i lärargruppen, något vi är stolta över, och något som ger en god grund i det fortsatta arbetet med att skapa trygga och inkluderande lärmiljöer för alla elever. Vi satsar på att utveckla elevhälsoarbetet, ett ansvar vi alla som arbetar i skolan delar.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med rektor ansvarar du för styrning och utveckling av skolan, så att verksamheten drivs mot våra lokala och styrdokumentens mål. Du kommer att ha personalansvar för f-6, fritidshemmet samt vår resursgrupp för låg- och mellanstadiet. En stor del av jobbet kommer att innefatta personal- och elevfrågor. I din roll kommer du också att handleda elevassistenter tillsammans med specialpedagogen, samt tillsammans med skolassistenten i viss mån jobba med vikarieanskaffning och schemaläggning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete inom skolan. Vi ser gärna att du är utbildad lärare. Rektorsutbildning och ledarskapsutbildning är meriterande. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument. För tjänsten krävs att du har god IT-kompetens och kunskap att använda administrativa system. I rollen som biträdande rektor är det meriterande om du har grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt samt erfarenhet av arbetsledning.

Som person är du självgående och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen krävs att du har pedagogisk insikt och förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Det är även viktigt att du kan se till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du är strukturerad och kan samtidigt vara flexibel i ditt arbetssätt.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.Övrigt:

För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik hos Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Visa mindre

Apotekschef till Apoteket Djurås

Ansök    Maj 2    Apoteket AB    Apotekschef
Vi söker nu en inspirerande ledare som vill anta uppdraget som apotekschef för Apoteket i Djurås. Tillsammans med totalt 5 medarbetare arbetar ni tillsammans för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för kunderna samt för att behålla och öka våra kunders förtroende på den lokala marknaden. Som apotekschef ingår du i ett team av fantastiska chefskollegor som engagerat strävar efter vår gemensamma vision, ett liv i hälsa. Du blir en nyckel... Visa mer
Vi söker nu en inspirerande ledare som vill anta uppdraget som apotekschef för Apoteket i Djurås. Tillsammans med totalt 5 medarbetare arbetar ni tillsammans för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för kunderna samt för att behålla och öka våra kunders förtroende på den lokala marknaden. Som apotekschef ingår du i ett team av fantastiska chefskollegor som engagerat strävar efter vår gemensamma vision, ett liv i hälsa.

Du blir en nyckelperson i arbetet med att driva apotekets och affärsområdets försäljning framåt. Som ledare ansvarar du för att kunderna möts av engagerade, tillgängliga och serviceinriktade medarbetare med goda kunskaper om våra produkter och tjänster. Till din hjälp har du branschens i särklass starkaste varumärke och förmodligen branschens bästa koncept och stöd. Apotekets kundlöfte är att vi gör det enklare att må bra och vi söker dig som delar vår omtanke för kunden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansvarsområden
Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apotekets försäljnings- och resultatmål och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Du har personal- och ekonomiansvar samt säkerställer kvalitets-, säkerhets- och miljöfrågor på arbetsplatsen. Vidare ansvarar du för apotekets bemanning och schema. Du utvecklar samarbetsformer med övriga intressenter inom närliggande områden och utvecklar apoteksaffären. Större delen av din vardag arbetar du med försäljning och kundmöten.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är en bra och tydlig ledare. Du är legitimerad farmaceut eller egenvårdsrådgivare med recepthanteringsstöd och har ett intresse för ledarskap, farmaci och hälsa samt ett brinnande intresse för försäljning, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk. Du har gärna tidigare erfarenhet av arbete i en ledande roll då dina ledaregenskaper och kommunikativa förmåga är avgörande för hur du lyckas som apotekschef.

Personliga egenskaper 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som medarbetare och chef för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande. Vi utgår från att du har naturlig ledarförmåga och inspireras av att se andra människor växa. Du har en stark drivkraft, initiativförmåga, en vilja och lust att arbeta med försäljning och rådgivning till våra kunder.

Om du känner att den här beskrivningen stämmer in på dig så kommer du passa som apotekschef hos oss. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden så tveka inte med att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Facklig information
Fackliga företrädare är Sandra Jonsson, Sveriges Farmaceuter, telefon 0730-766 717 och Lena Rhodin, Unionen, telefon 010-447 87 68

 

Välkommen med din ansökan!

 Om Apoteket
Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan. Apoteket har vunnit utmärkelsen ”Sveriges mest hållbara företag” både 2016 och 2017.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna rekrytering. Visa mindre

Chef för administrationsenheten

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Gagnefs kommun befinner sig i en organisationsförändring och söker nu en chef för... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Gagnefs kommun befinner sig i en organisationsförändring och söker nu en chef för administrationsenheten med ansvar för bl a den centrala receptionen, kommunens tjänster inom registrering, nämnds sekreterare samt arkiv.
Som enhetschef ingår du i avdelningen för ledning och administration som utgör en stabsfunktion i kommunstyrelsens förvaltning. Ditt uppdrag är att tillsammans med kommunens övriga centrala avdelningar bistå förvaltningar med expertkunskap inom kommunallagen, stödjer politiken att utföra det demokratiska uppdraget samt att utveckla enhetens arbetssätt för bäst möjliga resultat.

Arbetsuppgifter:
Som enhetschef leder du kommunadministrationens arbete och ansvarar för den politiska ärendeprocessen med beredning till kommunstyrelsen och kommunfullmäktige. Du ansvarar även för vissa frågor rörande verksamhetsplanering och utvecklingsarbete såsom kommunens ärendehanteringssystem och att utveckla såväl processen kring ärenden som övrig administrativ hantering. I din chefsroll ingår verksamhets-, personal- och ekonomiansvar för enheten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning, juridisk, samhällsvetenskaplig eller offentlig förvaltning eller annan relevant yrkesexamen och har flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom ansvarsområdet, du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du har god kunskap om de lagar som reglerar verksamheten. Du har som chef flerårig erfarenhet av arbetsledning där resultatansvar och personalfrågor är givna inslag. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet inom avtalshantering.

Som person är du analytisk och strukturerad och har förmåga i att se till helheten. Du är en god kommunikatör som kan uttrycka dig tydligt och pedagogiskt i komplexa frågor i såväl tal som skrift. Du har goda ledaregenskaper som yttrar sig genom ett gott bemötande, integritet och förmåga att entusiasmera dina medarbetare.

Arbetstid:
Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med tillträde senast den 2019-09-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.


Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre

Rektor

Ansök    Maj 23    Gagnefs kommun    Rektor
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Gagnefs kommun söker en rektor till Björbo- och Dala-Flodaskolor. Björbo skola är... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Gagnefs kommun söker en rektor till Björbo- och Dala-Flodaskolor. Björbo skola är en F-2 skola, Syrholns skola i Dala-Floda är åk 3?6 skola. Båda skolorna har ett tillhörande fritidshem.

Vi ser begrepp som ansvar, omsorg, respekt, trygghet och arbetsglädje som grund för ett gott lärande. Vi tror på allas lika värde och vi tar vara på varandras olikheter. För oss är det viktigt att både personal och elever trivs och ser utveckling.

I Gagnef arbetar vi efter vår vision att skolan är en plats för kunskap, utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet präglas av föredöme, personlig omtanke samt av att skapa inspiration och motivation.

Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen bedriver undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. Ett stort fokus ligger på att skapa trygga och inkluderande lärmiljöer där alla barn har en plats.

Arbetsuppgifter:
Du har personal-, budget- och verksamhetsansvar och tillsammans med skolans pedagogiska ledningsgrupp/arbetslagsledare verkar du för att verksamheten drivs mot mål och styrdokument med en så god kvalitet och så goda resultat som uppdraget föreskriver.

I uppdraget ingår i huvudsak:
- Att leda utvecklingsarbetet
- Att ha personalansvar för pedagogisk personal
- Att driva utvecklingen av IT som pedagogiskt verktyg
- Att driva elevhälsoarbetet på ett förebyggande och lösningsfokuserat sätt
- Att arbeta för en god arbetsmiljö för både elever och personal

Kvalifikationer:
Vi söker dig som delar kommunens värdegrund och har en god ledarskapsförmåga. Du har genom högskoleutbildning samt erfarenhet en god pedagogisk förmåga samt en insikt i skolans styrdokument. Du är en god kommunikatör som bygger goda relationer utifrån tillit och förtroende. Du kan initiera och driva utvecklingsfrågor utifrån verksamhetens behov såväl enskilt som ihop med andra. Du har grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt samt erfarenhet av arbetsledning. Meriterande är genomgången eller påbörjad rektorsutbildning.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Arbetstid/Varaktighet:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. Visa mindre

Förbundschef till Nedansiljans Samordningsförbund

Ansök    Apr 3    Gagnefs kommun    Förbundschef
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Nedansiljans Samordningsförbund bildades 2007 och består av parterna Arbetsförmed... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Nedansiljans Samordningsförbund bildades 2007 och består av parterna Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Dalarna (fd Landstinget) och kommunerna Leksand, Rättvik och Gagnef. Förbundet är en egen juridisk person och leds av en styrelse som består av förtroendevalda och tjänstemän från de ovan nämnda parterna. Till sitt förfogande har förbundet en egen budget som parterna bidrar till.

Uppgiften för samordningsförbundet är att effektivisera samverkan mellan parterna och genom samordningsförbundet kan parterna skapa insatser för individer att förbättra sin förmåga att utföra förvärvsarbete eller påbörja studier för att därigenom öka förutsättningarna att nå egen försörjning. Samordningsförbundet ger en möjlighet att skapa flexibla, effektiva och lokalt anpassade samverkanslösningar som ett komplement till parternas ordinarie verksamheter.

Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär att du leder och utvecklar förbundet och dess verksamhet tillsammans med förbundets styrelse. I tjänsten ingår projekt- och processledande arbete då du ansvarar för att utveckla samarbetet mellan förbundets parter och du kommer vara delaktig i förbundets insatser och utvecklingsarbete. Du sköter förbundets ekonomi och administration och företräder förbundet på tjänstemannanivå.

Arbetsuppgifterna innefattar beredning av ärenden och underlag till styrelsen samt verkställande av styrelsens beslut. Du ansvarar för att ta fram behovsanalyser liksom uppföljning av de verksamheter förbundet finansierar. Du sköter ekonomisk förvaltning med t.ex. budget, årsredovisning, upphandling m.m.. Du tillser förbundets omvärldsbevakning, information och kommunikation.

Kvalifikationer:
- Examen från högskola eller universitet som arbetsgivaren bedömer relevant.
- Dokumenterad erfarenhet av att leda och stödja projekt och processer
- God erfarenhet av att utveckla och leda samarbete och samverkan mellan olika verksamheter.
- Vana att arbeta självständigt med stort eget ansvar.
- Ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift liksom god kommunikativ förmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar inom offentlig förvaltning (budgetering, uppföljning, redovisning och analys). Du bör vara förtrogen med att arbeta i en politiskt styrd verksamhet och ha kunskap om offentlig verksamhet inom arbetsmarknads- och rehabiliteringsområdet.

Som person är du är drivande och lösningsfokuserad. Du har en god analytisk förmåga och kan koppla olika delar till en helhet. Du får människor att arbeta mot samma mål och nå förväntade resultat. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du kan utveckla relationerna med nuvarande och potentiella samarbetsparter.

Arbetstid/varaktighet:
Anställande part och arbetsgivare är Gagnefs kommun. Tjänsten är placerad i Leksands kommun men Rättvik eller Gagnef som alternativ placeringsort kan diskuteras framöver. Tjänsten är 100 %tillsvidare. Visa mindre

Verksamhetschef Hälso - och sjukvårdsverksamheten

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Socialförvaltningen är en av kommunens största förvaltningar med cirka 330 anstäl... Visa mer
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Socialförvaltningen är en av kommunens största förvaltningar med cirka 330 anställda fördelat på verksamheterna Vård och omsorg, Stöd och omsorg samt Hälso- och sjukvård. De olika verksamheterna finns i hela kommunen. Förvaltningens arbete präglas av engagemang, nytänkande och närhet.

Vill du vara en del av oss?

Vi söker vi dig som är självgående och har god samarbetsförmåga. Du är initiativtagande och ser utvecklingsmöjligheter. Du delar Gagnefs kommuns värdegrund och genomför förbättringar som gynnar våra medborgare.

Du ingår i Socialförvaltningens ledningsgrupp som en av tre verksamhetschefer, direkt underställd socialchef. I ledningsgruppen ingår även verksamhetsutvecklare, utvecklingsledare och förvaltningsadministratör. Du har även ett nära samarbete med kommunens andra stödfunktioner såsom ekonomi-, personal- och IT-avdelning. Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till medborgarna.

Du ansvarar för ledningsgruppen för Hälso- och sjukvårdsverksamheten. Gruppen består av enhetschef, verksamhetsutvecklare, medicinskt ansvarig för rehabilitering (MAR), medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) och demenssjuksköterska.

Arbetsuppgifter:
Som verksamhetschef arbetar du med att leda hälso- och sjukvårdsarbetet inom hela socialförvaltningen. I din roll ingår att informera och samverka internt och externt. En stor del av ditt uppdrag är att utveckla Hälso- och sjukvården i Gagnefs kommun genom att driva utvecklings- och kvalitetsprojekt. I tjänsten ingår budget, personal- och arbetsmiljöansvar med tillhörande administrativa inslag. Som en del i socialförvaltningens ledningsgrupp ingår det att vid behov ta ansvar för andra verksamhetsområden inom förvaltningen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom, vad arbetsgivaren bedömer, relevant område. Vi förutsätter att du är van att använda IT som stöd i ditt dagliga arbete och har lätt att uttrycka dig på svenska, såväl i tal som i skrift. Du är lojal och handlar enligt fattade beslut. Som person bör du vara stabil, ha god självinsikt samt kunna arbeta strukturerat och strategiskt.
Ledarskapserfarenhet är ett krav för tjänsten och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter ett pedagogiskt och hållbart ledarskap där du skapar möjlighet för ett positivt och utvecklande arbetsklimat. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat som verksamhetschef. Du ska också ha kunskap om lagar och förordningar som gäller inom området.

Anställning/varaktighet:
Tillsvidareanställning 100% med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrigt:
Bifoga referenser med ansökan. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej. Arbetsprov tillämpas vid intervjutillfället. Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.
Gagnef kan erbjuda medflyttarservice i samband med anställning. Läs om medflyttarservice på: http://www.rekryteringslots.se/se/medflyttarservice__270

Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre